Коментари - Ревизоро: Ще вкарат в митниците куцо и сакато | Днес.dir.bg

Ревизоро: Ще вкарат в митниците куцо и сакато

Всичко куцо и сакато да бъде вкарано и после да му мислим - това явно се цели с премахването на тестовете за интелигентност при назначаването на нови митничари

Обратно в новината

Коментари - Ревизоро: Ще вкарат в митниците куцо и сакато | Днес.dir.bg

Коментари

НИкога не е бил компетентен. Мирише на употребен Памперс.

Директор на митниците в момента е Георги Костов- бивш главен секретар на МВР, известен изключителната си неподкупност, честност и трезвеност /пардон, с обратното/. Като един истински професионалист в щавенето на всичко и всеки от когото могат да се изкарат пари, той дава изключителен пример на подчинените си митничари.

Ревизоро, не разбра ли , че и ти си "изгорял бушон" . Използваха те и сега като те включиха в яслата на народното събрание , взе да мучиш по друг начин. По-добре не се показвай/изказвай/ повече.

баси кви отрепки просперират в тая престъпна кочина, ревизор на прехода кога се крадеше до побъркване, ... баси простото племе са това ганьовците щом се оставят такива долнопрбни мошеници да ги управляват

До сега са вкарали в Митницата, доста хора срещу подкупи... Отделно разни Турци плащат подкупи за да влязат в държавните служби и да завземат България... Трябва да махат митничарите наред- като почнат от Шефовете. В Бургаската митница някакъв Контрабандист на коли е станал митничар- Живко Подметката. Също като оня Иван Тодоров - Доктора, който го взривиха.

куцо и сакто при бай Тошо ?Абе паразит ниеден тия боклуи дето сте в парламента сте без мозък .Клекай на пудела той е здрав и прав и абсолютен идиот.

Не куцо и сакато, а брато и свато.

Първото куцо и сакато в Агенция Митници беше точно този имбецил, даже отказваше да подписва служебната поща, щото не знаеше къде се намира и какво трябва да прави, и само за 6 месеца успя да срине държавния бюджет, докато се сетят да го изритат!

Две числа за малоумниците с минусите: 200 милиона лева събрани от митниците над годишния план през първата половина на 2001-ва година, а през втората половина, след назначаването на този отпадък - 400 милиона лева под плана.

Бат` Емиле, то куцо и сакато станаха народни представители. Зер и ти по тая линия се уреди. Па си седнал за едната митница да плещиш ... Нищо, де, ние си ви знаем вас, далавераджиите ...

Деева и артиста, ти го плюеш той мисли дъжд вали.

(за да имаме след 30 години годни кадри) - Ревизоро , ти за малоумни ли ни считаш ? След 5 години тоя кадър е обигран мошеник и обвързан отвсякъде и трябва да се смени задължително . Колко пъти сменявахме корумпирани с нови и пак ставаха корумпирани и т.н. Номера е да се сменяват докато не са се обиграли , научили номерата и влезли в играта. Що се касае за горивото Лукойл още точи без да мери.

Този Ревизор го знаем,бях на негов конкурс за персонал,не го е срам!

Ми то в полицията беше същото куцо и сакато искаше да стане полицай и бутаха по пет хиляди лева да стане полицай малоумника............

Ако знаете пък какво е в БДЖ......там са като свински черва..........

Ами то и досега беше така, куцо съкато, бати, тати, вуйчо, стринка. Нищо не се е променило

бе, той и Гаринча беше куц, ама беше най-добрия футболист в света и то по времето на Пеле.

Чак сега ли ще влезат тия?! Познавам лично хора, баща му преподавател в Свищов, той на митницата в Русе:) Леко го преебаха се, жена му го напусна шоуто беше свикнала на амнайсе Бона месечно:) богатите тоже плачат:)

НЕКА ! АЗ СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН ЗА ТАКИВА НАЗНАЧЕНИЯ !

