Митрофанова: Няма да има огледални мерки заради духовниците, не сме варвари

От посолството обявиха, че руската църква в София прекратява своята дейност. Посланикът ни в Москва ще бъде извикан за обяснения в руското външно министерство

Обратно в новината

Коментари - Митрофанова: Няма да има огледални мерки заради духовниците, не сме варвари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неприятни и нечистоплътни руски орки, пажалустя идëт в домой!!! Мразим ви безплатно!!!

Кога ще махнете и розовото очилато дебело дърто прасе от България

Ще сме им благодарни на руснаците ако пуснат като ответна мярка една две Ракети Сармат по Окупационния американски корпус от 30 000 войници, който ще пристигне и ще се установи край Ямбол след около 1 месец. Тия американски Окупатори са решили да бранят с войски местния техен марионетен слугинажен режим, който изпълнява всяка една тяхна прищявка/поръчка. В момента Прасчо(Пеевски) е техния човек говорител в Парламента, който препредава потъчките на американците. След изборите (които ще бъдат манипулирани) техния човек ще е отново добре познатата стара муцуна/мутрата -Боко тиквата. При тия условия, България няма почти никакъв шанс да оцелее като държава.

Малоумно е да искаш да те бомбардира друга държава

Варвари сте! Отвлякохте двайсет хиляди деца, а ти ще умреш в леглото си!

Руснаците са неофашисти. Доказано за кой ли, път, в Украйна. Избиха, изнасилиха масово, славянски, православен народ. Отвлякофа стотици украински деца.

руснаците не са варвари като българите !

Да, те са малко по-различни, азиатски варвари. След тях не остава нищо.

Сопольон , каза нещо за Православието , не се извини , покри се но продължава да му вреди ? / къде са службите / По света Русия ни отстъпва техни Храмове да имаме и ние ! БОГ и Православието запази България , тия ще я унищожат за да се нагодят ?

Разделението на нашата Българска нация е на пълен ход. /личи си и от коментарите/.. Нека се запознаем, защо смениха Херо Мустафов на Козяк..?!? Кой и с каква автобиография зае нейното място и с каква конкретна цел...?!? Би трябвало братя и сестри БЪЛГАРИ, да осъзнаем реалността и да не допускаме разединение помежду си и да позволим плановете на една "дълбока държава" задкулисно с поставени пешки да ни обяви "ШАХ И МАТ"... Да помним корените си, дедите си и славната БЪЛГАРСКА история и да отстоим на последните напъни на задкулисния план за унищожението ген и НАРОД БЪЛГАРСКИ... А на ония сценаристи и режисьори на събитията бих казал: Тези ваши действия, господа, са си чиста антипропаганда на целите ви..

Митрофанова да го духа. Заедно с "духовниците"си. А колкото до "ние не сме варвари." Трябва да бъде извикана за обяснение на израза. И натирена обратно там от където е изпълзяла. Ако не се извини. Официално. В медиите. Ако сме държава.

Е, и ти ако не беше глюпак, нямаше да пишеш идиотизми. Дори готов текст не разбираш

АХАХАХАХАХАХ не били варвари тия диваци азиатски първобитни! Просто не можете нищо да направите, орки, а скоро и ти ще бъдеш изгонена, дърта мастия!

Ти гледай Кенет Мертен да не изгоним... Сигурно не ти и пука много де, важното е жълтички да падат..

Другари, пак се превъзбудихте без причина... Вие нали бяхте комунисти, т. е. атеисти? Как така се загрижихте за църквата (руската в частност...)? И кой ви е казал, че ще затварят църкви? Никой в България няма да зартваря църкви; руската църква щели да си я затварят самите руснаци. България само е изгонила руски шпиони, по съвместителство попове. Т. е., няма никакви затваряния, никакви ,,посегателства срещу църквата". Успиокойте се, другари, помолете се и се покайте за престъпленията си. Помага дори на комунисти, безродници и руски мекерета...

lu4ka

'Бахти! Посолството ще ни смени и религията. Каторжнициииииии!!

Да затвориш църква на наш братски народ наистина е варварско.

