Гонят БСП от Бузлуджа, те се заканиха ”да светнат” ГЕРБ

Управляващите се опитват да провалят тържествата на левицата на Бузлуджа и планираното осветяване на звездата на паметника на върха, оплака се пред журналисти секретарят на БСП Антон Кутев.

Обратно в новината

Коментари - Гонят БСП от Бузлуджа, те се заканиха ”да светнат” ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва да съборим-паметник на някакви тапири наложили ни иззеднически политически режим и паметник на умряла партия на Бузлуджа!Хубаво ,че дават кебапчета иначе няма да има и 15 човека гори при клозета!

Хубаво показвате на видеото "красотите" на символа на БСП. Ми, че то по-хубаво от новата спортна зала. Добра предизборна гледка.

КУТЕВ, ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДАШ КУКЛИТЕ? ТАМ ПОНЕ НЯМА ТАКИВА БОКЛУЦИ, КАТО НА БУЗЛУДЖА.

Хане Путку, тъпотията ти я надминава единствено тази на КГБ! Той е номер едно, ти си втори, каквото и да правиш!

e хайде,хайде...недей така скромно-лидерът "по тъпотия" тук си ТИ!

Щом и с Бузлуджа взехте да се гаврите, много ниско сте паднали. Цигани са обрали електрическите кабели, но и цигани пишат тук. Едно време и циганите ни бяха нормални и човечни, а сега и българите ни са поциганели! Я се стегнете българи! Не падайте толкова ниско! Я се стегнете и вие български цигани- за два метра проводник ли се продадохте? Бъдете живи и здрави всички и на Бузлуджа се поклонете и извинете. "Демокрацията" от хора прави изроди, но вие сте хора и от "демокрация" направете обратно нормален живот! Демокрацията, каквато е била исторически е съдържала и демос-народ, но и роби, избивани по стадионите. Това ли искате да върнем??? НЕ, МЕРСИ!

Дядо, няма да те разберат тия пикляци, всуе се мъчиш да пишеш. България, която строихме ние и бащите ни, си отива безвъзвратно. Бъди здрав!

Наборе, проблемът не е в демокрацията, а в тези, които уж я прилагат. А те са същите, които окипазиха и социализма и вместо да стъпят на построеното и направеното, те заграбиха каквото могат, а другото разрушиха. Сега пак са с най-големи усти и в първите редици да ни оправят - виждаш им агентите и във форума всека ден...

Спокойно, и да се срути този кенеф нищо не може да направи на бетонираните комунистически кратуни, намиращи се вътре.

А пък ГЕРБ се снабдиха с предпазни очила..Като тези на електроженистите..:)))

какво ще стане ако не светне звездата. по добре направете един съботник и го очистете.

Какви волни пожертвования-удържаха парите от заплатите на хората,от учениците -по 50 стотинки,нещо като 5 лв. днес,тия комунистически глупости трябва да се забранят със закон,все едно да се чества рожденния ден на Хитлер,същото си е

ахахахаааааааааааа много правилно :)

Телепорта на чинииката работи - ша ви правя да одите директно при Крал Мас и Подфиркал го Менгелс .И безплатен сифилис от чичко Ленин - найс ,а ??

Смърт за комунисти и пост коменисти!!!!!! Те са вреден и изроден, мутирал човешки геном...

Достойно изказване на демократ! Какво да правим с тази тоталитарна демокрация! Да обвиняваме другите за неща, за които сме ги задминали. Всички кариеристи - демократи. Дали понякога се замислят кого и за какво мразят???

Герберчета много ниско паднахте,това са недостойни действия за които ще платите цената на изборите.

ДА КАЖА!!!! В СТРОЕЖА НА ЧИНИЯТА УЧАСТВА И ГУСВ

Не участва И ГУСВ, а строежа се изпълни основно от ГУСВ под вещия контрол на най-добрите инжинери проектанти и конструктори за онова време. Тук пишещите идея си нямат как се е построила тази сграда в планината. Започна се през един далечен януарски ден в такива условия при които сегашните мамини лигльовци ще изпукат само ако се качат там без нищо да правят.

И какво построиха, един клозет в гората.Какво може да се очаква от тъпите комуняги.

Потурани! Комундетата има педвид.

Заблодена овца си господин Хан Тукну. Упомни се.

На управляващите от Герб ина някой заблодени овце всичко им пречи, само крадците и мафиотите не им пречат щото те са като тях. Плашат се от паметници щото те си нямат. Долу такова правителство некадърно.

