Коментари - Младите от ГЕРБ питат Нинова защо Генов, Жаблянов, Христов и Ерменков са още в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е Иво Христов. Достатъчно е да прочетеш писмото на младите.

Що за въпрос , нали всички сме едно ?! Това че сте от ГЕРБ - нищо не означава - Пак сте си КОМСОМОЛЦИ !!!

Интересно ....... "Младите от ГЕРБ питат Нинова защо Генов, Жаблянов, Христов и Ерменков са още в парламента " - отговорът е ясен ..... защото ПП "ГЕРБ" не се вписва в парламента за това поставят такива въпроси!!!!!!!!

5656 (нерегистриран) Преди 75 години в Германия е имало Хитлерюгенд, а сега в МУТРИСТАН има ЦЕЦОУУУЮГЕНД !!!! Мисля,че коментарите са ИЗЛИШНИ !!!!! ТЪЙ КАТО ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ,съдбата ЦЕЦОУУУЮГЕНД и МУТРОЮГЕНД ще бъде СЪЩАТА като на Хитлерюгенд !!!!!!!! ДА,ДА,ДА !!!!!!!

Млади от Герб Цвъки многоапартаментний беше подсъдим, но се уреди да не го преследват вече и сега е на среща в САЩ на мозъчните тръстове. Кого имахте време, та сте заприличали на Цвъки и Тиквата по нахалство и манталитет. Развивате се по -бързо от тях. Вероятно ще станете и по -нагли от тях , въпреки , че досега си мислехме , че няма повече накъде!

Млади тикви, кога толкова бързо станахте за тиквеник? Ами да върнем фидосова, искате ли? А лъчо чозъка що го дири в НС?

Защото се учат от "бореца за правда" Антон Тодоров. Оправиха Европа, Балканите, ще прелетят до САЩ. Една Корнелия Нинова им остана. Та като им отговори и тя, ще настане вечна правда.

Защото такава е волята на българския избирател? Именно българския, който храни с труда си държавата, а не консуматорите на социални помощи, дето за 50лв и Хитлер биха избрали, нищо че после ще ги вкара по камерите.

Ако някой си мисли,че СДС ,ДПС и ГЕРБ не са създадени от БКП жестоко се лъже и то не толкова от БКП,колкото са проект на Луканов нищо, че го пушнаха 90-те години.

Иво Христов да се извини незабавно и да промени процента на 95 или още по-добре на 99!

Как да отговори като на тези мястото не им е там ! Не могат да се променят от БСП !

МНОГО хубави въпроси , чакам отговорите на другарката!

А аз питам защо още ГРОБ БСП ПАТРИОТИ и вобще тия пребоядисани комунисти продажници ликвидатори на българия защо не са на бесилото а са в парламента българите не разбрахме ли че докато не се пролее кръв и докато търпим тая крадлива измет българия ще се изгуби

А ДПС-то къде ги забрави?!

Тодор Шопов

Той е от ДРС-то.

МЛАДИТЕ В ГЕРБ БИЛИ ПИТАЛИ..... ТА ПИТАНЕТО МИ Е КЪМ ГЕРБ, КОИ НАРИЧАТ МЛАДИТЕ, КАТО ТЕ СА ВСИЧКИ БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП? ААААААААААА, СИГУРНО КАТО СА СИ ХВЪРЛИЛИ ПАРТИЙНИТЕ КНИЖКИ НА БКП И СА ПУЛУЧИЛИ ЧЛЕНСКИТЕ КНИЖКИ НА ГЕРБ СА СТАНАЛИ МЛАДИ! БРАВО!

МЛАДИТЕ ОТ ГЕРБ ДА ПОПИТАТ ВОЖДА СИ: РЕДНО ЛИ Е МУТРА, ЛЕЖАЛ 8 МЕСЕЦА В ЧЕШКИ ЗАТВОР ЗА КРАЖБИ НА КОЛИ, ДА Е НАЧЕЛО НА ПАРТИЯТА ИМ, А ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ НЯМА ПРАВО ДА Е ПРЕМИЕР, ЗАЩОТО Е СЪДЕН. ТА ТЕЗИ КОИТО, ЗАДАВАТ НА БСП ВЪПРОСИ, ДА СИ ГИ ЗАДАВАТ ПЪРВО НА СЕБЕ СИ, ТЕ КАКВИ СА СЛЕД КАТО СА ЧЛЕНОВЕ НА ТАКАВА ПАРТИЯ?

Новите хунвейбини.

