Митьо Очите е тежко ранен при престрелка в ”Слънчев бряг”

Двама мъже са ранени при престрелка в "Слънчев бряг". Единият е Димитър Желязков - Митьо Очите. Има и убит, който е човек на Желязков, бе съобщено по-късно.

Обратно в новината

Коментари - Митьо Очите е тежко ранен при престрелка в ”Слънчев бряг” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лустрация и кастрация на това некъдърно правителство заедно с проститута президент !!!

Едно сърце и две ръце спряха да бият завинаги...

да го обявим Митьо Очите? Светец, Апостол, Народен Хайдук или Национален Герой?

мите, не ми е мъчно за тебе и това си е.

Абе нещата са ясни. Предлагам Б.Б. да обяви предварителен национален траур по повод последващата кончина на този човек предвид приноса му за развитието на бизнеса (във всичките нюанси).

А какво ще стане с очните роговици,когато гушне букета.....Котов?

Няма ли начин да се обяви мораториум върху информацията за състоянието на този "герой"?Колко ли млади хора са жертви на бизнеса му - сигурно ще стане ясно, но сега остава да му се поръча литургия за изцеляване!

дано остане живо момчето! и цял живот да се моли да беше умрял...

БЪЛГАРИНО, БЪЛГАРИНО! НАКЪДЕ ОТИВАМЕ? ОТ ДВА ДЕНА ЦЯЛАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ В БЪЛГАРИЯ Е АНГАЖИРАНА С МИТЬО ОЧИТЕ. ЗАЩО ЛИ? АКО БЕШЕ ЧЕСТЕН ПОЛИТИК ТОВА ЕДВА ЛИ ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ. ВЛАСТТА И ПОДКРЕПЯЩАТА Я ПРЕСА ,РАДИО И ТЕЛЕВИЗИЯ ПЛАЧАТ ЗА СКЪПОТО СИ ЧЕДО. БЪЛГАРИНО ПИТАШ ЛИ СЕ КОЛКО Е ВЪОРЪЖЕНАТА АРМИЯ НА ГРУПИРОВКИТЕ? ОФИЦИАЛНО ОКОЛО 150 000, А НЕОФИЦИАЛНО НАД 200 000. АРМИЯ И ПОЛИЦИЯ НАБРОЯВАТ ИМА НЕМА 70 000. ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ СА ХОРА НА ГРУПИРОВКИТЕ И МАФИЯТА. ВИЖТЕ КАКВО СТАНА НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КЪРВАВИТЕ СЪБИТИЯ ОТ ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОРИСОВ. ТОГАВА ЦВЕТАНОВ ИЗКАРА САМО ЧАСТ ОТ БИЯЧИТЕ НА УЛИЦАТА. ВИДЯХТЕ КАКВО СТАНА. КАКВА Е ГАРАНЦИЯТА ,ЧЕ СЪЩАТА ТАЗИ ВЛАСТ НЯМА ДА НАПРАВИ БЕЗМЪЛВЕН ПРЕВРАТ С ТАЗИ АРМИЯ ОТ 200 000 ЧОВЕКА. ВЛАСТТА И ПАРИТЕ НЯМАТ ЗАДРЪЖКА ЗА ТОВА. ВРЕМЕ Е ЗА РАЗМИШЛЕНИЕ И ДЕЙСТВИЕ. АКО НЕ, СТЯГАЙТЕ КУФАРИТЕ И ДАЛЕЧ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА МАФИЯТА НАРЕЧЕНА Р БЪЛГАРИЯ.

А що Болен и Чуки не се занимаха с него? Или ония от клек-шопа бяха опасните престъпници???

тия доктори дали без пари се втурнаха да го спасяват

абсолютно без пари са го спасили. те са дали клетва и не приемат подкупи. а и работят само по клинични пътеки. в случая разбирай по килим :-)

30 гилзи, 3 пистолета и резултата ... лоши стрелци, абе нямаше ли кой една лимонка да хвърли

Умирай копеле мръсно. Ще вдигна купон по случай смъртта ти копеле мръсно. Тровиш децата с дрога, крадеш, убиваш......копеле мръсно. Смърт за такива като теб......

Абе вие ако умре мутрата може и ден за траур да обявите! После нека ми каже някой, че не живея в мафиотска държава и страна! Пълно е с лъжци, крадци и убийци, които ако случайно влезат в затвора са като на санаториум там! Как да останат българи в тая кочина!

Ясно защо в Бургаска болница не са останали специалисти да обърнат внимание на малкото детенце, пострадало в хотел в Приморско. Всички хирургически екипи са влизали на смени в операционната да не загубим НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО МИТЬО ОЧИТЕ- МАНГАЛА.

