17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гурково е град,а не село и не от вчера.

Не е случайно това, че циганите са прогонвани и унищожавани в много държави през вековете.

... военни курсанти??? АМИ ТО КАКВИ ДРУГИ КУРСАНТИ ИМА БЕ, DIR.BG????

По мое време, ако някой посегнеше на курсант - три месеца реанимация и година рехабилитация. При съотношение 4:1, половината кокали натрошени и много време по болници и санаториуми. Сега курсантите са мамини дечица!!!

Какво прави изрод с 20 криминални регистрации на свобода??!! Ебати карикатурата на полиция, ебати карикатурата на прокуратура, ебати карикатурата на съдебна система, ебати изгнилата държава!!!

Плаща на същите тези дето си ги изредил и си гледа кефа.

Ама как какво прави изрода на свобода?!Гледа си кефа точно както онзи с 64 криминални регистрации и онзи с над 80 криминални регистрации преди няколко години! От какъв зор институциите да се впрягат за такива с без чет криминални прояви като това изсиква прекалено много работа?!

Стига сте повтаряли една и съща лъжа! Не са братя роми които пребиха снайпериста а половината катун! Недейте да оневинявате останалите измъкнали се за момента с повтаряне като латерни на лъжи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Защо все се случва да нападат възрастни хора или някакви военни. Да нападнат един път някой съдия, прокурорче или адвокатче. Тези, които допускат ром с над 20 престъпления да се разхожда по улиците. Да усетят и те малко последствията от действията си.

или политик, например Цветелин Кънчев! хи хи хи

Я си задайте въпроса колко полицаи са бити от цигани по време на акция и то само тези за които съобщават в новините?! Всички ли са страхливи?! Просто заповедите които получават са такива....

Страхливи са, винаги когато им налитат. Ако не е жандармерията ...

Я да се провери къде живее циганина и колко незаконни къщи има там!!??

Не знам къде живее? Но знам къде трябва!! хи хи хи

Тези страхливци нямат място в Бълграската армия.Бог да пази страната с такива бъдещи офицери!Няма смисъл да се харчат народни пари за пикльовци ,които ще се разбягат при първия изстрел.

ти кого наричаш пикльо , ве ? балканджия бил, страхливец си ти .

Е и какви са тези военни курсанти. Някакъв мангал да ги напада. Защо в щатите не стане това,веднага ще го застрелят. Тука българите си траят и се плашат. А свободата се губи постепенно. Щом нападаш военен или полицай,веднага те застрелват. Мангалите ще са по-кротки и ще внимават как се държат и какво правят. Двама трима като бъдат очистени,ще си дойде всичко на месатата. След освобождението на България се появили разбойници по пътищата,които грабели търговците. Въведен е закон който повелява тези разбойници щом бъдат хванати де се бесят по дърветата . И за шест месеца имало ред. Министър бил един финландец от Русия. Ето как се прави. Или срам илистрах трябва да има. Срамът е морална категория и щом я нама трябва да има СТРАХ. Стига с тези демократични фантифлюшки,защото държавата умря,а населието живее в терор. Всичко това което се слючва е демагигия. Ако не се въведе ред,виждам как военните ще трябва да вземат нещата в сквои ръце.

ТИ какво би направил, ако те нападнат с брадва ??? В Щатите имат поговорка - по добре 12 да те съдят, отколкото 6 да те носят.

какво прави този по пътищата с кола ?? какво образование има, че има книжка? изпитайте го да видим дали ще знае поне един пътен знак !! това си е чист опит за умишлено убийство !! какво прави на свобода този с 29 висящи ?? дела ?

Ако нацията имаше право свободно да носи оръжие този нямаше да е сред живите и щеше да си наляга парцалите. Новината, обаче е тенденциозна и зад нея стоят руските интереси на балканите, които имат за цел разрушаване на гражданския мир. създаването на етническо напрежение е напълно тенденциозно и се провокира от кадри, пряко свързани с бившата бкп. Зад всичките тия националисти, военни и т.н. мозъчно недорасли стоят генерали, които искат сваляне на валутния борд и изоставане на България от другите държави, а това е само в интерес на руснаците.