Ей тарикат селски, ти по умен ли си от куците и сакатите ? Утре като си счупиш кирливия врат какъв ще станеш ?..

мисли абстрактно, а не буквално

Те понеже сега всички работещи там са с дипломи от Итън и Харвард та си седнал да се ядосваш за това. Яж си депутатската заплата викай Ура и Да живей па си гледай рахата

Фалшификациите около тези конкурси са известни на всички. Поне стига с тоя цирк. Няма държавен служител назначен защото е издържал конкурс. Всичките са с връзки. Такива схеми се измислят,че направо човек да се чуди колко мислене и време отделят за такива неща.

То куцо и сакато отдавна е там. Достатъчно е да имаш определена сума за да се класираш и да делиш с шефовете

че митничар не се става току-тъй. Тестовете са за пралама, за наивниците. Така, че да не ни прами на балами.

Защо Ревизоро не каже как Директора на дирекция"Организация и управление на човешките ресурси" Елена Кирилова е преминала теста при второто си назначение. Какви връзки е използвала, за да заеме отново това място. Най корумпирания човек в Митницата. В случая крадеца вика "дръжте крадеца".

Навсякъде в тази държава в администрацията работи КУЦО и САКАТО .... така че нищо ново под слънцето .... затова са ни куци и сакати резултатите като народ и държава.

В цялата държава, от половин век насам е зададен курса и се следва безотказно: Затъпяване, затъпяване, затъпяване!

тоя откри топлата вода. точно при демокрацията се назначава куцо и сакато на постове като областен управител,управител на държавни дружества/АЕЦ Козлодуй например/За НЕК ,Образователното министерство,Здравеопазването или МВР не е за говорене въобще,драги ми Ревизиро..

ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА РОТА НА МАФИЯТА ! И КАТО ТАКИВА, ОТ ТЯХ НЕ СЕ ИСКА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, А ДА СЪБИРАТ ЧИННО ПАРИ ЗА ГОСПОДАРИТЕ СИ ! РАЗБИРА СЕ , ОСТАВА ДОСТА И ЗА ТЯХ !

Нещо не проумявам, толкова високи изисквания, много кандидати за длъжност митничар, в повечето случаи работното място е в периферията на държавата и всичко това за заплата близка до минималната. :)

Абе тиквеник, подбери си бумите. Какво лошо има "куцо и сакато" да има в митницата? Ти по добре се оттъви от корумпираните....

Емил Димитров е роден на 20 февруари 1962 г. в Перник. Депутат е от групата на Патриотичния фронт. Завършил е Института за музикални и хореографски кадри за тъпо, куцо и сакато и право в Югозападния университет Неофит Рилски за нещастници неиздържали тестовете за интелигентност и за куцо и сакато.

Ревизоро пусна духът от бутилката! Тест с помощта на компютър, от 50 въпроса от общо 1000, решава МНООГО проблеми. От тест за завършил 8клас, а не платена диплома до тест за всякакви длъжности и ... поглеж в България вече може да се диша и "Another one bites the dust" на Европата...

Покрай теста за интелигентност за митничари, веднага възникват ред въпроси. Ами тест за депутати? Ами за министри? Ами за съдии и пркурори? Излиза че за нас е мноо важно да имаме умни митничари, но няма никакво значение колко са тъпи управниците ни. Или какви хора пишат и гарантират законите?

Много адекватни въпроси, но кой да отговори? Некомпетентността е новата нормалност. Ера на връзките и правилните познанства. Трябват удобни хора, а не умни...

симо

Нивото на компетентност трябва да бъде сведено да нивото на ГЕРБ---НУЛА.......Един ,,Винету,, като тест е достатъчен....

Като си представи колко е крал и сега не може плюе със всички сили.кражба е бизнес в който ти не участваш.

