До 100 хил. лева глоба за мляко с палмово масло

Глобите за онези, които смесват млякото с растителни продукти ще достигат 100 хил. лева. За физически лица наказанието ще бъде в границите между 15 хил. и 20 хил. лева, а за юридическите ще тръгва от 50 хил. и ще достига тавана.

Обратно в новината

Коментари - До 100 хил. лева глоба за мляко с палмово масло | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правителството ни за пореден път реши да се прояви като "грижовна майка".Ама вие не знаехте ли,че "млякото" не е мляко,че"сиренето и кашкавала" не са сирене и кашкавал,че в колбасите няма месо,че всички напитки и пакетирани храни бъкат от Е-та.То да беше само млякото.Стига в/у етикетите да е изписано съдържанието,всеки сам за себе си решава какво да си купи/според доходите си/.

То само да е млякото , ами саламмите,всичко има в тях само не е месо. Само глоби и затвот ще ги оправи тези мизерници.

ЧЕ КОЙ ПРОИЗВЕЖДА САЛАМИ С МЕСО БРЕ??? КОЖИ ТРЪТКИ СЪРЦА ГРЪКЛЯНИ ШИЙКИ И МНОООГО ХИМИЯ!!!

Купувам 2 литра мляко от едно момче от село. Струва ми 2 лева. Квася си вкъщи 4 буркана истинско мляко. Истинско! Вкусно! Буркана по 50ст. Какво ми продават в магазина за лев и нещо 400гр? Отрова???

Не само глоби трябва за тези производители, които правят продуктите с растителни мазнини.Трябва и затвор, защото млякото,сиренето и кашкавала се дават и на децата.А малкия и среден бизнес ако иска да се развива да работи само с истинско мляко, а не със измислени растителни мазнини и да печели на гърба на и без .това болния народ. Но по лесно е да се плюе правителството / въпреки, че не съм му фен/, отколкото да се изпълняват изискванията. Така,че тези които смятат,че ще се ликвидира малкия и средния бизнес сигурно са тези, които не правят тези артикули с истинско мляко.Поздравления за Найденов.

А от къде толкова много истинско мляко?

Ми от кравите!И не да го изкупуват на 25ст за литър като миналата година. Млякото не расте по дърветата, ако не си разбрал още. Да плащат на производителите по-добра цена и мляко ще има достатъчно!

Вече съм напълно убедена, че всичко което се случва в нашата мила родина е с цел да се унищожи малкия и среден бизнес.Прави са опозицията напълно, че се прави с цел преразпределяне на пазара.Драги читателю, направи си една справка на кой са мандрите в България и тогава ще говорим. И какво общо има г-н Зоров с г-н Мирослав Найденов........Пък после пишете какво и що?

Дреме ми за мандрите, не искаме да ядем отрова. Дреме ми за средния ви бизнес! Това мляко го даваме на децата. Вие сте за разстрел!

А за двадесет годишно месо колко ще е глобата, Ирландецо?

Какво му е на двадесет годишното месо? По татово време си спомням, че ядяхме телешко месо което беше внос от Аржентина на бизонско.

Двадесет годишно месо може, а мляко с посочено съдържание не може. Ами като е написано какво съдържа млякото, нямам нищо против, който може ще си купи истинско и по-скъпо, който не може ще си купи от другото. Важното е да знаем какво се съдържа в кофичките и пликчетата с мляко!

тия са за убиване.това престъпление трябва да се третира като тероризъм към всички българи.чудя се как всички си търпим и няма протести за това какво ядем.за кучетата има протести???????????? понеже съм алергична и немога да ям жито,пщеница,ръж,овес,глутен и ...отидох в диетичен магазин да си супя елда и какво беше моето учудване-произход Украйна.от радиактивната почва на украйна-диетична елда? какво да гонорим.просто нямам думи.

ЯЗЪК ОТИДЕ МИ ПЪРШЕВИЦАТА

ДРЪН ДРЪН ЯРИНА. ГОСПОДА СПРЕТЕ ВНОСА НА ПАЛМАТА И ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТО. ДА АМА НЕ "НЯМА ПЕЧАЛБА"......

Е и какво като спрат палмовото масло, с лайна ще го правят и пак ще пише мляко.

Правилно, това е изхода.

Много пъти сме били свидетели, че колкото и да е скъпо нещо няма никаква гаранция, че то е качествено. Така че, са нобходими мерки срещу злоупотребите и е добре в един момент да спрем да се лъжем, особено кагато става въпрос за здравето на хората. То може би е добре да се предвиди и затвор в тези случаи.

Само държавни стандарти-от преди 1989г! Имаше такива!!! И-в мандрите да работят само хора със съответното овразование! Преди 1989г имаше и техникуми по МЛЕКОПРЕРАБОТКА-напр. в гр.Видин

Брей, изборите са толкоз далеч, а лъскането почна още отсега. Явно много са я забатачили. Комисията за борба с храните има за цел унищожаването на дребните производители и търговци, потребителите са последната грижа на иституцията.