Тебе ако те направим хан и убиваш по 50 000 дущи на ден ханството ти ще е рекордно късо. Сам се доказваш и показваш като пълен некадърник - защо се наричаш хан. Така ли са изтикали България до наши дни хановете, царете, даскалите, поповете, министрите и генералите. Нима по времето на българските ханове не е имало партии - имало е, но с други имена - Дуло, Вокил, прохристиянски, провизантийски, Тертери, Шишмани и т.н. Тук, там някой може да е пострадвал ама не знам да са се изтребвали ПсевдоХане. Ти ходил ли си на Бузлуджа да видиш атмосферата там. В тая наша изстрадал родина бих искал всяка по-голяма партия да може и да преви поне по една Бузлуджа. Нима хана не знае какво правят 50000 дущи събрани на тайно място в планината. Какъв е този хан.

На Бузлуджа е велико. Зареждам се с живец. Има настроение и живот там. Жалко , че не мога да ида тази година. Успех на мероприятието. Относно чинията - някой си мислеше, че с нея ще се срути БСП, а то май СДС се срути, така и не наджива чинията даже. Все пак не мисля , че държавата трябва да се грижи за чинията като за паметник на културата - мисля , че БСП трябва да получи правото и задължението да оправи тази грозна картинка. На този връх красив не бива такава съсипия да се търпи. Хайде стягайте багажа и приятно изкарване.

Абе хора за каква сграда говорите да се направела на паметник. Това е руина, не видяхте ли филмчето. Абсурд е да се възстанови.

Другари, нека стегнато, в единен строй се съберем на Буздлуджа.

Типичен БСП бардак. Жалко, гдето Цола Драгойчева почина. Щеше да се впише идеално в пейзажа. СЛАВА, ВЕЧНА СЛАВА НА БКП И НАСЛЕДНИЦИТЕ Й!

много весело щеше да се получи да се бе изказал така преди 30 години. ако те е нямало тогава и го бе направил баща ти нямаше да те има сега да повръщаш по форумите.

Да , точно това щеше да се случи и то заради такива гурели като теб и паплачта дето вее байряци на Бузлуджа. А пък нека СерГейчо да разправя врели некипели за модерната лява партия с такива привърженици като теб.Просто нищо не се е променило в тиквите ви.Това е голата истина.Вий сте едни плевели и спирачка за какъвто и да е прогрес.

Рядко се четат хубави заглавия!!!

СЛЕД ИЗБОРИ - 2009 ГОДИНА ДОГАН СЕ Е СКРИЛ В МИША ДУПКА . СТАНИШЕВ ОТ СТРАХ ЗА ПРОВАЛ НА президентските ИЗБОРИ ОТИВА ДА ВИДИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДАЛИ ИМА ЕДНО МЕСТЕНЦЕ И ЗА НЕГО ПРИ НЕГОВИЯ АВЕР , НО ДОГАН МУ ИЗСЪСКВА ОТВЪТРЕ : - НЯМА МЯСТО, ПАЗЯ ЕДНО ЗА МЕСТАН , А ТИ АКО СЕ ПРОВАЛИШ - ДЕЙСТВАЙ КАКТО ПРЕДИ СТЕ ПРАВИЛИ ХВАЩАЙ ГОРАТА

наи доброто решение на проблема, което сам чувала. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"..че е опасна за живота и здравето на хората. " Всичко комунистическо е ОПАСНО ЗА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО !

абе тия не измреха ли вече?

Пуснете ги всички вътре и им пуснете ток ... да светнат заедно със звездата си СерГей ... хахахахахахаха ... :) ;) :P

Бсп срещу всички- за да я има всеки ден. Само дето досега всички- са огледалния и образ. По закон така ги избираме.

Коментар се прави когато си наясно по темата или обекта, не пишете глупости, за туристическа атракция и виждането от там на Бяло море, ако не сте посещавали това място, /географското му разположение / е добре да го посетите и тогава да се коментира. Прави ми впечатлениеу, че при всички коментари се измества темата, и започва словесна война на булеварден език между цветовете на партии и всико се политизира. Успех на останалите коментатори във връзка с темата.

И след това малко назидателно слово, нещо по конкретно няма ли да пишеш.Че това твоето до сега ми прилича много на лексиката на партиен секретар от началото на 70-те. Хайде, накарай ме да не се разорачаровам. Виж един Берлин, ама хубаво, като пример.

Оставете хората да си празнуват както искат и въобще всички партии да си честват празниците си без да им спират тока и други мръсни номера ,друг е въпроса ,че електрората на повечето партии е по един файтон хора и могат да си направят конгрес и в кварталното кафене. Ако наистина на Бузлуджа се качат 40000 души за честване на една годишнина ,каквито и ще да са са сериозен фактор.

Гру, ти изчерпа наведнъж едната страна на въпроса. Много точно и по човешки. Има една друга страна, която не е май ясна на всинца ни - чия е тази собственост и как собственика я стопанисва според законите. Кой плаща обяда "в чинията"?

