Младите китайци: Не искаме деца, твърде голям стрес са

Нито искат да създават семейства, нито да противодействат на демографската криза, разтревожила правителството

Обратно в новината

Коментари - Младите китайци: Не искаме деца, твърде голям стрес са | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Капитализма и либерализма водят до отрицателен прираст и демографски проблеми. Ако не е вярно,някой да ми каже коя демократична (евроатлантическа) държава има положителен прираст.

Промиват мозъците!Китай,бяха най-стрикти в мерките за ковид но имаха ной-много умрели,което значе,че ваксите са абсолютен фалш,създадени точно за преразпределение на човечеството!! Вярвайте още на ес пумията откачалки ваксинирани!

Американския начин на живот е несъвместим с живота. Винаги има нужда от внос на хора, произведени при нормални, неамерикански условия.

Споко другари, комунизма ще се справи и с този проблем. Днес е по желание раждането, утре политбюро ще реши че става задължително и тогава хора в униформи ще пълнят младите китайки като пуйки и после държат в затвора докато родят. Няма страшно, човешкия живот, достойнство и мореални устои, като ли божи закони не са важни за комуниста! Важна е волята на партията-майка. Достатъчно е да видити какви човешки тоалетни са троловете, платени от същия режим. Дори тук в този сайт. И майка си ще оставят да разчекнат, докато им плащат на тях рублички.

И ние не искаме вие и индийците да имате деца,защото с вашата цигания замърсявате и задушавате планетата,шибани жълти маймуни!

наистина си задник

Причината е обща за целия свят - децата пречат на младите да си живеят живота в стил "долче вита" - без обвързвания, без дългосрочни задължения, без нищо, което да ги закотви на едно място. Културата, която завладява света е такава. Обобщава се с израза "Ово е стандарт! Ползваш и върляш!", а децата са до живот. Не става да ги хвърлиш.

В Библията пише дърво, което не дава плод, отсича се и в огъня се хвърля. Така и ще стане, тези войни защо мислите се разпалват?

Науката на Маркс, Енгелс, Фройд и Дарвин не работи и в Китай!!! Кои ще са следващите глупаци да се хванат на това хоро?

Китай никога не е била по-богата и просперираща. Населението й никога не е било с такъв стандарт на живот. Как преди 10-20-30 години са успявали да си изгледат по 4-5-6 деца, а сега стрес, инфлация, доходи, бла-бла. Истината е, че съвременния образован човек е консуматор и егоист. Иска да поработи малко. След работа да се види с приятели, да се наспи. Да цъка си цъка необезпокояван из фейса. Цигарки, кафенца, спа-процедурки. Едно дете да се отчете и до там. Стига толкова. Имат децата си за бреме.

хм..хм... ми гледай ма! кво пищиш тука. тъкмо ще има повече ресурси за твоите паразити

Типичната съвременна о*ца. Никой да не й нарушава спокойствието. Чувала за ресурси, все едно и пука за тях. Само че съм мъж и гледам колежките около мен. Остави младите, хайде. Живее им се, мързи ги. Ама дъртите са ми много смешни. Станали на по 50 години. На нищо не приличат вече, ама цял ден им в главите маникюри, гривнички, гримове, прически. Хубаво е една жена да се поддържа. От това по-хубаво няма - чиста, хубаво миришеща (не натрапчиво) жена, добре облечена, със стил, с маниери, със самочувствие. Ама простакеса, накичена като коледна елха, нафъщяна цялата с парфюм, а сбърчкана и противна - това сте за съжаление болшинсъвото.

а защо не?? Някога замислял ли си се какво е отношението към майката? За грозните псувни, за помията относно кърменето, увисналите ц--и, нервите и всичко останало ???? Отдавна очаквам реакцията на жените, която е предизвикана от мъжкото отношение - как ни издържате, как не работим пълноценно, работодателите не искат бременности и т.н. и т.н. Да, живей си живота, както си го живеят мъжете и толкова. И без това хората са много.

