ГЕРБ: Смените в МО са ”кадрови преврат”

ГЕРБ се надява, дори още да няма нов кабинет, да има време в парламента да извикат служебния военен министър и да го разпитат защо направи толкова смени в МО.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Смените в МО са ”кадрови преврат” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ отново ще са нелигитимно правителство на всички българи. Както и при предните избори не събраха достатъчно мнозинство да управляват , а с насилие и демагогия съставяха правителства, които се окакаха. И понеже са страхливи да не ги изритаме , подават оставки предварително. Едни боклуци, кото два пъти се търкалят из кабинетите и не могат да ръководят , нямат право пак да правят правителство и то пак с чужда помощ. Особено това се отнася за Бойко Борисов, най-големия некадърник и демагог.

Е ,че то БСП и ДПС ще управляват следващите 4 години,защото вкараха достатъчно депутати в парламента,а и си имат президент!!!! Така ,че следващите 4 години правителството на Борисов изобщо няма да може да прави реформи! Нищо чудно на есен отново да сме на избори..

E почва чистката

Ами, те копират от ГЕРБ. Основната функция на ГЕРБ е шуробаджанашката. Има си и поговорки "Крадецът вика дръжте крадеца" ... Добрите експерти избягаха от админисстрацията, други бяха изгонени, за да могат да стават по-лесно и бързо далаверките с обществните поръчки (и не само стях) - там колко милиарди изтекоха .. Всички са в кацата с меда, но като видят че и друг се е топнал ръсят нелепици, които медиите обилно разпростаняват ...

крадеца вика -дръжте крадеца,а нахалния крадец обвинява други в нахалство .светът е наистина болен,поне този на герб .

пръдльовците от ГРЕБ пак ривът че няма софра да има най-риве то се знае ученичката Мутрева

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов вече изрази възмущението си от кадровата политика в МО. ма моиш ли гго забрай наш Мутрьо....сигур и Перуката от яболския пуц много се възмущава....ей затва - Терминал 2 и бай бай

Служебният военен министър направи каквото е необходимо, защото предишният министър нямаше и представа от длъжността си и беше назначил в министерството на възлова длъжност дори регистрирана проститутка. Така че спрете да грачите около бившия министър.

Тези от ГЕРБ какво са се разлаяли? Не могат ли да поизчакат още 2 седмици? То е ясно, че следващите години ще лягаме и ставаме с греховете на служебното правителство, защото няма как да ГЕРБ да се самокритикуват. То това им е политиката- да се опавдават за всичко. Глупака Герджиков от Марс ли пада, не е ли наблюдавл как управлява Боисов? Защо му се слага? Мисли си, че ще бъде пощаден? Защо изобщо някой трябва да се съобразява с Борисов точно сега? Като стане премиер да си прави каквото си иска. ГЕРБ в оставка да не би да бяха по- кротки?

ТАКА,ТАКА, да дойдете на обрано лозе и СКОРО,СКОРО да си ОЙДЕТЕ ЗАВИНАГИ!!!!!!!

Валентин Крадев трябва да мълчи. Тиловак, сега политик... и напълно в реда на нещата в ГЕРБ.

Абсолютно всяка нова власт сменя всичко назначено от предишните. Така правиха през годините и БСП,СДС,НДСВ,ГЕРБ и т.н. Така се прави и по света. Тръмп подмени всичко останало от Обама.

са доминирали в МО.... Въпреки , че са боси по редица военни въпроси.

По времето,когато министър на отбраната беше Ненчев,от сметките на Терем са изчезнали 60 милиона лева. Това заяви служебният министър на отбраната Стефан Янев пред Би Ти Ви.

Аз подочух, че се готвели да назначат Б. Борисов за шеф на РВД-то, за да не може да стане премиер. Тва, ако не е преврат, здраве му кажи!

вСИЧКО СЕ ВРЪЩА та този свят.малко ли кадърни служители изгониха хората на Тиквоций.

Т'ва марионетно бесепарско правителство извърши множество кадрови промени във всички институции, освен в КЕВР! Що така бе? Нали уж БСП-то са "леви социалисти", пък защитават интересите на олигарси? Ама к'во се чудя, те и за русофили се представят, пък на Шорош намирисват: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа). "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа. "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg.

и Бочко е "генерал" (на ужким), пък се самоназначил за Премиер...

Веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода, а на третия път взела, че се счупила..... Скоро, ще стане ясно на гласували, и на не гласували, защото и в двата случая не Ви еб...т и за слива...

Големият хленч продължава

Уволняват се калинките, които заемат неподходящи длъжности с неподходящо образование,а дори и без висше!В същото време кадърни хора в творческа възраст с висше образование стоят без работа, или пък заемат длъжности под техният ценз.Я всяка жаба да си знае гьола !

да видим като се загрее времето новите калинки как пърхат доволно наоколо.

Проблемът е, че министерствата се напълниха с хора, които изобщо не са за там. Щом дойде някой, който си разбира от работата и започне да слага ред, веднага се надига вой. Редът е нужен, за да вървят нещата. Лошото е, че сега ако дойде поредният земеделец или какъвто и да било мераклия за министерски пост, ако не разбира за какво е там, всичко ще се върне както преди. Дано се лъжа.

Не "ГЕРБ" а ПОЗОР трябва да е името на тази партия начело с мекотелото ТИКВОНИЙ !!!

