Коментари - Млад мъж падна от скеле при ремонт на арката на Техническия университет в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам защо това е някаква новина. Работникът да е жив и здрав и да се възстанови бързо! Инциденти се случват, не случайно строителят е задължен да осигури безопасни и здравословни условия на труд, за което прави и застраховка професионална отговорност. И сега ще си носи отговорността.

ТолкоЗ. Някои казват че няма работници - глупости. Има читави хора, но те са много търсени и то не от фирми с обществени поръчки, мутри и отрепки, които не плащат а от частни клиенти. В горепосочените фирми с обществени поръчки работят само тъмнички, наркомани, 66 годишни алкохолици и малоумници. Резултатите се виждат.

Бандата ректори в ТУ от много години живеят само от краденае на пари от общетвени поръчки. Там смърди, че чак вони.

Назначения на специално разкритата за него длъжност "мениджър на строителството и ремонтите в ТУ" да даде обяснение за качеството на ремонта, издържал цели три месеца.

И са неграмотни ужас , бях наоколо , по-скоро ми се видя че се е срутила отгоре му мазилката на човека и скелето ми се видя неизправно. Но имаше доста очевидци , аз минах -преди и след инцидента.

Как няма да се срути като само е залепена и замазана отгоре.

Две взаимно изключващи се версии на човека написал материала. Като пъзел е и открйте разликата.

Ти виж само как е поднесено заглавието. Излиза, че някой случен си е минавал и мазилката му се е стоварила на главата.

Ако се разровят в обществените поръчки на този университет, как ще се размирише, чак ще вони!

Споко, Сметна палата рови редовно.

Тя сметната палата и на СУ не подписваше документите, и "независим" аудит правиха при ИИ, накрая всичко отиде под килима.

До сехории (нерегистриран и необразован хейтър) Ами направи го ти, като си толкова отворен. Всеки вика това не е така, но решение не дава. Точно като лафа за шопа...

Тоз диалект откъде го извади- Любимец, Хасково, Силистра или някое друго село? СПОКО, и на вас ще ви дойде реда!