17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно е, супер мизерия!!!

Да, така е - бяхме там преди няколко години и явно нищо не се е променило.Това не пречи на шефовете на тази болница да взимат тлъсти възнаграждения и да си правят пи-ар снимки из медиите

По важното е да даряваме заплатите си на Украйна, да им обгрижваме бежанците тук, да им ремонтираме безплатно танковете и да купуваме нови Ф-16. Това са приоритетите на евроатлантическа натовска България. А населението да изпуква.

В огромния район на Окръжна болница,сградите са от различни епохи,разположени хаотичо,зеленясъли от бръшляна.Не подлежат на ремонт.Взривяване,булдозер и ново,модерно строитерство е необходимо.И пари,конфискувани от големите Крадци и приватизатори.

Ще видиш,какво ще последва-украинците се вземат за най качествените богоизбрани,най чистокръвни арийци.Ще почнат да ни укранизират,Прочети за Волинското клане,за Лвовското,за Бабий Яр.Не забравяйте и как забраниха руския и много други езици.Ще ни се качат на главите.Със сигурност,повервайте ми.

Ами никой не пртестира, няма недоволни, напротив

Ами както работите днес така ще живеете утре. Вие колко данъци сте платили та искате хубави болници?

Това е най-малкия проблем, скоро лекари няма да има. И най-модерна болница да има, кой ше лекува хората? Инфлуенсърите сигурно.

За първото изречение бих ти стиснал ръката. За второто, заслужаваш да бъдеш начупен целия и пратен до най-близката хубава болница.

Я дайте 100те най-високи заплати в болницата ама не за месец-два - а за последните 5 години. Не знам нормално ли е да има заплати от порядъка на десетки хиляди месечно при положение, че има отделения в такъв ужасен вид. Грижата за човека у нас по принцип е нещо нежелано, неглижирано и т.н. В същата болница се вземат само специализанти с връзки. Ако нямаш баща, леля, чичо професор, доцент, шеф или нещо такова гледаш специализация през крив макарон. Няма никакво значение колко си добър и какви резултати си показал. Я дайте и всички специализанти в момента в един списък и да им проверим (ГРАО го може) в какви роднински връзки са с работещи в тази болница лркари. Хайде де. Нали уж такова промяната .... продължавала ..... дрън, дрън ярини. Най-добрите деца ще се разбягат в чужбина още като вземат дипломите. Пък как подготвят студентите в тази университетска болница няма да ви говоря .... щото не е за приказване. Особено 6ти курс стажовете. Маааани беееегай както казваше един колега. Едно журналистическо разследване ако може.

Плащам си абсолютно всичко, което държавата иска от мен. До стотинка. Имам ли право да искам добро здравеопазване и нормално функциониращи болници?

В тази блница лекари винаги ще има - връзкари. N-то поколение връзкари. Качеството е проблем на лекувания. Ако го излекуват добре, ако не .... знаем.

Че в Правителствена болница не е така. Нито отношението е такова. Търпете, търете. Още малко остана докато изчезнем напълно.

Е то в Старозагорската окръжна болница не е по -различно ! Навсякъде положението е такова. Нямаме управници , имаме едни крадци!