МО: Президентството заблуждава обществото с неверни внушения за военната помощ за Украйна

Според военното ведомството от "Дондуков" 2 манипулират общественото мнение и подхранват кампанията по дезинформация

Обратно в новината

Коментари - МО: Президентството заблуждава обществото с неверни внушения за военната помощ за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трол фермата е активна, няма почивен ден :D На изборите 75% са за НАТО и ЕС, ама като отвориш анонимните коментари се остава с впечатлението, че 75% са за Русия :D Смешници сте, ама я няма вече "великата" червена армия, която да ни окупира и да предостави властта на утайката водеща ни към няколко национални катастрофи и фалити.

Магарев и той осребри яко кариерата си на Предател

АГЕНТА НА УКРАЙНА ПЛЮЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! БЪЛГАРИ, И НА ТОЗИ ЛИ ПРЕСТЪПНИК ЩЕ СЕ НАВЕЖДАМЕ? НЯМА ЛИ ДА ПОКАЖЕМ ПОНЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО И МОРАЛ И КОГА!

на предателите като са по активни във форумите си мислят че эаблуждават обществото че са мноэинство. По скоро са като жалки удавници хванали се эа сламката. Българите не искат эависимост от Русия. Съюэ с Русия е равноэначно на Национална катастрофа. И агресията която проявявате не оэначава че ни плашите със примитивната си сила. Факт е че сте малцинство, дори и със Слави който си покаэа кой му е спонсора.Эаради поэицията си не виждам Слави да спечели и 1 % на следващите иэбори.

Това са трол ферми ръководени от местната кремълска агентура. Реално са много малко като брой, но пишат стотици коментари с едни и същи опорки. Идеята е да създават впечатлението, че България и населението подкрепя Русия. Е, изборите показват 75% подкрепа за ПРО-ЗАПАДНИ ПАРТИИ и 15% + 10% за проруските Възраждане и БСП. Без окупация от червената армия местните рубладжии нямат никакви шансове да докопат властта.

Тагарев, защо тогава засекретихте информацията? Според вас остарели боеприпаси снети от въоръжение, каква тайна да е това? Май вие от МО лъжете като дърти цигани....

А бе , боклук, подай си оставката.. предател, продажник, мухлю, военнолюбец

Какъв е Този Тагарев , Мамицата му ? Скача срещу кого ? Ми този Президент е избран от Народа , а тебе Тагарев Народа те Презира и ти иска ОСТАВКАТА , не разбра ли ?

На УКРИТЕ. Ами те имаха близо колкото руснаците танкове, самолети и оръдия. Бяха им дадени още стотици, хиляди. Къде им са.

ТАГАРЕВ-МАГАРЕВ-ПОДЛАГАРЕВ.

много жалко, преэодентът трябва да ни обединява а не раэделя.

на вас президента като ви е Зеления клоун ще си го търсите него...

Президентът това и прави - обединява българите и изразяв мнението на повечето от тях.

:) Е да де - "На ВМЗ ще бъдат предоставени тези с вече изтичащ срок на годност, а от завода пък ще ги предадат на украинската страна.". И нито дума за парите и сроковете за попълване на запасите не казваш! И всичко това ще е безплатно, така ли?! А ние ще платим за нови снаряди. Не ти, свиньо укронацистка, а ние! И кога ВМЗ ще достави нови за да си попълним военновременните запаси? И на какви цени? Колко ще ни струва този подарък на презирания от цял свят нацистки режим в Киев? Наистина, ти увековечи името си - до сега Киряк Стефчов и поп Кръстю бяха синоними на предателство, от сега ще е Тодор Тагарев! Та те пред теб изглеждат като истински патриоти!

Германия каза колко и какви танкове дава на украйна. Вемикобритания каза колко и какви танкове и ракети дава. Българското правителство не казва! Няма как е да мислим, че е договорило нещо много лошо, като изпращане на войници например.

Ти си болен!Пари за лечение ли ти дадоха.

Президента е избран от българите ,а ти от едно посолство .....един ден ще платиш скъпо, господин ХАДЖИПИНЧОВИЧ

Тагарев скоро ще падне от крилото на самолета.

Сте вие у.репки сороски!!!

Магарев, ти си срам и позор за България. Гаден долен мръсен боклук украински капут с една дума Лaйнo

А ти си един спукан капут. Тагарев е висока класа и недостижим интелект,а Минчо е само една усрана путинска подлога.

За висока класа и недостижим интелект, представям си ти самия каква долнопробна отрепка си.

Ние сме с ПРЕЗИДЕНТА! Браво, Радев, ти излезна мъж с гръбнак!

За пръв път чувам, че имаме президентство. Чувал съм, че има един тъпак, прост човек и кремълска подлога с име Мунчо и до него една блееща овца с престижното име Идиотова.

Оставка на цялото провителство, или ако искат да се кандидатира за правитеслтво на Украйна.

Тагарев, не се занимавай с тази буца с голяма и куха глава.

