Млада жена е убита в София (обновена)

Извършителят й е нейният приятел, който е опитал да се самоубие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мдаааа....КОЛКО ЖАЛКО ЧЕ НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО В ГЕТОТО....САМО ЗА СТАТИСТИКАТА ...1 ПО-МАЛКО....

Мдаааа....КОЛКО ЖАЛКО ЧЕ НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО В ГЕТОТО....САМО ЗА СТАТИСТИКАТА ...1 ПО-МАЛКО....

Децата пресъздават модела на съживеене, който средата утвърждава де факто.

Ей, добре че е тоя да "оправи" новините, че вчера жената дето убила мъжа си много не на място беше насред напъните да се прокарва ИК.

Синтетичните наркотици! Дизайнерската дрога ти прожектира такива филми, че можеш да вземеш приятелката си и за двуглав дракон.

Ролевите игри излизат от екрана. Нали това е целта на наситения с емоции живот? Грешката на оцелелия след опит за самоубийство е, че не е минал нивото, което една миска беше преодоляла. Анита Мейзер изигра номера с опашките и мина по тънката лайсна, макар че без да иска, оплеска играта, като не си прикри пътя за отстъпление. А можеше и по добре, но този отпада още на първо ниво. Не ви харесва коментарът ми? Е, през двадесети век нямаше рплеви игри, но днес сме 21 -ви век. Монополито беше забранена игра, но днес, баце е топ играчът на монополи в реалити игра. А поколенията се сменят. Въпреки, че някои хора си мислят, че ще живеят вечно (едва ли не, като Нютон или Лайбниц, или Дарвин).

каква марка е било уискито?

Всеки случай, едва ли -шотландско.

Размити мозъци и ценности, видяни в някой филм. Тъпчат се с амфетки и после се случват нещастия. Господина на 23 години, готвач, който живее в нейния дом, я убива в къщи. Ей така просто я удря и тя посинява, да бе.... Ревност, а и както се разбира по синините, системен тормоз! Колко ли още мои приятелки и Ваши, пък и роднини са в същата ситуация? Защо не търсите решение и помощ по-рано бе хора! Защоооо ??? Винаги има решение преди фаталния край ! Тука дори няма значение пола, става въпрос за системен тормоз! Според мен е правилно като се пишат тези статии, да се слагат и линкове и телефони за хора, които търсят помощ !!! Дир-а не копирайте, а давайте решение !!!

Аз лично бих споделила дългогодишен кофти опит от общуване с такъв тип. Както и причините и мнения на психолози за конкретния случай. Но анонимно...

Принципно, няма значение, момичето на 23 ли е било или на 25. Но не е нормално, в една и съща статия да се твърдят две различни тези, като факти. Запитваме се за достоверността на информацията, като следствие на това. Като не разполагате с точна информация, поне отразете това с изрази като "около 24 год", "предполагаема възраст ...", "по информация от ..." и т. н. За сериозна медия, това представяне на информация, звучи като от ЕЖК ( една жена каза). Иначе, зачестяващите подобни случаи, би трябвало да апелират овчето стадо, на каква система се е насадило поради своята безмозъчност. Благодаря!

Всички тези престъпления са в следствие на употреба на амфетамини, както и забранените фитнес материали - стероиди, анаболи.

И какво ви е виновна държавата, че сте жалки и смотани наркомани. верно, че Баце е монополист на пзара, но ако не е той ще е друг. Просот наркотиците са за слабаците и безволеви нещастници.

В едно друго време, за подобен монопол, баце щеше да изгребва гьола в Белене с чаена лъжичка. Ама щом ви е кеф да живеете в кенеф, живейте с УСА.

Нормално ежедневие в боковия кучкарник. Скоро вече няма да прави впечатление на никого.

Забравих да добавя,той отново е във вилата си в близост до жената.Питам се ,как ще спи спокойно?НО,ми се струва ,че власт имащите спят и друго не правят.Не ме разбирайте погрешно ,един човешки живот не може да се сравнява с живота на едно животно.Но за мен лично човек посегнал на живо същество ще го направи и с друго...Закони няма,няма правосъдие,няма полиция.Всичко живо спи или се прави на заспало..Остават само лудите а те са сред нас и са много.Защото до там ни докараха родните управници и демокрацията-която превърнахме в анархия и свободия.

