Младен Маринов: Много вероятно е Пелов да е причакал Панчев, за да го ликвидира

Главният секретар на МВР съобщи, че двамата са извършвали заедно противозаконна дейност

Обратно в новината

Коментари - Младен Маринов: Много вероятно е Пелов да е причакал Панчев, за да го ликвидира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абре тиквун Маринов, в какъв филм ни вкарваш! Този Пелов ви избяга от затвора! достатъчно интелигентен е за да убие друга маймуна, ваша маймуна, на която не е ясно дали не имала поставена задача, без да се разбере! не ядем доматите с коловете, не го ли разбрахте вече!

"беше застрелян при инцидент с неволно боравене на оръжие "-това е грешен изар правилното е - беше застрелян неволно при инцидент при боравене с оръжие. Учете се и се изразявайте правилно. Неволно боравене с оръжие няма. То винаги е умишлено-вземаш оръжието,гледаш го,въртиш го,разглобяваш и насочваш. Но всичко това е волно, т. е в резултат на твоите целенасъчени и нарочни действия. А изстрелът може да е умишлен или неволен-по невнимание.

Може да го е причакал да го почерпи?!

Абе то бива тъпо изказване ама тоя направо чупи тъпомера. Като няма какво да правиш не го прави в полицията бе смехурко. как искаш да хванете някого някога като такива кикимори утрепахте професионализма и на малкото свестни ченгета дето имаше. Срам и позор.

A e vazmojno i policiata da e prichakala Pelov i Panchev i da gi e svitnala i dvamata za da ne se razprikazvat za nezakonnata deinost na rodnite chengeta.

A e vazmojno i policiata da e prichakala Pelov i Panchev i da gi e svitnala i dvamata za da ne se razprikazvat za nezakonnata deinost na rodnite chengeta.

днес борката каза, че понеже нямало желаещи за милиционери, ще си търпим тия тъпаци...

Sm3hurk0

Ако трябва да си преотстъпя ника и да го дам на най-подходящия човек от МВР - този от снимката. Ще му подхожда много, когато разправя подобни истории.

Драги зрители, спите ли, пак ни правят на малоумни, точно обратното е, ама Ушев мисли, че всички са тъпаци

Боже...помагай...те обявени за издирване...трепят се на пъпа на градът...тоя ми дава обяснения в стил "малката булка"...алоооо...има ли някой тук...ехооо...държавоооо

Значи той наистина е бил в Ботевград?! И се разхождал с пищови?!

И нищо чудно с отбранителна граната Ф1, която има страшно поразяващо действие!! Въобще за какво ни е на нас полиция и тиквоний да ми казва, че имало незаети позиции. А случайно свободни позиции за чантаджии и постове гарантиращи корумпираност да има??

Sm3hurk0

Има, но ако си от нашите ... :))))

Аз пък реших, че органите са го преследвали да го хванат, и при престрелка са го гръмнали... А той си се разхожда свободно в родния град, нищо че е обявен за международно издирване... ИДИОТИ!

Браво! Как само ни го обясни! А някаква правдоподобна версия, защо още не си подал оставка ще ни сведеш ли?

а мвр не е ли съучастник в това убийство?

"Убитият в Ботевград убитият Владимир Пелов и ....." Неграмотници!

Явно правосъдието в България е в ръцете на господ,благодарение на който двама бандити ще се срещнат с него. Това е така защото в България липсва правосъдна система и господ си остава най-добрият съдник.

Имали са тежка карма и съдбовна среща...

Да , г-н Маринов , ''МНОГО Е ВЕРОЯТНО , ДА Е ТВЪРДЕ ВЕРОЯТНО'' ? Теория на вероятностите !

Комбинаторика, брат ми, там са все доктори на науките, библиотекари и професионалисти - това комбинации с и без повторения, пермутации и прочие са детска работа за тези мозъци. И винаги избират най-подходящата за случая ИМ! Що мислиш цял свят ги гали по главите де що ги срещне, хубавците...

как беше- "по съвкупност от признаци може де се правят предположения ....."

Преди малко видях в центъра, един с качулка, кубинки, брада, очила и зелена коса... А, в Пазарджик 5-6 завити...