вицепремиерът лъже... Или Тагарев лъже? По-вероятно е министърът на войната да лъже!!! И нали уж бяха много прозрачни, защо не излъчваха директно цялата среща и договорките, които са правили по време на срещата, с пуснаха само кратка пресконференция, в която гарантирано не казаха истината!

Защо не публикувате какво точно ще доставите на Украйна?

МАЙ 500 000 ЕВРАКА Е НАМАЗАЛ !! ДАЙ БОЖЕ НА ВСЕКИГО !!СЪБЕВ..ШАЛАМАНОВ И ГЬОНА МАГАРЕВ СА СИ ТАКА ОТ ГОДИНИ !! ПРОДАВАТ ТЪНКО ОТ РЕЗЕРВА И ПОРЪЧВАТ СКЪПО НА ОНЯ ДЕТ МУ ГРЪМНАХА СКЛАДОВЕТЕ НАСКОРО !!И КАКЪВ СРОК НА ГОДНОСТ ИМАТ СНАРЯДИТЕ ??? ЛЪЖАТ КАТ МАНГАЛИ !!

Е нали точно магарев вчера каза "ВСИЧКО!" (без летателна техника)???

Коминтерновците по задължение са суеверни и за тях Истината не означава нищо! Нашите президент и вицепрезидент с лъжи и манипулации станаха такива и след като се саморазобличиха, най-нормално е да освободят заеманите постове!

След като твърдиш, че лъже президнеството, значи Тагарев и сие са обявили публично с какво са се ангажирали пред Зеленски. Никой от нас обаче не е разбрал все още. Ти явно знаеш и лично на теб Тагарев ти е съобщил. Ами напиши го тогава.

Тъпата олигархия как посира от президента. Да си ходят в краваристан.

Вместо да спорим, Дайте списъка с военната доставка

Смърт за предателите на майка България! До 9-то коляно трябва да бъдат унищожени, семката им трябва да бъде премахната!!!!

Господ е българин. Ще бъде - за семката, де

Зависи какво е предателство...

Да пречиш на народа да живее мирно и за това да получаваш сребърници

Президентството нищо не заблуждава! Тяхната позиция е българска позиция. Позицията на правителството е позицията на слугата!

Щом може да се набира, значи е прав?

Ква летва . бе, идиот! Да говори чифутското лайно, че нашите оръжия нчмало да ни спасят при нападение от Русия' А Укрите що ги искат тогава, да се бият с руснаците. Няма голяма вероятност Русия да ни нападне. ако си държим оръжията си за нужди извън руснаците, Не са само те опасност, тъпоглавец! Пък и нали сме в НАТО и уж има чл. 5. Ама стой и гледай как Натовците ще си извъртят гъзеца, ако имаме зор. Пък и дори да дойдат да ни защитават, ти с боюклийка, газов пищов или пращка ще се защитищ. От надищани с тъпа пропаганда вече сме претъпкани на тая малка територия.

Интересно, как всички "изявени" персони като Съби Събев, Тагарев, Шаламанов и сие са възпитаници на въздушното училище и са преминали през академии в СССР? За сега само няма пилот със самолет да е кацнал в чужда държава. Не ели по-добре да се разформорова тази агитка с такива възпитаници или направи солиден реподбор. На какво ги учат в това училище?

България не е имало по образован и вещ военен министър от вас. Воя на русофилистиците и плюенето им по вас говори за това. Ликвидирайте руската пета колона, за да сме просперираща страна, а не руска кочина. Радеф и идиЙотова са руски копои и трябва да бъдат изритани от Резидентството на русия и то отново да стане Президентство на България.

НПО вицове.

Резидентството си върши работата, за която кремъл му плаща, а парите на българския данакоплатец са глоба за глупостта му да избере чужди агенти за държавни глави.

Радев е български президент, за разлика от назначените и съгласувани шматки за които работиш.

Стига сте ни занимавали с тоя глупак....

Слава на героите от Кербала, достойно защитили границата на България. Тази граница очевидно се простира от Кербала до Бахмут, леле-е-е!

Но Украинския министър Тагарев е отвратително същество

Защо тогава Тагарев не даде пълния списък на помощта за усрайна? Защо Денков не излезе да каже какво точно от енергетиката ни отива за Украйна и какво продадоха на американски фирми? Защо няма конктретност, а само плюене по президенството. Последното не ни информира, както се очаква да бъде в една европейска държава. Денков се държи не като учен в областта на точните науки, а като махленска леля, която не знае да събере две и две. За сега нищо конкретно не казват. Значи е много права Йотова.

В лицето е като човек облизал 1000+ дадника и юя, има отвратително излъчване и визия. Явно такива са боклуците, хем вътрешно, хем външно.

Зеления Ревльо дошъл; ВРЪЧИЛ СПИСЪК с ИСКАНИЯТА. И нашите дупедавци ИЗПЪЛНЯВАТ.

Дали разбра че зеленски вече беше тук. Нали щеше да препланира посещението. Все повече ми се струва, че никой не ни брой за нищо, нито ни чуват, нито ни виждат, нито ги е еня за този народ. Важна е подходящата територия.

