Депутат от ГЕРБ опитал да спре репортаж за митничар

Зам.-шефът на парламента и депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов се е опитал да спре репортаж на Нова тв за скъпите имоти и коли на митничари.

Обратно в новината

Коментари - Депутат от ГЕРБ опитал да спре репортаж за митничар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не съм прав явно( за всякото чудо за три дни),признавам си!бобо сигурно "сърфира в дира,и сега лъчко подал две оставки!!!

За тези издънки на много места по света се подават оставки.НО ТУК Е БЪЛГАРИЯ И ТРУДНО СЕ ИЗПУСКА КОКАЛА.

ББ четеш ли ко става. Този кът комунетата.Я покажи ко можеш,ако го можеш...тоя гинеколог Лъчку де мъж му бил пациент или Бранков не мъж...обърках са

Гнусни и алчни милиционерчета - затова ли ви гласувахме доверие - да ни крадете и лъжете като досегашните. Къде сте бе бойковисти скапани - как ще коментирате тоталната милиционерска шуробадщанащина ? Айде писна ми от алчни и неграмотни простаци !

Тия и лъжат и крадат повече.

Господин Брисов, за 20 години гласувах 2 пъти; 89 година и сега 2009 година, като при това, за първи път със съпруга ми се наредихме на опашка. В началото на демокрацията имаше купони и големи опашки. Никога не сме чакали подредени на тях. Справяхме се по някакъв начин. Но сега във Вашачест сде подредих и чаках 40 минути. Било е напразно . Загубихте моето доверие, постепенно, бавно и сигурно. Не съм сигурна, че Ви пука от това, но на мен и моите близки ни е малко страшничко. Само с богатство и пари не се живее. Последните винаги в нашия случай са откраднали и злоупотребили повече от предишните, учейки се от грешките им. В момента е така. Набирате бясна скорост.

Бойко, къде си тръгнал с таквиз другари?

Защо се учудвате? Лъчо Мозъка отдавна е демонстрирал какво представлява. Нека припомня, че бе избран като депутат от НДСВ, а после дезертира и се присламчи към ГЕРБ. За което беше ухажван като единствен техен депутат в предишното НС. Какво да очакваш от такива хора??

Новата тройна коалиция работи по новите стандарти за управление.Да Ви е честито управлението на ГЕРБ!

Тоя полуинтелигент само вреди на ГЕРБ, махайте го по-скоро, иначе заразата ще плъзне навсякъде! Ако не го махнеш и ти си същия...

жалко,много жалко, че народеца си мисли че тия и само тия от герб ще ги оправят, е НЕМА ДА СТАНЕ.

Май герб се оказаха по-корумпирани и от Доган и Станишев. И аз защо гласувах за тях?

Сега се питам каква ще бъде реакцията на Бойко? Нали викаше, че накаже всеки който не работи честно ето един пример. Очаквам неговата реакция не само аз а и целия български народ.

ако нашите управници изкаха даим вземат имотите на всички тези далавераджии сега нямаше да се чудят как да закърпят бюджета.

Браво на журналистката!Смела жена!!!

Незабавна ОСТАВКА но понеже това не е практика у НАС да направим "подписка" до Б.Б.

В белите държави това е повод за подаване на оставка... Но тук цирка не свършва.

проф.Воденичаров ,му даде диплома за МЕДИЦИНСКИ МЕНИДЖМЪНТ ,без изпит .

Е този под път и над път се излага ...

Ако и сега не бъде изгонен от Клюна редиците на Герб , в тази държава за нищо нямя да се промени. Егати наглостта, да се обажда и да спира репортаж, за спонсора си "пациент". Доста станаха гафовете около тебе Лъчезаре. Целия авторитет на Герб отива на кино заради такива като тебе. Това ли е правилната демократична програма на Герб, това ли са новите не корумпирани лица на Герб?

Бойко трябва да го махне тоя ... За да се опитва да спира репортаж явно има изгода

всяко чудо - за три дни!!!...както стана и с условната присъда на дупетатина великов...велкоме у булгаристан :(

Всички са един дол дренки !!! Както потулиха Лечков, така ще потулят и тоя гербер ! И накрая увехналия гернерски букет на боклука !

от самото начало и до момента съм убедена, че тия смешковци от ГЕРБ за нищо,АМА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ и си го доказват със всеки изминал ден,разровете и други от рода на ФИДОСОВАТА и от там ще се хванете за главата. И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ МОЛЯ ВИ УМНАТА, ТИЯ СЕ ВЗЕХА МНОГО НА СЕРИОЗНО И СЕ УСРАХА ДО НАД УШИТЕ.

Време е Борисов да се огледа около себе си и да се опита да елиминира тези некадърници. Г-н Иванов още като го видях направих асоциация с червей.

всички са в "играта" от боико борисов до последния чиновник. jял ме е за булгаря

недостоен за поста и политиката човек,това за мен е л.иванов,колкото по бързо борисов се отърве от такива кариеристи като него, шанса на герб да остане в политиката е по голям.

боби,слаба кадрова политика,както в центъра така и в периферията този на снимката е един от многото,които с действията и опиянението си от власт предрешават краха на проекта герб,въпреки силната външна протекция.

борисов,защо търпите този нагъл,некадърен и ограничен лъчезар иванов,защо го оставяте да срива и без това разклатеното доверие на избирателите в герб.

