Коментари - Младеж без книжка опита да избяга от полицаи и удари 2 коли на бул. "Черни връх" в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вероятността да те блъсне кретен, мамин, сладък е толкова голяма, че ми се струва, най-безопасно в София е да се придвижваш само в метрото.

Браво на родителите му! Възпитали са един прекрасен млад човек!

Почерпете го едно кафе в полицията и да си ходи.

По-безопасно място от София не мога да си представя.

А докато стигнеш до метрото? Колко пъти пресичаш или ходиш по платното?

Ся, ако съм аз на тоя дету му е дал колата на пикльото ще му спукам фън-шуй- то от гърч, докато не си заработи и последната стотинка по ремонта на таралясника. Я ако го възитавам говедото да е наагъл, поне нема да допусна да е прост.

Това е поредното "на мама златното момче", което по чудо не е убило няколко човека, а е размазало само няколко коли. Заслужава 3-5 години затвор.

Докато няма незабавни ефективни присъди от по минимум 3 години и не започнат да се конфискуват МПС-тата на, пияници и наркомани, оправия няма да има.

То и техните са такива, така са го възпитали.

Да повторя за 100 път - няма как да се конфискува нещо, което не е негово !

поредното синче на някой си

19 годишен с кола за над 100к, чий ли синковец е, дали ще кажат...

Ами щом е отказал значи автоматично е виновен и му се налага най-голямото наказание!

Забраниха боя в училище. А трябва, трябва...

без книжка не е шофьор, а терорист!

хайде де. Напишете с отнета книжка :) вероятно за същото провинение.

Толкова е простичко, но ще боли. Прибира се младежа, прави му се една характеристика, така че след време където потърси работа всичко лъсва, а колицата се отнема в полза на държавата + солидна глоба и всички стават спокойни и щастливи. Научават къде е спирката на градския транспорт, оценяват че Общината мисли за тях като граждани и така ....

Има как, нали колата е взета от собственика с разрешение. В провиен случай собственика казва, че е незаконно отнето и съдят за кражба. Собственика решава кое му е по ценно, колата или "шофера".

На тати с мерца рутим мацки...

Това идва отдолу. Тъжно ми е за единиците от идващите поколения с IQ над 100. Ще им е много много тежко тук.

Гаранция този е син или роднина на някого, щом така подхожда в ситуацията явно има гръб зад себе си. Ще се шуми няколко дни и ще го пуснат, няма да му вземат и книжката, защото няма такава и така до другия път, когато ще сгази някого. Хубаво е в България, хората са читави, чистота, хармония в отношенията и по кварталите също е супер, цветно и приветливо, абе да ти е кеф да живееш и да се разхождаш по територията. Ако пък се разболееш и ти трябва лекарска услуга, няма проблеми и затова, най-много да обиколиш няколко болници и ако ти е писано ще оживееш, за младите родители в Шейново пък доживот ще има едно съмнение, което да им осмисли скучните дни.

Добре че наоколо е нямало журналисти. Пикльото ще се окаже, че е пил само чай за успокоение и ще го пуснат след 24 часа. де-жа-вю

Значи дрисльо бяга от полицаите и не иска да дава проба за алкохол.Улучил е държавата където са възможни такива работи.Иначе бързо е спестил за Мерцедес.

Ще ме плюете, обаче за тая работа имат вина и изпитващите на шофьорските курсове . Ако изпитите се взимат по-лесно - а не връщат докато им е кеф или си платиш - доста от шофьорите ще са в обхвата на Гражданската отговорност.Не е нужно да си копие на Фитипалди или Сена за да караш кола в София. Сега тези с ударените коли ще пият по една студена вода. Вероятно ремонта ще им е по-евтин от таксата за адвокат + таксата на съда.

Споко ,такива не работят,а колкото до голяма глоба ,няма проблем,тати ще я плати.

На тати,сопола.

Тия от 4-то май са им свили шайбата след Семерджиев и са почнали да отчитат дейност

Мене ако питаш на 10 взимащи книжка сега трябва да се намали на 1-2 другите са оле мале!

Глобата при отказ е 2000 лева и 2 години без СУМПС. Освен ако не издържи в съда, обаче практиката показва, че не издържат около 1/6 от случаите. Малко ли ти се вижда?

Тоя бул. Черно връх е " ускорител на елементарни частици" ! Всеки ден нещо става там.Трябва да направят постоянен полицейски пункт там с 24 часово присъствие с глоби и арести!

