В малките населени места ще има мобилни аптеки

Там, където няма аптеки, аптеката-майка в същата област ще открива мобилна аптека – примерно два пъти или три пъти седмично по 4 часа.

Обратно в новината

Коментари - В малките населени места ще има мобилни аптеки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В малките населени места е най-добре да има подвижни крематориуми!!!!!!!!!!!до там я докараха ГЕРБерастите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

какво е виновен който и да е , че селяните станахме граждани ? иди си на село , отвори магазин , аптека и фризьорски салон ! и завод отвори ! защо само искаш и нищо не правиш ?

Великият министър не участва ли в такива "маловажни" въпроси - къде има и къде няма аптеки в България?Защо избута напред зам.министъра? Или може би в момента Москов замисля следващата балтия по здравната система?

на хората на село не им се полага опитен фармацефт, такива аптеки ще могат да се ръководят от магистър-фармацевт с по-малко от изискуемия стаж.

Добра инициатива, стига сте плюли. За поддържането на аптека в едно малко селце трябва огромен ресурс - сграда, условияу режийни, заплата. Няма как да се избият разходите.

Да вземем да направим една мобилна България, в която да има училище, здравна служба, аптека, магазин и полицейски участък, че като иде в някое малко населено място, да им се струва, че Господ е слязъл на земята.

А нещо по-умно от пръстовите отпечатъци не можете ли да измислите за да не превръщате аптеките в поделения на МВР?

Още през 80-те години в Чехословакия имаше мобилни магазини и аптеки до отдалечени планински села.

Ейййййй, най-сетне! Направо откриха топлата вода. Колко ли зор и безсънни нощи ви бяха необходими, за да прозрете това още преди години, с обезлюдяването на селата. Та, най-разумното и цивилизовано действие, за да се подсигурят жизнено важни лекарства на възрастните хора в полуизоставените села е Мобилната Аптека! Евала... малко акъл, но навреме!

А ще имали мобилни полицай по селата че като гледам новините вечер ми побелява косата.