НАРКОПЛАСЬОРА СВОДНИКЪТ БИЯЧЪТ МУТРАТА ЗАКОНОНАРУШИТЕЛЯТ УБИЕЦЪТ

Лелелееее какви грижи за един урод?????????????????? С БОГА не можете да спорите нито с доктори, нито с охрани, нито с бронежилетки! Разплакал е много хора, много майки... прекрачил е червената линия на допустимото. Сега му е дошъл РЕДЪТ - БОЖИЯТА ПРАВДА. Замесените - молете се да не ви сполети участта му!

да не станем като Турция - да си фалираме туризма, заради мутренски престрелки? Ако не са на нарко-пазара нашата мафия - ще навлезе чужда. Но как функционираше туризма преди без дрога? Кого обогатява? Защо най-хубавата брегова ивица в света в ТОП 5 - Слънчев бряг /някой българин знае ли го това?/се превърна в алкохолно-проститутско- наркоманска територия на туризма?

демокрация брат , демокрация му се вика на това. алкохол, проституция, наркомания - това се котира в днешно време. кой е виновен, че някоя курва иска да припечели някой лев като си разтваря краката? или пък ,че аз искам да се накъркам ? просто демокрацията не го забранява. а щом не го забранява значи , че го позволява.

Конкурентът на Митьо бил от ДУПНИЦА, там съвсем случайно има завод, фармацевтичен, който след работно време таблира Каптагон ПИКО и амфети, така вървежни по дискотеките по морето в Слънчака. Съвсем случайно Фармацията в Дупница е собственост на много приближена жена до премиера, банкерка, известна с прозвището ЦецаСекса.

10 души обкражаващи заведението пълно с 40 души от обкръжението. А иначе колко излишен материал събран накуп.

Не заслужава даже да умре...По-добре да остане жив без х*й и с постоянни болки и терзания !

Ако имаше държава у нас, до сега този крастав жабокряк и оня, дето ъж го издирват, с физиономия на питекантроп - да са изгнили в карцерите на ДС или в някой лагер на смъртта. А те си делят монополи в "държавата". Един вид - те ще казват кой, какво! Хе, не сме дръжава, вътрешния ред се управлява от една еблива пикла, водачите или мутри, или олигофрени, или симбиоза на двете! А папурковцитде чакат избори! Да идат и гласуват, да си опрЪжнят правото на глас! :):):) Сбор от идиоти! Осъзнайте! Вижте си историята! Прочетете я!

Ако медиите ни осведомявахте през 15 минути за състоянието на детето в Поморие, може би щяха него да спасяват, а не наркобоса, а? Може би и вие имате вина.

мафиото-мутренската буферна зона нарчена българия се брои за ''европеиска''държава...смееех,а неините индивиди критикуват турция и неиния президент,ганювци въпреки всичко турция е държава,а не мафиото-мутренска зона,в българия властват очи,маргини,тикви и др.идиоти,всеки втори ''европеец''-българин мечтае да бъде като очите,а прототип за мъж на българката е такава мутра.....п.с:да не съм чул тук по форумите да ми се пишете за европеици и цивилизовани хора,диваци с диваци

21 ВЕК, Г-ЖО МИНИСТЪР БЪЧВАРОВА!!! Банди, борба за безнес територии, как се допуска съществуването на банди ???

Отврат! Мутрите се гърмят, ние плащаме за лечението им, вместо цялата тази гнусна паплач да е в панделата за много, ама много години...

Че и охраната им плащаме! Защо, бе?! Аз като вляза в болница, дават ли ми охрана?! Това е сбъркания някаква.

Само един убит! Жалко. Лошо стрелят тези.

"Снощи към 3 без 15, в пълната болница гледам стои в коридора при нас в Пирогов...... Осем куршума забила враждебната група, ах, на гу'син Иванов в дебелия врат...."

Това ли са най- видните личности в България?! Две седмици слушахме ще ходи ли или не Златко Баретата в затвора, щото прокурорите бавно смятат. Вече смениха плочата - във всяка новинарска емисия ни осведомяват за състоянието на Митьо Очите.

Докато се вълнуваме за съдбата на отрепките, някои си теглят заем след заем за наша сметка.

Как да не са видни?! Нали са се авери на Боко! Тези де, които хартисаха след неговото главно секретарство, когато си разчистваше пътя за да оглави ъндърграунда. Сега останаха малко и трябва да ги изпратим подобаващо, поне с коментарии в обществото и сълзи на очи! Ех, да можем така да съпроводим разните там герберасти, патриоти, реформатори и всякакви ДС-та!! Мечти!!! Но понякога се сбъдват!

Една мърша по-малко. Сериозна забележка към аматьорите, които не си свършиха работата както трябва...Съдебната ни система не свърши своята и в този случай, поне поръчковите килъри да свършат нещо...

Тези мърши гаче са националното ни богатство, щото то друго вече и не остана. А и без тях с какво ще запълват новинарските емисии, сайтове и вестниците?

ако ББ бил опозиция щял да иска оставката на министърката. Аз казвам, ако е мъж на място би наградил стрелящи Май те са единствените, които раздават правосъдие.те.

