Епископ Игнатий: Митрополит Кирил беше убит

Епископ Игнатий он Сливенската епархия, един от двамата претенденти за Варненски и Великопреславски метрополит, обяви, че намереният мъртъв преди месеци митрополит Кирил е бил убит.

Обратно в новината

Коментари - Епископ Игнатий: Митрополит Кирил беше убит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цяла Варна знае, че Киро Линкълна беше убит; само трима : - шефката на съдебна медицина, шефа на полицията и варненския прокурор НЕ знаят . . .

ВСЕКИ Е НА ОПРЕДЕЛЕНО НИВО ОТ РАЗВИТИЕТО СИ....ЩЕ СЕ ПРОМЕНИШ ,НО НЕ ТИ Е ДОШЪЛ МОМЕНТА ОЩЕ!!!

Какъвто е народа,такива са и политиците и църковните служители!Прост народ-слаба Държава!

Pop means idiot anticommunist

Това, че митрополита беше убит, е известно и на широката общественност. Вероятно в момента там където се намира, дава сметка за склонноста си хем да бърка в кацата с божествения мед, хем душата му да е в рая! Да си спомним с добро митрополита и любовта му към марковите автомобили Линкълн(link какъвто и Обама все още няма!

според православната, а и католическа доктрина Св. Дух превил избора. Ами да се сменят, назначат нов или оправят чипа на Св. Дух. Явно този е с развален механизъм.

чух по нова или БТв че този Игнатий бил много ПОСРЕДСТВЕНА ЛИЧНОСТ. Толкова елементарен, глупав и примитивен че даже митрополитът не го зачитал. Ако е така как е бил избран за епископ. Станало е със съгласието и избора на Синода. С ръкополагането на агента патриарх. Всъщност Синодът какво направи- потвърди двамата кандидата, с една дума изборът е същият. Между мошеник (Борис) и тъпак (Игнатий). Да им е честито.

Явно страхова невроза тресе духовния клир у нас! В същото време някои дребни, злобни душици не пропускат възможността да плюят по някого ! Не мога да разбера и друго: защо патриарх и владици позволяват на хора извън църквата да се месят в духовните дела!!!

а познайте от 3 пъти след избора на нов поп, кой ще добара имотите в центъра около катедралата.

Бог е едно а хората които го преставляват и му служат е съвсем друго,след като разбрах това ми просветна.

На ника, който си си избрал? И акто не ти харесва позоваването на Бог и разбирането за кармата, щото това се има предвид в коментарите, които несръчно се опитваш да опровергаваш, си налага въпроса ти от кои си и кава ти е позицията? 'Щото не става ясно. Отрицанието не е позиция и аргумент, който да доказва нещо! Да не си еврейче? Което пък кара

Не се изтласквай нависоко и не се опитвай да надхвърлиш БОГ!Вярвай в него, а не се състезавай.......само така ще осъзнаеш много истини за себе си и Света!!!

Не е тъпа доктрината! Много си е добра! Защото ако всички са неверници и нямат страх от Бога, то света вече щеше да е свършил. Нали се сещаш, че всеки може да играе циркове и да е "мила душица", а в действителност да е убиец. Имайки страх от Бога, значи има вътрешна спирачка към злото. Иманно за това вярващия човек е много по-ценен от неверника, защото си дава сметка на действията и има страх от божието наказание от което няма къде да избяга и да се скрие. А неверника каква спирачка има? Какво може да го спре да не те убие например???

Аз например съм неверник, но не съм тръгнала да убивам. Имам ценности, възпитание, и редовно помагам на хора в нужда. Не е нужно да живея в религиозен страх, за да не извършвам злини. Не вярвам в организираната религия и съм убедена, че хората трябва да се добри по убеждение, а не от страх. Принципа е всъщност адски прост: отнасяй се с хората така, както искаш да се отнасят към теб самия.

Понечих да напиша нещо, но ти си го написала вместо мен, браво!

А прасето-цаца не прави нищо!

