Мицкоски: С конституционните промени ставаме вечни преговарящи с ЕС

Председателят на ВМРО-ДПМНЕ иска гаранции, че България никога повече няма да блокира Северна Македония

Обратно в новината

Коментари - Мицкоски: С конституционните промени ставаме вечни преговарящи с ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отивай да правиш свирки в Белград помияр

Този ,,горд" македоноид още не е разбрал, че Югосърбия я няма и никога вече няма да я има! Никой не го кани насила да влиза в ЕС, още по-малко пък да се водели някакви ,,преговори" като по времето на Тито. В ЕС има правила и изисквания, които трябва да изпълниш, за да те допуснат до преговорите за членство. Тези конкретни изисквания са проекция на основополагащите принципи, признати от всички страни на ЕС. Не ти харесват и не искаш да се съобразяваш с тях -- добре, тогава нямаш място в ЕС! Стой си в сръбската провинция Вардарска Бановина и си живей в измислената РСМ. И така до последния македоноид...

Севермаци посърбаци

Боли ма ку...ра за тези измекяри.. скоро няма да иам Северна Мнакедония.. а ще се казва Източна Албания..ама те са толкова тъпи, че няма и разберат от къде ше им дойде...

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: „СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Мицовски преместих си го в другия крачол.Не ни занимавай с глупости.От българите имаш едно голямо ФАКЮ

Тези нещастници е време да разберат Че разширения на ЕС повече няма да има.Ще са вечно преговарящи като сърбия черна гора Които вече 10 г преговарят И не са стигнали до никъде.Турция пък я отказаха .В ЕС са 26 държави които имат доста трудности между изтока и запада. Но по някакъв начин функционира С изключение на малка хърватия От 15 години не е имало разширение на ЕС Държавите в съюза някакси са свикнали по между си .Познават се отлично. От вън останаха страни от Западния балкан бедни корумпирани изостанали в югославските времена. И най лошото всички със съседски проблеми .Вкарването на тези държави в ЕС ще докара огромни проблеми на съюза Ще го тресе постоянно Ще го балканизира. Това е ясно в ЕС но не се казва гласно.Единствен португалския мин председател го каза преди година като заяви .....ЕС е достигнал капацитета си Повече разширения няма да има.Това трябва да им се каже честно на Балканските страни ...Македонците и молдовците обаче имат късмет че са съответно бивши български и румънски земи Говорят един език И могат да се присъединят към тях. Като независими страни нямат шанс за възход

Налагане на вето докато не сменят името Северна Македония на Западна България.

Не е задължително да са в ЕС. Това не е насила. Ако искаш да си вътре, спазваш правила. Ако не искаш не влизаш или напускаш като Великобритания. Елементарно е като северномакедонец:))))))

Няма лошо, Муци, да сте вечно преговарящи с ЕС. Това го преживя например Турция. Когато станете България с Българи, тогава яе сте в Европа.

Побоят на нашето момче , заличаването на клубовете и кражбата от нашият кулутурен дом са точно правкации за д аБългария да наложи отново вето и РСМ да не влезе в ЕС, зад които стои точно Мицкоски. Чедо на открит агент на УДБА.

Решението за България за сегашни и бъдещи проблеми със съседските страни е само едно - премахване на възможността за българско гражданство ако си гражданин на друга държава. Като се премахне възможността за двойно гражданство се решава проблема с Македония а също и със изборите в южната ни съседка. За да няма голям катаклизъм, това да не се отнася за сегашните българи с двойно гражданство а само за напред. Все може да се вземе пример от някоя развита държава, която не позволявва двойно гражданство.

Еничарче .

На тоя като му се разпадне сърбоманската кочинка ще е празник.

