Коментари - Митов в писмо до Главчев: Оттеглям се заради президента, потвърди проруска ориентация | Днес.dir.bg

Митов в писмо до Главчев: Оттеглям се заради президента, потвърди проруска ориентация

В заявлението си до премиера зам.-шефът на ГЕРБ обвинява Румен Радев в нарушение на Конституцията, а външния министър - в осакатяване на позицията ни за Украйна

Обратно в новината

Коментари - Митов в писмо до Главчев: Оттеглям се заради президента, потвърди проруска ориентация | Днес.dir.bg

Коментари

Евала на президента. Тази гнида герберска е за затвора а не за министерството!! Както и всики герберски и депесарски гниди

Ми едно голямо БРАВО за Радев!

Мискинин гербераст, малко срам нямаш ли бе ?? Оставка бе мърши герберастки ! ГРОБ са най-проруската партия в България !

Човече или си правиш регистрация в сайтът, или сменяш ник-а, за да не ти дава съобщение, че е ИП адреса е блокиран!

На тези с евро;ейските ценности тъпотията няма ли край? Те си назначиха министъра и за 2 дни разбраха че не е ок. Егати космоса.

ПП/ДБ са най-проруската партия в България !

Защо? Защото вкара в политиката Кирчо и Кокорчо ли? Или защото сгази тотално Конституцията за втори път? Първият беше, когато назначи Кирчо за миннистър, а той беше с двойно гражданство.

На тъпите лгбт гейове от ПП, ДСБ, ДБ и ГЕРБ все космосът им пречи. А те просто идиоти сър

Къдравата еврейка Сю не скрива омразата си към България и раболепството си към ФАЩ. Ти не си за министър, а за ринач на говежди фъшкии.

Хайде възрожденци покажете за кой ли път простотията си.

Ако този е по-добър от Димитров чудя се колко ли е тъп Димитров?

но какво става от Украйна .... Отива към неизбежно примирие, за което не беше нужна война.

Изчезни бе, педерас къдрав, с педалска ориентация.

На кого ни оставяш, Сю? :(

Този Митов е жив Руски агент !

Този е невероятен артист. Пак искат да правят "ала-бала" с президента. Този път едва ли ще стане.

Даниелчо... пуснаха водата от казанчето вече и те отмиха... тези напъни не впечатляват никого

Мито, кой, кога и как ти е акредитирал някаква отговорност в нслужебното правителство, та ди сега я прехвърляш на Президента?Щото, Радев е фамилното име на ПРЕЗИДЕНТА на Р.България.И той за разлика от тебе има Конституционно право да се обръща към тебе с г-н Митов,за разлика от него, ти дръже си длъжен като народен представител до избора на нов Парламент да назоваваш съгласно Правилника на НС и Конституцията, лицето Румен Радев, до края на мандата му -ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!Каквъ Външен министър си бил, като дори и този елементарен Протокол незнаеш“

Това писмо определено не го е писал той. Горкият човек използват го, за да бъде атакуван президента. Очевидно е! Едва ли би седнал да пише подобни съчинения, че и да ги огласява.

БРАВОто е за конкретния случай! За Кирчо и Кокорчо не мога да го виня, защото и аз в началото направих същата грешка - мислех си, че по-лошо от Чекмеджан не може да бъде и гласувах веднъж за тях. Признавам си излъгал съм се и си посипвам главата с пепел. Предполагам и Президентът се подвел без користни или други задни мисли?

на герберопитеците, все някой друг им е виновен!

г-жа Митова да я пратят на фронта. НЕМЕДЛЕНО. Да развихри там таланта си. Иначе е много лесно от София и с костюмче да даваш акъл. АБЕ ЩО НЕ НИ ПИТАТ ТИЯ МИЗЕРНИЦИ НИЕ КВО ИСКАМЕ?????

Не, ще ти даде грешка ако пробваш пак със ник СТАВРУЛ, но ако пишеш друго име - не дава грешка. То прави проверка по ник нейм и ИП адрес, за друг ник със същото ИП - няма проблем!

Какво искате?