Кои му е дал този мерцедес тои е виновен мам

И сега ги пускат е така. То от там идва проблема. Сметай тоя колко е бил зле, ако е ходил на изпит. Иначе, сега ще е клиент първо на районното, после на правосъдието.

Какви изпитващи ви гонят бе ,конкретно в този случай ясно е казано ,че водача е неправоспособен или с други думи няма книжка !

Сам си го е дал. Купил си го е. Цял живот е спестявал за тоя модел.

Пак некое герберастко синче наркоманче.

В тази държава мъже не са останали почти! Само женчовци без топки, които не знаят как се носи отговорност за постъпките си.

Човекът се опитва да ти обясни, че е щял да направи катастрофата като правоспособен водач. А в момента за какво му е отнета книжката не ти казва ...

какво значи отказал бил тест. Трябва като откаже тест да влиза в затвора и да плаща щети и глоби, с отнемане на книжка. Това е начина. Другото е бла бла.

Отказвайки тест, се приема, че е карал на 3‰.

Пак хубаво, че не е утрепал никой, ами е изкривил 2-3 тенекии. Дано да си вземе поука, ама с това поколение от дебили - закърмени с евроатлантически "ценности" едва ли...

Има нещо такова - Кристиан Николов (уби милен Цветков), Семерджиев (уби две момичета), онзи с таксито (остави човек инвалид), сега и този хубостник.

Да върви пред Спартакус, да изкарва за ремонта. И никакво мърдане от там, докато колите на хората не са отново в движение!

То щото много "истински" жени има, затова прираста ни е под морското дъно. Е-ачи има много, жените са кът.

Децата обикновено биват закърмени с ценностите на родителите си. И средата, в която растат, е важна, разбира се, но от семейството идва всичко. Родителите са отговорни, а не учителите, обществото, международното положение и марсианците.

Последици от отказ за проба за алкохол: Последиците при отказ за проба за алкохол са изключително "тежки". На виновния водач се налага глоба в размер на 2 000 лв. и се лишава от право да управлява МПС за срок от две години. Егати смехорията; И с такива закони как да има ред и превенция? P.S. Тоз пикльо то къде знае, че по-добре да не дава проби за алкохол и наркотици, щото иначе почти сигурно го чака присъда (най-вероятно условна до 2 години). Май не му е за първи път!? Боли го хея, че баща му, че ще плати глоба колкото струва единият мигач на джипа.

Брех като заговорихме за полове. интересно, какви ли майки ги възпитават тия новите мъже. Сигурно са някои разведени еманципирани феминистки, препрочитащи Паулу Куельо, ходещи редовно на йога, пилатес, фитнес, кизомба, салса, пачанга, стендъп комедии, вино и рисуване, пиещи по една бутилка вино на вечер, но нямащи никакво време да обяснят на детето си кое е правилно и кое не, и какво причинява алкохола... Та да.. новото поколение мъже са виновни.... А и да отговоря на всяка засегната гореспомената пача, защо бащата не участва в отглеждането, защото разваля детето и му влияе негативно.. та затова не се допуска до възпитанието и отглеждането...

На ГЕРБ хубостник

Какво значи "отказал да даде проба"? В закона трябва да се промени това и след като откажеш да дадеш проба моментално да се счита, че тя следва да е положителна, с примерно 2 промила и в такъв случай да не може да минеш с условна присъда, а присъдата да бъде само и единствено ефективна! Освен това в случай на отказа да дадеш проба за алкохол или наркотици да се прилага възможно най-строгото наказание - 5 години затвор и глоба от 50 000 лв до 100 000 лв плюс конфискация на автомобила и покриване на останалите щети независимо дали са по коли, инфраструктура, частни имоти и тн. Тогава такива глезена лайна като тоя няма да са толкова ербап, а хем ще плащат хем ще ги шибат яко циганите. Освен това в случай, че автомобила не е откраднат да се счита, че този който му е дал ключовете или му е позволил да получи достъп до тях, волно или неволно, е съучастник в деянието и носи солидарно наказателна отговорност. Е те тогава ще има реален контрол и нещо ще се случи както трябва.

Поредният татков "ЛАЙНАР"! Дир-а, кой ли е баща му на това Лай....?

Нема книжка Нищо не могат му направят Ако се стигне , до присъда ....най много до 6мес. Условна Чисто съдебно минало Аве я се Огледайте ве . Хора Убиват по пешеходни пътеки , и им дават условна.