Абе РЕВИЗОРО като до сега не беха куцо и сакато КВО СТАНА - НИЩО! уМНИК ГОЛЕМ СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

симо

Преизпълняват си приходните задачи и поне НЯКАКЪВ РЕД има.....разбра ли,гошо,гошко прасето....

Боклук с купена диплома от ЮЗУ, тест за интелигентност не е разписан от законодателя нито в нито Закона за държавния служител, нито в Наредбата за провеждане на конкурсите за назначаване на държавни служители, нито в Наредбата за условията и реда за оценяване изпълнението на служителите в държавната администрация. Никога досега толкова много слабообразовани и некомпетентни, зле професионално и морално, често просто некадърни и направо прости, нерядко безпардонни, при това алчни, ловки, повратливи хора като Емил Димитров /Ревизоро/ не са нахлували във всички нива на управлението на държавата и общините! Свидетели сме на явление, на феномен. Направо - на бедствие, което напоследък започва да придобива чудовищни размери и се превръща вече и все повече в заплаха за демократизацията, модернизацията, европеизацията и дори за националната сигурност на страната ни! Емил Димитров -Ревизоро е завършил е Института за музикални и хореографски кадри и се е занимавал с народни танци като хореограф. После поради жилищни проблеми отива в строителството, където работи като електроженист.

Какъв е механизмът за подбор на хора в Патриотичен фронт НФСБ и ВМРО, че става възможно подобни потресаващи недоразумения и излагации като ЕМИЛ ДИМИТРОВ СИМЕОНОВ да додрапват до такива високи постове и позиции?

Емил Димитров е роден на 20 февруари 1962 г. в Перник. Депутат е от групата на Патриотичния фронт. Завършил е Института за музикални и хореографски кадри и право в Югозападния университет Неофит Рилски.

стът за обща култура е въведен през 2010 година, защото се оказало, че мераклиите за митничари не знаят дали Гъpция ни е южна или ceвepна cъceдка и през кои държави може да е преминала задържана на нашата граница пратка наркотици, тръгнала от Колумбия. А сега се оказва, че тестът е отпаднал, защото имало много скъсани.

Вацлав Хавел беше казал"По-добре временна некомпетентност,отколкото постоянен саботаж".Явно интелигентните създават повече проблеми.

бг продължава да си е кочина.

Ами, прав е човека, ама к'во от това... То, да е само проблема в митниците... Ние всички виждаме ежедневно, какво се случва и как Простотията, Невежеството Глупостта и Наглостта завзимат все по-големи територии от общественият ни живот, НО нищо не правим по въпроса, защото ни мързи и все чакаме някой друг да дойде "да ни оправи"... А докато си чакаме, времето минава, поколения идват и си отиват, а нещата си остават все същите - "нищо и половина"!

симо

Все пак се ,,развиваме,, по амерички модел и под техен надзор....Те освен за корупция и малцинства за друго НЕ ни критикуват....Ерго--всичко е НОРМАЛНО....

И кога ще разбере матрияла, че точно ГЕРБ са истинските наследници на БКП!

Ще вкарат саде нашето дето ще да ни е преданоо па макар куцо и сакато е принципа на властващите:(((((

в митниците нямат място куцо и сакато, там е запазен периметър на слепи и глухи. Изключение само за звука на парите.

Зер сега е кадърно...

Ще Ви се развалят далаверите

"сравни ситуацията с тази от времето на комунизма, когато на високи постове се оказвали некадърни хора с връзки по партийна линия"

Куцо и сакато, но вярно на ГЕРБ. И при соца имаше нещо подобно, но в сферата на материалното производство се търсеха и намираха грамотни хора, които да вършат работата.

симо

Все пак онези,,некадърници,, ни направиха СРЕДНО РАЗВИТА ПРОМИШЛЕНА ДЪРЖАВА-на 35 място в света.....

Започва конкурс за "нови богаташи".

За кадрите на Тиквата тест за интелигентност означава глад и безработица.