Я пак? Ние ли я затваряме или орките сами си я затварят? Бтв, нали Мутрофанова се ерчеше и че ще си затварят пасольството? И какво се случи?

Заври си любимото ти ,,я пак,, на онова място, да те държи възбуден и на кеф

Еми, какво да я правят, празна ли да я оставят да стои? Или да сложат някой друг дето след време пак ще му измислят "дейност, "насочена срещу националната сигурност и интереси на Република България". То и да напсуваш Тагарев може да се тълкува като такова.

Дитко. Плитко.

ПенсионерА -пак се насе.а

Русия обяви България за вражеска страна. Първа забрани вноса на български стоки. Води хибридна война срещу България, хакване български институции, купува си български политици и бизнесмени. Провежда шпионска дейност срещу България и ЕС на българска територия.

Църквата си я затвориха самите руснаци в България.

"Господи, за що така жестоко ни наказваш?!"

"когато някой извършва неправомерни действия, той трябва да бъде санкциониран" Защо не санкционирахте Цвъко-гуменката, който всеки декември пътува за 2 седмици в САЩ, за да му промият мозъка и да сменят чипът? Надиплил е няколко апартамента, незаконно придобити като акт на корупция. До кога ще лижете задници на англосакси, не ви е срам, продажни предатели!

И така, ето как е била възстановена МП и РПЦ: нацистите (разбирай: германските националсоциалисти) отворили затворените по време на съветската безбожна власт църкви. И другарят Сталин (недоучил семинарист) решил да не губи вярващите. Само че новата РПЦ станала поредното съветско учреждение, макар и формално отделена от държавата. Това в една последователно тоталитарна държава е недопустимо. тъй като е възможен алтернативен център на обществено влияние. Затова тов. Джугашвили -- по неговия привичен начин да решава сложните проблеми по най-простия начин -- си създал своя църква. Та и досега така ... РПЦ си е църква, но преди всичко институция на кремълския режим. И щом самодържецът нареди, ще се занимава с каквото му трябва, вкл. и с шпионска дейност.

В первые месяцы Великой Отечественной войны все антирелигиозные издания, выпускаемые уже полумертвым Союзом воинствующих безбожников, прекратили выход. Нацисты на оккупированных территориях вновь открывали закрытые большевиками церкви, и советской власти пришлось пойти на некоторые жертвы, чтобы завоевать доверие советских верующих и поднять их на защиту Родины. Антирелигиозная пропаганда прекратилась, как и гонения на священнослужителей и верующих. В 1943 году, перед Тегеранской конференцией, в СССР должна была приехать делегация англиканской церкви. Этот визит был признан Сталиным «желательным и весьма полезным»: это бы сняло с СССР многие обвинения в зверствах по отношению религии. Архиепископа Йоркского должно было бы принимать высшее руководство РПЦ во главе с патриархом. Но патриарха не было, значит нужно его избрать. Как вспоминал первый председатель Совета по делам Русской православной церкви Григорий Карпов, 4 сентября 1943 года Сталин пригласил его к себе на дачу, где уже были Маленков и Берия. Тут и состоялась беседа, во время которой вождь поинтересовался у соратников личностями митрополитов, в руках которых была сосредоточена верховная церковная власть. В тот же день Сталин принял этих священнослужителей в Кремле. В результате на архиерейском соборе был избран новый патриарх — Сергий, а для взаимодействия с церковью был создан специальный орган — тот самый Совет по делам Русской православной церкви во главе с Карповым. И хотя официально РПЦ оставалась МП (то есть Церковью Московского патриархата), все понимали, что по сути она была переформирована в РПЦ СП (то есть сталинского патриархата).

Спасибо! Сталин окончил семинарию и хотел стать священником, но в связи с экономическим спадом 1917-1920 годов и Первой мировой войной начал партийную деятельность. То, что вы написали, для меня новость. Я этого не зналa.

Это называется выпускник семестра.

Тази леля кога ще я обявят за перзона нон грата?

Теб ще те обявят за тъп "перзон"

lu4ka

По-скоро е пейзан.