Това си стана ЕЖЕДНЕВИЕ в БГ, убийството стана като поздрав за Добър ден!На Бойко мутрата не му пука, че се избиват млади хора, правосъдие НИКАКВО!Правосъдието и родната милиция работят в УСЛУГА на мафията, нищо повече, корумпирани до безумие

да, прав си, борисов е виновен, време е корни да обяви за оставка:)

Бог да прости момичето,още един живот си отиде от беззаконието, което цари в нашата мила татковина.Сега ще кажат,че луд ,надрусан и ще го освободят до дни.Но,лошото е ,че народа наистина изперка за жалост.Но вече много трудно можеш да разбереш кой луд ,кой не.Ще ви дам един пример от преди няколко дни.В печално известното с.Луково свързано с убиеца от Курило се случва следното.От години във вилната зона живее един мъж когото всички наричат евангелистта.Много набожен и свят човек.Дори с хора употребили някакъв алкохол не разговаря.Та този свят човек да вземе да пререже телената ограда на една негова съседка токущо останала вдовица ида заколи като агне едно от кучетата и което е вързано със синджир в двора и.По следите в снега открили извършителя.Полиция,прокурор,кмет всичко на бойна нога.И познайте какво...прибран и пуснат на свобода още същия ден.Евала на такива специалисти,това е положението.За мен този човек е психопат,за тях не знам.Може би е герой.Решете вие...

Наркоманска история... После легализирайте това и онова...

Все още не е легализирано,но какво от това.

Дайте фейса и ако го знаете

Обществото е болно,държавата,която трябва да осигури имунитета му е абдикирала тотално,а там където се намесва,го прави кампанийно и неадекватно,проблемите са комплексни,спасението е възможно само индивидуално.

И мъжете ви са клпави както всички в държавата. Уж мъж ама страхливец само на жени може да посяга....

Жените са по-калпави щом ти ще говориш за мъжете аз ще говоря за жените

И двете страни имат вина,по принцип жертвата повече,но го отнася този,чиито нерви не са издържали.

Така е имаш плюс

Уви не е циганин,а представете си какво щеше да е,ако беше!?

Убийствен секс е имало .Къде е тоя дет е изневерила .Трябва да се изневерява.

Последното, което е качила във фейса обяснява много неща за поколението, за УНСС и за развръзката... Бог да прости

Как и е фейса да го видим и ние?

Изневерявайте .Трябва да се изневерява.

Повече мъже са свестни докато повечето жени не са свестни ,защото се занимават с боклуците ако не се занимаваха с боклуците тая статия нямаше да я има

Ами това ни е вече поколението. Докарахме се. Свестните са единици, не говоря за проценти. Чалга, наркотици и секс-лозунга под който живеят!

държавата? Къде е Шивикоов? Къде е Каракачаноов? Къде са парашутиститее? Къде са агиткитее? Къде са багеритее?

държаватаа? К

Статия е ясно,че жената сама си е избрала такъв .Можеше да си избере различен.

Видях снимки в интернет и се зачудих защо едно такова красиво момиче избира мъж с вид на тиква, тъпанар от най-висша степен. Свестните мъже ли свършиха?

Свалячи са лекички и интересни.Но жените са побеснели .толкова побеснели,че гледат мъжа да прилича на престъпник а не да е сваляч интересен пич.Не търсят пич а боклуци и си намират боклуци

Жените не го правят с безработни или работещи за малко пари умни интересни мъже .Жените са целите в татуировки и го правят с 20 30 50 100 и тнт различни гологлав татуирани мутри по 150 200 кг с пари или чичаци с пари.Винаги ги търсят хем имащи вид на престъпници хем с доста пари.

Излез от гетото, в което явно живееш. Стига плака, че си неспособен да си подбираш средата.

По-улиците са много 20 30 50 100 годишни недокосвали жена мъже никога лекички 50 60 килограмови които са мили,умни с чиста душа, но жените са с голям опит в леглото с по 50 100 и повече различни и искат татуирани и търсят татуирани дебели по 150 200 кг мутри с пари или чичаци с пари .С обикновен мъж такава статия няма да прочетем но не ги искат.Жените не искат мъж с душа а такъв който да ги тормози, и си намират тормоза и тнт.

изкарай 20 лв., иди при проститутка

не е дрога. алкохолът е. някакъв кошмар... важно е близките да се държат. по-поносимо е когато не се съдят, не съдят и себеси. няма незначителна смърт. има значение което не разбираме. за сега.

Пак ще го изкарат домашно насилие. Какъв е този параграф, защо жиртвите стоят с насилниците, който се оказва, че пият или се друсат, имат психични отклонения и години наред не са имали адекватно отношение. Би трябвало да се измисли друга диагноза и име за този вид престъпления.

ахааа..! измисляш диагнозата, даже две-три и проблемът е решен!? гениален си саше! направо, гениауен!

