Прокурор №1 поиска по-висока присъда за Митьо Очите

Главният прокурор Борис Велчев е поискал от Върховния съд възобновяване на делото срещу Митьо Очите.

Обратно в новината

Коментари - Прокурор №1 поиска по-висока присъда за Митьо Очите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега Митьо може да се спаси само , ако си развърже езика и изпее своите покровители от висшата власт.В противен случай ще изгние в затворите.Само като защитен свидетел има шанс да оцелее.В противен случай ще го светнат и в затвора, защото покровителите при тези обстоятелства се страхуват от разплитане на чорапа.

Олеле! Това правителство не престана да върши глупости. Как ще отменя нещо, което само е решило и то със задна дата? Не съм юрист, но Митьо О... може да осъди държавата, и то с пълно право, ако това се случи. Поради закон, който се спазва в цял свят - че ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ДВА ПЪТИ ЗА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО. Доколко Очичките е човек, е съвсем друг въпрос.

Преди години имаше едно извършено убийство в Разград ... Интересното в случая е, че още няма осъден за това убийство , поради многократни ' заболявания ' на подсъдимия и адвоката му ! А още по - интересното е, че в медиите нищо не се пише и не се коментира за това убийство !? Гоце знае ли нещо за това убийство ? Нека Гоце да се обърне към КС и да попита дали аз имам конституционно право да знам защо още няма осъден за това убийство ? Или може би в случая ще бъда подведен под наказателна отговорност по чл. 147 от НПК, защото задавам поредните неудобни въпроси ? Може ли в случая да говорим за ефективна и некорумпирана съдебна система ? Затова ли много хора в тази държава / политици , магистрати и ' бизнесмени ' / се страхуват от създаването на съд АНТИМАФИЯ ? Въпросният извършител на това престъпление има ли покровители в местните съд и прокуратура ? Докъде стигат неговите покровители в държавата ? Въпросният извършител на това престъпление имал ли е някакви ' бизнес - отношения ' със ' златната ' барета и Куйович ? Възможно е скоро да видим как гузните ще бягат негонени ...

Гоце, ако бъда осъден многократно по чл. 147 от НПК за всяко мнение, а именно, че винаги казвам истини, които се неудобни за хора , извършвали престъпления, то тогава ще излезе, че аз съм рецидивист , откъдето пък следва, че аз не би трябвало да излизам никога от пандиз - палас !? Ако тази логика е вярна , а именно, че хората които не са извършвали престъпления, а казват неудобни истини за онези, които извършват престъпления , и поради това трябва да бъдат осъждани, то тогава Великите възрожденци като Ботев, Левски , Раковски, Волов и др. какви са според теб ? Те престъпници ли са , защото са хващали оръжие и са се борили за свобода и независимост или са истински патриоти ? Отговорът на последния въпрос ще даде отговора и на първия ! Необходимо и достатъчно условие за даване на обективни отговори на въпросите е човек да е с морал и съвест , да не е престъпник и да не изпитва ' щастие ' от нещастието на другите !

Гоце, аз вече няколко пъти казвах, че онези, които убиват животни , са с хора с мислене на престъпници ... Означава ли това, че за този си свой начин на мислене аз трябва да бъда осъден по чл. 147 от НПК за ' обида и клевета ' на обществено място ? Ако в случая аз съм престъпник , защото за пореден път казах истината, то тогава излиза, че 54 % от хората у нас също са престъпници, защото са за инкриминиране на насилието над животни ? Гоце, ако си убеден, че аз съм извършил престъпление, защото смятам, че онези, които убиват животни, са с мислене на престъпник и са склонни към убийство дори и на хора, то тогава можеш да подадеш тъжба срещу мен и да ме осъдиш по чл. 147 от НПК ! Практиката у нас е показала, че онези, които извършват тежки криминални престъпления, вкл. и убийства, не са престъпници, защото не са осъждани от ' независимите и некорумпирани ' съдии у нас ... Но пък онези, които не са извършвали престъпления, а казват истината в прав текст, може би те са престъпници ? Защо мисля така ? - След като у нас има съдилища, значи има и престъпници ! След като онези, които са извършвали тежки криминални престъпления, не са престъпници, понеже не са осъждани от ' независимите и некорумпираните ' съдии , то тогава излиза, че хората , които не са извършвали престъпления , са престъпници !? В противен случай се губи смисъла от съществуването на съда у нас като институция ! А може би целта на съда у нас е не да правораздава, а да подчинява непокорните хора, които не са престъпници и не се примиряват с диктатурата на истинските престъпници в държавата, независимо от това в какви дрехи са облечени и какви къщички обитават ?