Ало мекеретата на гроб...питайте първо вожда КОЙ изяде суджука, КОЙ е главният трафикант на бежанци, КОЙ е виновника за мизерните пенсии на вашите баби и дядовци...и КОЙ ограби КТБ, и КОЙ иска сега да ограби и летище София...а бе питайте вожда КОЙ Е ТОЗИ КОЙ.

Така наречените Младите от ГЕРБ, по същество представляващи безделници да хващат мотиката или да си намерят работа за да са полезни с нещо на родината си вместо да се намират на приказка -от зададентие им въпроси България няма никаква полза!

Младите от ГЕРБ са млади слагачи. Така мразех на времето комсомолските активисти - обикновено бяха най-тъпите и роболепни слагачи. Тия са същите драпат та да се уредят на хранилка.

Младите от ГЕРБ са млади слагачи. Така мразех на времето комсомолските активисти - обикновено бяха най-тъпите и роболепни слагачи. Тия са същите драпат та да се уредят на хранилка.

Първо попитайте г-н Цветанов защо депутат, подал доброволно оставка е още в Парламента !?!?!? Доброволно подадената оставка не може да не бъде приета !!! Този "убавец" ако имаше морал повече не трябваше да сяда на депутатската банка !!!! (по тертипа на МГЕРБ става въпрос за г-н Милен Добрев- човекът родА)!!!! И тъй като съм дал гласа си за Иво Христов ми изпратете д-р. Нинова да ме попита дали съм свалил доверието си от него - Вашето и нейното мнение за мен изобщо нямат ама никакво значение !!!!

Да се чете д-р. ,а не д-р. Нинова( щото е далеч от д-р)

Др. !!!!!?

Млади, зелени, затова и въпросите им са смешни. Всъщност, това е доста тъжно, защото показва учудваща неграмотност и сервилност към собственият им ВОЖД! Манол Генов ще напусне парламента, когато има влязла в сила присъда. Това означава обвинението да се докаже!Презумпцията за "невинност" скъпи мои е от римско време! Това и децата го знаят. Какво друго предлагат младите от ГЕРБ? Ами БСП да подкрепя ГЕРБ "в тези трудни времена"! Тъй ли? Ами кой ще бъде опозиция? Кой ще е алтернативата? Или викате няма нужда! За каква парламентарна демокрация говорим тогава?Кой ще противостои на смачканите доходи и пенсии, на растящата престъпност и корупция? Никога ли не сте чували, че корупция има там където има власт! А въпроса за Народният съд е още по-смешен! Той показва изключително не познаване на проблема. Народният съд е създаден по настояване на великите сили за да се търси отговорност за фашистките зверства! Или викате, такива в България нямаше! А кой режеше и набиваше на кол човешки глави? Децата от Ястребино, кой ги изби? Баба ми! Младежите от ГЕРБ, ако имаха един грам мозък, до сега трябваше да видят, ЧЕ ГЕРБ Е ПАРТИЯ БЕЗ ВЪТРЕШНА ОПОЗИЦИЯ! ТАМ СТАВА ТОВА, КОЕТО КАЖЕ ЕДИН ЧОВЕК! А ТАКАВА ПАРТИЯ Я ОТПИШИ! ЗА НИЩО НЕ СТАВА, ОСВЕН ЗА ПЪЛНЕНЕ НА ГУШИ!

Младите тиквета знаят ли, че в ръководството на БСП няма бивши членове на БКП, докато в ГЕРБ са до един такъв во главе с шефовете си от ДС?!

нали не можете да дишате САЩ, нали били кравари и пр. защо тогава синът на любимия ви лидер Корнелия учи там в най-скъпия колеж Бъркли, а сега работи в Ню Йорк в банка на Рокфелер Защо мъжът на същата Корнелия работи в Лукоил който е гаден монополист. Много просто - за пари то за МНОГО ПАРИ.

ПЕЕШЕ СЕ: КОМУНИСТИ, КОМСОМОЛЦИ ВИНАГИ Н ЕДИНЕН СТРОЙ.. Да ви открехна - Меркел е комсомолка от ГДР - източна комунистическа Германия. Хитлер не успя да унищожи Европа, но Меркел прави доста успешни опити. Това е, където комунист стъпи трева не расте!.