Как може да ми говорят от името на целия народ, че подкрепяме безпрекословно позицията на тъпоумното ни правителство по отношение на Украйна и Русия! Това са нагли и продажни боклуци- ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ станаха най-големите изроди в управлението, т.е. в краденето на държавата, която е на всички нас. Как може без обществено допитване да ми слагат думи в устата или пък да казват какво мисля аз... МНОГО МИРИШЕ НА ДОЛНА, БЕЗОБРАЗНА КОРУПЦИЯ!

Тези от ГЕРБ и ПП-ДБ не разбраха ли, че правителството и вънпния министър трябва да водят политика в интерес на България, а не в интерес на Украйна или някакви си САЩ или Русия. Поне да бяха споменали Шенген бегло в караниците си, а те само Украйна, САЩ и Русия. Въобще всички тези управляващи въобще не ги интересува нищо за нашата страна и за народа а само да получат някакви облаги и закрила да не ги вкарат в затвора.

Един мъж, трябва да умее да приема поражение, така, както приема и победите - с високо вдигната глава, не да се прави на сърдит. Съдейки по начина по който ориентира и жлъчните му думи, това просто показва че му липсват елементарни маниери на сдържаност, нещо, което външен министър на държава трябва да притежава. Явно господина е свикнал винаги да получава каквото поиска и сега му е трудно да преглътне че не стана това, което той много искаше. Ами най-добре е да извлече поука и да спре да се сърди, така или иначе едва ли са много хората на които им пука за този злобар. Моето лично мнение е, че страната ни само печели от това г-н къдравелко да не ни е външен министър. Една зла гад по-малко от която да се срамувам. Изключително противен и отблъскващ човек, много прилича на вожда си - Бойко.

Къдравата Сю - веднага да бъде изпратен в някой украински окоп, да докаже верността си към евро-атлантическите ценности. Бахти клоуните брат, а Банкянския плещи такива малоумни глупости, Министерството било имало доктрина - чул селянина една засукана (в неговото стражарско мозъче) дума и решил да я вмъква където свари. Тиквеник, министерствата нямат доктрина, така както ти нямаш съвест. Толкова сте неграмотни, мазни, прогнили всичката евроатлантическа мафия, че народът го е гнус да ви приключи!

човекът не е виновен, че има хиперфункция на жлъчката

Пачавричката набедена за външен министър _ немедленно на отчет при късокраката монголоидна кремлевска хомо проститука

Няма такова нещо проевропейска и пронатовска ориентация, а само и единствено пробългарска. Държавен служител който не спазва интереса на народа, а на чужда държава или организация, е предател и мястото му е в затвора! 5-15 години затвор по НК член 105. Както и за въвличане на щети при представяне пред чужда държава по член 103. Както и за насърчаване към война срещу България по член 98. Както е и нарушаване на клетвата от конституцията по член 76 алинея 2 с препратки за министри и президент и вице. Не случайно от началото ги наричат коалицията на предателите и те го доказват многократно. Трябвало да се среща с някакъв! Да получи разпореждания ли? От къде накъде! Както за одобрени от посолството. Как питала за избори тук по посолства. Как ходил сряда, петък и понеделник в посолство. Как ще помага на чужда държава, дори да вреди на България. Плюс другите действия с ограбвания. Дето АЕЦ Белене преди гласяха за 4 милиарда лева, а сега говорят, че щели реакторите за АЕЦ Козлодуй да са за под 30 милиарда лева. Как можехме да печелим милиарди от заводи на СААБ, но да плащаме милиарди за Ф-16. Как дарят бронетранспортьори, че да взимат други за милиарди и без конкурс Тези предатели и във война могат да ни вкарат. Украйна не е в НАТО и ЕС. Руснаците от Малорусия/Украйна (те се самоопределят за руснаци), да си се разбират с другите руснаци. Това не е наша работа! Не е и на ЕС и на НАТО. ЕС не е Европа. най-голямата европейска държава е Русия и преди имаше над 38% от територията на Европа. Не могат да си присвояват името Европа. Путин води проевропейска политика в момента! И част от Казахстан е в Европа - там свършва Урал формално делящ Европа. Тъжното е, че някакви ще гласуват пак за тези национални предатели!

Митов МЪЖ ! Чудесен виц! Колкото по некадърен, толкова по- злобен!