Чия да е собственост ,държавна предполагам и за това е такова състоянието на комплекса ,поне да го бяха продали ,от него става чудесно заведение ,мястото е туристически и исторически обект може да се развие приличен бизнес.

Да ги изгонят от България,не само от Бузлуджа.

и да си почистят боклука

къде си видял комунист да чисти? Те са родени да замърсяват.

Че какво е на постройката. Може ли да се използва след ремонт за други цели /не нужди/? Може.Това ще го каже всеки що годе грамотен архитект. Пречи ви Звездата. Ами махнете я т.е замажете я. След това според случая слагайте породиста овчарка или там нещо любимо на текущия вожд. Но самата сграда, какво и е нея. Абе, ние сме големи глупендери.

Аз никога не съм виждала това творение отблизо, нито отвътре, но не мога да си представя има ли вода там, има ли възможност да се почисти и да се поддържа някаква хигиена? Има ли изобщо нормален достъп по асфалт дотам? Ако отговорите на всички тези въпроси са положителни, вероятно би могло да се направи туристическа атракция с отличния си изглед към цяла България, чак до Бяло море - чувала съм, че в ясни летни дни можело да се види и Бяло, и Черно море. Не съм сигурна в това, но така съм чувала. Но сигурно трябват сериозни инвестиции, и ако няма път и водоснабдяване, туризъм не става. Не знам за какво друго би могло да се ползва, а ако не - тогава по-добре да го разрушат организирано, за да не се руши само и да не застрашава хора, които биха се качили там от любопитство. Но е чудовищно, няма спор!

Абе Душата, всичко си има и даже в повече. Това е правено "като хората" и малко отгоре.Спомни си, колко време ИМ трябваше да разрушат Мавзолея. Въпросът е , чия е тази собственост и как се стопанисва.Вече писах по това.Но самата сграда си е направо атракция.

там ти казва - има асфалтов път. Има ток. Вода има - ако не там, то малко по-надолу. Може и горе да е имало - нямам спомен. Просто някой искаше да накаже БСП. Някой трябва да е СДС естествено. СДС обаче се срути по-рано. БСП остана. Най-хубавото е прекрасната атмосфера , която се създава там. Това им е проблема на противниците на БСП - невероятната атмосфера. Преди избори това е дваж по опасно. Утре Калфин ще зарадва истински тези 40-50 хиляди и ще им даде надежда в кризата. Защо обаче всички партии не могат да си направят нещо подобно ще си отговориш сама. За мен отговора е , че Бузлуджа с гъзолизци не става та за това повечето партии не могат. И между другото ДПС също правят подобна атмосфера. Мразя Доган, но атмосферата им наистина може да е градивна.

Крадливи,продажни комунисти,постояно занимавате България с проблемите си! Махайте се от страната ни и вървете в Северна Корея-там комунизъм...ши ви хареса

Не че съм от тях, ама не се стърпявам да ти отговоря подобаващо - точно в твой стил и плиткоумие: Тъпо и просто олигофренче, тази сграда си е един вид атракция, тя е просто уникална за България и няма абсолютно никакво значение че е строена от комунягите, престъпление е да се остава да се руши такова произведение на изкуството бе ГАЛОШ СМОТАН - да вървиш на майка си в природата нещастник!

Това което си написал се отнася за тия които от 20 г. ни управляват, бкп-бсп.Цялата разруха в държавата е тяхно дело.Така че извини се на човека, иначе си от тях.

И нямаше безработни цигани. Всички работеха в "Чистотата".

Забравил си да оградиш в кавички думата "работеха".

на тия от БСП като им е толкова мила тая чиния защо не си я пазиха или ремонтираха като бяха на власт?????Лесно е да се лае по другите,а те стока ли са?? Колко ли им е приятно да се събират край тая вече грозотия ??? Ужас !!!

Не знам защо БСП смята че трябва да ползва нещо безплатно. А "нейните" паметници трябва да ги поддържа държавата. и понеже те много си обичат бай Тошо, нека серга на практика се приложи една от неговите велики идеи - държавата собственик, БСП стопанин. Да плащат, да се грижат за паметниците. Ако не щат - в музея на тоталитарното озкъство. А някои паметници, като "чинията" на Бузлуджа, Альоша в Пловдив и Паметника на съветската армия-окупаторка, понеже са много големи - само със снимки. А оригиналите ще си ги гръмнем по живо по здраво. Като Мавзолея.

Ми като е толкова неграмотна и бездарна т.нар. държава, ми да им я подари на комунягите и те да си я поддържат бе! Ма не - ще е частна държавна собственост ... оставена на разграбване и разрушаване!!! Ми тая безстопанственост от държавата си е едно от най-големите престъпления, а кой ръководи държавата сега?!

Питай Станишев защо не си я подари , но това е ясно- трябва да се дават пари.

