Млада майка разбра, че е взела чуждо бебе два месеца след раждането в столична болница

Установено е, че номерът на гривничката на пеленачето не съответства на майката, така се стигнало до заключението, че две деца са разменени и са дадени на грешни родители

Обратно в новината

Коментари - Млада майка разбра, че е взела чуждо бебе два месеца след раждането в столична болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циганката е сменила номерцата на бебетата ,....циганите са свързани с престъпните групи за продажба на бебета ,а и не само ! Нали чухте ,била си намерила адвокат -. Няма какво да яде , но вече си има адвокат , а за нейното бебе изобщо не попита ! Много странно поведение !

Мисля ,че и майката трябва да си погледне номера и номера на бебето

Това е безумие. Разбирам, ако бебетата са давани на найките веднъж, та да са объркали номерата и те да са си тръгнали с грешното дете. Но те са им били носени и давани многократно. Нима персоналът в болницата ,,познава,, кое дете на кого е , а не гледа номерата . И накрая като си тръгват пак ли нищо не се контролира. Тия са за съд и затвор.

Вероятно има нещо нередно с едното дете и родителите не го искат. Това не е единичен случай в България, обикновено разменят бебета, когато едното бебе е починало и другата двойка плаща за да си вземе живо макар и чуждо дете

O boje tova nee nishto novo tolkova sa neshtasni balgarskite doktori kolkoto i boiko laje

Вие сте станали толкова глупави същества, такива роби и слуги, че се чудя как ще продължите и какви ще бъдете!? А за тези след вас - не ми се мисли! Тотални главочи и роби!

ДНК тест за Бойко и Копейкин

Това май го няма и в Африка.

Това не е единствен случай.

А за майките ще е 2000 пъти по лесно да се привържат към 3 месечно ново отколкото 3 годишно ново. Не е за вярване колко неадекватни са ???????????

И друго да питам - циганката ще върне ли етническото българче на майката ?? Или понеже е бяло - ще си остане за нея ?? За един приятел питам ;)

А дали е единичен случай или масова практика ?? Ква кочина е територията не е за приказка ... Настана време да не раждаш, нито да се лекуваш в БГ болници !!

Ало, НС ли е? Поредното безумие на интересчиите. 2 години за откраднато щастие и объркан живот.

бугаристан сър

Едва се е родило и е отишло на чуждо.

А Социалните служби какво ще правят с бебетата докато тече разследването? Ще ги кърмят, преобличат, гушкат, целуват????

Ще им дадат мезонет и ще има биг брадър с кмери, охрана и психиатри.

Колко ли майки не са се осетили? И едно да знаете от мен - това не е резултат от немарливост.

А, баш ! Да си дойдем на думата ... А за отвлечените деца, за безследно изчезналите, за търговията на органи и трафик на хора - няма разследвания или ако има такива те са неефективни и нищо не се говори ... Колко "само убити" експерти има не е истина. Никой не иска да работи като криминален експерт, дори и психолозите. Имам познати и ги питам защо не искат? Ами, много ги убиват - това е отговорът ... И не искат да работят в такова блато. Мафията си има държава ...

Пише се усетили,а не осетили. Защо си неграмотен?

Майката не е взела чуждо бебе. От болницата са и дали чуждо бебе. Поредното доказателство да сбърканите бг закони. Бебетата, дори когато(Не са недоносени) няма нужда са далеч от майките.

Не бойте се,циганчетата са по-здрави.

И интелекта им е под нивото на шимпанзе !

Заради кръвосмешението циганския етнос страда от повече заболявания

Махнахме ГЕРБ и корупцията стигна до грани ците,родилните домове,банки и Булгаргаз и т.н. А уж, Бойко крадял от магистралите. НАРОДЕ!!!

Един мангал разговаря с друг. - Живеем в Англия при един Лорд. - Браво! - Не е браво, Лорда спи с циганката. - Това е лошо. - Е да, ама, аз оправям жената на Лорда. - И к'во са оплакваш тогава? - Да ама, аз на него му правя Лордчета, а той на мен ми прави Циганчета.

Ясну що вечи болшинството "българи" мязят на мангали.

Мязат вече на кавказци. Украинците са много по-славянска нация

В правова държава болницата щеше да плати огромни обезщетения за такова работа. Огромни. България обаче не е такава.

Така ще е, докато не им таъуират веднага след раждането бар- код...

Те и баркода ще оплескат щото пият кафета или пафкат цигари.

България е може би единствената страна, в която като се роди бебето, го отнасят далече от майката, често за няколко дни. Навсякъде по света, се стимулира първоначалния контакт на новороденото с майката. Това е в основата на тази връзка м/у майката и детето й. Разбира си, ако има усложнения и детето се нуждае от специализирани грижи, тогава отива при педиатрите. И пак, майката прекарва по-голямата част от времето с детето. Изобщо, у нас действа командният подход, заплахи и обвинения, освен ако не плащаш.

