Млад шофьор и дете загинаха при тежка катастрофа в Шумен

24-годишният шофьор загубил контрол над колата и се забил в електрически стълб

Обратно в новината

Коментари - Млад шофьор и дете загинаха при тежка катастрофа в Шумен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шофирането в Шумен е като игра на руска рулетка не е ясно ще оцелееш ли ! Какво правят властите и колко народ трябва да измре за да се вземат мерки?!

Това вече наистина не е нормално! Приличаме на страна от третия свят,но иначе сме с големи претенции. А то,такава простотия се шири на тази територия,така опростя народа с тая чалга,мутри,силикони,джукеси,мутреси,кинти,далавери....и прочие. Раздават се книжки наляво и надясно без хабер да си имат от шофшране,за отговорност да не говорим.Примати! А полицията,КАТ?Къде спат?Защо няма патрулни коли,да обикалят из града и да следят дали има нарушаващи правилника? Неможе ли както е в чужбина?Полицията върти денонощно по улиците,а някай е надвишил,да му мисли. Оххх.язък за децата!

В Шумен без колани - 3:0 В Русе с колан - един ранен.

То само като видиш къде е станало и ти е ясно всичко около тая катастрофа.

Естествен подбор му се вика!

Какво е това име,Томбул джамия.Тук България ли е или Турция.

Същото като църквата Свети Стефан в Истанбул.

В двуместна кола трима души, най-вероятно без колан. И тримата ги пердаши хормона на макс. Рецепта за трагедия преди Коледа

Изключително жалко за двете ДЕЦА на едва 16 и 13 г. За тях живота приключва по този нелеп начин . Но разбира се и тук ( за пореден път) има много поука и необходимост да се помисли от по-големите, знаещи и можещи : къде сбъркахме ?

Гъзарията се заплаща.

Важното е, че не са оставили поколение, което да продължи малоумните им гени!

За съжаление, след нон стоп висене пред видео игри от 3-4 годишна възраст, новите поколения губят част от уменията и способностите на предишните поколение. Губят способност да се фокусират, задълбочават и осмислят. Губят и много физически качества като ловкост и др. под. Трябва да се мсени кардинално концепцията на обучение, изпитване и даване правоспособност на новите шофьори. Приемете фактите - новите поколения имат нужда от 3 до 5 пъти повече часове, упражнения и време, за да овладеят което и да е по-сложно умение. Та, "правоспособен шофьор на 20" това е леко като оксиморон. Когато още се влоши ситуацията, ще турят по един робот във всяка кола да шофира , а собственикът й ,че си играе на айфона на съседната седалка.

Никакви видеоигри ме са ти виновни, нито часовете, нито нищо посочено от теб. Истината е, че бай ганьо е продт селяк от най долен тип. И баща му ма тоя, и сина са пълни толупи. Нямат акъл за 5 стотинки. Ама бащата явно е хитрец н дребно, намерил къде да открадне малки кинти и купил на простото и малоумно и отроче спортно бмв, а не му е налял маааалко мозък поне. И резултатът е наличен. Няма нищо трагично, просто природна закономерност, естествен подбор. Тази беля все едно сами са си я търсили, няма нощо учудващо. И честно казано не ме вълнува и не изпитвам грам съжаление към такива. Ама сега бащата надали ще разбере защо той си е виновен. Айде със здраве

Ама те това искат - роботът е бъдещето на развития капитализъм. Питай Мъск и Безус. Не виждате ли, че светът започна да прилича на тъп холивудски филм, о тези нелепите катастрофичните…

Малоумният материал сее разруха и смърт. Това е единственото стабилно “постижение” през цялото мизерно съществувание.

алкохол и купени книжки....останалото е възпитание и ценности, които изглеждат безвъзвратно изгубени.

Колата като я гледам е спортна и може би не най-евтината бракма. Ще да е "работил" много този шофьор.

Очевидно силно превишена скорост,Z нещо си как са седнали трима ?За да загинат двама човека това е летяло.Нормално е зимата да се кара по кротко а освен това са в град,няма ли ограничение 50?!

Пощуряха с тия таралясници!

Тези "млади" шофьори изобщо не могат да шофират, как взимат книжки?

Как при на градско каране с разрешените 50 км/ч ще има такива тежки поражения ? Или държавата е прогнила от корупция и българите са станали цигани.

Не ми е жал ....жслксрите е Жалкария кога и да се изпотрепят все ще късно

Марката на колата, възрастта на спътничките, очевидно превишената скорост в централната част на града...всичко ме навежда към културните особености на оня етнос. Ама знае ли човек? Сегашните млади са ....

Да, онзи етнос, а българите са безупречни.

Изтряскал ги е нали?

У гъзо

Колко струва тая трошка?

Четворка под 150 коня и под 12 000 не се предлага.

BMW Z4 Не е ли двуместен? Много интересно как са били седнали в колата

Има начин,досети се :)