Госпожици и господа от МГЕРБ, бихте ли отговорили на въпросите: 1. За службите Борисов в "Ало, Ваньо" все още ли е "непознат мъж"?! 2.Все още ли службите не са открили данни за престъпление в разговора между премиера, градския прокурор и депутата в "Банкя гейт"?! 3. Мястото на Осъдения от българския съд по делото "Йончева срещу Борисов" в НС ли е?! 4. Има ли данни за престъпление на поръчителите с инициали Ц.Ц. и Б.Б. от тефтерчето на Златанов?! 5. Още колко пъти България трябва да бъде осъдена от Европейския съд по правата на човека в Страсбург заради лицето Ц. Ц.?! И още много въпроси имам, но е безсмислено да ги изброявам... Непосредствено след "Ало, Ваньо" лицето Бойко Методиев Борисов трябваше да се насочи към бизнес с магнолии...

Внимание! МГЕРБ да не се чете Мутри-ГЕРБ!

Абе хубаво питат - ама нека си кажат - целунаха ли ръката на бойко, за да станат младите в герП ? А коленичиха ли ?

къде търсиш в Германия хитлерюгенд. У нас само преди малко повече от 20 години имаше КОМСОМОЛ с главни букви 0 пееше се КОМУНИСТИ

ТОЧНО този КОМСОМОЛ работи така,че над 80% от семействата да имат собствени жилища ,майка ти,баща ти,дядо ти и баба ти да вземат пенсий/макар и нищожни/,а може би и ти си пенсионер,но ако не си,тогава си много малък да сравняваш комсомолците с хитлерюгед.

Нека си питат младите! Нинова прибра активите на Техноимпекс и не пита за нищо..

5656 (нерегистриран) Преди 75 години в Германия е имало Хитлерюгенд, а сега в МУТРИСТАН има ЦЕЦОУУУЮГЕНД !!!! Мисля,че коментарите са ИЗЛИШНИ !!!!! ТЪЙ КАТО ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ,съдбата ЦЕЦОУУУЮГЕНД и МУТРОЮГЕНД ще бъде СЪЩАТА като на Хитлерюгенд !!!!!!!! ДА,ДА,ДА !!!!!!!

Комунистите родината изграждат (ГРОБ), комсомолците след тях вървят (младежкото ГРОБ). Благодарим ти, Партийо любима! Благодарим ти, Бай Х. от село Банкя, вожде наш любим! Да пребъдеш и ти, и човека с глава във форма на яйце, твоята десница!

Били им казали, че са дебили. Че кой нормален млад човек ще стане комсомолец, че сте тръгнали да се обиждате?

Оффф, ма не се карайте бе, младежи, а се съберете и дружно изпапкайте тортата на депутатина от ГЕРБ, чийто фамозен вид разгоря този спор;)) И без това, като бъдещи управленски кадри - нали за това ви стягат и от БСП, и от ГЕРБ,;))- трябва от млади да привиквате с папкането!;)

Те тортата ще я ядат в пионерската организация на ГЕРБ.

Да де - ама аз им предлагам вместо да си разменят епистоларни шедьоври, да вземат да изядат тортата заедно;) Ако родата на онзи им е оставила парченца, де - то не бе торта , то не бе чудо, то си беше направо житие и битие бг депутатино;))

НАЙ-ДОБРЕ е тортата да я ядат при БАЙ СТАВРИ в ЦСЗ,,гарнирана с КРЕМЧЕ !!!!!

аз пък питам защо комунистите от ГЕРБ не обичат комунистите от БСП.

И аз винаги съм се чудела на същото;))) Що така са се смразили двете течения на 100 годишната Партия и какво ли толкова делят?;))

Става на въпрос за присвояване на парите от Еврофондовете.

питаме докога шуробаджанакът Добрев ще стои в парламента?

ДругарЕ от МГЕРБ, Вашият любим заместник вожд създаде прецедент, в качеството си на осъден от две инстанции на български независими съдилища, да продължи да дава акъл на българите, в качеството си на депутат, на всичкото отгоре председател на парламентарна група. Така че не се надявайте някой да напусне парламента, само защото се предполага, че има съвест. Между другото. Днес е понеделник. Вие защо не работите, ами се занимавате с глупости?

за ЦвЦв ли става дума?

Недейте така. Нека тези четиримата да стоят в парламента и да говорят колкото може повече. Така, с техните обединени усилия и под мъдрото ръководство на другарката им Нинова, ще закопаят успешно БСП. Което ще донесе облекчение на мнозинството българи. Да дерзаят другарите, все така!

Този твой призив явно има за цел да се отстрани конкуренцията и да се осигури предимство на ГРОБ в благородното съревнование с БСП по закопаването на България. Защота засега ГРОБ води безапелационно!

