Спецсъдът освободи Крокодила без мярка, но не веднага

Специализираният наказателен съд пусна на свобода топ бандита Емил Милев-Крокодила без мярка за неотклонение.

Обратно в новината

Коментари - Спецсъдът освободи Крокодила без мярка, но не веднага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

топ бандита хахахахахах а топ бандита Боко рапоне коГА

Хубава статистика,ама тия продажници за пари и дете от майка ще откраднат.Проумейте народе какво торнодо се задава.Бсп+Герп ще унищожат държсвата.

Тоя е по вестниците от 15 години с най-жестоки магистрални грабежи и още не могат да "докажат" вината му.

НА СЪДИИТЕ ДА ИМ СЕ ДАДЕН ОРДЕН"СТАРА ПЛАНИНА"-ПЪРВА СТЕПЕН!!!БОГ ДА ПАЗИ ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ВЛИЗАТ В ТОЗИ СЪД!ИЗРОДИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!

рецидивиста Илиян Здравков го пуснаха само за да убие Вероника Тука ще е същото Ще почернят някоя майчичка и после пак ще го приберат Важното е правата му да са запазени и бакшишите за съдията да се земени

Съдията е невинен :-) Обвинението е за пандиза.

Пичове, в началото на статията е на 51 години , в края почва да се подмладява ...не че нещо просто да си кажем

"51-годишният мъж е в ареста повече 3 години" ... "48-годишният Емил Милев има богата криминална биография" ... Познайте какво пие редакторът.

Кога ще ни стигнат румънците ?

Какво става със СУМИСТА?

Пише учебник.

пешо сумиста миналата седмица влизаше с един джип в банката на маджо

да вините с. състав! Той е длъжен да спази закона! Проблемът е, че за три години на този рецидивист не е повдигнато нито едно обвинение, за което вина носят органите на дос. пр. и при всички случаи набл. пркурор!

съдебна реформа!

Кога ще ги стигнем румънците?

Оправдаха Христо Бисеров! Александър Томов беше оправдан! Мария Мургина - оправдана! Веселин Георгиев - оправдан! Цветан Цветанов - оправдан! Братя Маргини - оправдани! Венцислав Върбанов - оправдан и той! Златомир Иванов - Баретата - оправдан! Николай Цонев - познахте и той оправдан! Обвинените по САПАРД - и те оправдани! Николай Методиев - Пилето заедно с 18 други - и те оправдани! Емилия Масларова - и нея е оправдаха! Божидар Нанев - оправдан! Цветелин Кънчев - оправдан! Вальо Топлото - оправдан! Евелин Банев - Брендо - оправдан! Окръжния прокурор на Плевен Иво Радев - поредния оправдан! Димитар Аврамов - и него го оправдаха! Йоско - оправдан! Мирослав Найденов - хайде и той оправдан! Стефан Софиянски - оправдан и той по 3 дела! Братя Галеви - избягаха! Осъдените за убийството на Стоян Балтов - избягаха! Хюриет Сюлейманов - и той избяга след присъда! Калин Тихолов? Петко Арнаудов? Бюрхан Абазов? Юнал Тасим? Делото Костинброд? Бившия главен прокурор го издирваха за убийство??? Агент Гоце дори не го закачат въпреки че излъга в клетвената си декларация!!! Цацаров задкулисни срещи с Делян Пеевски..... Онзи Черния Красьо и той.... Двете Каки и те.... Видя се че некомпетентни прокурори сами спъват делото на Емил Първанов - Ембака!!!! Осъдиха и условно за убийство прокуроски син Бисер Андреев. Максим Стависки и той не лежа..... Убийците на художника Цветомир Христов получиха условна присъда защото според съда не били "опасни"! Емил Милев-Крокодила го пуснаха без мярка за неотклонение. Еми има нещо сбъркано определено!!! От мене да го знаете!

Моля, да не забравяте "съдия" Ченалова, срещу която от "Прокуратурата" не успяха да съберат достатъчно доказателства.....

Пародия

Тази не беше ли едната от двете каки?

Охо колко са пропуснати от списъка.А къде са Станишевци и мн.други.

Пародия

Моля разяснете ми и ще ги добавя. Този списък си го водя отдавна и това са по нашумялите за които се сещам. По принцип постоянно се разраства. Не претендирам за пълнота и изчерпателност....

дойдоха на власт комунистите и почнаха да пускат престъпниците...

Спри тревата и лягай.

Че другите да не би да са ги осъдили. Всичките все ги пускат, ако изобщо стигнат до затвора.

Тия само олово терапия ги лекува.

А какво стана с нереза от Стрелча?

Нещо това съвпада с новия президент и служебен премиер? Запомнете един факт, кримиелементите са творение и под диктовка на БСП. След като пуснаха мутрите да вилнеят в началото на 90-те, комунистите излязоха с призиви - ето ви демокрация, гласувайте за нас и ще стане като при тато ви.

Кроки, с Алигаторчето те чакаме с 18-годишно моме и бутилка на същата възраст. Вземи някаква кола от улицата и ела със съдиите да направим инфраструктурата - магистрали през банкнота.

Ще кажа само едно НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ЕЙ!!!ТРЕПАНЕ МУ Е МАЙКАТА на съдии, прокурори,крокодили и цялата зган!КАКЪВ ПОДКУП СА ВЗЕЛИ ЗА ДА ГИ ПУСНАТ????