Сред управляващите е пълно с антихристи. Иначе вярваш не би посегнал на църква. Да се затвори храм, носи след себе си божие наказание. Този който го настигне първи, той се е съгласил на това светотатство

Попа е изгонен,не храма. Той си е там.

Да де но е руски. Трябва руснак поп.

В България има свобода на религиите. Има и атеисти, което не е забранено. Само в Русия религията ту се забранява, ту, допуска, по команда. Всички руски свещеници са манипулатори и кадри на КГБ, на руските служби. Религията в Русия служи на имперските й интереси.

Митрофанова аз съм кореняк софиянец свързан при това с БПЦ още от предците ми, които както вчера писах са в категорията на репресирани заради царизъм 1945. От както се помня посещавам Руската Църква и мога да ви уверя, че никога руски поп не се е подвизавал на Дондуков при никое управление. Оshtе повече, никога не са пропагандирали или проповядвали. (Противно на протестантите.) В тази връзка от ДАНС е добре да формулират какво разбират под ''влияние на обществения и политически живот'' (така пише в западната преса, че са написали) след като pуските поповеникога не стъпват на Дондуков и никога не пропагандират и проповядват. (За разлика от протестантите.) Аз още вчера реагирах остро, но понеже съм в чуzбина не бях в течение как е ситуацията сега в София. Е, роднини ми казаха днес, че ниshtо не се е променило от Църковния живот там. Преследването на попове е долен политически акт, който се случва винаги когато Държавна Администрация (не само в БГ) не предлага нищо на народа. От времето на Петър I в РФ (както знаете руснаците) и в Западна Европа винаги когато властта се е клатела са намирали оправдание в Църквата - като решението е било заточение или дори уийство. Hе преследвайте и поверявайте поповете ви защото вi гарантирам, че нямат никаква друга дейност освен Църковната в БГ; като пак пиша е пожелание посещението в Руската Църква.

Ха, Ха, Ха! По-скоро си кореняк Питерец!

lu4ka

0,84 с ДДС.

Русия изби свещениците си и разруши православни храмове с железни гюлета, по времето на СССР. Днес Русия си служи с православието и славянството за своите имперски интереси. Руските свещеннизи са агенти на КГБ и имат криминално минало. Обяснението е, че Русия е криминална държава, в ръцете на диктатор, кокъвто е Путин.Но избива православни братя славяни в Украйна.

Това е политическа провокация срещу Русия, и не идва от българските подлоги, които както знаем са страхлви и не смеят да пръднат без разрешение от американските им господари, а идва от посолството. Вероятно ще има още политически провокации срещу Русия, по нареждане на амеирканскто посолство, като целта е да се изостри напрежението между Русия и бг, и васална българия да бъде хвърлена пряко във войната...

Сте варвари!

Браво на митрофанова да чуят нашите подлезурковци

не сте варвари ли , че тая империя не е ли създадена с варварство ?

в Раша е бъкано с български духовници та ще вземата огледални мерки , егати и тъпата крава .

Митрофанова: НЕ СМЕ ВАРВАРИ ДАНС-аджията  Пламен Тончев е ВАРВАРИН. :))) Бойчо ВАРВАРИН; ГНОМА ВАРВАРИН. Браво на КРЪСТНИЦАТА!

Руската черква в София е построена в двора на руското посолство навремето от руския посланик в София, който не е искал да се черкува в българска православна черква, защото му била схизматична. Странно, кои са тези българи миряни, които днес се черкуват в руска черква при руски поп?

Майка ти да Ева в газа

А защо не мени в жопу

И долен варварин може да напише това, което си написал, простак!

Монголоидните варвари на късокраката кремлевска просхитутка закриха българските училища във времевно окупираните територии на Украйна

Какви огледални бе, в Расия няма български свещеници-шпиони, иначе щяхте да ги пратите в ГУЛАГ.

А ние варвари ли сме ма мръсен долен миндил. Ти си следващата на влака и никога не се връщай.

А не сме ли? Най- после някой да го каже в плав текст

Тази руска тетка, Митрофанова, като е толкова православна, защо не е забрадена, когато ходи в църква?

Чудех се кога ще се появи някой мюсли

Просто изпратете други духовници. Църквата не трябва да запустява, идват празници .