Абе бабе кой ти е виновен че се занимаваш с простаци? А и нали се борите за свобода и равенство, както се псуват по между си така ви псуват и вас да сте на равано! Питай някоя истинска баба без деца и смейство колко и е весело, и колко и е смислен живота........

Във БЪЛГАРИЯ хората спират да гледат деца през КОМУНИЗМА, и започват да правят аборти като обезумели!!!!! По някаква "странна" случайност НА ВСЯКЪДЕ където има комунизъм е така! Малоумния "развит" свят се самоуби следвайки еволюцията и психологията преподавана във ВСИЧКИ УЧИЛИЩА КАТО ЕДИСНТВЕНАТА ИСТИНА И ФАКТ НА СВЕТА!!!! Е как ще иска човек който му е вменено че е безсмислена случайност и със тойност колкото амеба, да се умножава и да се развива??? В смисъл как точно да стане? Нямало душа, нямало дух, еми значи само за материалното и за АЗ-а ще си живеем да не сме прости? Или май сме си образовани глупаци???

Прави са. То нема и за кво вече. Светът и без това е на свършване.

Не само че не са прави ами и ти си крив барабар с тия дето ти слагат +чета. Безсмислието е характерно за глави пълни с Маркс, Фройд и Дарвин! За нормалните хора, научени на ценности живота има смисъл и цел винаги!

Не щат деца, а само да се шибат

те не се самошибат, а, или ти си по наясно?

Причините ,че спада раждаемостта в Китай е очевидна-жените са малко там. Дълго време семействата имаха право на едно дете, и изборът беше детето да е момче, ако е момиче е правен аборт.

Това не са причините а това е следстивето! Причината е че държавата е под червен терор и маллоумните идеи на Маркс, Енгелс, Фройд и Дарвин! И по някакаво "странно" течение на обстоятелствата където тези четиримата са на почит всичко замира, опустява и става безплодно! Това се казва проклетия и е обещание за всички идолопоклонци!

И защо всеки смислен коментар по темата е изтрит? Политическа цензура е семейните отношения!

Нещо се бъркаш.

Дойче веле са яко малтайтаскинг, ттази статийка явно е насочена към прокитайски настроените, да ги убедят, че и в Китай е задухал вятърът на промяната. Измислени интервюта с измислени личности, нищо по-лесно от това, но и да са истински не са “представителна извадка”, а изключение. Аман от пропаганда, сън не ги лови тия западняшки проамерикански медии.

Викаш много им се ражда на младите китайци, така ли?

Ооо, ти да не си Ема Ли или Синтия Лиу, че ме репликираш? Колко му е, щатите са пълни с китайчета, може и в България да е вече така.

Извинявай. Не знаех, че е забранено да те репликирам. Да. Аз съм Ема Ли. Как позна? Това, че някой е жълт не значи, че е китаец. В статията иде реч за китайци в Китай, а не за китайци избрали Америка за своя Родина.

Човека си е добитък раждане ядене пиене сране ебане деца стареене смърт.Жалко че няма и накъде да еволюира тъпият организъм изхраден на биологична основа е това безполезн амашина за лайна с предизвестен край.Светут поне на тазимпланета е едно тъпо скучно и кристалбо ясно място

Дефинирай понятието полезност. Да дрискаш лайна си е една трудна и отговорна задача.

Имаме тука още няколко, дето се мислят за машини. Повечето се мислят за машини за лайна като тебе. Има една мацка, обаче, която се мисли за секс машина. Не бързаме да я изписваме.

Това са нормални разсъждения на хора отраснали с ценностите на Маркс, Фройд и Дарвин! Пълно безмислие, липса на морал и пълно безхаберие! Пригтви си малкото което имаш да бъде усвоено от по-смислени хора. Ти така или иначе изчезваш.