що не проверите и танов хаха смешник или се страхувате че му плащат много яко да върши мръсотий

заради такива като този ,изключително нагли и неподготвени за политиката хора,по върховете на герб и по места,вашата партия ще загуби местните избори,а вие няма да изкарате мандата си.

Бойко не ти ли писна от Цецка и Лъчо. Един ден тя се дъни на другия Лъчко.И дватама са мозъци невиждани досега в парламента. Всички ги виждаме че са прости и некомпетентни особенно нахалната Цецка

тоя помияр бб още ли се мота в правителството.колкото по скоро му бием шута толкова по малко загуби за народа.да ходи да мете спортната зала ама и за там маи не става

уууууу,извадете му едното око....вземайте джипа на митничарчето,не му треба.конфискация и на имота и ги дайте на бедните.тоя дето му бърше задника надалеч от политиката.и да не заемат никакви постове никога повече.тук за 1 бутилка вино платена с служебни пари,вкараха политик зад решетките.и това заслужават всички такива които скубят от народа.ЕВАЛЛА на журналистката ДИЛЯНА ГАЙТАНДЖИЕВА !!!!- извади им всичките имоти да види българина как го доят,и т.н.направо ги снимай как работят да ги видим за 24 часа какво вършат.само в бг има толкова работни хора на митница.в европа са до 3 ма.тук под 6 не съм виждал.и не се разболяват корави са.пусти сап и 8 номер мотика да копае царевицата.

Я мислам, като Боци, тук Станешев е виновен..... Да идва и да си управлява Станишев, туй нещо, не било като онуй нещо, не стаааме за лула тутун...

Оправляващите депутати са все от кол и въже , а за капак водачи са им Фидоска Цецка и моъка, ама той и патрона им..... нам думи....

прочете ли какво си написал?

БРАВО БОЙКО!НИЕ ТИ ВЯРВАМЕ МНОГО.СТАРИТЕ ПАРТИИНИ СЕКРЕТАРИ НЕ ГИ СЪКРАТИХА ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕТПРИЯТИЯ,ЗАПЛАТИТЕ НЕ СЕ ПРЕВЕЖДАТ РЕДОВНО ОКОПАСЕ С НАИ ГОЛЕМИ НЕКЪДЪРНИЦИ И НИЕ ПО СТАРИТЕ СТЯГАМЕ КУФАРИТЕ.КАКВО ТЕ ИНТЕРЕСУВА ЗА НАС БОГАТЕЙ С ТЕЗИ КАДРИ.МИСЛЕХЧЕ НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ МОЖЕЩИ И ДОСТОЙНИ ХОРА.ДОБРЕ ВИ БЪЗСПЯВАТ !ПО ДОБРЕ И ОТ Л Е Н И Н!

Не сте по-различни от предишните, г-н Борисов. Все тях обвинявате , а вие къде сте, на същото крадливо ниво сте. А ХОРАТА ИМАХА НАДЕЖДА! НО ВИЕ Я УБИХТЕ!

Имам една позната, която го познава тоя псевдо-доктор от периода му във Военна болница още. Още до като бяха предишните на власт, тя каза, че е говорила с Лъчо, и от него знае, че "ей сега като дойде Бат Бойко на власт и ще направи Лъчо здравен министър" - нещо такова й казал той. Тя знаеше, че Лъчо е нещо като личен доктор и пръв приятел на ББ, и не мина много време, последваха избори и наистина... ББ спечели изборите, а "нашият" доктор това и чакаше - да се намърда на висок пост покрай ББ. Така и стана. Така, че...ако наистина е "много близък" с ББ, едва ли ще му се случи нещо на тоя наглец и нагаждач на къде задуха вятъра... времето ще покаже. Чак по-късно стана и екшъна с жена му и дъщеря му... тоя екземпляр алчен хич не е читав човек явно. То не бе вояжи с любовницата до САЩ, то не бяха назначавания на същата на топло местенце, то са само изцепки... а в докторските среди и във Военна болница само го обсъждат, че като доктор е кръгла НУЛА и само се развявал важно-важно по коридорите на болницата с бялата престилка, но бил адски посредствен. Явно гордостта му се е основавала не на това какво може като доктор, а на парите, джипове, апартаменти, кеш, пътуване и пазаруване до Гърция с пълни торби... повярвайте, Hondos center в Солун (близо до IKEA & Medditeranean Codmos) никак не е евтин магазин, там са само скъпи и луксозни стоки, видях го лично с очите си, там не е за всеки! Та тоя Лъчо...що да не е нагъл в поведението си...явно чувства гръб в лицето на ББ, и явно има някакво взимане-даване с митничарските кръгове. От гинеколжка заплата ...туй не ще да е тез финансови облаги. Незнам, но според мен, ББ няма с пръст да го пипне, и както всичко у нас - ще се забрави, всяко чудо за 3 дни. Според мен и Фидосова- Джаба е за изгонване. Тая свиня недоклатена какви далавери и мръсотии ги върши и тя...бедна ви е фантазията. Достатъчно е да попитате съгражданите й в Монтана. И тя трябва У ЛЕВО!

Наше момче ясновидче предрече, че БъБа ще бъде предаден от двама от най- близките си хора. Първият е ясен! Ха познайте от първия път, кой е втория?

Спомняте ли си преди време, където Слави Трифонов спомена как Боко Тиквата праща СМС-и по медиите? Е, сега като се замислите май ще се окаже, че е истина, а и явно си е практика! Замислете се колко ли неща се потулват, без да се разбира...