И да платиш - все тая, внучката ми е родена в средата на юли, снаха беше платила за ВИП отделение във Варна. Условията бяха под всякаква критика - западна стая с размери 2,40х1,20м, неработещ климатик, жега като в парник и това е ВИП отделение. Не ми се мисли в обикновеното какво чудо е.

На Айшето всеки път и се случва

Това, ако ми го спретнат на мене, ще залея катуна с напалм!

мисъл - нулева... нали детето ти е там?? ама няма лошо - щом ти се подпалва, пали и гори. В крайна сметка природата си знае работата. Закона за еволюцията (естественият подбор) е най-великото божие творение, след създаването на живота.

Защо катуна?

Ще го отнесат бебетата. Социалните ще се грижат за тях като злобна мащеха. Ялобва на власт и след това си патим 5 века.

Могат да ти разменят детето с картоф и никой да не се усети !

В рашистан сестрата, с чиято помощ е станала трямпата вече ще е арестувана. Там има закон за защита на семейството а не разни социални, които пазят памперсите на дъртия женкар Юнкер, който беше отговорен за този закон. Същото като в Русия щеше да е и в Унгария, но в одупена към Брюксел България, за да получим там едни фондове, трябваше да си променяме законите и социалните станаха баща и майка на всяко дете изпаднали в беда. И обект на купуване от заможни западни семейства, докато са в техни ръце. Ха дано да имат късмет и да ги осинови някое добро американско семейство и да станат кандидати за сенатори като пораснат.

Както предположих едната майка е римлянка. От репортажа по нова останах с впечатлението,че е свястна жена. Обясняваше ,че е се е разстроила след като научила за размяната.

Всяка жена си обича бебето. Ако и дадат друго се привързва и грижи за него. И е естествено да не иска да го дава. Трябва да съберат двете майки с двете бебета някъде сами и ще оправят работата за два три дни. Всяка ще си вземе нейното бебе. По миризмата ще ги различат. Ако бебетата са до три месеца ще се оправят без проблем. Това са си инстинкти а не социални и прочее либерастки перверзии.

българи и тарамбуки не трябва да разжад в едно отделение и/или болница! По същата причина, поради която хората не раждат в обора...

Е това как решава проблема с немарливостта на персонала?

Как е възможно това да се случи, при положение, че майката и бебето през цялото време са с гривните си? Ние поне си ги свалихме чак вкъщи... Не е ли забелязала различните номера?

Нали това пише! Били са различни, за това са направили ДНК-тест!

2 месеца по-късно?

от пресонала... Деанието, от своя страна, е умишлено и е с цел търговия...

Каквото и да се е случило, искрено съчувствам на потърпевшите.. Това е просто ужасно :(

На гердана и затова да не я е носила

И като ражда за пръв път откъда да знае? Или трябва да ражда с адвокат и вещо лице? Ами то в краварника е горе долу така и заможните плащат луди пари за едно раждане.

На циганчетата венците са сини ,на българските бебета са розови.

Стига вече с този расизъм

да си ги гледаш вкъщи - да не излезе, че си расистка... :)

главите са празни!

проблема не е в расизма, а в това, че "хората" се замислят как раснат малките циганета само като се случи подобна история, където те може и изобщо да не са замесени... През останалото време социалните спят. Ако мине една "норвежка" комисия и оцени условията по махалите и прибере подрастващите в истински домове за настаняване и ги възпита и изучи като хората, циганският проблем ще се реши при това с много висока принадена стойност.

Тъста ми беше гениколог. И обясняваше същото с това дали се изражда добре. И колко време минава през вагината без да диша. При секцио венците винаги са розови. При естествено раждане над 40 минути-винаги са сини. Казваше че е най-добре да са между розово и синьо. Тогава били най-здрави бебетата. Разбира се, при майки до 24 за първо раждане и до 28 за второ. Второто, особено момиченце винаги излиза по-розово.

И пишеш пълни простотии с правописни грешки, особено гЕниколог(???) И май си мъж, защото нямаш представа какво е това секцио - тя е вид КОРЕМНА операция и винаги режат првз ТРИ МУСКУЛНИ СЛОЯ и част от мастната тъкан преди да стигнат до матката.... А биологически не трябва по принцип да се възпрепятства естествения процес на раждането, а изключително само по медицински причини или има риск за бебето и майката е тогава спешното секцио или препоръката му, всичко останало.са едни.невежи, просташки и идиотски разсъждения, които са вредни за.бъдещите майки( или, ”щото” вагината да.останела ”тясна”, тя така или иначе е еластичен орган и се възстановява за около два месеца)

Първо диша от кръвта на майката през пъпната ВРЪВ. Второ едвали може да издържи повече от 5 мин без да диша, за да се случи това трябва и пъпната връв да е затисната между плода и с стените на матката. Да предположим. че бебето излиза повече от 5 мин. ама не е притисната пъпната връв, мъртво ли ще е ? гЕнеколог мда.