Много вероятно е някъде по света да има още по-малоумна клоунска шайка от нашето МВР, но ме съмнява!

А дано, ама надали! Гледам, че много им се иска, но нещо нямат мозък, ооопс, желание де! Както каза енигматично една друга тяхна сродна душа преди време с култовата си мисъл. Сега всичките тези наистина светнаха като коледни елхи, пред цял народ, барбар с дебилите.

Абе само на мене ли този от снимката ми прилича баш на мутра. Той уж е полицай, ама....

--ЛИПСА НА РАЗУЗНАВАНЕ ВЪВ ВСИЧКИ СВЕРИ НА СИЛОВИТЕ МИНИСТЕРСТВА ! --ЛИПСА НА НЕ-ПОЛИТИЗИРАНИ КВАЛИФИЦИРАНИ КАДРИ ! --ЛИПСА НА ДЪРЖАВНОСТ ! --ЛИПСА НА ДОВЕРИЕ В ГРАЖДАНИТЕ ! --ЛИПСА НА ЗАКОНОВА ЗАЩИТА НА ОБИКНОВЕНИЯТ ГРАЖДАНИН В ДЪРЖАВИТЕ ИНСТИТУЦИИ ! --ЛИПСА НА РЕФОРМИ , ОСОБЕНО В СЪД. СИСТЕМА , КОЯТО Е ПОЛИТИЗИРАНА , И НЕ Е НЕЗАВИСИМА ! ЗАТОВА ПЪК : --ПРЕКАЛЕНА КОРУПЦИЯ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ НИВА / това показват всички доклади за България от ЕК на ЕС /! ИМА ТАКЪВ НАРОД !

Защо в изказаните "предполагаеми" версии всички казват, че Пелов е искал да убие другия? Защо никой не предположи1 че може да е имало и трети? Ами ако Пелов наистина не е бил виновен и е искал да го докаже - това не е ли причина "НЯКОЙ", който се е страхувал да не проговори да го ликвидира?

В Бг се работи по ,..... ''ТЕОРИЯ НА ВЕРОЯТНОСТИТЕ'' , А НЕ С ФАКТИЧЕСКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА !

Бая простотии са надърдорили главното и другият,но кво да се прави- от една стомна може да изтече само това , което е в нея.Дай им за носят шарени шапки и лъскави униформи,като Кадафито и гледай сеир.

Браво на бат Бойко, има стратегия как да се справи с мутрите в България. Пуска ги от затовра, за да се самоизбият.. гениален е нашия вожд..

А може и да е обратното.

Много вероятно е на Марс да има живот... Много вероятно е в нормална държава в такава ситуация на главния секретар вече да са му приели оставката без дори да си я подава... Много вероятно е такива изказвания да прави курсант в първи курс в Пазарджик... Шматки

''ТЕОРИЯ НА ВЕРОЯТНОСТИТЕ '' ! Това е системата в родното МВР !

""Жертвата обаче явно е имала готовност за реакция и се е получила ситуацията""" - тоя Маринов непрекъснато чупи глупомера с изказванията си. Накратко отговаря си напълно на външния вид.

"кметът на Ботевград изрази учудване, че е възможно човек, който се издирва под дърво и камък, спокойно се разхожда в родния си град". Кмете, щом се учудваш, напусни! От теб зависи как ще работи цялата администрация в града. Но заплатите си получавате, че и малки ви се виждат, та протестирате за повече.

ТоЯ с ниското чело да си го завре отзад и да не плямпа глупости!!!

Страшна визия има този, нямам думи. Затънала балканска държава

Много вероятно е да е малко вероятно да знаете или разбирате каквото и да било, нещастници тъпи и мързеливи!

Ваньо, кмета на Ботевград, дава много повече стойностна информация от другарите от МВР...

издирваният Пелов се е проявил много добре в издирвателните мероприятия , значително по-добре от полицията, която пък от своя страна можеше да се сети, че той ще потърси някой от бившите си съратници, любовници, ятаци....! Така мисля, това съм гледал по филмите! Отделен въпрос е, как човек с тежки туристически обувки, суичър с вдигната качулка, с шапка (?!?) и с брада, закриваща цялото му лице, не прави никакво впечатление и да породи поне малко съмнение в бодро бдящите полицаи от нашата родна полиция!