Пий си хапчетата . Руски интереси ??? Сигурно мангала е руски агент от ГРУ, така ли ? Боже,ама много сте тъп. Тъпомерът удари сто единици от 90 възможно.

в САЩ, като имат право на оръжия, престъпността гледам са я свършили и нямат нужда от оръжия???!

И главата ти гумена...

Циганите който са част от обществото и не живеят, от престъпления , социални или майчински, са също жертви като всички други на тези, който не са интегрирани и не искат да се интегрират. Гонят ги от махалата, също както хората във Войводиново. Има ли престъпление трябва да има и наказание но така, че да се събира както е в САЩ.

Да ама не може със законодателна, изпълнителна и съдебна власт с манталитет от СССР да имаш резултати като в САЩ! Първо хората трябва да станата като в САЩ, след това да се назначат от тези хора на съответните позиции. Иначе няма как!

Между Ф-16 и роми няма пряка връзка, но идеята на Радев и Нинова е да мобилизират ромски протест, който да свали Каракачанов - слабото звено, според тях, и така да блокират приемането на решението на Народното събрание за избор на нови бойни самолети. Това казва в свой коментар за Bulgaria Analytica анализаторът Илиян Василев. Знаят, че шансовете за сключване на договореност са големи, съответно приказките, че няма да се изпълнят нашите условия, за това мобилизират роми да протестират. БСП имат традиция да играят с етническа карта за сметка на националната сигурност - Тодор Живков - кампанията със смяната на имената на турците а сега Нинова използва ромите срещу Каракачанов, предупреждава Василев. Той е категоричен, че БСП, Нинова и президентът нищо няма да постигнат. Но идеята, че няма никакви морални и на разума бариери пред нуждата да изпълнят повелята на Кремъл – стряска, казва Илиян Василев.ционалната сигурност

ей нещастнико,никой неможе да се върже на космите които скубиш от задните си части.....

Това ли е най-умното на което сте способни, руски мекерета?

Не са виновни циганите! Виновна е прогнилата, проядена от корупция и далавери система. Виновни са служителиите и ръководителите на тази система, които толерират корупцията и измамите, като в същото време се възползват от възможностите, за трупане на богатства, благодарение на крупционните схеми, в които участват. Някои ще кажат, че ние - обикновените хора сме виновни, защото ние сме държавата и ние сме си избрали управниците. На тях ще кажа – НЕ! Ние не сме държавата. Държавата са измамниците на държавни постове, които би трябвало да мислят за благото на обикновените хора. Но те освен за своите далавери, за друго не се интересуват. И НЕ! Ние не сме ги избрали. Властта не се избира. Тя се самоназначава, използвайки фалшификации и машинации. Изборите не решават нищо.Те се фалшифицират и манипулират, за да се случи това, което искат мошениците. Ако от изборите, зависеше нещо, то досега, изборите щяха да бъдат забранени.

имаме много цигани, които са дали за България, спортисти, доктори и др. Смесени бракове -и тях ли ще трепем, грозните, първобитни мангали, трябва да ги изолираме в гета, както беше при Бай Тошо, нормалните цигани се разграничаваха от павианите

Преди 3 години (през 2016) руските спец. части щурмуват най-големия табор в Русия- в Плеханово. Намерете репортажа в тубата. Там не само се били вързали към тока незаконно, но се и били газифицирали. От 1000 души били регистирани само 60. Дърти циганки викаха колко са беднии и заплашваха, облечени с КОЖЕНИ ПАЛТА! Някакви мангусти се опитаха да дадат отпор, когато им режеха жиците и тръбите, но бяха помляни от щурмоваците на мига. Гледайте го и вижте как се действа и как се действаше и у нас преди. Милицията не се шегуваше.

https://www.youtube.com/watch?v=ifJ6u0FNhhI

Циганите са много повече от нагли, те са мързеливи, крадливи,злобни,пияници , наркомани, крадци и проститутки, миризливи, Циганите са нечистоплътни,нямат нито морал нито желание са самооценка и самоконтрол,по мизерно и зло същество от циганина няма на тази планета .Интеграцията е невъзможна, по лесно се опитомява невестулка и хиена отколкото циганина да стане човек камо ли да се интегрира. Може много да ме плюете но всяка дума по горе е истина.

