Младите в политиката - дали и защо не?!

Това е новият епизод от поредицата на Euranet Plus - "Generation Z / Поколение Z"

Обратно в новината

Коментари - Младите в политиката - дали и защо не?! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пфф, поколението Зед е пълен провал- дебили, наркомани, тревомани, психопати, "котенца", "кученца" и Драг Кралици. Последната буква от латиницата не е избрана случайно. Ако Байдън и Путин не докарат света до катастрофа, то тия със сигурност ще го направят.

Същото като поколението Шиши, Тиквун, Тато

Кака Лена нали и тя беше млада в политиката. С Баджо влязоха в нея парадно през една таванска квартира.

Защото младите гледат на политиката като път към бързо забогатяване и лесен живот. Старият човек работи за името си, за репутацията си, затова как ще гледат на децата му и на рода му. Това обаче не важи за българските байганьовци, при нас и стари, и млади са еднакво алчни - пример - Бойко и Кирчо.

За да влезеш в политиката се иска житейски и трудов опит! Какъв опит имаш на 18 или 20-години? Всъщност никакъв. Как можеш да влезеш в политиката, без да имаш един ден трудов стаж, без да имаш грам познание за живота, труда, финансите, законите, които движат една държава и да се мъчиш да решаваш проблемите на когото и да било? Всъщност онова, което можеш да направиш е да объркаш живота на хиляди хора от незнание. Всеки трябва да отиде да поработи, да създаде семейство, да разбере какво е живота и едва тогава да каже: АЗ МОГА! Точно заради разни учили-недоучили "калинки", кацнали навсякъде из държавната администрация и парламента стигнахме до тоя хал! Нищо против младите хора - те си имат своите разбирания, вероятно и много добри идеи, но всяко нещо с времето си. А на 18 или 20-годишна възраст времето ти не е за политика!

100% съм съгласен. 18-20годишен /на имат в най-добрия случай някакви теоритични познания и накакви практичести. Това е човек който в масовия случай току що е завършил университет и е бил на издръжка на мама и тати. Малко са тези които са работили и няма как да са били на някоя отговорна позиция. А както се цитира в случая този млад човек сега оглавява комисия и я ръководи.

На 18-20г му даваш да прочете Параграф 22 и той гледа тъпо след като я прочел защото не я разбира ! Даваш му да гледа филма и сериала и виждаш същият тъп поглед ! Сори , но щом не разбиращ този филм и тази книга значи не разбираш как функционира бюрокрацията ! Тогава как ще се бориш с нея ?! Не знаеш как !!! Нямаш място в политиката !!