Китайките си сакат истински мъж с голяма черна паламарка, а не жълти късопишковци. Затова нямат деца. Нищо, чернокожите ще ги обладават скоро, а мъжлетата им и без това приличат на ученички.

Не правете педя само секиш...

Китай не го мислете бил съм и това в статията са пълни глупости.Пълно е с млади семейства с по 2 че даже и 3 китайчета.Щастливи хора.Обичат да имат деца.Подобни статии са пълна лъжа и манипулация.

Съвсем сте прав, с мнението си.

Толкова си ходил в Китай колкото аз в Тамбукту. Китай ще бъде 900 милиона 2050 година и 500 милиона 2100.

И тва тебе кво те храни

Колко да е пълно? За миналата година имат отрицателен естествен прираст. Никой не го отрича.

В Китай, около 40 милиона живеят в т.н. "землянки", изградени под земното ниво утъпкани пръст или глина. В Пекин кв. м. жилище в краен, спален район е поне 100 долара. (за кв.м). Цивилизация, вече нямаТ патриархални ценности и земеделски култури, където децата са упора на клана и "капитал". Нашият проблем е същият, българите не виждат смисъл и цел в отглеждането на повече от 1 до 2 деца, ако имат добра работа и 0. Градската култура е такава, всеки иска да се ползва от кефа да е гражданин и да си мята кора доволно, но без ангажименти, които в по-бедни страни и по-кастово разделени общества си е предизвикателство да отглеждаш наследници. Само в някакъв тип военизирана демокрация, където децата са армия, насочена към инвазия може да има прираст. Останалото е социални грешки като с мангалите тук, помощи и социални придобивки, щото били човешки същества, ама не са и никога няма да бъдат, така е с бежанците от Азия и Африка, те са материал, но малко от тях подлежат на дресировка и европейски ценности или културни стандарти, до голяма степен и в Китай е така и там са зонирани на изроди, червен елит и хитреци, ОПГ-та и средното от това изброено - "бизнес".

ГОЛЯМОТО НУЛИРАНЕ е в интерес на Световното правителство КАБАЛА и на Галактическата федерация на СВЕТЛИНАТА. Това което предстои е в две успоредни "времеви линии". "Сигурната", (катастрофическата) линия, е за онези дето не им пука за нищо в материалния свят. На другите, събудените за реалността, ще се осигури Божествена Помощ за да се справят с предизвикателствата на по-благоприятната линия, и за да се развиват еволюционно. Всичко е Решено в Духовния Свят и е в зависимост от индивидуалния избор, ДА БЪДА ИЛИ ДА НЕ БЪДА! (Също, като при Хамлет - УИЛЯМ ШЕКСПИРт.)

съжалявам Вашето невежество, но когато схванете защо е така, ще е твърде късно за каквото и да било действие.

Ти си виж хапчетата там. Другото не го мисли

На китайските деца им е забранено да гледат кръв, насилие и порнография. Аууу...., нечовешки ограничения са това.

Затова ергенски данък, който да се дава на майките с деца.

Създаването на семейство при тях е непреодолим проблем. В Китай има милиони, които се занимават само с едно - да сватбата подходящо мъж и жена които никога не са се виждали. Китай трябва и ще се вмести в разумния мащаб от 500 млн човека и тогава ще задмине САЩ.

Нормално е с покачването на жизнения стандарт да спадне раждаемостта. Навсякъде е така, и китайците не са изключение. Уви, за съжаление неравенството в световен мащаб е ужасно, и най-много деца се раждат да мизерстват в Африка, Индия и в арабските държави. Ако политиците в "белите" страни имаха поне малко поглед отвъд текущия си мандат, щяха да се постараят да намалят неравенството и светът да стане едно по-добро място за всички. Ама уви...

Доколкото разбрах от написаното от теб, белите трябва да работят за да хранят децата на черните. Така ли?

Толкова ти е пилето. Не се и мъчи да разбираш, не ти се получава.

Искаш ти само да правиш деца и да си равен с някой, който се труди упорито. Ми добре. Дано ти се получи.