Защо този циганин с тези присъди не е в затвора?

Стига с това (роми) те са си цигани ! Който имат не навис към нас Българите. И това го допуска политическото общество,а народа Български три десетилетия си казва на мен не ми дреме. И ето резултата.

По време на комунизма циганите се страхуваха . Беше им даден един показен урок (припомнете си Столипиново) и те много добре знаеха мястото си. Учеха задължително до 8 клас, работеха , получаваха заплати , бяха български граждани със всички права и задължения . И така до времето в което се превърнаха в ЕЛЕКТОРАТ ! И тогава им порасна работата защото разбраха , че са много ценни . Бяха ухажвани от сини, червени и пембени политици, от религиозни организации, от международни организации .И те престанаха да се страхуват ,станаха герои от българския вариант на филма НЕДОСЕГАЕМИТЕ .разбраха , че могат да стоят над законите , правилата и задълженията на граждани на една страна !

Mango shte si bara....topkite...a Bugarite da rabotqt dokato stanat..HORA....Vie ludi li ste be.....dokato ima SHMATKI...da bachkat az che gi GARBQ......GARCITE KAK GARBQT MERKEL....E ZA TUI GOVORIM......

Чиба!

Mango shte si bara....topkite...a Bugarite da rabotqt dokato stanat..HORA....Vie ludi li ste be.....dokato ima SHMATKI...da bachkat az che gi GARBQ......GARCITE KAK GARBQT MERKEL....E ZA TUI GOVORIM......

няма роми, няма, разберете, драги журналя, че правите огромна грешка с лигавенето с циганите, като ги преименувате роми! Роми няма никъде по света, защо ги измисляте в България?

Кога ще преименуват Министерство на Вътрешните Работи в Министерство на Вътрешните Регистрации.... Едва ли не всеки ден четем и слушаме за разни "юнаци" дето били с незнам си колко регистрации.

Пак избирател на Бойко Методиев Борисов!!! Не ме учудва, какъвто министър председателя, такъв му и избирателя!!!

В грешка си това са избирателите на БСП.

Ти си в грешка. Циганите гласуват за управляващите. В случая това е ГЕРБ.

рекламната агенция бтв но там не споменаха,че този "регистриран" 20 пъти за престъпления бил циганин! Защо така ни дезинформират!

Питам се като е със толкова криминални прояви защо този човек е на свобода?????????

Човек?

я се сетете да приложите сумиране на наказания за престъпления... Дайте му на тоя алкохолен напитък 200 години и му опрпстете 30 за добро поведение.... И да работи за да яде в затвора......

На Данчо едва ли му пука от таз негова постъпка.При няколко влезли в сила присъди не са го вкарали в затвора,за да си празнува свободен именния ден,а че щели да му повдигнат още 11 обвинения,то където 11 там и 12,все общо наказание ще е и няма как да му го увеличат с над една втора над най-тежкото.

Освен кастрация и стерилизация на всичкото сиганин! Проблемът се решава тотално и завинаги за двайсетина години!

Ami togava koi shte Kletza....maika ti...??

Мангал,недей да мърсиш името.

Йордан Пенев не е виновен. Виновни са глупаците, които след толкова много престъпления са го пуснали на свобода. Трябва да се издирят и накажат тези чиновници.