Онова "младо момче" е бил охранител на така обичания от всички Митьо Желязков - Очите. Стига сте го жалили, за куршум отишъл - с куршум си тръгнал.

Ако беше обикновен човечец с 500 лв. заплатка и редовни осигуровки дали няколко пъти щяха да карат кръв от друг областен град и да го пазят полицаи с бронежилетки? Или за този може щото си плаща на ГЕРБ? Даже лично тиквата може да прати НСО да охранява цялата му фамилия? Иначе последната му публична изява е като свидетел срещу Златко Баретата! Този ще излезе доста силна фигура! А в интервю очите каза че знае много и, че най-големите мафиоти ги давали по телевизията... сещайте се. Може да го починат.

Може да го починат??? че това си е трудова злополука.

И сега КВО, за тоя Боклук, пак ше се потроши сумати народна пара за лечение, дела и т.н., ... тя цялата работа е като в хамерикански филм, накрая идва полициято и само брои труповете ... ма кьоравия е кат котарак с 9 живота!!!

"Циркът свърши! Хайде да си ходим!" За несебърският мафиот, за бандитът, за утрепката Димитър Желязков - Митьо Очите не свършиха парите определени от здравната каса и държавния бюджет за медицина, не свършиха за тази гад клиничните пътеки, не му свършиха направленията за специалист, за лабораторни изследвания и диагностика със скъпа апаратура и не свършиха държавните средства за лечение, но свършиха парите и направленията за лекарствата на онкобоните, за прегледите и лечението на децата и пенсионерите, свършиха парите и направленията за лечението на милионите трудещи се в страната. ПОЛИЦИЯТА И БАНДИТИТЕ В БУРГАС ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ИГРАЯТ ЗАЕДНО НА ТУКА ИМА, ТУКА НЕМА! Защо отруденият и болен български народ плаща лечението и полицейската охрана на тези гадове?

Бъчварова, къде си, нали битовата престъпност била намаляла със 111%

Мислех че са се изтрепали, а то само един.

Който нож вади, от нож умира - поговорка.

Хайде дружно да плачкаме .....!!!

От сутринта всички медии ни занимават със здравословното състояния на престъпника Митьо.От репортажите по ТВ-тата получих асоциация за филма" Октопод".Спомена се името на СИК и ВИС ,бай Миле,а защо ли заедно с това име ми изплува и друго ,свързано с първото -на сегашен наш виден политик.И ,питам се, социоложката що ли ще чини на мястото на събитието???? А за огромния заем за,който се дискутира в момента-нищо?????

Нов вид атракция за туристите в Слънчев бряг. На влизане в дискотеката се раздават бронежилетки. Всичко е истинско, няма бутафорни ножове или халосни патрони. Актьорите играят себе си.

Къде са двете умници - Ангелкова и Бъчварова да ни кажат колко кофти е да се ходи на море в Гърция. На Сънито морето и плажа са чисти и спокойни, а по заведенията има безплатен live action, а бронежилетки под наем се предлагат срещу само 10 евро на вечер.

Благодаря за улесненията и привилегиите за регистрираните потребители, но те вече /отдавна/ се преследват, а сега ще бъде и законно.Шокиран съм от броя на коментарите по повод обгрижването на най-големия бандит в държавата и неведението на отговорни полицейски служители за случилото се.Обръщам се към всички коментиращи - забравихте ли за банките и всички пострадали българи?Какво общо има това със снощния инцидент, а откъде смятате, че минават парите на мафията?? Разбира се, че през родните банки, които обедниха цял един народ, оставиха без дом много българи, ограбиха безочливо държавата и изнесоха парите на българите в други държави.Защо медиите мълчат? Предупредени са. ЗАЩО НИЕ МЪЛЧИМ? Само ви подсказвам докъде стигат пипалата на октопода и откъде трябва да се започне.Моля коментирайте!

Кои ограбиха КТБ! Не са ли същите, които са зад Митьо! Впрочем, кои не са зад Митьо! Полицията, прокуратурата, съда, ДАНС, МАНС, управляващи, опозиция, задкулисие, кой от тях не участва в обира на КТБ и кой от тях не е зад Митьо!

Най-трогателното в историята е солидарността на нашето общество!Образцово сътрудничество на гардовете на Митьо със служителите на МВР, заедно охраняват болницата, линейки обират банките с кръв от цяла Южна България, охранявани от гардовете на Митьо, за да ги предпазят от посегателства на роми!

Ако Бойко беше опозиция, щеше да иска оставката на некомпетентното ръководство на МВР и на цялото правителство. Щеше да дрънка едновременно в сутрешните блокове на всички телевизии, че това е недопустимо в Европа. Че държавата няма никакъв контрол.

Даже може и да ги наименуват - място за разстрели на босове от демократична България.

Не бе, журналистите пак нещо не са разбрали. Няма никаква престрелка. Това е 3D екшън кино и е част от олинклузива. Направено е за забавление на туристите :))) Наистина е много атрактивно. Такова нещо не може да се види в никой друг европейски курорт!