Коментари - Младеж без книжка опита да избяга от полицаи и удари 2 коли на бул. "Черни връх" в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

горкия "младеж" на 19 - защо не го описвате като възрастен, какъвто е? "Мъж на 19 години" е доста по коректно и точно. ако беше на 17 щеше да излезне някой подкупен журналист да го нарича "дете", той е само дете, това е детска глупост, не разбира, малък е... Щом се е блъснал толкова рано сутринта - заедно с опит за бягство - значи има следи от алкохол или по-вероятно от дрога или най-вероятно и от двете. Защо няма книжка на 19? Това значи, че досега си е карал без книжка, да речем последните 2 години минимум.

Нямам пари една втулка да си сменя - виж хората какви коли и джипки трескат като едното нищо !!! Е ово е стандарт, както казват сърбите във вица. Караш, па фрълиш! Е, то не беше точно така, други работи правиш, па хвърлиш от небостъргача, ама нейсе....и така става, който го знае принципът.

тати ще плати и родното правосъдие ще възтържествува........

Всички медии спестявате доста солидна част от случката .... Защо ли?

Респект нулев, но пък полицията е на място и вътворява ред, сигурност в гражданите и действа превантивно, за да възспре други такива. Все по-забавно е ... ако си в чужбина. Иначе личи едни добри пари се харчат ежедневно в България от хора, които не знам как имат обяснение, но пък тук никой не им задава въпроси

тия сега като му вземат 20 точки, щото е бил без колан и не е светнал фаровете ще види !

ето къде са евросубсидиите - в тенекии и гъзария до шия - а чакаме планът за възстановяване, но на тенекиите, май ;-)

Скромна информация. Значи 19 годишен с кола за 100 000 лева е нашо момче, всичко ще се потули. Ако беше някой галош с Опел с газова, досега да са го разчекнали полицаите и с пълна информация за него по новините.

На 19 без книжка кара супер луксозен джип,тоя или е от престъпния ъндерграунд или е син на мама и на татко,които са я прокурори,съдии или алчни феодали...

Защо на този 19 годишен не му съобщавате името,а на останалите съобщавате,тоя 19 годишен сульо,като гледам,какво кара едва ли той си е купил колата! На 19 години да караш такава кола,явно родителите му са с едър бизнес в България или пък е синче на прокурор и съдия,затова нищо чудно да му се размине всичко... Тия де са ги засекли в последните 2 седмици ,че карат с по 240 насред София са били все шофьори на луксозни спортни коли,не са били обикновени хора,но явно за тях правосъдието не важи,а само за простолюдието...

100% даже го бяха скрили фатмаците да не се види кой е, майка им да еба нещастна! Пазят го щото е на някой синче дришнята

Къде е тръгнал този кретен??? Това е паркинга на РУМ-а .

галерия, кирка, лопата , 12 часа дневно, 10 години - дпказана ефективност

Малкото дебилче, ще се обади на тати и утре вече няма да е в новините и никой няма да е чувал за него. А пострадалите собственици на потрошени автомобили ще пият по една студена вода.

От къде тия пари за такава скъпа кола? Явно е пак някой синковец на "богати", изкарващи с честен труд пари родители.

Бой на място,докато мърда ,на този отпадък !

Нема книжка Нищо не могат му направят Ако се стигне , до присъда ....най много до 6мес. Условна Чисто съдебно минало Аве я се Огледайте ве . Хора Убиват по пешеходни пътеки , и им дават условна.

Поредният татков "ЛАЙНАР"! Дир-а, кой ли е баща му на това Лай....?

от съдебната система..независима и демократична. Каквато я искахте и избирате вече 30+ години.

Какво значи "отказал да даде проба"? В закона трябва да се промени това и след като откажеш да дадеш проба моментално да се счита, че тя следва да е положителна, с примерно 2 промила и в такъв случай да не може да минеш с условна присъда, а присъдата да бъде само и единствено ефективна! Освен това в случай на отказа да дадеш проба за алкохол или наркотици да се прилага възможно най-строгото наказание - 5 години затвор и глоба от 50 000 лв до 100 000 лв плюс конфискация на автомобила и покриване на останалите щети независимо дали са по коли, инфраструктура, частни имоти и тн. Тогава такива глезена лайна като тоя няма да са толкова ербап, а хем ще плащат хем ще ги шибат яко циганите. Освен това в случай, че автомобила не е откраднат да се счита, че този който му е дал ключовете или му е позволил да получи достъп до тях, волно или неволно, е съучастник в деянието и носи солидарно наказателна отговорност. Е те тогава ще има реален контрол и нещо ще се случи както трябва.