А казват че дрогата на другарите от ДС била качествена- не е вярно

Сега ще го изкарат луд, надрусан, пиян, под афект... Все нещо ще измислят за да го оправдаят. А момичето НИКОГА няма да се върне... ИСКАМЕ СМЪРТНА ПРИСЪДА!!! Не може такива случаи да се превръщат в ежедневие и да няма последици, когато няма адекватни присъди - всеки прави каквото си иска и се дава свобода на всички психопати... Съболезнования на близките!

На дъщеря си, да се маха от България и да не се омъжва за българин!

Що бе, в чужбина има свестни българи.

Да и беше казала, по какви критерии да избира мъж. И че критерият "народност" не е обективен....

Може би е по-добре арабин, или негър, или пакистанец, или западноевропеец - пияндурник и наркоман?

В България човек с лекота се убива, знае си, че съдията ще го помилва.

и в преносния и в буквалния смисъл, на този свят, само животното обича истински. човеците се отричат от тази истина с цената на живота.

Всичко започва с розови мечти... И завършва със свършекът на парите...

така де, всеки клошар на кладата! изгаряме тероризъма от основи и ще пребъдем хиляда години! ..идиод

знаем че дебилите са 80 % ,но защо не казват % на психопатите ?

няма как да си дебилен и да не си психопат. би било като крадец с фондация за подпомагане на жертвите на кражби. дебилността е положителното ни качество. помага да игнорираме себеси, без да вярваме в глупости, които ни правят слепи.

Ами останалото до 100%.

Каквито ни политиците, такива са ни мъжете и жените, какво да ти кажа братче ... Кой е виновен няма значение, гадно е да съзнаваш, че живееш с такива индивиди ...

По-правилно е да се каже "Каквито са ни мъжете и жените, такива са ни политиците"! Стига сме мислили, че политиците някой ги е докарал от Марс.

О, боже. Наистина няма никаква дисциплина и култура. Това го казвам аз - един ученик. Ако в даден момент се огледам - какво да видя: момичета пеещи чалги, които дори не знаят разликата между Народното събрание и Министерски съвет; момчета уриниращи върху случайни столове, които си нямат и на идея кой е Борис III... Господи! Да не говорим, че по биология вместо да учим как се оказва първа помощ или как се разпознават различни болести, учим за сем. Зайчесянкови и разред Хордови. А и дори да имаме урок за първа помощ... Пълна лудница! Нали теста нямало да бъде на това... И все пак е редно за престижа на страната си да учил дори и ненужни неща, като някои части от математиката, физиката, химията и т.н. И все пак моите връстници не могат да си напънат мозъка да решат една задача. Напълно им липсва логика и не могат да решат елементарни проблеми, защото са свикнали всичко да им е на телефоните. Ужас! Пълен ужас!

Колкото сме малко и намаляваме само това остава! Да се убиват млади хора и то не в инцидент, а умишлено убийство. Какво Ви става, младежи?! Верно, че понякога нервите избиват, но... това е краят! Жалко за момичето! Сега и момчето си очерни живота и този на няколко семейства. А още нищо не сте видели от този живот, за съжаление момичето няма и да види ....

Истамбулската конвенция не е срещу насилеит над жената. Тя е да бъдат направени безполови и безсилни мъжете в ЕС. Защо бабите на Нинова рявяха толкова? Не разбирам.

Абе тия джендъри пак се убиват. Добре че не приехме истамбулската конвенция. Гадни джендъри а?

Дайте интервю, полицията като го разпитва нека има запис и да видим каква е причината. Иначе за тия дето убиват, само понеже не е станала на тяхната, нека си има смъртно наказание че не е редно бедният български народ да му плаща сега 20 години на тоя. Има други млади мъже, имат нужда от бъбреци, сърце, добре ще се отрази на здравната система да има свежи части.

Сиганите са виновни.........

Трябва да се води битка срещу наркотиците.

да водим битка срещу наркотиците

masha aalah...

Демоосирацията донесе сексуална разюзданост и безотговорносъ, Младите жени у нас се развратиха до крайност, всички пушат, пият и се чукат като бесни, да те е страх да контактуваш с такива инкубаторки на болести и пороци. А ако се ожениш за такъв изрод е много вероятно да си сложиш главата в торбата и да превъртиш..

Човече, ако не можеш да определиш "такъв изрод", не си за тая планета.

На кривата ракета космоса ѝ пречи. Като не ти понася, сменяй.

Айде пак същата кретения - момичето виновно, че тоя е боклук. Аре у лево, малоумник.

Не виждаш ли че се мъчи да налива масло в огъня, има задание да направи България пуста, за да дойдат неговите хора на по-топличко и по-китно.

Тия са правили убийствен секс.