Коментари - Многохиляден протест в Лондон: Искат втори референдум за Брекзит (снимки и видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тези стотици хиляди които щели да протестират кои са ? Имиглантите /навляците от други страни/, не истинските англичани. Да живей ЕС !

Соросоидни убитаци и джендъри

Ами дайте тогава на изборите като не изберат правилната партия да управлява праим един митинг в софия и хоп нови избори докато излезе правилния резултат?!? То верно че в Бг изборите са режисирани и нямазначение кво гласуваме но все пак е смешно тва с тия вопли за преиграване на референдума!

За да няма нито една панорамна снимка, протестът е бил яко мижав. Бяха обявили 700000. Помня какво множество беше на Орлов мост, когато бяха едва половин милион. Тук, на снимките, я има 1000 общо, я не. 7 годишния хлапак НЯМА РАБОТА на подобно мероприятие. Родителите му не е зле да станат обект за проверка на социалните. Изключително долно е да манипулираш съзнанието на толкова малко дете, за личните си цели и амбиции. А кучето, олицетворяващо ЕС, водено на каишка от китайските кецове, си е направо неприкрита обида. Изобщо - не това е начина да бъде върната Великобритания.

Промитите мозъци виждат проблемите от излизане от Европейския съюз само до визите,а всъщност напускането му е спасение за всяка нация.Всяка държава,която иска да спаси нацията си,да кове собствените си закони и да спаси децата си,трябва да напусне Еврейския(пардон Европейски) Съюз,който се ползва от задкулисни ктъгове за унищожаване на нациите и децата на Европа.

Да, това е добро мнение... на един враг на Европа. Още Кубрат го е казал, "Strong we stay together". И на разни парламенти го пише това, включително и на нашия. А врагове, Европа има много. И на изток, и на запад, и на един остров, на север. Точно това ще кажат и те. Хубаво е да сте разделени, за да можем по-лесно да ви владеем. И разбира се, ще припомним Торбалан (разни задкулисни сили). Една е истината - съединението прави силата. Да на обединена Европа.

Въпросното задкулисие ще се наложи на национално ниво много по-лесно, отколкото на европейско. Гордият балканец, както няма да отиде да гласува за европарламент или ще избере абсолютно неизвестни фльорци, чието единствено достоинство е, че са понаучили един език, освен българския, така ще гласува и за национален парламент. После, когато дебелия опре и до неговия дюкян и каже ОТВАРЯЙ, ще псува всеки друг, но не и себе си. Така че разпадането не е никакво решение. Иначе САЩ отдавна да се бяха разпаднали на отделни държавици, които британците постепенно да асимилират обратно. "Together we stand" би в исторически план "всеки да се оправя поединично".

Хората си променят мнението. Това е демокрацията. Затова избори има на всеки 4 години. 3 години минаха от референдума, на който така или иначе гласуваха много малка част от имащите право на глас във Великобритания. Само ще Ви кажа, че референдум с подобни резултати и подобен брой гласували се проведе в България, политиците няма да ги признаят. Все още помним референдума на Слави и 2.5 млиона подкрепили отговорите!

Разгледах снимките и нещо ми направи впечатление. Няма черни и няма пакита. От всичкия калабалък намерих точно 2 черни жени и един черен мъж на друга снимка. Не съм расист, но изглежда че това е протест на белите. Белите масово искат да останат в ЕС. Но резултатите от референдума показват, че мнозинството искат да излязат. И това е със силната подкрепа на пакитата.

Колко референдума трябва да има? Докато се нацели резултата искан от протестиращите към момента? Ами тогава другата част, недоволни от избора, ще излезнат да протестират и така до безкрай. Имаха референдум, точка. Е*ахти и демокрацията измислена....

Те поне изпълняват решенията, гласувани на референдум. А тук?

Вън на Англия от ЕС!

Хората си казаха думата на референдума. Точка по въпроса. Всичко останало са пед*лски номера, характерни иначе за тази нация.

Много искат. Другата седмица договора на Мей пак ще бъде отхвърлен от парламента и ще се дърлят докато дойде 12ти април. То ва правиха досега, нищо не се е променило. Най-много да изгонят Мей, да насрочат нови избори и пак да просят нови отсрочки. Беше грешка да им се дават отсрочки.