Не говори така за майка си

Пичовете и Пичките Партийци , решиха че България трябва да остане само с Партии БСП , ДПС , ГЕРБ , СДС , ИТН , Възраждане , ПП , ДБ . Без Президент , Без ДАНС , без МВР , без Правителство . Това чудо сме го виждали - БКП , БЗНС и ОФ управляваха България чрез Парламента близо 45 години , днес вече имаме Нова Диктатура която е на Власт 35 години , ще чакаме още 10 години .

Моите слуги крепостни селянчета в Задунайская си заработват копейките

Костя е фаворит за леглото на късокраката хомо пачавра

И най-добре с америкнските представители и на ЕС никой да не се среща. Аз ако управлявам, на посланика ще му го кажа ясно. За нормалните неща питайте спокойно, примерно за издирван престъпник или проблеми, но 0 политика и не искайте нищо. Колкото по-далеч, толкова по-здравословно.

Защо не си каже, че Бойко така му е наредил и че му е обещал след изборите да е външен министър.

Абе какво общо има Президента тук ? Митов се отказа заради позицията на Българското дипломатическо дружество, което излезе с ясна позиция в защита на професионализма на Стефан Димитров и против смяната му с Даниел Митов . Я да прочетем какво написаха топ дипломатите за Митов : “ Предлаганият за нов външен министър сегашен зам.-председател на ГЕРБ Д. Митов в предишното му битие на този пост се помни основно с провала кандидатурата на И. Бокова за ГС на ООН и на уникалния за страната ни шанс българин да оглави основната световна организация, както и с отказа България да заеме полагащото ѝ се място на непостоянен член на СС през 2018-2019 г. в полза на Полша по неизвестни причини. Очевидно на времето президентът е имал своите основания да откаже указ за назначаването му за посланик в Румъния !” Ха !

Ама не знаеш на Бойко кой е наредил.

Единственото, което къдравата Сю иска да каже с тази сърцераздирателна тирада е че е прецакан в желанието си да кадрува в министерството. Колкото до Радев той със сигурност е анти спрямо безмозъчни слуги на посолството, които бъркат националния интерес с евроатлантизма в собствената си кариера. А дали е нарушил "новата" конституция къдравелката няма как да разбере докато не понесе отговорността си в съда за това, че е гласувал "За" за тези неграмотни текстове. Наближава "видов ден".

спазва Конституцията на сглобката... бил руски агент, браво Митов, браво за поправките които и ти прие-)

Наскоро даваха статистика за раждаемостта. До 2009г тя се дига. Но 2009г идва ГЕРБ и почва срив всяка година. Единствено изключение 2014г след Орешарски. Графиката на срив на раждаемост е мо-та-мо кога управлява ГЕРБ и последващите.

Я па тоя!

А какво му е лошото да имаш про руска ориентация!? По добре е, от това, да си тъп педал!

Още 3 години и Радев ще е пътник в небитието. Много беди на Родината сътвори. След него ще имаме само про европейски и демократични президенти! Да ни е обеца на ухото сегашния червен безродник, простия фатмак със зелен потник Мунчо! Никога повече да не допускаме такива груби грешки! Дори и Цецка Цачева да беше нямаше да се увърти толкова в говната!

разправия за външен министър Габриел-Денков-Митов е за това кой да ходи навън и да вика.че неговата партия е най,най,най ...послушна. Денков го каза направо.А къде е България -че на кой му пука.

Дани, по-добре е да си затваряш устата и всички да те мислят за глупав, отколкото да я отвориш и да разсееш всякакви съмнения ! Тъпо копеле беше и такова си остана !

Kalin

След Демокраци и Проевропеъска и Проатлантичска станаха мръсни думи лишени от съдаржание от тези които ги употребяват.Хората не са слепи и не са глухи и виждат кои и как се гаври с тези неща.А и тая вой да си дадем и последното останало на Украйна е жалък!Докато не се появи партия която наистина да е Про Българска няма шанс да се оправим гледайко само де се харесаме на сулю и пулю по земното кълбо!!

Аман от вечно вчерашни екзалтирани фанатици, като Митов, които само при споменаването на думите "проатлатнически, пронатовски и проевропейски" получават овулация и с някакво сектантско упорство искат да ни натрапят политическите си халюцинации.

