Мицотакис към Германия и ЕС: Вземете мигранти директно от гръцките острови

Притокът на бежанци от съседна Турция отново е нараснал, казва премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко ли са ви.

Ненаситна, либерастка алчност, която много скоро ще ги затрие...Лошото е, че престъпната им либерастия унищожава и нас, несъгласните с цялото това либерастко безумие с това "обогатяване" с безценните им ислямски и африкански перли.

И докога така ще си прехвърляте горещият картоф, либерастки болни мозъци, които погребахте Европа с еврогейските си малоумни и престъпни ценности...

Не в Катар или Китай

И що искат в Германия, а не искат в САЩ?

Плана за унищожаване на Европа...

Пращайте бежанците в Сибир и Коми вместо в Германия!Германия е за нас българите!

Бежанци НЯМА.. Арабските Крокодили и Африкански маймуни са ИНТЕРЕСНИ да ги гледаме САМО по Телевизията. Като пресекат турската граница, тия просто ги убиваме. Но може да хванат Реджеб Ердоган и да го сложат в клетка да го показваме на Европа и да се смеят хората, както Тамерлан е сложил в клетка оня Ислямски башибозук- Баязид през 1402 г. и го е показвал като животните в Зоологическата градина. А в самата България ако има някакви араби, с Български документи, трябва да има кажат че може да са дали ПОДКУП на Б. Борисов да ги пусне в България, но на другите Българи НЕ са дали. А и няма да им стигнат парите да раздават на цяла България. Тъй че да се махат ОБРАТНО към Турция и Саудитска Арабия.Там да си търсят правата.

Да не се оплакват. Още помним как газиха морето да спасяват “бежанци”, а се гаврят с източноевропейците. Да си ги гледат и да си им търпят идлямонегърдлите претенции като се искаха да правят и те на великодушни.

Германия е територия за само чистокръвни български граждани а не за навлеци от други раси религии и култури,които замърсяват неправославните братски нам германци,като мюслита,негра,и жълтурковци,и рашъни! Никой не напира към православната братсска нам Русия!Да не би там да няма достатъчно краварски долари и еврогейски и джендърски евра се чудя аз !

Защо не напират към Катар?

За убежище трябва да кандидатстват в родните си страни в консулства и посолства. Да разширят капацитета им Германия и всички други страни, които мечтаят за лекари и програмисти от Африка, Афганистан, Пакистан и т.н. Иначе - обратно вкъщи без всякакво разглеждане. Без исключение. Да им мине мерака да плащат на трафиканти.

Али Енчо, 2,5 милиона българи, в кои посолства апликиране за работа ? Или мислиш,че от София са се уредили на работа в чужбина ?

PEYTSCH

Защо не, може и директно от лодките или директно от Турция, но парите които гърците смучат от ЕС и директно от мигрантите за нелегален транспорт ще намалеят....

Точно. Гърците хем искат да прибират парите от ООН за това че прибират бежанци, сма хем не ги искат щото са ислям и черни. Те не печелят нищо от източноевропейците и всячески гледат да ни тсвирят и да прибират Африка. Хак са им африканците и ислямистите

Хюго Бос, е стига си критикувал гърците. Ами нашите туристи , които ходят на всеки два месеца да си теглят помощите от Гърция за деца и възрастни?!?! Добре, че са гърците да ни издържат

Да бабката Меркел да ги взима всичките алахакбаровци в швабско и да им буре дерта.

Гърците след като не могат да охраняват островите си в егейско море, да ги дадат на България! Нашите за нула време биха бетонирали крайбрежието там, и биха изгонили всички цигани, настанили се по тези острови!

Направо да ги връщат в родните страни!

това не са бежанци търсещи закрила от война това са просто паразити търсещи следваща жертва ..

Direktna obratna deoprtacia I nikakvi migranti.

Гърците гърбът имигрантите контролирано по островите и реват здраво. О са си прави за тях си. Какво ще правим ние кат но налазят мюслитата и неграта? Тъй са изчезнали неандерталите, майна.

Да си ги връщат от където са

Гърците за брокери на емигранти ли се имат ? Вече изсмукаха 20 милиарда Евро за помощи. Сега сигурно ще иска и самолетни билети да им купуваме ?

Най-добре ще бъде, ако премахнете системата за одобряване, няма смисъл от нея, щом правите така, че ги поощрявате и давате надежда. Пускайте всичко живо, поне никой няма да ви обвини, че ги убивате по пътя или че сте расисти. Между другото, вярно ли е, че ще строят центрове край Елхово?

Е добре де Мицутакис ами то у аз като българин също искам в Германия,ама то май не само имигранти се преселват там а и гърци!Всеки иска да живее в урередена и цивилизована държава!

трудно се пътува вече насав към немско, в самолетите е мангалска смрад та се не трае...

Преди сума време веднъж пътувах до немачко с автобус - половината бяха циганки, които през цялото време кашляха, събуваха си обувките и прочее "изживявания". Казах си, че повече на автобус не се качвам и оттогава - само със самолет. От година на година в самолетите е все по-задушно, да не кажа откровено смрадливо. Твърдението ти изобщо не е хипербола, ами самата истина. Интересното е, че дори и етническият състав да не е предимно от братчеди, пак си мирише, ама то немците и без това се къпят в неделя и то не всяка, а на нас имат нахалството да ни казват напълно сериозно, че не "щадим природните ресурси" и вместо да се къпем всеки ден, имало влажни кърпи и прочее гнусотии.

Тоя бил голям наивник или приказва за да заблуждава гърците как гледа ''да реши'' въпроса с навлеците..

Бай Дончо не иска ли гости?

Срещу заплащане приема за по няколко часа:((((

"вилкомен" директно, да са пресни - пресни. бабето ги харесва с натурален аромат...

Да не ги прилапа Баце...