Арестуван е близък до Очите заради държан в плен младеж

Петима души са задържани при специализирана операция на полицията в Поморие срещу наркоразпространението. Един от тях е свързан с несебърския бос Митьо Очите.

Обратно в новината

Коментари - Арестуван е близък до Очите заради държан в плен младеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Операция "Разчистване терена за Очите"

Голем майтап. Баце - премиер, Митьо - областен на Бургас.

След Нова година жена бе изнасилена от пет човека в "Чепишев". Прибраха Гаргата - наркодилър в София. Пуснаха го след 24 ч. Същият Гарга (с 10 висящи дела) пребива човек на пътя месец по-късно - засякъл му джипа. Пак го прибраха и пак го пуснаха - жертвите се отказват от показанията си. Митьо Очите сече дърва в Странджа с Валери Симеонов - това не е "Една жена ми каза", цяло Малко Търново го знае. Ще го пуснат близкия до Очите за измъчване на младеж - няма да има свидетел. А на нас ще ни хвърлят в очите прах за съдебна реформа и Шенген. Какъв Шенген, каква Европа? В такъв свиреп Мутристан живеем, че братята Илиеви и Иво Карамански бяха направо изискани и културни хора.

Еми.. умните и красивите или са на социални помощи в чужбина или работят в кол центрове.. докато не решат да ги екстрадират де. Междувременно ги бият чужденци по селските кръчми.. Голям напредък, светна направо в България

Тъй като ни броят за "правова държава", а не сме, то поне да бъдем държава! Един Пиночет за 2-3 дена ще ни отърве от подобни боклуци и най-накрая ще си живеем нормално! Колко ще изгубим?1000 престъпници? Останалите ще си седнат на задниците!

Бля,бля,бля.....

Pesh0

сезона идва , няма да ги държат дълго . трябва май месец да са на тепиха :) Някой иска да си вдигне процента

"Има вероятност срещу петимата или част от тях да бъдат повдигнати обвинения за организирана престъпна група...", но едва ли.

не се ли опитват да бягат тия гадове, че да ни отърват от тях "при опит за бягство"; сега, ако го опандизят, ще съди държавата за некомфортен затвор, а ВСИЧКИ НИЕ ще плащаме

Iivanov84

няма ли кой да ги гръмне тея бе,за доброто на нацията...

- Има вероятност срещу петимата или част от тях да бъдат повдигнати обвинения за организирана престъпна група - Вероятност, клоняща към нула.

Тоя дето е от тях е на власт - пак му се издъни раята, щото е проста

Pesh0

те бая власти са сменили ... и все се оправят 15 ина години вече .