МВР разби бандите на Слънцето и Барбарона в Слънчев бряг

Неутрализирани са 2 групи за разпространение на наркотици, които са в основата на напрежението в Слънчев бряг, обяви главният секретар на МВР Георги Костов.

Обратно в новината

Коментари - МВР разби бандите на Слънцето и Барбарона в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т еслучайно знаят ли, с какво се занимава Очите? Защото цял народ знае, че той е наркотрафикант, побойник, престъпник с една дума. Защо е все още на свобода?

А на Очите?! Ама той е от вашите, а?!

"...Димитър Желязков все още не е разпитан за стрелбата срещу него..." А за това, че си е завел бандата и нападнал заведението, ни дума. Всъщност той е нападателят, а стрелбата срещу него е ответна, при самозащита! Но (не)знайно защо за този факт пак нито дума. Все ни тикат мехура му, нещастния, в лицето. Пък нямало чадър! Не, чадър, покрив бетонен има над него, и не ги срам да си го показват управниците!

Как може да се противоречи на Боко. Той обяви, че става дума за махленска свада по повод място за паркиране. Какви наркотици, какви бандити.

Правиха, струваха, спасиха живота на тая гнида.

Три ночи, Пора, не спава, три ночи, оки, не склапа? - Предайте се Вашта мама, иас искам, малко, да мигна! Бат бойко, все ми се кара, идеми напрао даго грмна!

А познайте дали Боко, няма да прибави и техния бизнес.

МВР я кажете за българския кораб натоварен с 1500 тона оръжие, американско и българско за ИДИЛ? Оръжието са го хакнали в Алепо и Ливанец е признал че кораба е стоварил оръжието в Йордания за ИДИЛ. Сигурен съм че не се интерсувате много от забогатяването на ГЕРБЕРСКИТЕ оръжейни олигарси. Разбира се че когато става дума за много пари и изобщо за пари политиците са на едно мнение. Така че дали е ГЕРБ или БСП, разлика няма и са все вътре в далаверата.

Кой ли ви вярва.

Като гледам неандерталеца на снимката се срамувам че съм българин.

"Махленска работа"...

ГРОБ разчиства терена от дребните търговци на наркотици за наркоМОЛ на американската DEA.

Изгоряха бушоните...

Pesh0

Е явно Митьо Очите , не се занимава с наркотици , полицията полкова банди разби , за него и дума не се обелва .

А МУТРА АГА ТАКОВА МАМАТА ДОРИ НА РОДНАТА БОРБА :))

"прояви воля и желание към пристъпване на неутрализацията им и извеждане(!?!) на заплахите...." Тези тъпанари, ако в някакво тяхно изказване не присъства думата "воля", явно ги уволняват тутакси...Това остана от тъпият им слоган преди време "Имаме воля"...! Но забравиха, че обратно прочетено е "Ялов е мами"...

Леле, Джоре, колико сме се степ, ебале, ного Ти, малко язе, като беше Старшина в Долна грешница! Помни Баба Тодорка!

нищо няма да се промени,докато народът не прояви ВОЛЯ !

Вартоломеева нощ ли искаш?

Народът казва - на зла круша, зъл прът. Но кривосъдието и политиците искат да не им закачат копачите на пари.

Страхотен секретар на МВР! Прилича ми на онзи, на който името не се помни, по времето на Орешарски. Лика прилика!

"Проявихме воля курортът да бъде спокойно място, заяви главният секретар Георги Костов" ВОЛЯ, ...ВОЛЯ..!?!??! Аз ли нещо не схващам или тоя спермояд не е наред с главата. На това аз му викам ЗАДЪЛЖЕНИЕ, а не ВОЛЯ бе тъпомозъчен индивид!

Както казваха в един съветски филм: Мафия безсмертная! И поета е казал: Аз паднах друг ще ме смени. Та в този ред на мисли ,нищо не е разбито,докато не се отреже главата,която е някъде из София.

Главата не е просто "в София". Главата е в кочината , наречена народно събрание в София. А ръцете са в РДВР Бургас. Навремето полковника с ланците Красимир Петров, докато беше шеф на РДВР Бургас , Митьо Облещения и Георги Илиев колеха и бесеха в целия Бургаски регион, а мутроподобния полковник за добра служба се сдоби с два апартамента във Влас с заплатката си има -нема 2000 лева.

Жалка картинка от територията.

Боко Барбаронов, разпиля всите барбарончета и барбосчета!

Хор, два пъти ме трият защото питам кога ще бъде разследван престъпник номер 1 на Слънчев бряг, доказано със СРС-та, приятелят на всички власти, предизвикал кръвопролитен инцидент с убит и ранени Митьо Облещения?

А на Митйо Очите и Кравата , КОГА?????