"За поста, освен Игнатий, претендент е и епископ Борис. Около него обаче се завъртя скандал с купуване на гласове за издигането му за кандидат" Драги българи, това, като начин на издигане даже и в св.Синод, не ви ли отвращава??? Има ли патриарх в Църквата ни и кога ще се намеси активно, вместо да се прави на светец и тихо ,тихо да шепти, когато го интервюират за каквото и да било, вместо да излезе със своя ясна и категорична позиция пред всички православно въярващи в БГ, когато Църквата ни отново гори след позабравеното време на "разкола" ???!!!

на власт ли са комунистите почват убииства и отвличания.

Понеже убийствата и отвличанията не са спирали , извода е, комунистите са били винаги на власт. Което си е истина.

Митрополит Кирил бе в Управителния съвет на Съюза на тракийските дружества в БЪЛГАРИЯ (СТДБ) ПОДОБЕН СЪЮЗ ИМА И В ТУРЦИЯ (КЕНТ - ТУРЦИЯ) На 8 ноември СТДБ чрез евродепутатите на КБ и на НДСВ (Антония първанова) внесоха в ЕС предложение за ПРЕМАХВАНЕ НА ГРАНИЦИТЕ М/У ТУРЦИЯ И БЪЛГАРИЯ И ФОРМИРАНЕТО НА ЕВРОРЕГИОН "ТРАКИЯ" С АДМИНИСТРАТИВЕН ЦЕНТЪР ОДРИН !!!!! Паресаланс това си е чист сепаратизам и национално предателство в което бяха замесени освен Антония Първанова и представителите на СТДБ - Красимир Премянов и ген Тодор Бояджиев и евродепутатите от Коалиция за България и разбира се министър ВИГЕНИН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! пОДОБНО РАЗДЕЛЯНЕ НА БЪЛГАРИЯ НА ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ И КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ БЕ НАПРАВЕНО С БЕРЛИНСКИЯ ДОГОВОР ПРЕЗ 1879 ГОДИНА !! Кой печели от подобно разделение на България ?? Разбира се, че на първо место това е Турция и лицето САКСКОБУРГГОТСКИ който за Борисов е "ЦАРЯ" а за Станишев "най добрият учител" !!!!!!! В тази схема има и трета заинтересована страна и това са както КГБ така и МУСАД !!!! Очакваме още трупове и смрад !! Следващият най вероятно ще е този който иска да си направи КНЯЖЕСТВО !!

ВОЛЯТА НА БОГ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА Е СВЪРЗАНА С НАСИЛСТВЕНО ОТНЕМАНЕ НА ЖИВОТ!!!НЕ БОГОХУЛСТВАЙ И ИМАЙ СРАМ ОТ БОГА!!!!!

Съвременното българско общество се управлява от мутри и ДС-доносници... и църквата не е изключение.

Къде са сега метастазите на държавна сигурност?Като започнеш от бойните отряди на БКП,сега БСП -организираната престъпност,ДПС- там е мозъчният тръст на мафията,АТАКА там са държат заблудените националисти и сега организацията на Бареков-Пеевски където целта е да се разедени дясното пространство и да се привличат хора от него.

Тъпо парче си ти.

КОЙ Е ИКОНКРЕТНИЯ ИЗВЪРШИТЕЛ...МОЖЕ ДА СЕ СПОРИ!!! НО КОЙ Е ГЛАВНИЯ ОРГАНИЗАТОР ТОВА ЗНАЕМ! ОЩЕ ПРЕЗ 1989 НА СПЕЦИАЛНО СЪВЕЩАНИЕ В ПАРТИЙНИЯ ДОМ НА СРЕЩА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА СТАРАТА ОЩЕ ДЪРПАЩА КОНЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЛУЖБА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СА ПРИЕЛИ ПЛАН ЗА ПРЕМИНАВАНЕ КЪМ ПСЕВДО-ДЕМОКРАЦИЯ ,ЗА ДА ЗАДЪРЖАТ ВЛАСТТА И МАНИПУЛИРАТ МАСИТЕ.НА ТАЗИ СРЕЩА ЕДНА ОТ ТЕМИТЕ Е БИЛА ВНАСЯНЕ НА РАЗКОЛ И СЪЗДАВАНЕ НА ВТОРИ СИНОД,КОЙТО ДА Е ОПОЗИЦИЯ НА ОРИГИНАЛНИЯ...ТОЕСТ ОБЩЕСТВОТО ДА БЪДЕ ТОТАЛНО РАЗДЕЛЕНО,ДЪРЖАВАТА РАЗГРАБЕНА,БАРИТЕ РАЗДАВАНИ НА 'ДОВЕРЕНИ ЛИЦА',КОИТО ДА БЪДАТ ОТСТРАНЯВАНИ ЗАВИНАГИ,АКО ИСКАТ ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО ИЛИ ДА ВЛЯЗАТ В ПОЛИТИКАТА,ЦЪРКВАТА МАНИПУЛИРАНА И РАЗДЕЛЕНА,ХОРАТА ТОТАЛНО ОБЕЗВЕРЕНИ,А ВЛАСТТА ДА ПРЕМИНЕ ОТ ДРУГАРИ КЪМ НОВИТЕ 'ГОСПОДА',НО СТАРИТЕ ДЕМОНИ ДА ДЪРЖАТ ВЛАСТТА ИЗКЪСО!!!

