17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президентските избори са тест за зрелоста на българския народ. Ако изберат президента Радев предложен от Решеников, президент уреждал любовницата си с апартамент и заплати неправомерно с крадени пари , разединил нацията и подбуждал бунт срещу законно избраното правителство от българския народ нарушавайки конституцията, явно още се учим на демокрация!

Мис Пиги от Мъпет шоу е красавица неземна в сравнение с тази комундетка...

ДБ защо няма кандидат,те също ли са за Радев Ако е да,ще загубят подкрепа.

Gugnelid

А герберастите?

Много ми е интересно как разединителя на нацията с вдигнатия юмрук ще спечели избпри! Та той освен за себе си за друго нещо гледа ли? Какъв диалог ще води щом раздели партиите на уж промяна и статукво? По добре да си отива и да не пречи щом не може да води диалог!

Селските идиоти мунчо и идийотова са се расположили в президентството като просяци в дворец, харесва им , петцифрени заплати, ядене и пиене на корем, командировки по света, нищоправене, свобода на омразата и злобата, е как да не драпат за още 5 години аванта?

Многохиляден ще е протеста пред ПреЦедентството, ако тези чужди агенти пак се насадят на Прецедентските столове благодарение на "Уникалния" венецуелски софтуер и машинки наложени в България от СлаФчо Чалгата, Пинокио, Маямата и самия Гумен Гадев!

Състав на инициативния кукумитет: 1. Руските агенти 2. ДС агентите 3. Комунистическите номенклатурчици 4. Червените олигарси 5. Червените склеризирали пенсионери: бивши ЗКПЧта, Генерали, полковници, милиционери, дипломати, членове и путки на ЦК, Политбюро и техните копелдаци. 6. Русофилистиците 7. Чалгари, селски тарикати, спекуланти, Шутове, психопати, баджанаци, …

Тия са ясни,ама Цецка 2 до 12 без 5 ще я крият.....или просто нямат свестен кандидат. Харманлийския цървул го имаме благодарение на банкянския цървул.

Многолюден, от комунистически боклуци и малоумни русоблизци.

Многолюдно ще бъде сритването на тези комунистически плазмодии на 14 Ноември…

Техните поддръжници са в машината, волуме и хоп пръцня. Затова хакнаха преброяването, защото ще видят, че няма толкова хора в действителност, а са в машинката. Очаквам редник Радев да яде машинката скоро.

Многохиляден инициативен комитет от социално слаби ще ви внасят ли пак по 400 лева както на предишните избори?

Много люде - а човеци - йок ?

Интересно ми е ще има ли поне един свестен човек в този инициативен комитет.

И многолюдни избиратели ще свалят тези леви нефелни популисти, вредни за България. 14 ноември е близо...

Радев и комунистката, ще се само предлагат!

Като чуе че някой се кандидатира за президент , хунтата на чорапите му спретват репресии ! Стоки, Балтов, Кантарджиев мутафчийски

С тая криза ,тия цени ,с тия протести ??? Мунчо отиваш си на село , или при гешев

Него кризата, която причини и цените, не го плашат! С 15000 Лв заплата, това не е страшно!

това многолюден дрън дрън дрън направо изби рибата

Да бе Милиарди го желаят

Чалгаря и зеления чорап е.а.а м.м.т. на България

Могат да са спокойни за преизбирането си.Баце всеки ден работи за тях.После,пак ще се подиграе на избирателите на герб,като каже,че нарочно загубил изборите.

Не могат!

Чакаме и кандидатурата на Фидосова от банкянския толуп.Той си пада по такива профили.

Ще ви издигнат и ще паднете. Все идиоти начело с най големите....фатмак и свиня.

комитет трябва да има и щангисти. Йотова не се издига лесно.

Изчезвай, кучк.о ко.мунистическа! Правите се всички на безпристрастни журналистки, а сте едни ко.мунистически платени, лаещи псета.