Като пренебрегнеме просташкия виц, Че курсанта е с един сант приводен механизъм... 1. Армия няма 2. Кандидат офицер, трябва да отнеме брадвата от вилнеещ циганин и да го нареже с нея на място! ... Честта на пагона? Респект към армията??? ... Извод: 1.Във военните училища, учат само мамините, които да запълват раздутата администрация 2. За всичко е виновен псевдо военния министър, за който няма данни да е ходил войник!

Браво на Бойко и българския съд.На Бойко задето има мнозинство в НС и приема закони в полза на всеки долен престъпник, а на българския съд затова, че прилага тези закони безропотно и в услуга на властимащите.Горд съм че имам такива сънародници еничари.

в случая проблема са некомпетентните полицаи ако е вярна информацията за доказателствата. Вие ще искате ли да бъдете осъдени въз основа на снимки, на които е рисувано на ръка? Това е абсурдно.

грешка, коментара беше за друга новина

Съгласна съм с Каракачанов.

Лицето е от ромски произход и до момента има над 20 криминални регистрации ---- да се чете Лицето е от ЦИГАНИН и до момента има над 20 криминални регистрации

че нека да ги напада ....който не почита другарите Макараов и Калашников го нападат...факт!

Ей, приятелю, голям бабаит си , ама на думи!! Ако ти беше там , надали щеше да се периш толкова. Не е въпроса да се екипираме с калашници,чукове или да набием дружно някой .Въпроса е да има държава и закон , който да защитава гражданите си .

То закони има, но не се отнасят за всички, за съжаление.

И какво излиза сега- всеки цингьо, на който по някаква причина си му развалил кефа вади брадва,сатър ,каквото му е под ръка и ти дава да разбереш кой всъщност командва в тази държава! Защото ако циганите избират политиците ни , тя и държавата ни е циганска и циганина е цар в тази държава . Тоест може да си прави каквото си иска съвършено безнаказано !Този път в колата са пътували здрави момчета курсанти , а я си представете какво щеше да стане ако там бяха възрастните ви родители!!!!!!

Мда, ако за българина това за здрави момчета, които ги е шубе да излязат и да го задържат на место (и понабият ако трябва), нямам думи. Страхливци сте. и слабаци.Не не съм циганин, българин съм но живея в САЩ. И ви се чудя на акъла, Мразите циганите понеже ви а страх, и понеже ви а страх, ги мразите още повече. За никаква интеграция не може да става дума. Ами тук по-лесно се интегрират хора с лош английски за по 5-10 години от българските цигани които живеят в България от векове. Защо? Защото имат файда да се интегрират, а ако се държат като циганите в БГто, ще бъдат пречупени доста бързо.

Лъжлив нещастник. Негри и латиноси бият бели хора в САЩ без никакви наказания.

Такова животно , наречено интегриран циганин няма и не може да има .Не стават за интеграция ! Нито тук, нито там , нито където и да е по света !

Да се отнеме Българското гражданство на които не се смятат за Българи и да се приключи с помощите за самотните майки които живеят на семейни начела с мъж

Колко ще разрушите бе геюри а ний сме построили на ваш гръб цели махали из целиа булгаристан.Ток,вода и дърва нема да плащаме , деца ще раждат деца за да има джебчийки,проститутки и роби.ТАКА Е В МЕШЕРЕТО ВСЕКИ СИ ЗНАЙ МЯСТОТО И СМЕ ЗАДРУЖНИ.НЕ КАТ ВАС СТРАХЛИВИ И БОЛНИ ''РАЯ'' ХА-ХА-ХА

"ромски произход" е чужд превод на българската дума "ЦИГАНИН" !!! Тя казва всичко!

Вместо газов хъб, магистрали и свиниране, мутрата с фуражка да започне да строи газови камери и крематориуми за мангалите..

Време е да мислим какво да правим с циганите. Има два варианта. Отделяне на част от България и циганите да си имат територия там или връщане на циганите към родните им места като Пакистан и Индия.

Абе глупак, второ Косово ли искаш да създадеш! Нова национална катастрофа! В затвора такива като теб предатели, които искате да давате на циганите българска земя!