Голямо вряскане голямо чудо, ей. Не се научил да пише ама гласовити мнения да искаш.

НЕЩАСТНИ ПОДЛОГИ КАТО ТЕБ dp СА ЖАЛКИ ДУШИ....МАХНИ СЕ ОТ КОМЕНТАРИТЕ МЕ...ЖАЛКИТЕ И ДРЕБНИТЕ ПОДЛОГИ И СЛУГИ СА МИ ДЪЛБОКО НЕПРИЯТНИ...ВЪРВИ СИ ПО ПЪТЯ,КОЙТО НЯМА ДОПИРНИ МОМЕНТИ С ЖИВОТА НА ХОРА КАТО МЕН!СТОЙ НАСТРАНИ!!!!!!!

Горкия Борис, той не прави разлика между манастирски мишки и варненски тюлени и не знае, че когато навлезе навътре в далаверите ще стане опасен и излишен и тогава ще го пратят не за плитководни миди а за дълбоководни акули (със запушен шнорхел); т.е. морска епархия морски емоции . . . Амин.

Всичко в този свят е сценарий. Един жокер. Ислямската ос - Истамбул-Тирана. Косово. После Родопите със център Пловдив и стигаме до дядо Николай. "всичко е толкоз просто и логично. какво тук значи някаква си личност." А олигарсите трябва да им дадат правото да бъдат олигарси. И тези права се дават извън нашата мила татковина тука наблизо към червено море.

В България последните години май няма нито едно убийство, чието разкриване да не е манипулирано или приключено набързо! Най-голямата мафия е в МВР и Прокуратура!!! На тази база, а и на НЕФЕЛНИТЕ обяснения от разследващите, съм убеден, че дядо Кирил е УБИТ!!! За всеки непредубеден и следящ събитията в България - ТОВА Е БЕЗСПОРНО!

Хайде да не четем чак толкова Дан Браун и да виждаме заговори навсякъде . С всеки може да се случи нещастие .

ДА, абсолютно нещастен случай е примерно да умреш от СЛЪНЧЕВ УДАР на Северният полюс, нали!?

Е кои са тия олигарси дето си поръчват мъртви попове и политици имат?

И въпростният Игнатий защо не извика с пълен глас на 9 юли :"Кирил е убит !" , ами чака да го изядат чевеите ?

ТИМ разбират от водолази...

А тия от Добрич нищо не разбират. Откъде се въдите там такива умници не ми го побира акъла. Кирил сам се удави, а тоя епископ е мекере и за 15 минути пред камерите и майка си ще продаде.

Пламен Горанов от небето да раздаде смърт за тимаджийте

Варна, пристанище на Шумен. По-полека с Добрич. На село те чака цялата ти рода...

"Става въпрос за олигарси...Свързани са с ДС,управляват и политици.Всичко е потулено,обясни Игнатий" 1. ... да нямаш други богове освен Мене. 6. Не убивай. 9. Не лъжесвидетелствай против ближния си. 8. Не кради.

Спокойно можеш да цитираш и 10-те. Няма да сбъркаш.

На 100% съм убеден,че се е "удавил" с нечия помощ но не и "БОЖИЯ" !!!

първоизточниците, четете тях, другото черква изопачи в своя полза, при това парична.