ха ха поредните демократско-либерастки напъни, не разбрахте ли че няма да задържите Англия, колкото и "протести" да организирате. такива майдани сме гледали гледали... Та Англия е лесна ами да му мислим ние с гайдите, за нас посмъртно няма измъкване пт примката на ЕС.

Къде е демокрацията? Защо политиците не изпълняват волята на народа? 5 милиона подписа на сайта на британския парламент - три пъти повече от всички гласове събрани до момента по анкети в подкрепа на Брекзит! Това са 5 милиона британски, сред които има много известни и видни личности, искащи оставане в ЕС! Британските политиците за Путин и Тръмп ли работят или за британците? Исторически Англия е спечелила много от своето 40-годишно члество в ЕС! Преди това страната се е намирала в многогодишен икономически колапс!

волята на народа я чухме, вие явно не зачитате резултатите от референдума.

"5 милиона подписа на сайта на британския парламент" - къде бяха по време на референдума? ако ще се събират подписи с течение на времето СЛЕД референдумите, то какъв е смисъла от тях??? Смехория!

Га гласувахти, спахти! Мандалото лопна. Минчо замина- късно е вече! Без да се мине през катастрофални последици рискът от екстремизъм и шовоинизъм е напълно реална възможност, затва онези, които настояваха за Брекзит трябва да изпият горчивата чаша до дъно.

каква горчива чаша бе мунчо, хората гласуваха излизане с горчива или сладка чаша все тая, сложили сте либерасти да управляват ЕС,а те слушат демократите от сащ и искате прогресс и успехи, е няма как да стане с тия демократи, аре ЕС си заминава с нещастници като тия демократи.

те хубаво искат да останат в ЕС, ама ще трябва да изпълнявате Европейските директиви, да си внасяте пълнишя размер на вноската ( около 10млрд.) и да приемете еврото.

точно защото не приеха еврото затова е възможно измъкване от лапите на хищника ЕС,независимо на каква цена, за тия с евро никога, никога никога няма измъкване.Всеки да си прави сметката , съюз, съюз ама англичаните умни, като почнат да се ебават с тях да имат вратичка, а ние сме си надупени и друга ситуация за нас няма.Стига сте слушали либерастките медии, на тях за това им плащат да плюят.

До 8цата: Но да не избързваме със заключенията. Нека видим какво ще им хрумне следващата седмица.

На мен ми е безразлично какво ще се случи, защото доходите ни не са свързани с о.к.,но пък ми се иска о.к. и британските политици и парламентаристи да бъдат наказани заради българофобската си политика. Има определени възможности обаче, които биха добавили висока добавена стойност на семейните финанси, ако има брекзит без сделка и естествено, бих искала те да се реализират....

Да, всеки си гледа интереса:)

До 8цата: Това което се опитвам да ти кажа, от ноември насам е,че всичко живо ще бъде засегнато. В това число и България.

ДА- България ще бъде засегната, но в изключително НИСКА степен- поради ниската си експозиция за о.к.- т.е. ниският си внос/ износ на стоки към о.к., което се вижда от справката от НСИ/ Национален статистически институт/ :) Но пък о.к. ще бъде направо срината- това пък се вижда от изследването на германската фондация "Бертелсман". Как можеш да сравняваш загубата на 16 € на човек годишно, със загубата на 900 паунда на човек годишно?! В България НЯМА да настъпи това, което се предвижда напр. в британският план“Operation Yellowhammer“, НЯМА да има недостиг на стоки от 1ва необходимост-особено храни, НЯМА да има забавени доставки, НЯМА да има липса на тоалетна хартия, НЯМА да има опасност от въвеждане на военно положение, НЯМА да има опасност от граждански бунтове и гражданска война- все неща, които НЯМА да сполетят България при брекзит без сделка, но ще сполетят о.к. при брекзит без сделка и парламентът ви отлично осъзнава това- поради тази причина гласуваха, че НЕ ИСКАТ брекзит без сделка;)

900 паунда на човек не е кой знае какво. Както ти даваш 80лв. на месец за маникюр, така и средностатистическия англичанин ще даде 900 паунда:) Снощи примерно платих 370 паунда за вечеря в китайски ресторант, та някакви 900 паунда ли ще ме съборят (по твоята логика) Забравяш нещо много важно: високата покупателна способност на глава от населението в Англия в сравнение с тази в България.