Готвят ги в школата на КГБ!! По-добре да стане музей тази църква ! От там нищо добро няма да дойде!

Теб в коя школа са те готвили, че така квичиш?

Варвари е прекалено меко определение за вас!!! Вие сте готови да минете през милиони човешки съдби заради някакви имагинерни имперски амбиции!!!

В много хубава Лада се вози Нейно Превъзходителство. Сега се загледах, че май не е Лада :-) Наздраве

Е пеша ли да ходи, бе, нещастник! Виж на киротатков колата!

Ф усрайната ционистити на ПОСОЛСТВОТО тъй почнаа,,като преследва ха православнити. На кинефити ми им остава мноу, ши простят кат зиления.

А НА НЕГРАМОТНИЦИТЕ ПО КОЛКО СЕ ПЛАЩА ДА ПИШАТ ПРОСТОТИИ???...................ЗАЩОТО НА ТИЯ ПОД МЕН ТРЯБВА ДА ИМ УДЪРЖАТЕ!!!! ТЕХНИТЕ ПИСАНИЯ РАЖДАТ ВСЕ НОВИ И НОВИ РУСОФИЛИ!!!!...........:))))))

България трябва час по-скоро да си поиска Москва да ни върне ТОНОВЕТЕ архиви, които са откраднати и са изконна наша собственост!!! А след това да настоява и пред Русия, и пред Европа и света ДА БЪДЕ ПРИЗНАТ СЪВЕТСКИЯ ГЕНОЦИД и изтребването на цялата българско интелигенция след нахлуването на Червената армия на изрода Сталин в България!

Търгашите, лихварите и убийците на деца не са интелигенция. Интелигенция са такива като Вапцаров, Смирненски и Гео Милев. Ликвидирани от прасетата. Смирненски индиректно, но пак те са причината. Нали ви виждаме са ентелегенцията изпълзяла от плодзеленчуците

Варвари сте!

недейте така беее, мола ви са бе батеее... чичи пути ше ме пляска по дупето...

И 200 коментара да напишат в Дир, православните русороби са 5 човека нна кръст, то и от снимките се вижда. Пък руското посолство все още има доста служители, може тьотя Митрофана да ги е пратила да правят служебен многострадален калабалък там.

нещо като руска църква... има православна църка... кагебишката секта на болшевистански путлеристански монголистан не енаш проблем... отделно 99 процента от българите в руската педерестия са мюсулмани....

Путин и Гундяев отдавна Господ трябваше да ги е треснал, след като не просто затвориха църква, ами направо си разрушиха с бомби поне 20тина в Украйна.

Били са шпиони и сме ги изгонили. Много реве лелята, а е за гонене и тя.

Днес може да празнуват и независимост на българската църква от съветската най-после.

С тези корумпирани до дъното на душата си владики, завършили в руските семинарии, БПЦ отдавна е загубила лицето и душата си.

до копейките... абе лапате ли на митрафона... траверс ли е или жена ?

Мутрафонова обаче е на Мерцедес. Не им ли казаха да карат ладите или това е само са пред тъпия им народ.

мерки? Че то в русия има ли Българска църква?

Вън от моята Родина, руски варвари! Марш в Азия!

Кажи го и на укрите и на краварити

Много ни изнася как се изнасят руските лайнари от България...

И украинските и американски такива да се изнесат

Само припомням, че другарката Митрофанова е бивш депутат и член на ЛДП на Жириновски. Същият, дето щеше да ни изтрива от лицето на земята ... Същият, дето предвиждаше Русията да стигне до границата на Полша за един месец ... Отдавна трябваше тази грозна кучка да бъде изпъдена във варварската си държава!

Защо досега българските служби са разрешавали на тоди да води антибългарската си дейност години наред в страната ни, на пъпа на София? И още колко има като този - които са от руските служби и/или организираната им престъпност (двете групи почти изцяло се припокриват), за които знаят, че извършват антибългарска дейност и шпионаж на територията но Република България - и срещу България, и срещу ЕС и НАТО и са оставени свободно са го правят! Кои са руските капии в българските служби, власти и управления, освен Решетников?