има замесен някой от персонала! Планирали са да продадат бялото бебе, а да пробутат гнидата на бедната майка!

Днес, има охранителни камери на всеки ъгъл, дори и по улиците. Да се допусне такова нещо си е направо далавера на болницата. Да кажат направо какви пари са играли под масата, а не да говорят за дела и пр. глупости.

По време на пандемията стотици деца бяха продадени в чужбина за много пари .Част от тях отидоха за резервни части. Лекарите ги обявяват за починали от корона вируса и после децата изчезват . Родителите не ги виждат никога защото такава е процедурата. Стотици детски ковчези са празни или с кости на хора от моргите .

добре, че имаш доказателства иначе никой нямаше да ти повярва!

Докторите станаха търгаши поради липса на контрол. А за морала им, ами има го. Струва вече няколко хилки. Изобщо, това не беше само в България. Всички осиновили през тези месеци са подозрителни. Затова обявиха бременните за рискова група. Колко му е малко хлор в кислорода, след това теста дава положително, pH е по-малко от 6. Както изиграха Бойко.

и деца ли започнаха да крадат бе? Егати изродите! Не стига че изцяло на наш гръб живеят и се размножават като хлебарки, джебчийстват, бият, убиват, ами сега и кукувици се пряват! Незабавно изриване към Индия на цялата сган!

Кво дело бе, тия луди ли са, тия деца ше завършват гимназия, преди да свърши това дело!

Дете на луната - Hijo de la luna Глупак, който не разбира Tonto el que no entienda Историята разказва Cuenta una leyenda каква циганка Que una hembra gitana Той извика луната до зори Conjuró a la luna hasta el amanecer попита плачейки Llorando pedía Когато дойде денят Al llegar el día ожени се за кале Desposar un calé „Ще имаш своя мъж, кафява кожа“ "Tendrás a tu hombre, piel morena" От небето говореше пълната луна Desde el cielo habló la luna llena — Но в замяна искам "Pero a cambio quiero първо синът El hijo primero че го раждаш Que le engendres a él Този, който синът му жертва Que quien su hijo inmola да не си сам Para no estar sola Малко бих го обичала" Poco le iba a querer" луна искаш да си майка Luna quieres ser madre И не можете да намерите нужда Y no encuentras querer това те прави жена Que te haga mujer кажи ми, сребърна луна Dime, luna de plata Какво възнамерявате да правите с дете на кожата? ¿Qué pretendes hacer con un niño de piel?

Това на колко рикий трябва да си?!

Няма съществително в нашия език, което в множествено число да завършва на "й"! Толкова ли е сложно?! РАКИИ

ако си на достатъчно ракии, то става "ракий". заслушай се ;)

Да си роди друго бяло дете струва 100 000 долара

ако се вярва на обявите - струва 60 лева на час и при това парите ги дават на Айшето, а не тя на оплодителя.

По другите сайтове честно са написали, че втората майка е ромка.

А забременяването доброволно ли е било? Прокуратурата трябва незабавно да се самосезира!

да го върне, за да не я обвинят в етническа нетолерантност...

Само да вметна набързо, че е невъзможно това да се случи случайно.

Пак ще излезе виновна някоя неудобна акушерка. А би трябвало директорът моментално да подаде оставка. Морален акт, въпреки че той няма нищо общо със случая.

Ти се радвай, ако не изкарат виновни бебетата!

Съд до дупка за виновните. Боже, дори не мога да си представя какъв шок е това....

Някои отрасли не са за цигани или бедни и неграмотни хора.

Те родилките ме ВЗИМАТ бебета по свой избор. Дават им ги медицински лица! Сега разбирате, защо ги бият по градове и паланки...

Очевидно детето ,което са дали на тази жена е било ромче и тя се е усетило по боята.. А истинската му майка не иска да връща другото дете понеже е бяло и в ромските среди това се цени много

Ами я си представете,че и мен са ме разменили като малък, а истинското ми семейство са били милионери....това ще ме гложди до дълбока старост.

Айде сега ами ако са били човекоядци..

Той ще гложди цял живот :)

Направи си тест!

Кажете коя е болницата. Ако беше държавна щеше да се тръби наляво и надясно коя е, но тук явно играят много пари за да се крие.

Шейново.

Там май ромките са отделени.