абе хора добре ли сте да слушате фондции финансирани от демократите от сащ, абе тия стават от ден на ден по-луди бе,а вие им четете глупостите, не ви ли стана ясно че демократите на сащ водят света към унищожение, ха ха германска фондация. А нали се сещате че Англия е 4-те стълба на германия и сриването на германия без Англия е тотално, освен ако не се спаси за наша сметка на 27 членки, ще има да ни цица, да му мислим ние.

До “2019-03-24 01:42:11 Цвък (нерегистриран) И прибави по-високата квота, която всеки един ЕС член ще трябва да плаща, за да запълни бездънната яма наречена ЕС бюджет. Тогава картината би трябвало да ти стане по-ясна.:)...“ Тцъ- При Брекзит без споразумение България ще губи 111 милиона евро на година (16 евро на глава от населението), а при излизане на Великобритания от ЕС със сделка годишните загуби ще възлизат на 61 милиона евро (9 евро на глава от населението) Това сочат данните от проучване на германската фондация "Бертелсман".Според него Великобритания ще губи по 57.3 милиарда евро годишно от националното си богатство, или близо 900 евро на човек от населението, при "твърд" Брекзит. Загубите на ЕС в този случай ще бъдат 40.4 милиарда евро на година. Другите най-засегнати от Брекзит без споразумение страни са Германия, която ще губи по 9.5 милиарда евро годишно, и Франция (7.73 милиарда евро). Та- видно е кой е главният губещ:) Че аз само за маникюра си давам еднократно по 40 лева, което е около 21 евро, при това- 4 пъти в месеца, та едни 16 евро годишно ли ще ме съборят- хахахаха:):):)

Ти май не схващаш ! Фондовете от които крадат Боко и Цеко ще са наполовина ! Ето това ще загуби БГ ! Защото покрай краденето правят и по някой и друг км асфалт за балъци като теб да си карат таралясника !

Виждаш ли сега как Брекзит без сделка ще афектира специално Източна Европа:)

ИЗНОС, ВНОС И ТЪРГОВСКО САЛДО НА БЪЛГАРИЯ ПО ГРУПИ СТРАНИ И ОСНОВНИ СТРАНИ ПАРТНЬОРИ1 ПРЕЗ 2016 И 2017 ГОДИНА Обединено кралство 2016 г, - износ FOB -1 156. 2 милиона лева- т.е. 550 милиона евро:) 2017 г.- 1 272.7 милиона лева или около 570 миолиона евро; ВНОС CIF 2016 г. 1 174.1 милиона лева, което е към 557 милиона евро и за 2017 г. 930.1 милиона лева, което е към 470 милиона евро:) И как точно ще пострадаме, м?:) Търговско салdo- FOB/ CIF 2016 г. -17.9; 2017 г. - 342.6 :) Данните са от НСИ:)

След като "резнат " едни 15тина-20% от европейските фондове, както е упоменато по-долу, тогава цитирай салдото :) И прибави по-високата квота, която всеки един ЕС член ще трябва да плаща, за да запълни бездънната яма наречена ЕС бюджет. Тогава картината би трябвало да ти стане по-ясна.:)

Търговското салдо, разбира се, е в милиони лева- т.е. за 2016 г. е минус 17.9 милиона лева; а за 2017 г. е 346 милиона лева:–)

До 8цата: ще го побликувам все пак:) Преведи си го за твоя информация:) departure of the United Kingdom from the European Union (EU) with no agreements on trade and investments – a no-deal Brexit – would hit south-eastern European countries hardest among the emerging economies where the European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) invests. In its latest Regional Economic Prospects report, the EBRD said a no-deal Brexit scenario would severely disrupt cross-border supply chains encompassing the UK and the EU-27 economies in the short term. Unless other member states increased their contributions to the EU, Brexit would lead to a 10 to 15 per cent decline in structural and accession funds available to countries in central and south-eastern Europe, amounting to a reduction of up to 0.4 percentage points of GDP in EU-supported investment. Brexit might also weaken perceived prospects of EU accession for candidate and potential candidate countries. A slower reform momentum would then weigh on growth. “Cumulatively, the economic impact of a no-deal Brexit is projected to be largest for economies of south-eastern Europe, mainly through disruption to trade linkages encompassing the UK and other advanced economies in Europe, the impact on the EU accession reform momentum and a reduction in the EU structural and cohesion funds,” the report said. The report said the reintroduction of a customs border with the EU would lower the demand for EU exports of finished goods to the UK.