Аз съм против да им даваме земя но и съм против да продължават да живеят с нас. Ще ни направям малцинство в България, те и разни араби, негри и азиатци които имигрират тук.

Държава, която не може да опази народа от циганския терор не е държава. Това правителство е ялово и престъпно и трябва да си ходи, трябват ни мъдри и решителни властници, не тюфлеци и мутри в генералски униформи.

ало дека се покриите бе плашипутар ници зовещи се правителство от продажници

Senator1

Дали има смисъл от дебатите за тези самолети F-16 – малко ми се вярва. Бидейки страна-членка на НАТО, територията ни веднага попада в обсега на руските ракети, а те, както вече се пише имат такъв огромен разрушителен потенциален, че за България да предостатъчно четири ракети Искандер. Някои казват, че бюджетът ще отдели около над два милиарда за да се закупят самолети, но първо са изисквало парите да се преведат, а самолетите щели да ни бъдат осигурени едва след две години. Не съм ни най-малко вътре в кухнята на подготовката за сключване на военния договор, но не поради това съм категорично да се заделят пари за военни самолети. Питам се, питам и вас, срещу коя армия ще са насочени тези самолети? Ситуацията у нас го подсказва, че срещу нас има друга армия, която е въоръжена с брадви, с колове и с ножове. Смело нападат военни и цивилно граждани. Ето защо противоречието е достигнало да една точка на търпимост, казано на философски език, при която търпимостта преминава границите на мярата към социален сблъсък. В този ред на мисли, няма пречки да се договори с погребална агенция от Палестина да закупи малко места, на които да поеме погребението на нашенските мургави българи. От този бюджет може да се заделят също така разходи на роднините до мястото на погребението –отиване. Само на отиване. А когато там се зачудят как да се върнат с какви пари, друга фирма да им предлага работа в Израел, да им предоставят апартаменти за живеене. Израел също така следва да се ангажират, защото тази им територия не е тяхна, та е обещана от Господ на потомците на Агар и Авраам. Тя е де факто земите на дедите на тези хора, включително и на нашенските мургави българи. И те са хора, всеки разбира, че тук у нас не може да се интегрират и че освен тази първа крачка-тласък, няма други способи за опитомяването на тази популация, освен физическото премахване. Това е положението.

се смее ли човек, да плаче ли? Да се смее, че някакви си хилави циг@нори правят смешни български военнослужещи...А да плаче, като гледа пълното бездействие на държавата, която така и не може да намери себе си и да сложи ред в страната. Всеки ден - или убийства, или изнасилване, или побой над българи от тези, чийто права са накърнени...Май живеем в царството на кривите огледала.

Българи, юнаци ядат бой от цигански калтаци. Юнаци сме само на масата, в леглото върху жената и в кенефа, а на улицата сме като шкембета, жалки ташаци, бити и мачкани от циганите, без да се съпротивляваме.

В леглото върху жената сте юнаци само във фантазиите си!

Айде още едно платено платено коментарче.

Нещо невярно да е казал? Или на мишоците като не ви отърва, почвате да викате "платен"!?

Като си помисля, че е могъл да ги нареди на Аудито и да ги опъне поред на чина ... добре че само е потрошил МПС-то.

Досега се чудех, как едно време се е допуснало да дойде комунизма. Уж преди него са живеели добре. Имало е възход. Имало е демокрация. Имало е справедливост, а пък изведнъж от някъде се появява комунизма, който е най-мракобесния строй. Не знам колко мракобесен е бил, ама знам, че такива като този, по времето на комунизма щяха да блъскат в мините, докато могат да дишат. А сега при хубавата и справедлива демокрация, си крадат, убиват, изнасилват и накрая се разхождат свободни по улиците. Ама аз пък, продължавам да се чудя, защо при комунизма са вкарвали в Белене министри, съдии, политици. Не нам, защо така са постъпвали с честни и почтени хора... Да се чуди човек!