Изобщо не се и съмнявам, че е така, беше си много "странна" смърт. И това са смирени Божии наместници, а. Ц, ц ц... наследството на ДС, комунизма... все още е живо и ни "управлява".

МЕНТОРЕ,СКРИЙ СЕ ЗАВИНАГИ....ДЕМАГОГИЯТА ВИ НЕ ВЪРВИ.....СБЪРКАЛ СИ ЕПОХАТА!!!ХОРАТА ОТДАВНА НВ ПАСАТ ТРЕВА С ТЪПИТЕ ВИ ИЗМИСЛЕНИ ОПРАВДАНИЯ!КИРИЛ Е УБИТ ПО НАРЕЖДАНЕ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!!!

За това продължавайте да подкрепяте ДС-ейски подлоги като Гоце, БОКО БОЛУКО, Кеворк и подобни гадини.

ДРАГИ МИ МЕНТОРЕ,НА ГОЦЕ И КОМПАНИЯТА МУ ИМАМ МНОГО НЕЩА ДА КАЖА,А ТЕ СА ДЛЪЖНИЦИ 'ЖИВОТ'НА ФАМИЛИЯТА МИ,КОЯТО Е ОБИКНОВЕНА,НО ТЕЗИ ХОРА,БАТКО НЕ САМО НЕ ПОДКРЕПЯМ,А НЕ ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗА ТЯХ.........ДАНО БОГ ИМ ДАДЕ ЗАСЛУЖЕНОТО!

И това са бжии служители....???

Щом И църквата го Изказа...комай остава да разберем : А. Кой извърши това Злодеяние ? Б. Защо ?

Дървета като тебе едва ли ще разберат

Ми да земъ да Питам И Вашия Майстор Джебето зер ?!

Ти да не би всяка злостна клевета да приемаш за чиста истина ?! Брях, мислех те за по-интелигентен!

Зададох Въпроси. ... Чиито Отговори Ще покажат.

Аман от мантри и твърдения ! Николай сигурно не би простил на Кирил, но да се твърди , че е бил убит въпреки следствия и мед. експетизи наистина е нахално и безумно. Добре е да не се раздухват такива плоскоумни твърдения .

Защо няма официално потвърждение какво е станало?!!!

Ти лично писмо ли искаш да ти изпратят. Съобщиха го официално и многократно. Що си мислите, че е толкова лесно да се прикрие убийство, и то на публично лице.

още по безумно е да вярваш на "следствия и мед. експетизи" извършени в България и то толкова бързо и експедитивно. по долу има спор за това, че бил погребан бързо и тн. точно за това става въпрос да не би да се правят повече експетизи и тн., че да не би случайно да излезе нещо друго от официалното...

Поп Колю Филибарски ,Капута,Петното,Фикуса,Цацата,свинаря Гергов,Боги Хотелиера,Караибрахим,мамин Дебелян,Сопола,МВРО на Каракачана ,Тимаджийте на Веска Простакеска,Хамстера,Моника пърдят в едно гърне -това на ДС!

Бреййййй, посмали манго!!!! А къде забрави Боко Мутрата и разбойническата банда ГРОБ?!

Един сал БОКО БОКЛУКО е бело ....

Всичко е потулено, обясни Игнатий пред bTV...........-И нищо потулено няма да остане е казал Господ,ще има съд за виновните и тук и на небето.

въпросът, щом и водителите на християните са кучета и подли убиици, какво да се очаква от уж "нормалните " политици? Всичко е борба за власт! НЯМА МИЛОСТ!

само слушам понякога черковните песни, а на поповете не вярвам всичко е демагогия и лицемерство!

ТЕ СА ЗАСТАВЕНИ ОТ ДС ДА БЪДАТ ПОДЛОГИ,НО ГАДОВЕТЕ НЕ СА СЪУМЕЛИ ДА ОТВЪРНАТ ВСЕКИ СВЕЩЕНИК ОТ БОГА.......ДС=СБИРИЩИНА ОТ ПЪКЛЕНИ СЛУГИ!!!

Свинарят Г. Гергов е ортак с Гоце и кукловодите на ДС от кръга ' монтерей ' Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов . Освен това свинарят е в една секта и с Ццараов, така че, никой не трябва да очаква цацаратурата да започне да търси ' поръчителя ' ! Кой назначи Д. Пеевски ? А кой назначи Цацаров ?