Северно Македонското ВМРО са си руска креатура, много ясно, че няма да искат в ЕС. Ама Мицко ще клекне скоро, ще остане без спонсори и ще тропа на нашата порта

Никой днес и не споменава как подписан договор за приятелство с България тези не само не спазват, а и го нарушават драстично. Защо родните политици мълчат за това? Как ЕС ще гарантира, че тези няма да впишат българите в конституцията, но да ги ограничат в другите си закони с долните номера, които не спират.

Това тъпо българче отродено, пак се прави на фактор. Ще подпишеш промяна на конституцията и хоро ще играеш. Вече не се дървите на България, а на ЕС. Оправяйте се с тях.

Не са РСМ, които следва дори да се допускат да поставят условия. Последно така беше с Великобритания и се видя как завърши. Ако дадена страна иска да е член на семейството ЕС, то следва да се съобразява и живее според правилата на това семейство. Иначе членството в НАТО им е предостатъчно.

Този го е страх,че приемат ли българите по конституция ще се окажем , че сме държавотворен народ

Gugnelid

Именно - признават българите в конституцията и се оказва, че трябва да си сменят името на Западна България, като "Западна" ще е за транзитен период от 2-3 години и ще отпадне. Наистина е държавен интерес - признаят ли българите, признават, че няма държава "Северна Македония".

Сега хората, … кво да правят с тези български паспорти?!? човека е ясен и конкретен..

Мисля , че е крайно време да бъдат привикани всички които са имат български паспорти , но са македонски граждани и да им се даде срок от 1 седмица за някакъв измислен документ от администрацията на РСМ и да ги видим какво ще правят ! Ще им се срине държавицата точно за 1 седмица !

това да се ръчка постоянно в отношенията бг-рсм е дело на американската геополитика . тия нашите от парламента дето се занимават с македония (при положение, че има други СЕРИОЗНИ проблеми за решаване ) са платени . също така американците плащат и на македонски политици . правят това от десетки години в различни държави по света

Руско мекере, на теб за всичко все американците са ти виновни. Ако не бяха те, още щеше да дишаш пръднята на Тодор Живков, който във вид на мумия все още щеше да е на власт.

Макетата няма да са вечните преговарящ, нека да са малко по големи оптимисти- с Гърция им отне САМО 30 ГОДИНИ. Явно от там не са си научили никакви уроци. Продължават да са същите упорити магарета. Предполагам че ще им са нужни 2х30 години т.е. 60 години. Това означава че към 2093 може би евентуално ако са започнали да изпълняват съответните изисквания и критерии ще могат да започнат някакви преговори.

То няма да има ЕС след толкова години!

Все пак са българи. Българският инат е известен.

Абе, Ристоско, като почти няма българи в РСМ, що те е страх да ги запишеш в Конституцията? Май ни йе баш тъй, а?

Господинът да си преговори или поне прочете историята и понаучи малко имена . В случая се наблюдава разделяй и владей похвата за Балканите и амбициозните псевдополитици са марионетки и предатели.

Става дума само за това - истината за историята, за престъпленията срещу българщината и всичко българско по тези земи ще започне да излиза след като българите бъдат вписани в конституцията.

За да не ви блокираме, признавате, че сме били един и същи общ народ в миналото до преди 1945 г. Ясно е, че днес вие сте много променени заради владението ви от Югославия, но това не променя историята преди Югославия. Признавате това и всичко е готово. И още нещо - НИКЪДЕ В СВЕТОВНИТЕ ИСТОРИЧЕСКИ АРХИВИ НЕ ФИГУРИРА НИТО МАКЕДОНИЯ, НИТО МАКЕДОНСКИ ЕЗИК КАТО ПОНЯТИЕ, А САМО И ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРИЯ!

В най-буквалния смисъл :)

kor za maketata

:)) Не бе, Мицев, дето си се прекръстил на Мицкоски, няма да сте вечни преговарящи. Ще преговарята само докато се разпадне ЕС.

Kакъв ЕС,бе селянин?Не разбрахте ли, Европа ще влезете като албанска провинция.