До 8цата: Попаднах на един репорт на Европейската банка за възстановяване и развитие- ЕБВР. Текста е на английски и се надявам, че модератора ще го остави поне за минута преди да го изтрие. Ще те помоля да ползваш Google translate и да побликуваш преведеното:) Съгласна?

Не- безсмислено е- не съм преводач и не владея английски език дори на ниво нейтив, но- материала на гардиън се превежда отлично на гугъл преводач специално в частта му за “.... Обединеното кралство напусне без съгласуван план. с потенциален НЕДОСТИГ НА ВСИЧКО - от лекарства до пресни храни и тоалетна хартия. В опит за смекчаване на тези рискове, кабинетът разработи ръководство за управление на високо ниво за управление...“:) Повече не ми и трябва да знам, защото просто не ме засяга:) Факт е обаче, че това е идентифициран риск на БРИТАНСКОТО правителство, а не заплаха на брюксел и за това дори австралийският трол клекна пред фактите:)

"не владея английски език ДОРИ на ниво нейтив"....... Жестоко. Култово!!!! Евала, осмицо. Много добре ти се получава с гугъл преводача. Може ли само да направиш за любопитната публика един анализ-кеф ти правен, кеф ти езиков на горната, сътворена от теб фраза. Не би трябвало да ти е трудно, я виж как добре се справяш с всякакви анализи.

До “2019-03-24 00:54:21 if you believe.... (нерегистриран) наистина, не ми казвай, че си изненадана от факта, че првителството на нейно величество през тези 2 години се е подготвяло?!?!“ Нали владееш английски език? Как точно тълкуваш тези цитати ? “.... It also concedes there are “likely to be unforeseen issues and impacts” of a no-deal Brexit that Operation Yellowhammer has been unable to predict. The Cabinet Office has taken the lead in preparations for no deal and is desperately war-gaming scenarios in the event the UK leaves without a coherent plan....The moves highlight growing concern about the disruption that could be caused by a no deal – with potential shortages of everything from medicines to fresh food and toilet paper.In an attempt to mitigate these risks, the Cabinet Office has devised a “high-level concept of operations” manual for command, control and coordination by Whitehall for any problems that are likely to arise.“ в превод с преводача на гугчо- “Той също така признава, че има "вероятни непредвидени проблеми и последици" от не-сделка Brexit, която операция Yellowhammer не е в състояние да предвиди. Офисът на кабинета пое водещата роля в подготовката за безделство и е отчаяно сценарий за военни игри в случай, че Обединеното кралство напусне без съгласуван план. с потенциален НЕДОСТИГ НА ВСИЧКО - от лекарства до пресни храни и тоалетна хартия. В опит за смекчаване на тези рискове, кабинетът разработи ръководство за управление на високо ниво за управление, контрол и координация на Whitehall за всякакви проблеми, които са има вероятност да възникнат.“ Я кажи- това заплаха на брюксел ли е или е някакъв анализ на БРИТАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО и кой кого с какво всъщност плаши, при положение, че си е написано, че ще имате проблем ДОРИ С ДОСТАВКАТА НА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ?:)

а да манифестираш с основен мотив: "ама ние не бяхме информирани..." а сега по-информирани ли са? то брекзит не е станал факт, "информацията" в повече са само заплахите на брюксел ?!?! по-информирани ли сте, че като останете, брюксел ще продължи да: - ви казва колко мигранти да приемате; - има последна дума в съдебните ви решения; - управялява вместо вас всички договори с вънният свят - задължава да вземате на работа всеки от кол и въже, само защото бил от ЕС ? (например циганин от столипиново) хаха :)

“.... "информацията" в повече са само заплахите на брюксел ?!?!...“ Пореден лапсус лингве- доста от заплахите при брекзит без споразумение са идентифицирани поне в най- общ план в един секретен британски правителствен документ, който изтече в британското публично пространство, а именно: “ “Operation Yellowhammer”,По същество това е екшън план за въвеждане на военно положение при брекзит без сделка. Повече от съдържанието му може да се прочете в тази статия- Secret Cabinet Office document reveals chaotic planning for no-deal Brexit