Коментари - Ревизоро: Ще вкарат в митниците куцо и сакато | Днес.dir.bg

Ревизоро: Ще вкарат в митниците куцо и сакато

Всичко куцо и сакато да бъде вкарано и после да му мислим - това явно се цели с премахването на тестовете за интелигентност при назначаването на нови митничари

Обратно в новината

Коментари - Ревизоро: Ще вкарат в митниците куцо и сакато | Днес.dir.bg

Коментари

НИкога не е бил компетентен. Мирише на употребен Памперс.

Директор на митниците в момента е Георги Костов- бивш главен секретар на МВР, известен изключителната си неподкупност, честност и трезвеност /пардон, с обратното/. Като един истински професионалист в щавенето на всичко и всеки от когото могат да се изкарат пари, той дава изключителен пример на подчинените си митничари.

Ревизоро, не разбра ли , че и ти си "изгорял бушон" . Използваха те и сега като те включиха в яслата на народното събрание , взе да мучиш по друг начин. По-добре не се показвай/изказвай/ повече.

баси кви отрепки просперират в тая престъпна кочина, ревизор на прехода кога се крадеше до побъркване, ... баси простото племе са това ганьовците щом се оставят такива долнопрбни мошеници да ги управляват

До сега са вкарали в Митницата, доста хора срещу подкупи... Отделно разни Турци плащат подкупи за да влязат в държавните служби и да завземат България... Трябва да махат митничарите наред- като почнат от Шефовете. В Бургаската митница някакъв Контрабандист на коли е станал митничар- Живко Подметката. Също като оня Иван Тодоров - Доктора, който го взривиха.

куцо и сакто при бай Тошо ?Абе паразит ниеден тия боклуи дето сте в парламента сте без мозък .Клекай на пудела той е здрав и прав и абсолютен идиот.

Не куцо и сакато, а брато и свато.

Първото куцо и сакато в Агенция Митници беше точно този имбецил, даже отказваше да подписва служебната поща, щото не знаеше къде се намира и какво трябва да прави, и само за 6 месеца успя да срине държавния бюджет, докато се сетят да го изритат!

Две числа за малоумниците с минусите: 200 милиона лева събрани от митниците над годишния план през първата половина на 2001-ва година, а през втората половина, след назначаването на този отпадък - 400 милиона лева под плана.

Бат` Емиле, то куцо и сакато станаха народни представители. Зер и ти по тая линия се уреди. Па си седнал за едната митница да плещиш ... Нищо, де, ние си ви знаем вас, далавераджиите ...

Деева и артиста, ти го плюеш той мисли дъжд вали.

(за да имаме след 30 години годни кадри) - Ревизоро , ти за малоумни ли ни считаш ? След 5 години тоя кадър е обигран мошеник и обвързан отвсякъде и трябва да се смени задължително . Колко пъти сменявахме корумпирани с нови и пак ставаха корумпирани и т.н. Номера е да се сменяват докато не са се обиграли , научили номерата и влезли в играта. Що се касае за горивото Лукойл още точи без да мери.

Този Ревизор го знаем,бях на негов конкурс за персонал,не го е срам!

Ми то в полицията беше същото куцо и сакато искаше да стане полицай и бутаха по пет хиляди лева да стане полицай малоумника............

Ако знаете пък какво е в БДЖ......там са като свински черва..........

Ами то и досега беше така, куцо съкато, бати, тати, вуйчо, стринка. Нищо не се е променило

бе, той и Гаринча беше куц, ама беше най-добрия футболист в света и то по времето на Пеле.

Чак сега ли ще влезат тия?! Познавам лично хора, баща му преподавател в Свищов, той на митницата в Русе:) Леко го преебаха се, жена му го напусна шоуто беше свикнала на амнайсе Бона месечно:) богатите тоже плачат:)

НЕКА ! АЗ СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН ЗА ТАКИВА НАЗНАЧЕНИЯ !