Затриването на БСП ще прочисти атмосферата в България. Тогава, евентуално, един ден, може и да се появи истинска левица в България, не обременена с десетилетия престъпна история на БСП.

На остров Бали цяла седмица са писали това писмо от 4 точки и после БСП били вреслива опозиция! Гербаджииската наглост няма край! Спи народе спи още!

Па да си изберем дрогарката Нинова, какъв рай ще настане, а? В комплект с перфектно говорещия български език Карадайбъ, направо слънце става.

НЕма нужда да споменаваш турчина! Борисов е достатъчно да проговори на своя неразбираемо объркан език и да изръси някоя простотия или "парле ву франсе"!

Много от въпросите на младите от ГЕРБ наистина заслужават отговори, но не ми харесва, когато инициативата им е спусната като комсомолско поръчение и те млади и надъхани, верни на партията и вожда са готови да изпълнят партийното поръчение с цената на всичко, дори и собственото си обезличаване. А и е много глупаво да задаваш въпроси, когато знаеш, че няма да получиш отговор.

Ба,що да не получат отговор?! Отговорът е много прост! Когато извадят или изгонят Цвинокио от НС за доказани и получили присъда престъпления, а освен него и цяла дузина още "хубавци" с присъди от ГЕРБ, тогава да си отварят човките и да грачат за морал и честност! А това, че още от невръстна възраст са кариеристчета, подлизурки и блюдолизци, това е ясно на всички! Младежи от МГЕРБ, не се надявайте още дълго да можете да трупате "кариера", само ще берете срам и неприязън от обществото когато ГЕРБ се сгромоляса и издъхне като СДС на политическата сцена! Този момент е много скоро!

Милите, как не научиха поне нещо ново тия "младежи"...

от кого да го научат. Те татковците и майки те са били все членове на БКП. Винаги верни на партията.

За да заслужат младите от Герб да станат Калинките от Герб, 4-те въпроса към Нинова недостигат.Обърнете се Гербокомсомолци към Цвъки Цвък,защото той има богат физкумтурен опит в лъжи,манипулации и задкулисни игри.

мачът е свирен, не сте интересни!

и кутретата от младежкия отбор на герб вече си праят та..ак с тия некадърници000;

ХаХа, това не са никакви кутрета ,това са съвременните комсомолци който се виждат в бъдеще наредени край партийната хранилка.

Заглавието трябва да бъде "Младите комунисти от ГЕРБ искат оставките на дъртите комунисти от БСП". Ще е някак си по правилно.

Питане - Защо гербомолците не изпълняват заветите и пожеланията на Вожда - Слънце? Защо не ги виждаме из пасищата да пасат овце, както рече Той, а се занимават с политика? Ще дърпаме уши, май...

и камунистите викаха селско стопанство и и ндустрия, ма 1 камунист не стана овцевъд или инженер...

още не е дошъл аванса от Сбербанк, нали? Натягаш се, да не би да ти резнат бонусчето, а?

че Боко даже младежкия герб да й пусне на избори на Курнелия, и те ще я бият! Абсолютни аутсайдери сте другари!

не може и жена си да изчука без будни гербаджии да кажат мнението си.

Не се притеснявай, ще се намерят хора да помогнат на закъсалата женица.

Курнелия заграби Техноимпекс за жълти стотинки и е шеф на БСП-то и ламти да управлява държавата,те пък искат тези четерима юнака да си подават оставките .Къде сте видели комуняги да напускат доброволно.Тези големи заплати как се остават?

Я па тоя! То гербаджиите заграбиха цяла България, той за един Техноимпекс се кахъри! Апропо, хайде светни се какво точно е станало с този прословут Техноимпекс и какви са резултатите от три прокурорски проверки по темата...

не сте чели пролетарската литература,стихотворенията и сигурно щяхте да осъзнаете,че писмото към ПАРТИЯТА Е ИЗЛИШНО. Христо Радевски - "Към партията" ...."Мен хулите не ме смущават, врагът с който те покри - аз знам,аз вярвам,че си права, когато съгрешиш дори. ----------------------------------------------------------- "И ако нявга се забравя и почна да те клеветя - не ме заплювай!Аз тогава не бих заслужил сеста такава - дори на храчките честта" Мнооого силно стихотворение, млади хора.Що ви трябва да нареждате думи ангелогласни на дявола.

ахааххахааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа бати смешника бе ти хептен за балъци ни взе бе!

А ти, взе, че го потвърди, за гаранция, че е така. Браво!