Последици от отказ за проба за алкохол: Последиците при отказ за проба за алкохол са изключително "тежки". На виновния водач се налага глоба в размер на 2 000 лв. и се лишава от право да управлява МПС за срок от две години. Егати смехорията; И с такива закони как да има ред и превенция? P.S. Тоз пикльо то къде знае, че по-добре да не дава проби за алкохол и наркотици, щото иначе почти сигурно го чака присъда (най-вероятно условна до 2 години). Май не му е за първи път!? Боли го хея, че баща му, че ще плати глоба колкото струва единият мигач на джипа.

Пак хубаво, че не е утрепал никой, ами е изкривил 2-3 тенекии. Дано да си вземе поука, ама с това поколение от дебили - закърмени с евроатлантически "ценности" едва ли...

Да върви пред Спартакус, да изкарва за ремонта. И никакво мърдане от там, докато колите на хората не са отново в движение!

Децата обикновено биват закърмени с ценностите на родителите си. И средата, в която растат, е важна, разбира се, но от семейството идва всичко. Родителите са отговорни, а не учителите, обществото, международното положение и марсианците.

какво значи отказал бил тест. Трябва като откаже тест да влиза в затвора и да плаща щети и глоби, с отнемане на книжка. Това е начина. Другото е бла бла.

Отказвайки тест, се приема, че е карал на 3‰.

В тази държава мъже не са останали почти! Само женчовци без топки, които не знаят как се носи отговорност за постъпките си.

То щото много "истински" жени има, затова прираста ни е под морското дъно. Е-ачи има много, жените са кът.

Прираст не се оправя с е..не а със същото + гледане и възпитание? Я да си помислиш пак какво точно искаше да кажеш? Щото за е..чи много слушаме ама на теория

Брех като заговорихме за полове. интересно, какви ли майки ги възпитават тия новите мъже. Сигурно са някои разведени еманципирани феминистки, препрочитащи Паулу Куельо, ходещи редовно на йога, пилатес, фитнес, кизомба, салса, пачанга, стендъп комедии, вино и рисуване, пиещи по една бутилка вино на вечер, но нямащи никакво време да обяснят на детето си кое е правилно и кое не, и какво причинява алкохола... Та да.. новото поколение мъже са виновни.... А и да отговоря на всяка засегната гореспомената пача, защо бащата не участва в отглеждането, защото разваля детето и му влияе негативно.. та затова не се допуска до възпитанието и отглеждането...

Да видим - аз като баща, вече разведен с подобна пача да те питам -звучиш като разбирач : как точно пачата ще ме спре да участвам във възпитанието на синът ми? И коя точно пача ще ме накара да му подсигурявам такова смочувствие разкешвайки след него ако по една или друга причина нямам редовен контакт с него???? Щото пачите НЕ плащат - правят го гордите "ограничени" във възпитанието татковци

Пак некое герберастко синче наркоманче.

Кои му е дал този мерцедес тои е виновен мам

Сам си го е дал. Купил си го е. Цял живот е спестявал за тоя модел.

Тоя бул. Черно връх е " ускорител на елементарни частици" ! Всеки ден нещо става там.Трябва да направят постоянен полицейски пункт там с 24 часово присъствие с глоби и арести!

Има нещо такова - Кристиан Николов (уби милен Цветков), Семерджиев (уби две момичета), онзи с таксито (остави човек инвалид), сега и този хубостник.

Тия от 4-то май са им свили шайбата след Семерджиев и са почнали да отчитат дейност

Ще ме плюете, обаче за тая работа имат вина и изпитващите на шофьорските курсове . Ако изпитите се взимат по-лесно - а не връщат докато им е кеф или си платиш - доста от шофьорите ще са в обхвата на Гражданската отговорност.Не е нужно да си копие на Фитипалди или Сена за да караш кола в София. Сега тези с ударените коли ще пият по една студена вода. Вероятно ремонта ще им е по-евтин от таксата за адвокат + таксата на съда.