Ей тарикат селски, ти по умен ли си от куците и сакатите ? Утре като си счупиш кирливия врат какъв ще станеш ?..

мисли абстрактно, а не буквално

Те понеже сега всички работещи там са с дипломи от Итън и Харвард та си седнал да се ядосваш за това. Яж си депутатската заплата викай Ура и Да живей па си гледай рахата

Фалшификациите около тези конкурси са известни на всички. Поне стига с тоя цирк. Няма държавен служител назначен защото е издържал конкурс. Всичките са с връзки. Такива схеми се измислят,че направо човек да се чуди колко мислене и време отделят за такива неща.

То куцо и сакато отдавна е там. Достатъчно е да имаш определена сума за да се класираш и да делиш с шефовете

че митничар не се става току-тъй. Тестовете са за пралама, за наивниците. Така, че да не ни прами на балами.

Защо Ревизоро не каже как Директора на дирекция"Организация и управление на човешките ресурси" Елена Кирилова е преминала теста при второто си назначение. Какви връзки е използвала, за да заеме отново това място. Най корумпирания човек в Митницата. В случая крадеца вика "дръжте крадеца".

Навсякъде в тази държава в администрацията работи КУЦО и САКАТО .... така че нищо ново под слънцето .... затова са ни куци и сакати резултатите като народ и държава.

В цялата държава, от половин век насам е зададен курса и се следва безотказно: Затъпяване, затъпяване, затъпяване!

тоя откри топлата вода. точно при демокрацията се назначава куцо и сакато на постове като областен управител,управител на държавни дружества/АЕЦ Козлодуй например/За НЕК ,Образователното министерство,Здравеопазването или МВР не е за говорене въобще,драги ми Ревизиро..

ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА РОТА НА МАФИЯТА ! И КАТО ТАКИВА, ОТ ТЯХ НЕ СЕ ИСКА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, А ДА СЪБИРАТ ЧИННО ПАРИ ЗА ГОСПОДАРИТЕ СИ ! РАЗБИРА СЕ , ОСТАВА ДОСТА И ЗА ТЯХ !

Нещо не проумявам, толкова високи изисквания, много кандидати за длъжност митничар, в повечето случаи работното място е в периферията на държавата и всичко това за заплата близка до минималната. :)

Абе тиквеник, подбери си бумите. Какво лошо има "куцо и сакато" да има в митницата? Ти по добре се оттъви от корумпираните....

Емил Димитров е роден на 20 февруари 1962 г. в Перник. Депутат е от групата на Патриотичния фронт. Завършил е Института за музикални и хореографски кадри за тъпо, куцо и сакато и право в Югозападния университет Неофит Рилски за нещастници неиздържали тестовете за интелигентност и за куцо и сакато.

Ревизоро пусна духът от бутилката! Тест с помощта на компютър, от 50 въпроса от общо 1000, решава МНООГО проблеми. От тест за завършил 8клас, а не платена диплома до тест за всякакви длъжности и ... поглеж в България вече може да се диша и "Another one bites the dust" на Европата...

Покрай теста за интелигентност за митничари, веднага възникват ред въпроси. Ами тест за депутати? Ами за министри? Ами за съдии и пркурори? Излиза че за нас е мноо важно да имаме умни митничари, но няма никакво значение колко са тъпи управниците ни. Или какви хора пишат и гарантират законите?

Много адекватни въпроси, но кой да отговори? Некомпетентността е новата нормалност. Ера на връзките и правилните познанства. Трябват удобни хора, а не умни...

симо

Нивото на компетентност трябва да бъде сведено да нивото на ГЕРБ---НУЛА.......Един ,,Винету,, като тест е достатъчен....

Като си представи колко е крал и сега не може плюе със всички сили.кражба е бизнес в който ти не участваш.