Не е на всякъде така и няма връзка със стандарта! Причината е само една че повечето псевдо развити общества са отхвърлили морала и стандарта на Християнството и са прегърнали Маркс, Енгелс, Фройд и Дарвин! Който живее по стандратите, морала ( липсата на морал реално ) и мъдростта на тези хора нямам как да има род и нямам как да има резултат. Дори и да има нещо уж дбро то в рамките на няколко поколеня се затрива. Факт доказан от ВСИЧКИ държави пробвали да живеят така в последните 100г.!!!! В държавите където всъщност се учи морал и смисъл от Библията, или си е просто политезиъм такива проблеми няма. Защото хората не са изправени пред малоумниите въроси да бъда или да не бъда, и маймуна ли съм или какво съм, а си живеят и удовослтват в семействата си! А семесйтвото е едно от големите богатства на този свят, което не се купува с пари!

Само пълен идиот прави деца в тоталитарен свят с изчерпващи се ресурси, населен предимно от други идиоти. Т.е. създаваш нещастни роби, които ще са още по-нещастни от теб самият. После защо децата ви мразят.... Вече знаете защо.

Доколкото населението расте, явно има доста идиоти.

Кое му е странното? Нали човекът каза, че се размножават единствено идиоти.

Т.е. много идиоти има щом сме 8 милиарда

А ако не ги създадеш?

Какво, ако не ги "СЪЗДАМ", марк дебелий?

Като произвеждат боклуци така им се пада

Всичко около вас е произведено в Китай.

Около теб може. Сигурно и децата ти са направени от китайчета.

българи да се тревожат за прираста в Китай ми е малко нелепо.....

Къде прочете да се споменава думата българин? Тъп ли си къв си?

да създаваш деца, които да са роби в 99% от случаите! Дори тьпите китайци го осъзнаха. Този свят вече не предлага нормален човешки живот. И на мен не ми харесва, но това е реалността.

ееми и аз тей го виждам и се чудех дали не съм твърдежчерноглед

ЧИЧЕ АКО КИТАЙЦИТЕ СА ТЪПАЦИ ......НИЕ КАКВИ ЛИ СМЕ ?

Не може ли да осигурят приличен живот за себе си и затова не искат деца.Вижте ги нашите цигани .И те нямат приличен живот,но имат по десетина павета.,

ли трябва да са ни пример?

Те ви избират правителството.

В Китай спира до мен едно младо и красиво момиче с малък двуместен мотор и на английски ми предлага кратка любов, тоест проститутка. Нежно дете изглеждащо на 13 - 14 години, но всъщност беше на 17. Съгласих и тя ме покани да седна на мотора. Откара ме в една квартира, която беше много спретната, без да ми дава почасов зор и да ми вади душата. Каза, че ще ми струва 25$, но не бързаше за никъде, напротив. Предложи да пийна нещо, ако искам. Естествено казах да. Отвори барче пълно с разни питиета. Удари две, тя едно и запалихме по цигара. След като се наситих в леглото ме попита дали искам да си направя снимки с нея за спомен, но не голи. Облякохме се и се снимахме. Качи ме на моторчето и ме откара обратно, откъдето ме взе. Останах с отлични впечатления за китайките, за красотата и детските им лица.

гати кефа

След това се събуди. Но хубав сън.

Ало, сбъркал си държавата, иначе е ясно, че много хора наричат китайци почти всички азиатци с дръпнати очи.

Китайците са полезни с това че ще пречукат мръсната Германска нация веднъж и завинаги

Бих заложил,че ще си вземат Сибир. Виж картата.

И без това половината от земята живее в Азия

Китайците са ясни комплексирани азиатски смешници

дойче веле гледа на бика топките...

Един път стане, един път не стане. После държавата ги гледа, както и нас.