Коментари - Митов в писмо до Главчев: Оттеглям се заради президента, потвърди проруска ориентация | Днес.dir.bg

Митов в писмо до Главчев: Оттеглям се заради президента, потвърди проруска ориентация

В заявлението си до премиера зам.-шефът на ГЕРБ обвинява Румен Радев в нарушение на Конституцията, а външния министър - в осакатяване на позицията ни за Украйна

Обратно в новината

Коментари - Митов в писмо до Главчев: Оттеглям се заради президента, потвърди проруска ориентация | Днес.dir.bg

Коментари

Евала на президента. Тази гнида герберска е за затвора а не за министерството!! Както и всики герберски и депесарски гниди

Ми едно голямо БРАВО за Радев!

Мискинин гербераст, малко срам нямаш ли бе ?? Оставка бе мърши герберастки ! ГРОБ са най-проруската партия в България !

Човече или си правиш регистрация в сайтът, или сменяш ник-а, за да не ти дава съобщение, че е ИП адреса е блокиран!

На тези с евро;ейските ценности тъпотията няма ли край? Те си назначиха министъра и за 2 дни разбраха че не е ок. Егати космоса.

ПП/ДБ са най-проруската партия в България !

Защо? Защото вкара в политиката Кирчо и Кокорчо ли? Или защото сгази тотално Конституцията за втори път? Първият беше, когато назначи Кирчо за миннистър, а той беше с двойно гражданство.

На тъпите лгбт гейове от ПП, ДСБ, ДБ и ГЕРБ все космосът им пречи. А те просто идиоти сър

Къдравата еврейка Сю не скрива омразата си към България и раболепството си към ФАЩ. Ти не си за министър, а за ринач на говежди фъшкии.

Хайде възрожденци покажете за кой ли път простотията си.

Ако този е по-добър от Димитров чудя се колко ли е тъп Димитров?

но какво става от Украйна .... Отива към неизбежно примирие, за което не беше нужна война.

Изчезни бе, педерас къдрав, с педалска ориентация.

На кого ни оставяш, Сю? :(

Този Митов е жив Руски агент !

Този е невероятен артист. Пак искат да правят "ала-бала" с президента. Този път едва ли ще стане.

Даниелчо... пуснаха водата от казанчето вече и те отмиха... тези напъни не впечатляват никого

Мито, кой, кога и как ти е акредитирал някаква отговорност в нслужебното правителство, та ди сега я прехвърляш на Президента?Щото, Радев е фамилното име на ПРЕЗИДЕНТА на Р.България.И той за разлика от тебе има Конституционно право да се обръща към тебе с г-н Митов,за разлика от него, ти дръже си длъжен като народен представител до избора на нов Парламент да назоваваш съгласно Правилника на НС и Конституцията, лицето Румен Радев, до края на мандата му -ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!Каквъ Външен министър си бил, като дори и този елементарен Протокол незнаеш“

Това писмо определено не го е писал той. Горкият човек използват го, за да бъде атакуван президента. Очевидно е! Едва ли би седнал да пише подобни съчинения, че и да ги огласява.

БРАВОто е за конкретния случай! За Кирчо и Кокорчо не мога да го виня, защото и аз в началото направих същата грешка - мислех си, че по-лошо от Чекмеджан не може да бъде и гласувах веднъж за тях. Признавам си излъгал съм се и си посипвам главата с пепел. Предполагам и Президентът се подвел без користни или други задни мисли?

на герберопитеците, все някой друг им е виновен!

г-жа Митова да я пратят на фронта. НЕМЕДЛЕНО. Да развихри там таланта си. Иначе е много лесно от София и с костюмче да даваш акъл. АБЕ ЩО НЕ НИ ПИТАТ ТИЯ МИЗЕРНИЦИ НИЕ КВО ИСКАМЕ?????

Не, ще ти даде грешка ако пробваш пак със ник СТАВРУЛ, но ако пишеш друго име - не дава грешка. То прави проверка по ник нейм и ИП адрес, за друг ник със същото ИП - няма проблем!

Какво искате?