адвокат съм. предлагам тези от прокуратурата, дето са сключили споразумението да лежат в затвора толкова, колкото е срока му. или те не са ни лук яли, ни лук мирисали. това не е правосъдие, а договаряне на правосъдие. понеже са некадърни да съберат доказателства, дори отявлените престъпници могат да си правят каквото си поискат. та докога тези прокурори ще са независими от закона? защото всички станаха бизнесмени, а не служители на закона.

Тази защо не го застрелята вече? Не стига че присъдите му са смешни и човека си живее живота по фитнеси и дискотеки, ами и за капак, все още ни занимават с ококорената му физиономия!

Чакайте сега няко да сключи споразумение с прокуратурата....Дори факта,че се обсъжда такъв вариант,означава,че Баретата,Маргините и Петров вече са навън почти и с двата крака:-)

На овчи народ и слаба държава са нужни такива като Очите. И знаете ли защо? Разбирасе , че незнаете, защото сте далеч от действителността. Пестъпност винаги е имало и ще има, но когато е разграден двор в нейните редици много пъти става по-зле от преди това./за обикновения човечец/ Сега започва да се случва точно това. Един куп мизерници излязоха от дупките си и мизерстват яко, безконтролно и така наречената полиция пет пари недава. Преди поне имаше ред, а и Желязков, повярвайте е интелигентен мъж и никога повече няма да се занимава със старата професи..., макар някой от негово име да се опитват да го правят. Коментирате човек за който нищо незнаете!!!

Това може да стане единствено след деклариране на доходи от страна ма адвоката Марковски. Така ще се види колко е платила майката на Митьо. И да докаже и тя от къде ги има. Но червата са много и куче влачи-диря няма.

пуснете го,закакво ви е.нека да си тренира момчето.той ако е притрябвал на някой те ще му се обадят,напоследък имаше подобно обаждане.дано не получи инфаркт само от тренировките.

Ай стига бе! Сега ли се сети главнио прокурорин да поиска нещо повече от погалване по "нежната, с изразителни очички, главица"? Това поморийско (или несебърско?) говедо изпотрепа маса народ, разплака цял Бургас, а още и неизброимо число хора из страната, и се размина само с 4 годинки? Къде им бяха "очите" на съдиите, отсъждайки тази "милост"? За убийци и търговци на наркотици не би трябвало да има никаква милост и никакви споразумения! Дава се хляб, и то много на свине като оня, Марковски ли беше, Лайновски ли, не помня, и то много! Хайде сега майка му да обясни как само от приходите от пералнята, дето е единствен източник на доходи на семейството, е платила умопомрачителните хонорари на адвоката си, въпросната свиня? Щото и на слепите е ясно, че с по-малко от няколко стотарки (в хиляди естествено), не са се разминали. Прокуратурата още тогаз трябваше да иска преразглеждане на делото, с цел избягване на споразумение и налагане на полагащото се наказание на окатото говедо. А то не бива да бъде по-малко от поне 20 години без право на обжалване. Сега... след дъжд качулка! Не съм от тия, как' Сийке, ама тоя не го виждам да доживее до футболна старост.

Тази отрепка , като излезне пак ще се захване с стария занаят.Мястото му е в затвора докато не остарее и изкуфее.Трябва да се прилага американското законодателство!Присъдите за всяко престъпление да се сумират.Този боклук ако беше в щатите щеше да получи поне 20 години затвор.

всеки си има маистора.....и неговият ред ще доиде...дали вътре или вънка...все тая... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Благодарение на едногодишното управление на ГЕРБ и другите институции започнаха да гледат по-сериозно на задълженията си!Примерът на отличниците винаги е заразителен и вдъхновяващ!

Да взема да изляза на улицата и да изпозастрелям няколко човека, да видим дали ще мога и аз да сключа сделка после, а ? Такива хора трябва да лежат остатъка от дните си в килия, а те и отпуска ги пускат ....

Вие се сетихте; не си свършихте работата, когато трябваше и сега неясно какво се опитвате да направите. Безумна държава, но рано или късно всички си го получават.

Нещо не мога да схвана. Държавата иска да отмени споразумение, което сама е предложила??? В живота на това му се вика .урвинска работа! Не коментирам частния случай, а принципа и прийомите на държавността, защото "всички сме хора на този свят" и никой не е застрахован да се случи и на него.

Обещанията на главния прокурор, който бе избран с омерзение и струва колкото една спукана тоалетна чиния.

Той тези 4 години ги лежи по хотелите, а те искат да му увеличат присъдата?!

Браво, едно умно нещо да прочета днес!!!