Какви С 200 и С,300..на колко години са...произведени 72.г .дошли в България ..1982.та какво ще отбраняваме със 40..г постановки..танкове същата ,работа..така или иначе нямаме нищо свястно..резултат от 75 годишното управление на генералите от ДС. та Тагарев давай всичко ..

Ние затова НЕ ги даваме , че ще ни се смеят ако някой още не е разбрал какво имаме , после ще е късно - НО може пък и да помогне - Токувиж Руснаците измрели от СМЯХ ?!

Розовогъз безказарменик? - нали.

И руснаците и украинците знаят точно какво имаме и дори регистрационните номера на камионите ни. Имаме 5 С300, от които работят само 4 и половина, а 3 използваме на парадите за 6 май. Демек и 3 камиона ПВО С300. С300 е в пъти по-добър от Пейтриът, Химарс и прочее алуминиеви наровски еднодвени Пво-та. Нищо, че стари-изстрелват повече ракети в минута от американската алпака за тигани. А и са по-евтини. Не случайно Турция закупува само руски ПВО-та, нищо, че са в Нато. И кво-Тошо ще даде 3-те камиона С300 и какво ще има насреща България като ПВО? Тенджери от щатите?

Мадуро....Бог, когато е раздавал акъл, тебе те е подминал.

Защото го е изпуснал !

Важно съобщение: "Походът за "мир" на путинистите се променя за 9-ти септември, на Червения площад. Нинова, Копейкин, Радев и Митрафинивная ви очакват!"

Пред слисаните погледи на нашенските пълзящи твари Зеленски заби толкова високо летвата, че техният зелен "пилот" никога не ще може да я достигне нито с пилони, нито с изтребители !

Тази статия напълно потвърждава притесненията на Йотова, а и на нормалните българи, които не получават американски долари под масата. Ако правителството не шикалкави и не лъже, вместо Тагарев да дрънка празни приказки, да каже какво точно е обещано и договорено със Зеленски. Ама до сега никой не го каза официално от правителството, нито в тука написаното изказване на Тагарев има някаква точна информация. Той продължава единствено и само да плюе по президенството, значи крие, защото го е страх от българския народ. И от тука следва, че нещо много лошо за нас е договорил този изрод.

Не смятах да го пиша, защото съм толерантен човек, но безумната путинистка пропаганда трябва да бъде преустановена - затова: " Путинистите не осъзнават какъв провал са!"

Тагарев физиономията ти е противна

Ние най-добре знаем, че дезирформацията в България идва от правителството и официалните медии по заповед на Белия дом. Утре, 9 юли, 2023 година, дружно на 9-тия Поход за Мир във всеки един български град.

Къде ще се проведе, на Червения площад ли, идвам, путинисте!

Написано е: във всеки един български град

Човека

ела и ги преброй, ама ти до 3 едвам броиш, камо ли до 10-ки хиляди

"От България той / Зеленски / не получи конкретен отговор, или ако е получил, това остана скрито за българската общественост", коментира Йотова." Мда, при ЗАКРИТИ врати е станал алъш-веришът.

Сган която обитава сградата на президенството да се арестува за противодържавна дейност. Руската кочина ни обяви за враг, това означава че можем да бъдем нападнати всеки момент. Правилната политика в такъв момент е предателите в затвора. Мунчо ,тази дебела свиня и всички останали

Имам земеделска земя няколко декара - Колко БАНАНИ искаш да я изореш , понеже виждам че за друго НЕ ставаш ?!

аз имам земеделска земя и тия дни ще вземам рентата. А ти явно не си виждал такова нещо, а си расъл в Африка и само банани ти в устата.

Та ти нали стана демократ и съсипахте цялата държава ( уредена държава) именно покрай мечтите ти за банани бе ЛЬОЛЬО !

Лольо, рентата се дава след като приключи сезона - ожънато е зърното и се знае търговската цена на кг/зърно (жито, ечемик, царевица, слънчоглед и т.н.). Последното служи да се изчисли рентата. Рента се дава ноември. Ама ти от къде да знаеш.

Нашата рента е една от най-високите и изобщо не чакат продажбата, а дават по прогнозна цена през юли всяка година. После февруари дават дивидент от лихвите в банките.

НЕ заради президента Русия ни обяви за враг , а заради такива като този и Киро ПРОСТИЯ МАНГАЛ , дето дойде и започна говори ГЛУПОСТ след СЛУПОСТ , но ти ГАРАНТИРАМ че веднага щом стане напечено ще разбереш че Кандското му гражданство изобщо не го е връщал и ще си отиде веднага - Затова си върна и семейството там на сигурно ! Назначиха го на хонорар само за да ти запали тъпия задник - Иначе той 5 пари не дава нто за теб , нито за България ! Това ще стане и с Лорер , Асенчо , Габриелка и всички други ! Останалите като Бойко ще се скрият в Турция - те скрупули НЯМАТ !!

Дебелите свини са лидерът на ГЕРБ и ДЕбелян. А молецът и магарето, простото и ококорчето са за урановите мини

Кои са верните заблуди?