Как може да ми говорят от името на целия народ, че подкрепяме безпрекословно позицията на тъпоумното ни правителство по отношение на Украйна и Русия! Това са нагли и продажни боклуци- ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ станаха най-големите изроди в управлението, т.е. в краденето на държавата, която е на всички нас. Как може без обществено допитване да ми слагат думи в устата или пък да казват какво мисля аз... МНОГО МИРИШЕ НА ДОЛНА, БЕЗОБРАЗНА КОРУПЦИЯ!

Тези от ГЕРБ и ПП-ДБ не разбраха ли, че правителството и вънпния министър трябва да водят политика в интерес на България, а не в интерес на Украйна или някакви си САЩ или Русия. Поне да бяха споменали Шенген бегло в караниците си, а те само Украйна, САЩ и Русия. Въобще всички тези управляващи въобще не ги интересува нищо за нашата страна и за народа а само да получат някакви облаги и закрила да не ги вкарат в затвора.

Един мъж, трябва да умее да приема поражение, така, както приема и победите - с високо вдигната глава, не да се прави на сърдит. Съдейки по начина по който ориентира и жлъчните му думи, това просто показва че му липсват елементарни маниери на сдържаност, нещо, което външен министър на държава трябва да притежава. Явно господина е свикнал винаги да получава каквото поиска и сега му е трудно да преглътне че не стана това, което той много искаше. Ами най-добре е да извлече поука и да спре да се сърди, така или иначе едва ли са много хората на които им пука за този злобар. Моето лично мнение е, че страната ни само печели от това г-н къдравелко да не ни е външен министър. Една зла гад по-малко от която да се срамувам. Изключително противен и отблъскващ човек, много прилича на вожда си - Бойко.

Къдравата Сю - веднага да бъде изпратен в някой украински окоп, да докаже верността си към евро-атлантическите ценности. Бахти клоуните брат, а Банкянския плещи такива малоумни глупости, Министерството било имало доктрина - чул селянина една засукана (в неговото стражарско мозъче) дума и решил да я вмъква където свари. Тиквеник, министерствата нямат доктрина, така както ти нямаш съвест. Толкова сте неграмотни, мазни, прогнили всичката евроатлантическа мафия, че народът го е гнус да ви приключи!

човекът не е виновен, че има хиперфункция на жлъчката

Пачавричката набедена за външен министър _ немедленно на отчет при късокраката монголоидна кремлевска хомо проститука

Няма такова нещо проевропейска и пронатовска ориентация, а само и единствено пробългарска. Държавен служител който не спазва интереса на народа, а на чужда държава или организация, е предател и мястото му е в затвора! 5-15 години затвор по НК член 105. Както и за въвличане на щети при представяне пред чужда държава по член 103. Както и за насърчаване към война срещу България по член 98. Както е и нарушаване на клетвата от конституцията по член 76 алинея 2 с препратки за министри и президент и вице. Не случайно от началото ги наричат коалицията на предателите и те го доказват многократно. Трябвало да се среща с някакъв! Да получи разпореждания ли? От къде накъде! Както за одобрени от посолството. Как питала за избори тук по посолства. Как ходил сряда, петък и понеделник в посолство. Как ще помага на чужда държава, дори да вреди на България. Плюс другите действия с ограбвания. Дето АЕЦ Белене преди гласяха за 4 милиарда лева, а сега говорят, че щели реакторите за АЕЦ Козлодуй да са за под 30 милиарда лева. Как можехме да печелим милиарди от заводи на СААБ, но да плащаме милиарди за Ф-16. Как дарят бронетранспортьори, че да взимат други за милиарди и без конкурс Тези предатели и във война могат да ни вкарат. Украйна не е в НАТО и ЕС. Руснаците от Малорусия/Украйна (те се самоопределят за руснаци), да си се разбират с другите руснаци. Това не е наша работа! Не е и на ЕС и на НАТО. ЕС не е Европа. най-голямата европейска държава е Русия и преди имаше над 38% от територията на Европа. Не могат да си присвояват името Европа. Путин води проевропейска политика в момента! И част от Казахстан е в Европа - там свършва Урал формално делящ Европа. Тъжното е, че някакви ще гласуват пак за тези национални предатели!

Митов МЪЖ ! Чудесен виц! Колкото по некадърен, толкова по- злобен!

