Митрополит Киприан: Състоянието на патриарх Неофит се подобрява

Вчера се навършиха 11 години от интронизацията на главата на Българската православна църква и архиереи от Светия синод отслужиха молебен за неговото здраве

Обратно в новината

Коментари - Митрополит Киприан: Състоянието на патриарх Неофит се подобрява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе то едно оправяне е в ВМА ама ... Няма ли правителствена болница?

А задръжте малко се .Направо го тунинговахте патриарха с тия подобрения . А той самия знае ли че се подобрява ? Или вече се е .....подобрил при началника си ?

И какво стана тя, вече няма народно начало в БПЦ... А ужким имало Устав...

SS-Nebel

Кво ме клати на дъртото корумпе състоянието?

това са крадци и няма закон за църквата за касови апарати

имат тези черни гръкомански гарвани с Българската ИМПЕРАТОРСКА НЕЗАВИСИМА ЧЕРКВА. БПЦ е толкова българска, колкото е български БХК. Светите Братя чрез дипломатическа Мисия в Рим възвръщат статута на Българската Черква на Независимост, даден чрез имперски закон от тракиеца Св.имп. Флавий Петър САБАЗИУС Юстиниан-УПРАВДА (21-ви ноември) а цар Симеон Велики чрез меч при Ахелой получава императорските регалии и признаване на Независима Българска Черква от Константинопол.

Ба ... той така и Максим се подобряваше ... до последно!

Има ли лекар, който да потвърди? Или всичко е заради избора на Сливенския митрополит? ДЯВОЛЪТ, В ЛИЦЕТО И ДУШАТА НА НИКОЛАЙ ПЛОВДИВСКИ не харесал избора на миряните и свещениците и набързо спретна нов избор, със съдействието на блюдолизците на Севтия Синод! СРАМ! СРАМ! СРАМ! Николай е човекът на Дявола и руската църква! Дъблок деградант!