Дойче веле?! Не вярвам и на запетайка от тази глупост

Ама избирателно не вярваш? Или и на последното изречение от статията също не вярваш ? "Мисля, че раждаемостта в Китай ще продължи да намалява, но качеството на живот на младите хора в Китай ще се подобри в близко бъдеще", смята Ема Ли. Причината е, че те ще разполагат с повече пари, които да харчат за себе си.

Селяни на интернет.

Китайци, живеещи в България, се размножават успешно и със желание. В стария ми квартал имаше семейство, което държеше ресторант. Бяха с две деца,говорим за 2013 - 2014 година, когато в Китай още беше в сила ограничението за едно дете. Впоследствие отвориха и магазинче, а китайката продаваше там с бебешка количка до щанда. Та май не щат заради нещо в държавата им. По традиция китайците обичат големи семейства. Ако Партията ги е научила на друго - тежко им! (Като на нас)

Живея в Канада. Пълно е с китайци. Масово имат пари щото продават някакви дупки в юпекин и Хонг Конг и купуват апартаменти и живеят от рента. Тъпи като задници. Душевния им свят се свежда до плюскането. Китайките се харчат добре иначе. Не надебеляват, не харчат излишни пари и се грижат за семейството.

Баце сичко друго мое да са , ама тъпи не са . И най-вероятно ти бачкаш тираджия а китайците ай ти-та муахахахаххахааха

За нищо друго не им пука,само за тях си.Стиснати и вечно усмихнати,чак дразнещи с играта на глупави.Живял ли е някой с китайци?Ако сте,трябва да знаете за какво говоря!!!Просто не ги интересува нищо,освен ако нямат интерес от това-материален или финансов.Живеят а апартаменти по не знам колко си човека и дават стаи под наем.Не знам.

От ниско ниво ай-тита били ахах Оди провери малко статистики по елитните университетите в щатите и после ела пак да аналзираш

И какво да проверя. Завършват в най-добрите университети щото блъскат като добичета и имат пари. Университета не те прави умен. И Кирето учил в Харвард ама е тъп като гъз. Дъщеря ви учи с китайци. 30% в класа и са такива. Учат до побъркване. Няма съботи няма недели. Наизустяват като машини. Ама стигнат до препятствие и са пълен блокаж. Блъскат главата без никаква мисъл как да поправят проблема. Който е живял с тях знае. Не случайно Европейци и Японци са ги владели.

Баце , провери не просто дали завършват , провеRи с какъв бал влзиат и с какъв бал завършват. Университета не те прави умен , ти трябва да си умен за да можеш да се възползваш знанията, които ти дава от тях и да изпълниш критериите за успешно завършване на обучението. Киро е всичко другу но не е и тъп , а и неговото обучение в Харвард е малкооо по-различно . То и евреите не бяха имали държава от сумати столетия и са били мачкани навскъде но това прави ли ги тъпи ? Още повече , че явно не познаваш историята на Китай , не , че ги обчиам но на черното бяло не мога да кажа

И аз съм с впечатление, че не са тъпи. Хитри са и се ориентират супер в живота. Може би на чиляка му изглеждат ограничени заради езиковата бариера - тяхната ли, неговата ли...

Че са хитри и стиснати е така. Ама друго от тях не търси. Роботи без грам мозък. Е ....естествено има изключения ама за толкова население не е нормално да са толкова посредствени.

Баце, японците са още по-големи роботи та според твойте критерии и те трябва да са тъпанари :) Азиатската култура и мироглед са различни от нашите .

А Китай щяха да стават първа сила. Язък за на Путин надеждите...

Как фино моделират мисленето. Сайта. Вярно художествена измислица, Ввнушават в някаква степен на младите безумни мисли и модели на поведение. По просто казано "пълни глупости".

Драсканици от DW? И за боклука не е

Китайките си падат по големи, черни и надарени атлетични лъвчета. Няма как да си легне с жълто.