Не говори така за майка си

Пичовете и Пичките Партийци , решиха че България трябва да остане само с Партии БСП , ДПС , ГЕРБ , СДС , ИТН , Възраждане , ПП , ДБ . Без Президент , Без ДАНС , без МВР , без Правителство . Това чудо сме го виждали - БКП , БЗНС и ОФ управляваха България чрез Парламента близо 45 години , днес вече имаме Нова Диктатура която е на Власт 35 години , ще чакаме още 10 години .

Моите слуги крепостни селянчета в Задунайская си заработват копейките

Костя е фаворит за леглото на късокраката хомо пачавра

И най-добре с америкнските представители и на ЕС никой да не се среща. Аз ако управлявам, на посланика ще му го кажа ясно. За нормалните неща питайте спокойно, примерно за издирван престъпник или проблеми, но 0 политика и не искайте нищо. Колкото по-далеч, толкова по-здравословно.

Защо не си каже, че Бойко така му е наредил и че му е обещал след изборите да е външен министър.

Абе какво общо има Президента тук ? Митов се отказа заради позицията на Българското дипломатическо дружество, което излезе с ясна позиция в защита на професионализма на Стефан Димитров и против смяната му с Даниел Митов . Я да прочетем какво написаха топ дипломатите за Митов : “ Предлаганият за нов външен министър сегашен зам.-председател на ГЕРБ Д. Митов в предишното му битие на този пост се помни основно с провала кандидатурата на И. Бокова за ГС на ООН и на уникалния за страната ни шанс българин да оглави основната световна организация, както и с отказа България да заеме полагащото ѝ се място на непостоянен член на СС през 2018-2019 г. в полза на Полша по неизвестни причини. Очевидно на времето президентът е имал своите основания да откаже указ за назначаването му за посланик в Румъния !” Ха !

Ама не знаеш на Бойко кой е наредил.

Единственото, което къдравата Сю иска да каже с тази сърцераздирателна тирада е че е прецакан в желанието си да кадрува в министерството. Колкото до Радев той със сигурност е анти спрямо безмозъчни слуги на посолството, които бъркат националния интерес с евроатлантизма в собствената си кариера. А дали е нарушил "новата" конституция къдравелката няма как да разбере докато не понесе отговорността си в съда за това, че е гласувал "За" за тези неграмотни текстове. Наближава "видов ден".

спазва Конституцията на сглобката... бил руски агент, браво Митов, браво за поправките които и ти прие-)

Наскоро даваха статистика за раждаемостта. До 2009г тя се дига. Но 2009г идва ГЕРБ и почва срив всяка година. Единствено изключение 2014г след Орешарски. Графиката на срив на раждаемост е мо-та-мо кога управлява ГЕРБ и последващите.

Я па тоя!

А какво му е лошото да имаш про руска ориентация!? По добре е, от това, да си тъп педал!

Още 3 години и Радев ще е пътник в небитието. Много беди на Родината сътвори. След него ще имаме само про европейски и демократични президенти! Да ни е обеца на ухото сегашния червен безродник, простия фатмак със зелен потник Мунчо! Никога повече да не допускаме такива груби грешки! Дори и Цецка Цачева да беше нямаше да се увърти толкова в говната!

разправия за външен министър Габриел-Денков-Митов е за това кой да ходи навън и да вика.че неговата партия е най,най,най ...послушна. Денков го каза направо.А къде е България -че на кой му пука.

Дани, по-добре е да си затваряш устата и всички да те мислят за глупав, отколкото да я отвориш и да разсееш всякакви съмнения ! Тъпо копеле беше и такова си остана !

Kalin

След Демокраци и Проевропеъска и Проатлантичска станаха мръсни думи лишени от съдаржание от тези които ги употребяват.Хората не са слепи и не са глухи и виждат кои и как се гаври с тези неща.А и тая вой да си дадем и последното останало на Украйна е жалък!Докато не се появи партия която наистина да е Про Българска няма шанс да се оправим гледайко само де се харесаме на сулю и пулю по земното кълбо!!

Аман от вечно вчерашни екзалтирани фанатици, като Митов, които само при споменаването на думите "проатлатнически, пронатовски и проевропейски" получават овулация и с някакво сектантско упорство искат да ни натрапят политическите си халюцинации.