Боко Мутрата и Цвъко гестапото назначиха Цацаров! Е и кво! Цацаров е човек с авторитет и такива лайнари като теб не могат да го уязвят!

Цацаров с авторитет. Да, на престъпник. Корумпирано мишле е той, познавам го служебно, от Пловдивските среди бях. Да разправям ли за неговото участие в менажирането на престъпноста. Лично съм набавял пари , като част от тях бяха за него.

Спомням си, че газовика(руския) бе в България на работна среща и на другия ден дядо Кирил бе мъртъв. Не знам дали е случайно или не, но това ми се стори странно тогава. А сега вече е страшно, не мислите ли?

Не мислим! Не са толкова прости и елементарни нещата и не ги подценявай нашите попове!!!!

Ебати нацията - шибана, комплексарска, бездуховна, убивана, самоубиваща се, умираща и заразена от червени и производните им постчервени, ченгесарски, прокагебейски, пробигбрадърски, проционистки, чалгарски... тумори, в разрабена и разграбвана и съсипана територия!...Такова ни е и православното "духовенство"! А аз как да не лудна - аз съм вече в пенсия и ща-не ща ще гния тук, но дъщеря ми, с диплома и професия - слънце, се върна от град слънце и супер фирма в сърцето на Европа, за да се жени тук за един наш Ромео, завършил в един от трите първи университети на света, и за да помагали да се оправим тук в кочината! Друг път ще се оправим, ние сме единствената нация, която така перфектно помага на външните хищници да се доунищожим...

Аре,бе ,всички не са стока,само ти си цвете! Извини се бе,тюфлек! Ваканцува ли във Брюксел,бе лумпен? Шефа ти Сайдера,павиан ли е ,бе?

Има нещо такова, Колега.... Ама нищо де - ще Се справим . -> Ние ! --> Всички !! -----> Заедно !!! И ! - да свалите шапка на Вашето по-младо поколение. (От мен-сиромаха - тоже.)

Благодаря за човешката приказка! Може пък и да се пооправим с нашите деца. Бях изтрещял малко, като прочетох за безумията и в църквата ни...

Става, то ще се случи. Силният човек приема неизбежното, но не прекланя глава пред него...П.Дънов е казал, че българите и 300 хил. да останат , пак ще са част от божия план. Казал е същот, че 4 народа ще играят основна роля в бъдещата 6-та раса: Руснаците (като представители на славянството), германците, евреите и българите. Чудно е обаче защо евреите действат така усилено и планомерно с/у България (от векове наред)?! Може би по-точно е да се каже , че те са само изпълнители на една друга сила, но от това кармата им не става по-малко тежка. Защото , който е вървял с/у България е бил наказван.

Сред поповете и владиците има много интриги, за съжаление! Не съм вътре в нещата, но за този пловдивския Николай дочувам само лоши неща...меко казано! Според божийте заповеди убийството е непростим грях. А в Библията е казано: "Внимавайте вие съдии земни, защото съдът божии над вас ще е по-строг" /не го цитирам дословно, по памет/ Тези "съдии земни" може да се счита че са "знаещите" от обществото - владици, политици, съдии...Тези дето могат да размишляват върху законите и прилагат законите. Тези дето трябва да са пример в обществото! А за обикновените хора, "незнаещите" е достатъчно да спазват 10-те божи заповеди.