И Идиотова да се махат.

И не може да разбере че НЕ СТАВА ЗА НИЩО.

Глупаци нестават и ако българите ги изберат пак са малоумна нация

Камуняк на колене пред руско ченге, маскирано като патриарх. Сравнимо по лицемерие само с евреина и шеф на американските демократи в сената чък шумер, плачещ за върнати мюсюлмани на летището в Ню Йорк. Нарочно не придумаеш!

Няма отърваване от комунистическата сволач.

Пиги, по точно с мунчо не сте пРезидентска двойка, а четворка и даже петорка, като се броят още Деса, Корнелия и Мутрофанова.

Ако миячите на чинии, клозети и задници в Англия и Западна Европа изберат отново плезещия се чалгар и селския идиот мунчо, това ще е края на българската държава. За Бога, тъпаци, не гласувайте, не обричайте на глад и мизерия свойте майки и бащи в България!

Пиги, върви да лъскаш бастуна на полковника Гундяев, маскиран като руски патриарх. Ако не за друго, за това ставаш, доказала си го през годините

КОМУНИСТИЧЕСКИ И РУСОФИЛИСТИЧНИ МУТРИ, ВЪН ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛ, МОСКВА. БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ, КАКТО ИСКАТЕ,

Този шопар беше любовница на ДС агента Гоце - трипера, сега обслужва цървула с лампази, руското мекере мунчо. Заедно предизвикват само гнус и отвращение… И защо има длъжност “вице президент” и то да е жена, да обслужва сексуално мъжкия пРезидент ли? Мунчо е слуга на 4 жени: Деса, как Кура, Пиги и Мутрофанова.

Гладна за още кокошка просо сънува…инициативни комитети има само в комунистическата ни кочина, де факто това са платени клакьори - комунисти, след стотиците безобразия, които натвориха, мунчо и неговата партьорка не искат да се разделят с меките кресла, 5 цифрените заплати, държавната софра, командировките по света и безгрижния живот на селски тулупи в царския палат, но народа ни трябва да ги изрита и главния прокурор да ги поеме по нататък. Българино, не гледай тъпо, не гласувай за национални предатели-комунисти!

С другаря Мунчо и другарката Индиана начело ни чакат нови поредни 5 гладни и много мизерни жанвиденови зими.

Многолюден инициативен комитет!?!? Хахахахахахаха

Никога вече този позорен човек...

Какъв Инициативен комитет, какви пет лева.....абе много тъп народ сме, след като го траем този Тъпак, президента. Ох, дано не го изберат, че ми действа депресарско... Българи, мислете с главите си, да не срещнете Юмрука и да не се върнем назад в развитието си.

изритаме зеления чораБ завинаги от властта За фирурантъ разединитель - Твердо НЕ на 14 ноември

Мед ми капе на душата, като чета сополивото герберско хленчане ! Айде бе, другари, няма ли ваш многолюден инициативен комитет да издигне другаря Борисов за Президент ?

Виж си минусите и помисли дали кацата с меда не вече празна комунистически селтак!

Бягай да целуваш оная работа на руския поп докато тропа по масата на на шефа ти

Многолюден инициативен комитет от бивши номенклатурчици,ДС активисти,соц,олигарси и пенсионери продължава да съсипва България.

Има само един проблем, Йотова! Нищо не става от вас!

Съд и затвор за престъпника Румен Радев!

Да ви се даде един букет цветя и да го сложите на някой паметник по някакъв повод. Не ви е работа да вдигате юмруци.

Който и да ги издига, Народът ще ги свали...Ще го запомним Радев като пРезидент-Разединител...

Без дебелата чевена лелка! Тая крачеше до пернишкия селянин едно време, беше му секретарка.

само секлецарка ли беше?

Дует идиоти отново на пистата.Желанието да се краде не стихва! Пробойната при политическите изроди няма кой да я запечата.