21.5 кг хероин за 2 млн. задържан от митничарите на Калотина

Над 21,5 кг хероин задържаха митнически служители на МП Калотина при проверка на лек автомобил с българска регистрация, пътуващ от България към Западна Европа.

Обратно в новината

Коментари - 21.5 кг хероин за 2 млн. задържан от митничарите на Калотина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваньо Танов умря. Крадливата директорка на митниците- Розалия да вземе и тя да умира скоро. Да ходи ни се самоубие на улицата заедно с това което е откраднала. Да може и други да забогатеят.

Ех, убавците ми теееее Никой не пренася 21,5 кг. Митничарчетата, дяволи такива, кажете къде са останлите 0,5 кг? :)))))))))))))))

Мноо си тъп,некои наркотици са легализирани,земи и чети,овен,дано децата ти не са толко прости

Не са си платили и са ги хванали ! Защо след като ги хващат навсякаде се продават наркотици ? Отговора е ясен за всички .

сега ще им набият каските от Брюксел .... това вещество е крайно необходимо за щастието на европееца .... слязат ли от черешата и видят реалността ... може да стане страшно

Трябва да се гласува закон"който пренася наркотични вещества повече примерно - килограм да бъде осъден на доживотен затвор без право на замяна и край - няма да минават през БГ.

Така трябва да се работи, митници, съдилища, прокуратура, всички....белким потегли кервана нанякъде.

да ги затварят за дълго, ще продължат безстрашно да са криминални! Няма ден без съобщения за криминалност!

ей тия не смениха цвета на туй тиксо

що не ги оставите да си довършат работата ... то от какво друго можеш да изкараш някои лев в бг ... и без това утре ще ги пуснат ...

Нищо чудно през съседния терминал да е минал камион с хероин за 50 млн. "Случайно"! А заловения да е за замазване на очите.

Нищо ново за България Гробищата са пълни със децата ни. знаете го !!!!!!!!!!!!!!!!!1 Това не е държава а един истински ад. Няма изход за нищо !!!!!