бодро бдящите полицаи - какъв виц, човече

Много вероятно е Пелов да е причакал Панчев ,за да го ликвидира !!! на това се казва комунистическа спекулация . най-вероятното е точно обратното на това ,което некадърници и престъпни управляващи се опитват да ни внушават без НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА !

и комунизма няма връзка к полицейската тъпота

39 годишния Марио се самоопределят преди 25 години ...евалата бил е само на14 години

Статията от някой неграмотен репортер ли е написана? ..."открити бяха два пистолета, обувки за тежки преходи".... Как са открили обувките , като са извършили "остоятелствена проверка" и "оглед" на краката на убития ли? Колкото до застреляния преди 25 години, който сега се бори за живота си в болницата, не ми се коментира...! Дори интервюираните да сътворят някой безумен израз, работата на репортера е да представи нещата ясно и разбираемо на обществеността...!

Много вероятно и вие не го открихте месец и повече.

Това на горно ниво на Супер Марио почва да прилича

Не бе, кмете, пак не си разбрал;)) - не се разхожда спокойно, а се таи по разни тъмни алеи, и освен това - бил със "силно променена външност";) Само не разбрах "най-високият професионалист" в МВР да не би да е изненадан от това?! Все пак той именно трябва да е наясно, че на "особено опасния и много интелигентен престъпник" ще му дойде на ума да не се разхожда с визията си от затвора;)) Маринов, Маринов... нещо с "издирвателните мероприятия" хич не ви се получава... не знам вие ли калпаво ги "търсите", те ли много се крият;)

.... тоя Марио с колко живота е бил? По информация на ДИР-а поне с два до вчера : ""Из града се говори, че Марио Панчев е много близък приятел, съмишленик и последовател на Пелов. Преди повече от 25 години Марио беше застрелян при инцидент с неволно боравене на оръжие в дома на Владо Пелов", разказа Гавалюгов. Той познава Панчев, който е бил шампион по силов трибой, от ученическите години, тъй като са връстници." Значи го е застрелял преди 25 години, после Марио се е "възкресил", сега пак е застрелян, ама догодина не се знае ... Тука нек'в Терминатор нова серия се снима май...

Във всички новини ще треперим дали е извън опасност раненият "дебелия", ще се полагат грижи за него, ще се харчат пари и т.н.

баце каза че оня бил по бръз и затова победил с 3:2 куршума у коремо.

Тъй де за жена ще е спора. Поне това съобразиха - че в центъра, на пешеходната алея е трудно да изкарат, че спора е за парко място.

Като чета изказването на гл.секретаря на МВР се чуда и се мая как може човек на този пост да говори такива простотии. Няма никаква логика в това което казва, освен едно "предполага се" всичо останало е вятър и мъгла в главата на този човек. Каква година и половина в обтегнати отношения с простреляния като Пелов в това време е бил затворник. От къде са се обтегнали тези отношения, по въздуха ли и какво ще свидетелства като Пелов си е с присъда и си я излежава. Другото незнам какво и как, но не отива на хора на ръководни длъжности да говорят неподготвени.

Най разумната реплика до тук

Полицаите трябва да се движат с кучета - те само ще ги хранят, кучетата ще намират престъпниците...

Другият боклук са го оперирали часове - по здравна пътека ли е, защото възрастните хора, които нямат пари , си отиват един по един....

Явно пускането на брада и закупуването на сучър с качулка може да направи всеки човек невидим за структура, която ще похарчи 1.3 милиарда лева (най-малко) само през тази година. С две думи този специалист ни казва, че си харчим парите залудо - сменя си човек тениската и вече всички имат солидно оправдание защо не е бил заловен в центъра на собствения си град, където се е разхождал добре въоръжен - всичко това въпреки "специалните" и добре заплатени "умения" на родната полиция, която уж ни пази. Жалка история.

Абре Маринчо!пищова на Пелов е бил чантичката му!!! как тъй е гръмнал другия????????????

понеже са намерени 3 пистолета, ще ни кажат, че двата са на Пелов. Да не би да можем да проверим?

на снимката полицай ли е или бандит? Или и двете?