ОТЕЦ НИКОЛАЙ Е СИН НА СЛУЖИТЕЛ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОССТ...ТОЙ Е ВЪЗПИТАН ОТ ГАДОВЕ,КАКВИ ПРИНЦИПИ МОЖЕ ДА ИМА ЕДНО ТВОРЕНИЕ НА САТАНАТА НЕ САМО САМИТЕ СТАРИ СЛУЖИТЕЛИ,НО ДЕЦАТА ИМ И ВНУЦИТЕ ИМ СА СЪЩИТЕ,ЗАЩОТО СА ЗАКЪРМЕНИ ОТ ЕДНА И СЪЩА ХРАНИЛКА...ХРАНИЛКАТА НА ГАДОВЕТЕ!!!ТЕ БЕЗ СВЯН И СРАМ ОТ БОГА УНИЩОЖИХА И ВНЕСОХА РАЗКОЛ В БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА(ТОВА Е ПЛАН НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ),ПОРУГАХА ВЯРАТА ХРИСТИЯНСКА И ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ НА МЮСЮЛМАНИТЕ...ТЕ ВОДЯТ БЪЛГАРИЯ КЪМ ДЪНОТО,НО БОГ ВИЖДА ВСЯКО ТЯХНО ДЕЙСТВИЕ!БОГ ЩЕ ИМ ПРАТИ ТОВА,КОЕТО СА ЗАСЛУЖИЛИ ТЕ И ПОКОЛЕНИЯТА ИМ.....БОГ Е НАЙ-СПРАВЕДЛИВ!!!

Научи се да не викаш бе, елементарно възпитание толкова ли нямаш.

Леле световна конспирация на ГАДОВЕТЕ срещу България, майко мила...

...червените бандити.Цял век се бориха против България и за тия 100 години унищожиха направеното от нашите деди за 1300 години.

ПОРЕДНАТЕ ЖЕРТВА НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!!!НЕ ИМ БЕШЕ УДОБЕН.....ГАДОВЕТЕ УНИЩОЖИХА НАЙ-СВЯТОТО У БЪЛГАРИНА,КОЕТО ЦАРЕ И БЪЛГАРИ ВЕКОВЕ НАРЕД СА СЪХРАНЯВАЛИ-ВЯРАТА!ГАДОВЕТЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ПОСЕГНАХА НА НАЙ-СЪКРОВЕНОТО У БЪЛГАРИНА И РАЗРУШИХА БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА,В ЦЪРКВИТЕ НЯМА СВЕЩЕНИЦИ,А АГЕНТИ И ПОДЛОГИ НА СТАРИТЕ СЛУЖБИ!!!ПОГАВРИХА СЕ С ГОСПОД БОГ,НО ЗАПОМНЕТЕ ЖАЛКИ СЛУГИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ' НЯМА ПО-ГОЛЯМ ОТ БОГ И ТОЙ ГЛЕДА,ГЛЕДА ВИ СЕИРА,КОЙТО САМИ ПРАВИТЕ И В КОЙТО САМИ ЩЕ СЕ ИЗГАВРИТЕ НАЙ-МНОГО СЪС САМИТЕ СЕБЕ СИ НАКРАЯ!!!

голяма смъртност тази година в управленческото тяло на бпц и сега с правелният избор на заместници , безбожника няма да има проблем при следващият избор . познаите кои е следващия в списакът?

Ужас, все едно не става дума за отношения между духовници, а между мутренски групировки.

няма разлика....никога не е имало....

Истински вярващи в България са само обикновените бедни миряни. Иисус Христос е живял на Земята в бедност и пост, а нашите игумени и епископи се возят в мерцедеси и джипове, приемат скъпи подаръци, богатеят и водят службите с отегчение и видима досада, без въодушевление и християнски плам. Всичко това народът го вижда.

Погребението на следващия ден изуми всички ни, дори и не вярващите.Гузна съвест имат някои !!!

Погребаха го набързо щото беше пиян като мотика посмъртно, кво се правите на шашнати. Не искаха да се разчува че е прекалил с чашката и затова се е удавил. Мир на праха му. А Игнатий реално нищо не казва, нито е бил там нито нищо... само спекулации и опит да очерни противника си.

Много си запознат бе, ей. Ако го бяха погребали след нормалните няколко дни дъхът му щеше да го издаде, дааа. Нищо че не е дишал много щото бил поумрял. Откъде ви изкопават такива нескопосани агитатори да се неначуди човек. Но то кой ли годен за нещо би се заел с такава работа.

Ти си един пълен идиот !Простак долен !

Не виждам логика в това. Какво общо има това колко бързо са го погребали с евентуалното наличие на алкохол в кръвта? Какво точно би се покрило? Да го видят по-малко хора може би или пък да не се сети някой да направи повторна кръвна проба? Не е невъзможно, но малко вероятна ми се струва тази хипотеза.

Вие какво искате ? Да го мумифицират ли ?