Ако това е глобата, тръгвайте и глобявайте наред! В момента на пазара няма нито едно истинско кисело или прясно мляко, всичко е боклуци с нишесте, палмово масло и кой знае още какво.

Само големи глоби ще ги оправят производителите измекяри долни.

АБЕ ПЪПКО КАК ТОЛКОВА ВРЕМЕ НЕ ОПРАВИХТЕ ВЪПРОСА ЗА ХРАНИТЕ . ВИЕ ЯДЕТЕ ДОКАЗАНО ЧИСТО И СИ ВИ ЛИЧИ.ОТРОВАТА Я ЯДЕМ НИЕ. ОТРОВАТА Я ЯДЕ НАРОДА -ЦЕЛИЯТ НАРОД.ТА ДАЖЕ И ТЕЗИ КОИТО ВИ ТУРНАХА НА ВЛАСТ.ПОСЛЕДНОТО Е ПОД ВЪПРОС- ДАЛИ ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ НАРОД ВИЕ СЛОЖИЛ . СРАМА И ПАК СРАМ .

Ами ето, че и от 10 лв сирене да купиш, няма гаранция, че е от мляко. Герб се справят страхотно на фона на предните управляващи,обаче те сега бият тъпана, понеже държат бизнеса и искат да си я карат по старому. Сами може да се сетим, колко пари грабят само от 1 кг сирене без мляко. А по тяхно време, дори не се споменаваше какво всъщност има в сиренето и млякото.

Добре го въртиш!

само жестока диктатура ще оправи балгария и ще я изчисти от мошениците и разбоиниците бивши комуняки и техните копелдаци. вместо магистрали ще се строят затвори и концентрационни лагери. всички разбоиници ще бадат натикани там даже ако ще и половината от населението на тази жалка даржава. палмопреработвателите ще бадат опандизвани, а не глобявани. в пандиза ще бадат хранени само сас собствените им палмови продукти. сащото ще се прилага и кам мошениците от другите браншове. производителите на желатинови салами от кости и копита сащо щ бадат заставяни в пандза да ядат собствените си произведеня. на докторите мародери ще се ампутират краиниците без упоика от избран по тяхно желани екип от джелати. корумпираните даржавни чиновници и политици ще бадат даржани на хляб и вода и при добро поведение в края на всяка календарна година ще им се дават бонуси от по шепа палмово сирене и пушен бут от софииско куче помияр.

В момента изкупната цена на истинското мляко е 40 стотинки/по-евтино от минералната вода/.Убиват истинското,за да продават на високи цени отровите си,а вие знаете кой печели от това.Ако българинът е малко по-интилигентен и не толкова мързелив-спокойно може да намери от кого и как да купува-просто бойкот на веригите/витрина на ментетата/и директен контакт с производител.Купувате си мляко,месо и всичко необходимо.

не глоби, а присади, затвор и конфискаця на престапно придобитите активи. мошениците, които печелят за сметка на здравето и живота на балгарите не трябва да се откупват и да са на свобода. това важи за всички производители на фалшиви хранителни продукти, за лекарите -мародери, за учителите, професорите и преподавателите от учебните заведеня, които продават дипломи. балгаря не е дорасла за демокраця. не може да има демокраця в мизерствуващо обшество без правосадие и с вихреща се безнаказана престапност. полицята пази жовата на престапниците и мафиотите. те са лекувани безплатно в болниците като наи скапоценен обшествен капитал.балгаря е силно мафиотизирана. това не може да продалжава повече. нужна е силна диктатура, която да изтреби комунистическите разбоиници до корен. нузна е революця, нова конституця и нови некорумпирани хора в политиката. сегашните гащници, тюфлеци, паразити и разбоиници срастнали се с даржавната администраця трябва да бадат изринатикато смардящо гюбре. трябва да бадат разтурени и забранени сас закон всички политически партии клонинги на бкп/бсп/дс. мафиотите зад рещките до живот с пална конфискаця на всички активи. да живее свободна балгаря от всички комунистически дебили, отрепки, паразити и разбоиници. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво. А каква ще е глобата за колбаси, които не са направени от месо? За добавяне на кожи, рога и копита, пуешки шрот или пилешки кокали в салам, който е обявен като "телешки"? А за добавяне на сухо мляко в киселото такова? А желатин? А консерванти? Че то "Макдоналдс" трябва да бъдат забранени със закон, в такъв случай.... И още много, знайни и незнайни, нашенски и чужди, БИЗНЕСМЕНИ.

12 милиарда или се самоубий

Ако целта е да защитим здравето на хората, това не е подходът, а да им вдигнем доходите и да ядат нормално българско сирене. Българинът не е глупав Хайде стига глупости! Като се вдигнат доходите пак ще се намери кой да продава боклуци под името "сирене". А коректните за да са конкурентни ще трябва да търсят единственото решение - същите номера.

Ако целта е да защитим здравето на хората, това не е подходът, а да им вдигнем доходите и да ядат нормално българско сирене. Българинът не е глупав Хайде стига глупости! Като се вдигнат доходите пак ще се намери кой да продава боклуци под името "сирене" и пак коректните ще се принудят да търсят единствения начин за конкурентноспособност, а именно същите номера.