наистина, не ми казвай, че си изненадана от факта, че првителството на нейно величество през тези 2 години се е подготвяло?!?! ще настъпи хард брекзит след седмица, ще видиш. "привилегиите" (ква гнусна соц дума) щели да загубят !?!?! знаеш ли колко много хора в гългария живяха без привилиегии? докато такива мастити реститути като теб бяха привилигеровани м? привилегиите на общя пазар... хахаах :) моят щат в далечната ми държава има 600 милиарда ГДП. има само 8 държави в европа (една е ЮК) които имат по-голям продукт от моето щатче! знаеш ли колко милиарда население има в комон уелт оф нейшанс ? слънцето не залязва никога, знаеш? привилегиите на общия пазар :) хихих

Дремахте 2 години и сега... сетила се Мара да се побара !

Като не ви харесва Ес, отидете където искате, оставете другите да живеят където искат, така е редно мнозинство определя, нашите сънародници които си отидоха търсят това ние си стоим тук и чакаме Годо, вие напуснете там където пожелаете

“.....Като не ви харесва Ес, отидете където искате, оставете другите да живеят където искат,...“ 10000000 +! Подкрепям горещо Вашият коментар! Видно е, че жените сме по-здравомислещи от доста мъже....

А на нас българите какво ни харесва в ЕС? Каква полза има от ЕС? ЕС честен ли е спрямо българите? Благодарение на ЕС: - подкрепя ББ в неговият геноцид - ЕС знае в коя групировка е бил ББ, но продължава да му е партньор - ЕС се грижи за циганите, кучетата, и педалите - ЕС грижи ли се за българите? - чрез правителството на ББ , ЕС преследва злощастните стопани които НЕ произвеждат: прави краставици, щастливи кокошки, изтребват добитък който уж е заразен с нещо

ПОРЕДНАТА РУСКА МАЙМУНКА. В ДУПЕТО ДА ТИ ГО СЛОЖА РУСКИ БОКЛУК.

още само 6 дни глупости

“...2019-03-23 23:00:04 if you believe.... (нерегистриран) то акт няма !??!“ Как да няма бе, сул8ьо неук-правителството работи с различни видове актове, които издава- в България това са актовете на Министерския съвет и на министрите поотделно:) Ти знаеш ли нещо за нормативните актове , издавани от напр. министъра на здравеопазването,м?:) Нямаш си и идея от функционирането на представителната демокрация в България, тръгнал да ми се ерчи и да се прави на велик- хахахаха:)

Сериозно? Все си мислех, че Брекзит касае Великобритания и нейната представителна демокрация и правна система. А то есенциалния въпрос, оказва се, бил какви актове издава министъра на здравеопазването в България.....Колко съм била заблудена....И колко ще ми струва това прозрение?

До “2019-03-23 22:49:12 if you believe.... (нерегистриран) за да е аброгативен, първо трябва брекзит да е факт“ ГЛУПОСТИ! Аброгативни (отменителни) референдуми се наричат още народно вето. Такива са например референдумите в Италия и Швейцария. Чрез тези референдуми ОПРЕДЕЛЕНА КВОТА ГРАЖДАНИ МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА РЕФЕРЕНДУМ, КОЙТО ДА ОТМЕНИ АКТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ВЛЯЗЪЛ В СИЛА- В СЛУЧАЯ -ВАШИЯТ ЗАКОН ЗА БРЕКЗИТА:) Тарифата ми като адвокат спрямо теб вече нарасна на 2000€ за отговор на следващият ти правен въпрос , защото по същество ти предоставям правна консултация, за която в ЕС и в България се заплаща хонорар:)

и кое точно са глупости? кой акт наа правителство да отмени ? то акт няма !??! ще има когато стане факт брекзит

“....2019-03-23 23:00:04 if you believe.... (нерегистриран) и кое точно са глупости? кой акт наа правителство да отмени ?“ ВСЕКИ! Дай сега 2000€, понеже си т8ъп, не уважаваш законните професии, упражнявани от другите лица, и понеже си много наперен, а всъщност НИЩО НЕ ЗНАЕШ! Ха сега ми изброй актовете на британското правителство, направи правен анализ кои от тях имат правна сила, кои от тях влизат в законна сила, по какъв начин един проектозакон става бил и т.н.:) Неуко жалко българофобче:)

ако глупостта можеше да хвърчи ти щеше д апърхаш като гълъбица! Един в казармата на времето казваше за такива , че са ГСГ ( Генератор на Супер Глупости). Честно казано дори един ротен фатмак е по умен от теб .