ТОЛКОВА ГОДИНИ СЕ РУШИ ТАЗИ ОГРОМНА ПОСТРОЙКА,КАК НИКОЙ НЕ ПРЕДПРИЕ НЯКАКВИ МЕРКИ ЗА ОПАЗВАНЕТО Й? ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА КОЛКО ХОРА ИЗГУБИХА ЗДРАВЕТО СИ ПРИ СТРОЕЖА,КОЛКО ТРУД Е ПОЛОЖЕН ТАМ? КОЯ НАЦИЯ РУШИ СВОЯТА ИСТОРИЯ ,ПА МАКАР И НЕУДАЧНА ДА Е БИЛА- ТОВА Е НАШАТА ИСТОРИЯ ЗА ПОКОЛЕНИЯТА ,НО НЕ БИ! ПО РАЗРУШАВАНЕ СМЕ ПЪРВИ-НЯМАМЕ РАВНИ. С МАЛКО ПОВЕЧЕ УМ ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА,НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ,НАЛИ Е ПО ЛЕСНО ДА ГО РАЗРУШИМ. КАТО РАЗРУШИХА МАВЗОЛЕЯ - КАКВО?

Ти още ли за комунизма плачиш...лелее...беги при Гоце ти бърше сълзите

не е фантастика,ти не си просветен.всичко което казва си беше така

Ако вземе да завали дъжд кой ли ще ти гледа звездата осветена ли е или не?

Спокойно, само л...ото го е страх че водата ще го размие. Бачках там като войник и винаги когато минаваме от там косата ми настръхва от спомена. Никога не ме е било срам, напротив гордея се че съм участвал в изграждането на такъв строеж. Сега изпитвам гняв към всички които за 20 години се изгавриха с това което сме построили ние.

Мили герберчета оставете симпатизантите на други партии да ходят и да се кланят където си искат!!Скоро един ваш кмет каза, че ще построи паметници на Хитлер и Гьобелс. Помогнете му със средства и тогава ходете там да се кланяте! Никой няма да ви пречи!!Па ако не ви харесат и тези паметници направете на Винету , Азис и оня потния...

Абе този кмет малко е посбъркал.Дали фатално?Що паметник на Шикългрубер и Гьоби. Имаме си местна , българска реплика и знаменитост и то каквааа. Това е вожда Бойко Митич, пардон Гойко Борисов, Бат Бойко, пардон, взех нещо да се обърквам с имената.

много си забавен. защо не си направиш собствено комедийно шоу и да изнасяш представления по детските градини и яслите?

все едни и същи червени драскачи драскат....до вчера пишеха доноси с моливчето сега започнаха по мрежата да се изявяват....болни мозъци

краино време беше този гулубарник трябва да остане като един грозен символ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе този кмет малко е посбъркал.Дали фатално?Що паметник на Шикългрубер и Гьоби. Имаме си местна , българска реплика и знаменитост и то каквааа. Това е вожда Бойко Митич, пардон Гойко Борисов, Бат Бойко, пардон, взех нещо да се обърквам с имената.

То в Русия има още паметници ан Сталин. Което е много странно, да не кажем срамно, след като се знае че той е доста по-голям престъпник от Хитлер.

Като не може или не желае да се грижи за чинията областния управител да прехвърли собствеността й на БСП. Той едно обгазяване около полигона Змейово не можа да разбере от къде е, ще поддържа чинията?!? Откъде-накъде! Да я обгради с бодлива тел и толкоз! Има толкова друга работа за вършене. Собственик е на клуб по конен спорт Перун, съдружник във фирма Ес Ди Ем ООД гр.Стара Загора - пицария Венеция, собственик на фирма ЙОСИНИ ЕООД, гр.Стара Загора - търговия с акцизни стоки, магазин Перун, съдружник във фирма Унион маркет ООД гр. София - внос и дистрибуция на марков алкохол и още един куп фирми.

Нямате пари за изборите и търсите спонсор /Лукойл ?/ на 56 милиона, а се натискате и за имот /и принадлежащ парцел!/ на Бузлуджа...Айде бай Стояну, яж кебапче, пий бира...

бачо стояне,това във вашия стенвестник ли го чете,че не разбрах от къде ти е информацията???

На изброените от мен гербаджии обаче едва ли им е било гадно да са толкова приближени до БКП. Напротив, благодарение на това сега са министри.

А така бате Бойко, секни им праднята на тия които цуцат държавата и са избили безброй невинни и умни хора ......

Приятел. Да си жив и здрав. Забравих да ти кажем че заплатата ми беше 100 лева. Сега пенцията ми е 200 лева. Затуй ще сакам и парче от мозайката от путрета на Вожда и учитела да си га сложа отвън на къщата да са пукат гурубленските кумуняги.