Тоя каун в едно е прав. РСМ няма да мръдне и милиметър напред към Европейската уния. Ще я гледат през крив макарон.

Това само северомакаците го могат - да псуваш някого и после да искаш да 'преговаряш' с него. Ами искай си, никой не ти пречи. Едно умно нещо да направи България в последните 100 години дипломация и това беше набутването на Евросъюза да се занимава с тия диванета. Ще палят клубове, ще бият и Европската уния ще им ръкопляска. Много добре става, че са дистанцирани от нас. Проблемът е в нас, че им обръщаме прекалено много внимание. В момента , в който разберем, че там има единствено българско малцинство, а не мнозинство , тогава ще ни потръгнат нещата. Защитаваме всички българи там, но промитите мозъци с неясна идентично северомакеднци ги игнорираме. тези хора себе си не могат да оправят, та други са тръгнали.

Важното е да се разбере, че Пичковски всъщност работи за рускосръбските интереси в Македония. Самите македонци трябва да изберат дали искат да са в унията или в Неоюгославия.

Проблемите между нас могат да се решат ако се стъпи на историческите факти, а не на пропагандни клишета. Факт е, че днес има македонска националност, която се заражда предния век, както и че има македонски език. Също така е вярно, че със сигурност до преди 1918, а вероятно и до началото на втората световна война, мнозинство македонци се чувстват българи, както и че македонския е много близък и взаимно разбираем с българския. Както че и нарочно се променя в посока да е по-различен език. Тъпото е, че този анти-българизъм е някаква ментална настройка от Югославия, която е вредна за самата Македония.

Да го духате сурбомани!

Мицковски се размечта. Това му е всъщност целта Македония да стане "вечен преговарящ" и да стои извън ЕС. Въпроса е дали македонците ще му се вържат на акъла.

Да са "вечни преговарящи" си зависи само от бюрманците! Ако не искат да влизат в ЕС, да си го кажат на народа и да си чакат "присъдата" на следващите избори!

Не, на РСМ в ЕС. Конституционните им промени са само на думи, на дела затварят български клубове и не спазват правата на българите.

Не мога да преценя дали са тотално некомпетентни или са перманентно зависими от Белград. Откакто е направена държавата им работят против собствения си интерес.

Напротив този работи точно за собствените си интереси и срещу интересите на македонците.

Трябва да се съглася. Корекцията ти е на място.

Правете каквото си искате

Подкрепям този кретен :) Нека поври 30-40 г кратуната му. Този тулуп до преди 2 г бе античен македонец, ама урвя за 30 г и вече не е.. Още 20 може да му стигнат и за това увиране :)

Каквото искат , да си го искат от ЕС. Има договор , да го четат. Нас не ни занимавайте с мокрите си сънища. Имаме си достатъмно проблеми. Северна Македония няма да е българска , но и ние с нищо не сме ви длъжни.

ние ги спасяваме от европската уния те пак рипат срещу над

Безкрайно нагли хора, но в крайна сметка каквото сам си направиш и Господ не може да ти ноправи. Впрочем те според мен нямат намериние да влизат в ЕС. Достатъчно са обработени от Събия и Русия.

За Сърбия съм съгласен, но Русия кога ги е обработвала?! Фактите са: Югославия беше създадена от победителите в първата световна война, а именно САЩ, Великобритания и Франция! И преди втората световна война, и след нея, по време на студената война, Югославия беше неутрална, така че поддържаше добри отношения и със Запада! Така че ако СССР/Русия не са успели да склонят югославските власти да се присъединят към социалистическият блок (Варшавският дговор, СИВ), как са успели да накарат сърбите да превърнат българите в Македония в "македонци"?! И каква полза е имала Русия/СССР от "помакедончването" на българите в Югославия?!

Бюрмовете малко по малко започват да разбират какво ги чака. Бавно увират.

Ами вие сами се блокирате!