Спецсъдът е творение на ГЕРБ, така че знаете на кого да палите свещи.

Съдът е творение на БСП. ГЕРБ ги излови тия пендели крокитата. По времето на БСП и тройните, бандюгите вилнееха по пътищата в милиционерски униформи.

Говориш пълни глупости. Специализираният наказателен съд беше въведен през първото управление на гърбавите, за да бори точно тези престъпници, уж, пък щяха да са неподатливи на корупция, пък бързи. Като всичко на тази скапана комунистическа мутренска партия.

стрелял по полицай с калашник и е оправдан!!! Щом е така и аз отивам и почвам да правя смрад .ужас ,такива боклуци с по една инжекция уж случайно и до тука с мъките,И ония кмета на с. Галиче ,и то са 1-тон буклуци.ужаааас

Нищо специално няма в този "спецсъд", щом постъпва като другите. Просто още една безмислено или нарочно създадена хранилка за некадърни копои.

стрелял по полицай с калашник и е оправдан!!! Щом е така и аз отивам и почвам да правя смрад .ужас ,такива боклуци с по една инжекция уж случайно и до тука с мъките,И ония кмета на с. Галиче ,и то са 1-тон буклуци.ужаааас

Този е експерт на столетницата по национализацията на буржуйски портофели и е в ресора на новата вицепрезидентка Илиана Идиотова,одма му се даде амнистия с Днем Пабедъй товаришча Радева!

Много е просто-пускаме КРОКОДИЛИТЕ и всичкия останал дивеч да се изнесе при братята и прибираме съдиите и техните покровители на топло! Природата не търпи празни пространства.

Започват да възтановяват,,нашите момчета,,защото ще им трябват,а тъпият народ не може да разбере от къде му е дошло ЗЛОТО.СТРАХ,СТРАХ.През 2008г. създадоха ,,Часни съдебни изпълнители,,,,ЗАКОННО,,да продължат да ни ограбват.Избори идват.РАЗмислете се.

Пускайте го веднага защото стана много скучно по магистралите...друго си е да има трещене на калашник, или пък на някой да му отпорят гъза от бой...то вярно че хляб трябва, но най- вече зрелища, за да могат тези безродници да ни държат в тинята.

Дрогаре, а килърите,сумистите,десесарите,златните,наглите,дамбовците,петната коги??? Има толкоз свободни места за областни управители,само крокодила не може да огрее навсякъде!

Някой трябва да изкарва пари за тая съдебна власт ! Човека е квалифициран защото да си губи таланта в ареста !

Тоз индивид - Крокодила трябваше да бъде пуснат в Искъра от 50 м. височина ....

На нас ни трябва не спец съд, а наказателни отряди - военни, спец части. Малко трябва да се поразчисти. Уви, никой няма гръбнака да го направи.

Те си се чистят помеьду си. Държавата само прибира труповете и си прави статистиката.

Мила родна съдебна картинка! Жална ни майка занапред с подобен съд

веднага си пролича че наште додоха на власт ... ми кво населението требе да се страхува за всичко и и от всички зада не мисли много много

Той е подсъдим за четири грабежа, отвличане и опит за убийство на полицай. ??!!! И този човек место да е осъден на 30 и повече години нашите съдии решават да го пуснат. Ама друго щеше да е ако тези тригодини бачкаше тежък физически труд место да лежи и да спи по цял ден в затвора.

Тези идиоти които са го пуснали да бъдат убити с камъни.

Браво на спецсъда!!! Браво другари, браво!!!

Новият "независим" президент щеше да се бори със престъпността и корупцията,като вземе за пример Румъния! Но това бяха само предизборни обещания,сега идва ред на пускането на всички престъпници на свобода,защото страхът в очите падна,а тези,които разграбваха досега държавата вече може да са спокойни,имат си защитник за следващите 5 години и ще бъдат недосегаеми от което и да е правителство!!!!

А какво общо има с този урод новия президент?А може би просто набираш мнения за по-добра заплатка,а тролче?

Тайфуни със страшни имена!Това са българските терористи.

Заради некадърници, от които зависи такива като това изчадие от снимката да бъде осъдено, сме на този хал. Всеки малко по-хитър може да излъже цяла армия от некадърни или подкупни служители, чиято грижа трябва да е да накажат виновното лице. И нещата ще стават по-зле. Защото още по-некадърни напират нагоре.....

Да си регистрират и патентоват името партия на Крокодила, за да знае Българина, че има едни нови истински патриотични лица в политиката на новите избори.....:)

Нищо ново под небето.

Благодарение на този и бандата му,ЕУ пусна през 2009 карта на опасните пътища на европейска България с черепи,като през кърджалйско време! Пуснете сумиста,килърите,върнете галевите,смачканите бизнесмени десесари,а дамбовеца и петното ги назначете за президентски съветници ,както през доброто старо комунярско време на бсп ,дпс и атака!!

Идва ли БСП на власт ,започват да пускат всички плъхове,крокодили,лисугери и всякаква престъпна паплач на свобода...Но най вече големите лисугери зад самото БСП започват да точат зъби за власт и разграбване!

Просто е. Разстрелват се адвокатите и съдиите, които са ги пуснали и затваряме делото.

и съдията какво е виновен, че 3 години полЮцаите и прокуратурата нарочно бездействат и правят некадърно обвинение, за да може той да бъде пуснат на свобода поради липса на доказателства ?! И ест. съдията е виновен !