Добре. Значи ти си против Брекзит. Би ли бил съгласен на прегласуване ако преди две години англичаните бяха Гласували за оставане в ЕС?

Не- аз съм “ЗА“ ТВЪРД брекзит, но- като български адвокат посочвам правният отговор на следният въпрос“2019-03-23 22:37:53 if you believe.... (нерегистриран) добре, кажи ми като мастит юрист, може ли да има втори референдум за нещо което вече е решено?„ , при това, задаващият този въпрос НЕ отчита разликата между комън лоу и континенталната правна система- той задава ОБЩ въпрос дали изобщо съществува такава правна възможност. Е- отговорих му, понеже въпросът му е зададен със сарказъм. Въпросният коментатор е от категорията хора, които поназнайват 1/10000 от специфичната професионална терминология от 20 професии, но не е на ниво дори квалифициран работник в нито една от тях, и се отнася с наглост и сарказъм към лицата, упражняващи някоя от тези професии. Лично за мен и за семейството ми, брекзит без сделка е отлична ситуация, защото имам пряк финансов интерес от такова правно решение.И не- не живея в о.к. и нямам роднини там.

Няма по-автентични англичани от гейовете. Те са символ ма английското общество и то много си ги кътка.

Ама тези защо си мислят, че ако има 2ри референдум, резултата ще бъде различен. Отсега да ви светна, пак ще се гласува за излизане, обикновените англичани искат аут. Освен , ако не наместят резултатите 51:49 за оставане, така както ги нагласиха с рефендума в Шотландия за отделянето й от Великобритания.

обичали Ес..ами да щото са от бедни страни от Ес отишли на Острова за да могат да поживеят човешки. Само едно британско знаме в тълпа от стотици хиляди" Къд са британците в тази навалица?!?

До “2019-03-23 22:33:11 if you believe.... (нерегистриран) добро утро и на теб :) Тъ8пунгер- в България в момента е 22:34 ч.- никой не е длъжен да се съобразява с твоето часово време, защото този форум е част от България- а не от Австралия, Канада или о.к. и се движи по БЪЛГАРСКОТО часово време... Айде- да те няма- бегом при брекзитърите в о.к., канада, австралия или на майна ти райна!

добре, кажи ми като мастит юрист, може ли да има втори референдум за нещо което вече е решено?

МОЖЕ- НАРИЧА СЕ АБРОГАТИВЕН РЕФЕРЕНДУМ И Е ПРИНЦИП И ИНСТРУМЕНТ НА ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ! А сега дай едни 1000 евро за това, че ти дадох правна консултация, за да се научиш да ЦЕНИШ И УВАЖАВАШ чуждият труд и чуждите знания!

за да е аброгативен, първо трябва брекзит да е факт. след това, тези митингуващи от гей общностите да се наредят, да образуват подписка, след това парламента да прецени... и така. ама така както те го искат е абсурдно.

Тези противници на Брекзит имаха право Законно да обявят дали са За или Против Брекзит. Те гласуваха и се Оказаха По-малко!! Загубиха на Всенародно Гласуване.. Референдум. Това е. Иначе същото ще се повтори след Изборите за... Всичко.

Референдумът в о.к. НЯМА ПРАВНА СТОЙНОСТ. О.К. НЯМА ВИСШ ЗАКОН, НАРЕЧЕН, КОНСТИТУЦИЯ- в смисъла на романогерманската правна система! НЕ СХВАНАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ ТАЗИ ПРОСТИЧКА ИСТИНА?

тези от снимките кво точно искат,а?