Мене ако питаш на 10 взимащи книжка сега трябва да се намали на 1-2 другите са оле мале!

И сега ги пускат е така. То от там идва проблема. Сметай тоя колко е бил зле, ако е ходил на изпит. Иначе, сега ще е клиент първо на районното, после на правосъдието.

Какви изпитващи ви гонят бе ,конкретно в този случай ясно е казано ,че водача е неправоспособен или с други думи няма книжка !

Човекът се опитва да ти обясни, че е щял да направи катастрофата като правоспособен водач. А в момента за какво му е отнета книжката не ти казва ...

Значи дрисльо бяга от полицаите и не иска да дава проба за алкохол.Улучил е държавата където са възможни такива работи.Иначе бързо е спестил за Мерцедес.

Добре че наоколо е нямало журналисти. Пикльото ще се окаже, че е пил само чай за успокоение и ще го пуснат след 24 часа. де-жа-вю

Гаранция този е син или роднина на някого, щом така подхожда в ситуацията явно има гръб зад себе си. Ще се шуми няколко дни и ще го пуснат, няма да му вземат и книжката, защото няма такава и така до другия път, когато ще сгази някого. Хубаво е в България, хората са читави, чистота, хармония в отношенията и по кварталите също е супер, цветно и приветливо, абе да ти е кеф да живееш и да се разхождаш по територията. Ако пък се разболееш и ти трябва лекарска услуга, няма проблеми и затова, най-много да обиколиш няколко болници и ако ти е писано ще оживееш, за младите родители в Шейново пък доживот ще има едно съмнение, което да им осмисли скучните дни.

Това идва отдолу. Тъжно ми е за единиците от идващите поколения с IQ над 100. Ще им е много много тежко тук.

На тати с мерца рутим мацки...

Толкова е простичко, но ще боли. Прибира се младежа, прави му се една характеристика, така че след време където потърси работа всичко лъсва, а колицата се отнема в полза на държавата + солидна глоба и всички стават спокойни и щастливи. Научават къде е спирката на градския транспорт, оценяват че Общината мисли за тях като граждани и така ....

Споко ,такива не работят,а колкото до голяма глоба ,няма проблем,тати ще я плати.

хайде де. Напишете с отнета книжка :) вероятно за същото провинение.

без книжка не е шофьор, а терорист!

Забраниха боя в училище. А трябва, трябва...

А ти мислиш ли,че такъ ще го пипнат? Преди и сега у-я е за обикновенната маса..

Ами щом е отказал значи автоматично е виновен и му се налага най-голямото наказание!

Глобата при отказ е 2000 лева и 2 години без СУМПС. Освен ако не издържи в съда, обаче практиката показва, че не издържат около 1/6 от случаите. Малко ли ти се вижда?

19 годишен с кола за над 100к, чий ли синковец е, дали ще кажат...

На ГЕРБ хубостник

поредното синче на някой си

На тати,сопола.

Докато няма незабавни ефективни присъди от по минимум 3 години и не започнат да се конфискуват МПС-тата на, пияници и наркомани, оправия няма да има.

Да повторя за 100 път - няма как да се конфискува нещо, което не е негово !

Има как, нали колата е взета от собственика с разрешение. В провиен случай собственика казва, че е незаконно отнето и съдят за кражба. Собственика решава кое му е по ценно, колата или "шофера".

В Щатите се конфискува кола, която е използвана за углавно престъпление, а чия е колата... няма знчение.

Това е поредното "на мама златното момче", което по чудо не е убило няколко човека, а е размазало само няколко коли. Заслужава 3-5 години затвор.

Ся, ако съм аз на тоя дету му е дал колата на пикльото ще му спукам фън-шуй- то от гърч, докато не си заработи и последната стотинка по ремонта на таралясника. Я ако го възитавам говедото да е наагъл, поне нема да допусна да е прост.

То и техните са такива, така са го възпитали.

Почерпете го едно кафе в полицията и да си ходи.

Браво на родителите му! Възпитали са един прекрасен млад човек!

Вероятността да те блъсне кретен, мамин, сладък е толкова голяма, че ми се струва, най-безопасно в София е да се придвижваш само в метрото.

По-безопасно място от София не мога да си представя.

А докато стигнеш до метрото? Колко пъти пресичаш или ходиш по платното?