Китай като политическа система не е демокрация, но като икономическа е пълен капитализъм. Като такава, започна да боледува от всички болести на развитите капиталистически общества: консуматорско общество, свръх задлъжнялост, интензивен и изтощителен ритъм на работа, средна класа с прилични доходи. Всичко това нормално води до ниска раждаемост. Със степента на развитие на изкуствения интелект и роботиката, света има нужда от ниска раждаемост, защото все повече професии ще изчезват и ще има все по-малко нужда от човешка работна ръка.

при нрб младите също забогатяха и не искаха деца, а разкош и безделие. това показва че когато някой се научи на лесното, нещата деградират - ентропия

Какво правели младите в НРБ? :)))))))))))))))))))))

Откакто има бърз интернет, 4к и порнхъб, раждаемостта хептен спадна.

Винаги сме били добре по турско.Трябваше да си седим там а не да искаме освобождения и глупости

тъпак гръмни се мама ти паганска дейба

Тебе ще гръмна руска мастийо проста.

От коя лудница избяга?

Вместо да се тюхкат от правителствата да започнат да си внасят , както си внасяли всички. Даже нашите се отворили и щели да си внасят. Ми да им пратим малко депутати да научат и тях как се прави

На кой му пука за проблема с раждаемостта на милиарден Китай ?! Те и след 100 години ще бъде стотици милиони ! Огледайте се около себе си ! Чернокраките стават все повече , а ние се топим ! И не е виновен българина , а управниците му , които като се доберат до кокала , крадат с мисълта ,че трябва да подсигурят и правнуците си ! Стадото кучета го яли ! Нароили са се 100 партии от ламтурници и нямат наяждане !

Прав си да започнем от внуците на тия от парламента и даже бившите ,а коронния номер е да ги караме да пият в адски мъки разтопено олово !

Никви управници не са ни виновни ,щото най-богатите държави са с отрицателна раждаемост .

Какво е "отрицателна раждаемост"? Децата да се връщат там, откъдето са дошли? Или си имал предвид отрицателен естествен прираст.

Да, благодаря - отрицателен естествен прираст .

Дай да те направим тебе управляващ, та да ни направиш по 5-6 бели деца.

Как позна ?! Имам 4 елитни деца ?! А съм и помогнал на един "щастлив" татко ! :)

Кого лъжеш?

Запада трябва да бъде ударен с ядрено оръжие и ние нормалните ще видим по хубав живот !

Трябва да бъдеш вкаран в лудница лайнярче русофилно.

Демогравска криза в Китай? Хаха. Това е вица на годината.

Факт е. Китайците са по-малко от колкото са били лани. Не съм ги броил де.

Няма как да имат деца, защото 70% от мъжете им са джендъри.

То пък в България все едно е по-различно.

Аз съм бил с китайка, голем пън у леглото баце... Виетнамките същата работа, виж тайландски и Камбоджа ли са огин Но да са живи и здрави всичките!

И аз съм бил с теб в легло, големо дърво беше... сменям те за първата проститутка от Околовръстното.

Свикнала съм в различни кантони в КНР с малки китайски чурки. Но на тоя вашият българин беше доста под моите стандарти.

И защо е трябвало да ходиш чак в Китай и Виетнам ?! Нашите " индийки " са като миксери , огИн !

ОгИн, баце ;))

Защо пребиването на бяло момиче на 9 години в Америка от негър на 17 в училищен автобус не е новина? Отново питам, това ли е нормата вече?

В Америка каквото и да стане няма да е новина. Ние сме свикнали там да се гърмят в училищата и по улиците.

Стани журналист и пиши истината :) Какво те спира?

В тик ток или в гугъл линк, ако и там не блокират видеото? Има над 500 хиляди гледани за 2 часа.

Ти па за бял ли се помисли бе циганин

Да за бял се мисля, защо какъв ти е проблемът?

Аз проблем нямам ти имаш проблем че се взимаш за такъв какъвто не си

Баце , тва ,че макя ти се онождала со циганетата не го приписвай и на другите майки .