МВР СЕ РАЗБИ ОТ РАЗБИВАНЕ !

Г-Н КОМИСАР, КАЖЕТЕ РАЗКРИХТЕ ЛИ ПОРЪЧИТЕЛЯ НА ПОБОЯ НАД ЖУРНАЛИСТА СТОЯН ТОНЧЕВ ОТ ПОМОРИЕ.

Разбрахте ли съобщението. В Сл. бряг няма банди, те са разбити от държавата и храброто МВР.

Всички банди и бандити в Б-я са разбити. Това го каза лично Бойко и то не веднъж. Само преекспонирате. Удари ли 2 шамара за паркомясто и меддите веднага започната да преувеличават че имало стрелба. Престъпност в Б-я няма. Така каза Бойко

Лелята Боряна, катому ятурна, нъ-мбързурката, то са засинйява: Трака трака около петги трака, стреля в минута, Претъпкаността сескрива, в Миша шуткатесна! А сега за Народа: Ще бъде така, с Гошко и Боряна .- Точ.по вапроса! Една пръдашка на Радойка (22) бТТВ Супер-трътка. ЗВЕЗДАТА ИЗРИГНА!

Групата на Кадиев кога ще разбиете. Седнал на изхода на АЕЦ Козлодуй и продава тока с 30-40 % увеличение към държавни предприятия. МВР защо спи и не се самосезира ...

Искам те за президент !!!! Само така ще се Управим !!!

По-правилния израз е - МВР уволни част от мениджърския екип на отдела за разпространение на наркотици поради лоша дисциплина. Новият мениджърски екип очаква назначението с нетърпение :)

ПИПО

Премахнаха конкуренцията и сега тяхното момче митьо, ще си работи спокойно. ще си получават комисионите и ще бъде мир и спокойствие по черноморието.

Георги Костов пък допълни: "Това, което и друг път сме ви отговаряли, е, че конфликтите са като войните за тях има причини, но и конкретен повод. Конкретният повод за напрежението между тези две групи е този, който визирахме в началото. Причините обаче са по-дълбоки и са рецидивирали през годините. Те са комплексни и не са единствено и само свързани с наркоразпространението. Дори е съвсем малко вероятна хипотеза за този конфликт". На края на цялата патардия , виновни няма да има ( както обикновенно ) , защото това е БГ, и пак ще се върнеш на версията , за '' свада от битов характер за ПАРКОМЯСТО '' !!! Апропо , уреди ли се паркомястото за зетя на Очите ?!

И как ги разби,след,като няма нито един осъден?!? На приказки ли??? Сега са хванати,но съдът ще ги пусне и изкара невинни,защото прокуратурата отново няма да си е свършила работата,както трябва,а и ще играят пари под масата! Нека влязат първо в затвора и чак тогава коментирайте,че сте разбили наркобандите в Слънчев бряг,защото всички знаем,че бандитите ще бъдат оневинени и ще продължат да си продават наркотиците на спокойствие,този път и оневинени от пропадналия съд...

Татко барба (т. Б.Б.) разби Барбароните!

Разбира се, че на Слънчев Бряг всичко вече е спокойно. За това чета заглавие във вестник България днес - Кела предлага общ бизнес на Очите. А до него още - Средец на бунт срещу цигани трафиканти. Последната статия е жестока. Циганите трафиканти се хвалят, че полицията ги покровителствува. Тия хора продължават да ни правят на маймуни. А ние им позволяваме да правят това и само се оплакваме във форума, като по безопасно.

Бъчварова като един виден социолог дали чете коментарите за мнението на масите за нейното минестерство. После пак излизат бисери от рода, че никога преди това МВР не се е справяло по-добре с престъпността.

а тия дето се стреляха вчера арменци ли са джибути ли са ги пуснахте .Прах в очите на народа .Служим на божо кравата и дзъркелите

Слънцето и Барбарона не са от СИК нали може да ги лиовите

Пак са хванали селския идиот на принципа и в милицията ни биха и медал си закачиха.Честито.

хванали Слънцето и Барбарона да рачистят пътя на дзъркелите,божо кравата и на ред стари познайници на полицията

КАКВО БИБИЛ СЛЪНЧАКА ( И ЧЕРНОМОРИЕТО!), БЕЗ НАРКОТИЦИ, ПРАСТИТУТКИ И МЕНТЕ РАКИЯ ?!?!

И лед произведен в свинеферма у близкото Бургаско село от една циганка. Преди две години беше май, като я гепиха властите

"Полицията е работила срещу тях и преди стрелбата срещу Димитър Желязков - Митьо Очите ....." и..... крайния извод на МВР след толкова години упорит труд е, че Митьо Очите е чист. Браво! Тоя някрая ще излезе, че е дясната ръка на сарайската ханъма Тквения!!!