Спецакцията на Малко Търново заради такса ”спокойствие”

Има задържани при спецакцията на ГДБОП на Митнически пункт Малко Търново, научи Дир.бг от свои източници в службите.

Обратно в новината

Коментари - Спецакцията на Малко Търново заради такса ”спокойствие” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли воля в съдебната система веднъж завинаги да прекратят мераците на алчните митничари за пари? А то всеки месец хващат поредната група т.н. "митничари" и тъй като няма никакво наказание си продължават да тормозят гражданите. Докога- не се знае.

автобусите плащат и минават с акцизни стоки ,

поредната ,,ревизия,,..да няма разлика в големи приходи и малък,,отчет,,...!!! както беше казал един ,,политик,, в миналото...!!! ,,..не крадете,..а присвояваите..,,!!!

Kalin

като чета такива новини все си викам колко ли вече хиляди митничари арестуваха че да са останали още за арестуван?или просто едните ги арестуват а предишните арестувани ги пускат да заместят колегите си.важното е ча са си взели поука и вече знаят на кой да се отчитат.

Министърът обеща зрелища и удържа думата си. Онзи ден хванаха началника в Пловдив. Днес него го пуснаха, щото хванаха мутрите пуцали в София. Утре пускат мутрите, щото хванаха митничарите. И така до пълното щастие на "матряла".

тази бездарна пиеса омръзна на всички. време е да омръзне и на автора, и на сценариста, и на директора на театъра!

Пак ли? Какво стана с предишните арестувани митничари? Май пак се симулира дейност!?!

митничари ,полицаи ,чиновници ,депутати , държавните служители са гнусна дона паплач -паразитите на тази страна!!!!!

Е, и? Някой да се е впечатлил от тази новина? Да е осъден някой митничар досега? Всъщност има, но после те обжалват и всичките са си възстановени на работа. Осъден и вкаран в затвора митничар в България няма да видим, същото се отнася и за политиците, и за ония дембели от високите етажи на властта.

И от кога трафикът на хора е проблем на митниците? Митниците контролират движението на стоки, не на хора. Защо ГДБОП не се занимае с Гранична полиция и нейните хора на Малко Търново - те би трябвало да "хващат" нелегалните....

Митничари с подкупи. Полицаи шефове на нарко банди. Депутати с финансови и роднински конгломерати по общините. Президент с офшорни сметки и куп имоти. Министър председател, който склонява градски прокурор да извърши престъпление по служба. Съдии помагащи на рекетьорски банди. Шеф на полиция в голям град съучастник на телефонни измамници и т.н. Докъде ли ще стигне този опит за държава най-накрая ??

Пак всичката пара в свирката.

Само корупция по тия митници - да ги правят затвори за митничарите директно и там да си лежат !

То добре затвори ще направят, но нали някой трябва да ги осъди първо. А може и като чичко Сталин - има митничар има проблем няма митничар няма проблем :) Аз лично съм ЗА

А, ще ги пуснат скоро сещо като полицая заиграл се с ало измамниците. Не разбрахте ли че всичко е прах в очите само. България се управлява от кратуни и тикви Да живее октопода, сиреч Българската правосъдна система.

Е И

Тия митничари, най добре да бъдат застреляни. Който ги убие, хем доста пари ще вземе, хем и по- добре ще живеем в България.

Ама защо ги задържат, милите, нали ще ги пуснат веднага? Ех как една акция не успя, просто незнам...

''ОСЪДЕНИ НЯМА ДА ИМА'' .

Хората на Флоров са подготвили терена за снимки на новия филм на Елена Йончева и продуцентската къща на БСП. :)))

и митничарите през половин година ни го разиграват тоя цирк, накрая всички забравят, а осъдени няма!

Ти да видиш, какво раздвижване, какви маневри ( на третия етаж)