И специално да напиша - Истинските Пажарникари, дето спасяват горящи и давещи се и самите те горят и се давят, за да Спасят хора, са Храбри Хора. Чест. Има една "банкянска персонализация" дето им "лепна лекето незаслужено". Не се обиждайте, като говорим и пишем "пожарникар и шланг" - те се отнасят за онзи Богаташ, дето се помисли за Цар... това не е за вас...

пожарникарите и физкултурниците са много ядосани, вай, вай, развалят им плановете

Лично съм доволен от развитието на нещата около "кабинета". То това не е "кабинет", а "кухня в бокс". Вместо да свършиш в "кабинет", ще свършиш сред " загорели печки и немити чинии". За мен това е Хубав Край на едно "Пожарникарско творение".

В момента в който Болен и неговата компания стават да си ходят в същия момент и двойката цивилни агенти стават да си тръгват и те.И забравят на масата фотоапарата, разбира се съвсем умишлено.Болен веднага вижда това, изостава от своята компания под предлог, че трябва да иде до тоалетната и веднага грабва фотоапарата.Т.е. си го открадва без да съобщи за това като почтен гражданин на персонала на ресторанта или управителя. Естествено Боленчо не знае, че освен двойката сътрудници на ДС почти половината ресторант е пълен с цивилни агенти на ДС а ресторантът е буквално претъпкан с камери и снимачна техника и всичко надлежно и прилежно се филмира и документира

Нещо ги е Страх, а пък Идват пак на Власт. Що така? Може би ГЕРБ-арите смятат, че няма да имат време да си "наместят" отново старите Калинки. Нищо чудно, че то само лятото май им остана да властват. Като се застуди на есен, не знам какво им се пише...

Препоръчам на В. Радев да застане до генерал Стефан Янев и да поиска Борисов да им направи снимка с телефона си (ако той не може, Цачева да я направи). След това дъщерята на Борисов да изпрати файла на В.Радев (Борисов не може да прави това, той знае да държи струйник, както сам твърдеше в с. Хитрино, по скоро последните четири букви на този струйник). Тогава В.Радев ще види, че природата му е отредила да не се блещи на министър. Разбира се, причината за това е в бащата на В.Радев, който вместо да свърши на асъра е свършил там където не трябва. Резултатът е В. Радев. В природата вероятно има нужда и от такива екземпляри.

Не знам великиятвоенен експерт в. радев да е направил нещо добро за армията. Най-малкото последните 10-на години заплатите не са мръднали. Жалко е, че единственото, което го вълнува е кадровия въпрос.

Тъжната картинка в това и всички останали министерства е че преди и сега - ПАРТОКРАЦИЯТА Е МАФИЯ. Цветът е без значение. Техниките на управление и грабеж са непроменливи. Даже се усъвършенстват с времето. Каква борба с корупцията, какви пет лева...

Тиквата що не е в панделата

Какъв преврат,бе?Вие тикварите от ГРОП извършихте геноцид.

Значи, когато служебно правителство извършва назначения и с това нарушава нечии лични и котерийни интереси е голям проблем, но когато правителство в оставка и отиващ си парламент променят, примерно, закон за концесиите в парадоксален ущърб на държавния интерес- проблем-никакъв!

Виждам, че админа е "резнал" моят коментар, но не разбирам кое е обидното и кое уронва доброто име на някого ?! Дали това, че съм споменал присадената перука на бившия военен министър (съобщено в пресата) или за уволнената бивша служителка на висока длъжност в МО, за която МВР съобщи, че е разследвана като "жрица на платената любов"? Според мен коментарът ми е съвсем в реда на нещата и няма нищо обидно в него, но щом така сте преценили - цензурирайте го, все пак имате това право и възможност ! Аз обаче не отричам нищо, което съм написал в него и това пък си е мое право...

И много добре прави ! Калинките на герб - навън !!

....да извикат служебния военен министър и да го разпитат защо направи толкова смени в МО....То не е трудно да се сетиш, но нали ГЕРБ означава тъпотия и простотия...След най-некъдърният министър за 25 години, Перуката слагач, какво очаквате, бе тъпанари гербаджийски?!

Тия гербаджии се държат все едно властта им е бащиния и само те имат права за нея.Служебно или друго,все едно,правителството е законно и легитимно.А като не одобрявате смените , да не бяхте подавали оставки.

Ако се договорят с ОП, пак вероятно военният министър няма да е на ГЕРБ, а на ОП.

ГЕРБ: Смените в МО са кадрови преврат То нямаме армия,ама нали сменили шефовете на търговски дружества в МО, и сега няма лапане.

Ми какво се жалват само от ГЕРБ и лидерът им Борисов - това е комунистическа България начело с прикрития комунист-президент Радев...!!!!!! Ми като дойдете на власт ГЕРБ-аджии метлата и вън наглеците, но без да могат да получават обезщетения - ЗАТОВА ИМА ЮРИДИЧЕСКО РЕШЕНИЕ...!!!!!!

Споко Бока,идва и твоя ред да риташ червени глави!

е как ще се рита по главата?

Добре за "по-благозвучно" в зад-ика,ако това те успокоява.

Приветствам премахването на всички герберски "калинки"...и ГЕРБ да не се надяват ,че този мандата ще имат спокойствието да правят каквото поискат ...

КАКВОТО Е ЛОШО ЗА ФЕОДАЛА,Е ДОБРО ЗА НАРОДА!!!

заглавието под формата на есемес ли доиде

простотии

Бойко се възмущава от нахалство? ?!!?