хаха :) досега гледах кадри от ббс. и разбира се, марди грас и парти бас е основна част от тълпата :) едни знаменца с цветовете на дъгата.. горките, как ще ги отделят от евроГЕЙския съюз !?!?! немислимо (за тях, рейнбоу знаменцата)

Ти чий го държиш в бг. форум и защо не пишеш в австралийски форум- при аборигените и маорите? Чий го дириш при белите хора в Европа и ЕС, а? Отивай там, където ти е мястото- в Австралия! Горкото коренно местно население- такава напаст като теб да му се изсипе на главата... Съжалявам хората- те не са виновни, че при теб интереса клати феса, че мразиш Родината си България, че използваш австралийското си гражданство само за правене на бизнес и достъп до чуждите пазари... Хиляда процента съм убедена, че презираш местното коренно население в Австралия и се имаш за него повече от тях, при положение, че имаш манталитета на бяла от8репка и бял ро8б....

добро утро и на теб :) забелязвам, че с нетърпение чакаш да се събудя за да си початиш ?

Добре режисиран сценарий, може би от самата Мей, защото не знае какво да прави. Пичове тръгвайте си и на добър час.

Последната снимка е най- показателна, но....къде бяха родителите на това дете по време на 1вия референдум, гласували ли са и ако не са- защо самите те не са помислили за бъдещето на детето си...

за манипулацията на тези платени протестъри ли? Това дете още не знае да пише и чете и е грозно да бъде използвано по този начин.

назрява революция явно, гражданска война

Провеждане на втори референдум, обезмисля референдума като форма на вземане на решение... Ако си неинформиран/прост/, си е изцяло за твоя сметка!!! Тука има - тука нема, не важи в международни отношения.

поредната кагебейска разработка тръгна към провал. както брекзит, така и жълтите жилетки във франция са ватнишки проекти. но и в двата случая джуджи ще го лапа неумит. :)

то според теб сигурно и английската кралица е проект на Путин, а? Той малко преди да се роди е уредил тя да стане кралица и си я манипулира до сега., А? Къде ви намират такива кухи уникати?

аве плътен(чугун), така говорите и за намесата в американските избори, и за отравянето на скрипал, и за отравянето на гебрев, и за убийството на немцов,и за хиляди други изродщини, но няма кой да ви върже! цял свят ви знае що за генетичен отпадък сте, така че марш в тинята, ватници прокажени!

Жалка история ! Да не разбираш, че няма по-лошо от това да си в корумпираният ЕС ! Да бяха поне прочели какво е имал предвид Доминик Къмингс след като успял да спечели този вод ! Жалко , че тези които са на митинг няма и 1% от жителите на Лондон ;)

150+

1000- Ако можеш, смятай!

Много правилно, това е най истинския ход. Аз също се надявам, яе здравия разум ще надделее в 12 без 5 и изведнъж всичко ще се оправи.

Коментара ми е към, "2019-03-23 20:34:41/ krasi (нерегистриран)".

да наливат пари в ЕС за д а може гащници като теб да ползват пари на готово, нали. Трябва да са полудяли за да си го причинят при шанса да се изнесат.

И най-умния (англичанина) си е малко(много) прост. Я си направете нов референдум и си останете насрани в ЕС.

ЕС е като кучка. Лесно се влиза под опашката на кучката но трудно се излиза.

Англичани в между тези платени няколко хиляди? А този дето им плаща знае ли , че Англия е над 55 МИЛИОНА!?!

Най-нормалното е съпартийците на Мей да я изгонят, да отменят член 50, да насрочат нов референдум и да се приключи вече с този цирк. Прекалено много време отнеха и на ЕС. А ако случайно отново гласуват за излизане, да се махат веднага.

Това може да стане само в Булгаристан,където поддръжниците на Боко-мутрата сутрин говорят едно,на обед вече са го забравили,а вечерта са изгубили представа и за себе си...!

Путин сам истини ли казва?

Какво стана сега? Няма ли да има пак инфо за армията как е си е повишила готовността като е влезнала в бункери за да се фъка докато чака да я викнат да стреля и бие хората?

Всеки ден анонсират готовността на армията да обезпечи процеса на брекзитиране, а тези бунтове вдигат. Сметай, другата събота какво мазало ще е, ако не ги изметат с оранжеви жилетки, още в четвъртък!

Нещастници. Къш.

В тази редакция не спряха със злоупотребата с упойващи вещества!!!

Апе усни, и тръмпи също...

Така си мислиш от страх...!