Абе РЕВИЗОРО като до сега не беха куцо и сакато КВО СТАНА - НИЩО! уМНИК ГОЛЕМ СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

симо

Преизпълняват си приходните задачи и поне НЯКАКЪВ РЕД има.....разбра ли,гошо,гошко прасето....

Боклук с купена диплома от ЮЗУ, тест за интелигентност не е разписан от законодателя нито в нито Закона за държавния служител, нито в Наредбата за провеждане на конкурсите за назначаване на държавни служители, нито в Наредбата за условията и реда за оценяване изпълнението на служителите в държавната администрация. Никога досега толкова много слабообразовани и некомпетентни, зле професионално и морално, често просто некадърни и направо прости, нерядко безпардонни, при това алчни, ловки, повратливи хора като Емил Димитров /Ревизоро/ не са нахлували във всички нива на управлението на държавата и общините! Свидетели сме на явление, на феномен. Направо - на бедствие, което напоследък започва да придобива чудовищни размери и се превръща вече и все повече в заплаха за демократизацията, модернизацията, европеизацията и дори за националната сигурност на страната ни! Емил Димитров -Ревизоро е завършил е Института за музикални и хореографски кадри и се е занимавал с народни танци като хореограф. После поради жилищни проблеми отива в строителството, където работи като електроженист.

Какъв е механизмът за подбор на хора в Патриотичен фронт НФСБ и ВМРО, че става възможно подобни потресаващи недоразумения и излагации като ЕМИЛ ДИМИТРОВ СИМЕОНОВ да додрапват до такива високи постове и позиции?

Емил Димитров е роден на 20 февруари 1962 г. в Перник. Депутат е от групата на Патриотичния фронт. Завършил е Института за музикални и хореографски кадри и право в Югозападния университет Неофит Рилски.

стът за обща култура е въведен през 2010 година, защото се оказало, че мераклиите за митничари не знаят дали Гъpция ни е южна или ceвepна cъceдка и през кои държави може да е преминала задържана на нашата граница пратка наркотици, тръгнала от Колумбия. А сега се оказва, че тестът е отпаднал, защото имало много скъсани.

Вацлав Хавел беше казал"По-добре временна некомпетентност,отколкото постоянен саботаж".Явно интелигентните създават повече проблеми.

бг продължава да си е кочина.

Ами, прав е човека, ама к'во от това... То, да е само проблема в митниците... Ние всички виждаме ежедневно, какво се случва и как Простотията, Невежеството Глупостта и Наглостта завзимат все по-големи територии от общественият ни живот, НО нищо не правим по въпроса, защото ни мързи и все чакаме някой друг да дойде "да ни оправи"... А докато си чакаме, времето минава, поколения идват и си отиват, а нещата си остават все същите - "нищо и половина"!

симо

Все пак се ,,развиваме,, по амерички модел и под техен надзор....Те освен за корупция и малцинства за друго НЕ ни критикуват....Ерго--всичко е НОРМАЛНО....

И кога ще разбере матрияла, че точно ГЕРБ са истинските наследници на БКП!

Ще вкарат саде нашето дето ще да ни е преданоо па макар куцо и сакато е принципа на властващите:(((((

в митниците нямат място куцо и сакато, там е запазен периметър на слепи и глухи. Изключение само за звука на парите.

Зер сега е кадърно...

Ще Ви се развалят далаверите

"сравни ситуацията с тази от времето на комунизма, когато на високи постове се оказвали некадърни хора с връзки по партийна линия"

Куцо и сакато, но вярно на ГЕРБ. И при соца имаше нещо подобно, но в сферата на материалното производство се търсеха и намираха грамотни хора, които да вършат работата.

симо

Все пак онези,,некадърници,, ни направиха СРЕДНО РАЗВИТА ПРОМИШЛЕНА ДЪРЖАВА-на 35 място в света.....

Започва конкурс за "нови богаташи".

За кадрите на Тиквата тест за интелигентност означава глад и безработица.