Мистерията около полет МН370 на Малайзийските авиолинии се задълбочава

Промяната в курса на самолета е направено ръчно при изключен автопилот, се твърди в доклад на разследващите изчезването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

психично болните не разбраха, че самолетът го свалиха руснаците. Те за друго не стават. Една кола не могат да произведат 70 години. Диктатурата е лошо нещо.

Как занеса намерили останки бе намериха големи части край Мадагаскар реюнион преди година

Самолета, разбира се, го намериха - в Донбас. Само с пътниците какво стана, не стана ясно... от което става ясно какво е станало с пътниците. Това, дето така и не можа да се намери, бяха тоновете злато от кулите на СТЦ. Щото... който си го намери, за него си е. И някой си го е намерил...

Като се отклони от курса и наближи някой военен обект и не отговори следва заличаване/изпаряване. Какво неясно има? А да, кои военни обекти са или са били в района? А останките се прибират бързо и лесно - има си съоръжения военни точно за тази цел.

След събитията от 9/11 точно в управлението на този самолет Boeing 777 бяха направени промени с цел да може да управлява дистанционно, като посветените как става това са амер. шпионски агенции и Израел. Затова това е "самолет" в истинския смисъл на тази дума - може "да лети сам", с "ръчно" управление отвън. Затова имаше много конспиративни теории от тайно кацане на американската военна база на Диего Гарсия (имаше сведения, че пилотът е тренирал това на домашен тренировъчен софтуер) до remote-controlled “cyberhijack”, дори имаше SMS и получена черна снимка от Apple iPhone 5 с Google координати от един закрит хангар на амер. военна база на остров Диего Гарсия. Предполагаема причина беше секретен товар превозван на МН370 (биологично оръжие) или отвличане на група китайски специалисти с разработка на важни чипове. (https://www.disclose.tv/hijacked-flight-370-passenger-sent-photo-from-hidden-iphone-tracing-back-to-secret-us-military-base-310506) (https://www.independent.co.uk/news/world/australasia/mh370-missing-malaysia-airlines-plane-latest-new-evidence-development-conspiracy-theories-what-a7703531.html)

Специалистите не са китайци а са пренасяли 5 тонов контейнер за продажба на китайците тихнологията за 6-то поколение Стелт радарна защита "Купол" От 5 собственика на патента 4-ма са на борда на самолета а 5-тия е.....Ротшилд. В околоземна орбита летят десетки хиляди частици от части на спътници и ракетни степени и те се следят в реално време. От 1 см до десетки метри. А цял самолет от междуконтинентален размер да не може да ке открие от радари е теория на конспирацията. Такъв самолет се "крие" само във военен метален хангар.

Забележете, че подзаглавието отново е написано неграмотно.

Никой тука не знае какво е станало. Много е вероятно и никога да не се разбере със сигурност. Спекулацийте на Ганьо са както винаги плоски и от типа "НАСА не е кацала на Луната, Извънземни управляват света и Баба Ванга е казала че България ще е Империя след 20г или там каквото си мислите". За мен най интерсният факти са тези: Най вероятно е направено умишлено от човек. Винаги когато има такива актове някой си ги преписва...но не и в този случай. Скоро след това пътнически самолет пак на същата държава беше мистериозно свлален над Украйна. Това са 2 мистериозни случая на самолети на една съща държава.

Спекулацийте?

Никой от нас не знае какво точно е станало, защото това го знае който го е направил, а ние се опитваме да познаем кой е бил той. Със сигурност не сме ние. "Случайното" съвпадение със сваления над Украйна самолет само показва до каква степен смятат за олигофрени онези, които им вярват. Е, ние не сме. Може да ни наричате Ганьовци, но не можете да ни правите на глупаци. НАСА наистина не е кацала на Луната, а дали американските астронавти са можем да съдим по това, че не повториха, а и руснаците не кацнаха там. С две думи едно е да си глупав, но да се ласкаеш, че ти се подиграват, а зад гърба ти те наричат прост, а съвсем друго - да използваш мозъка си по предназначение, макар да не получаваш почти никаква информация. А защо се крие почти всичко от нас, хич не се и питате.

Кой не е повтирл бе, пич? В периода 1967 – 1972 г. са били извършени 17 мисии на програмата „Аполо“ от които 6 полета (1969 – 1972 г.) са били с успешно кацане на Луната. Общо 12 астронавта от САЩ са стъпвали на лунната повърхност. Това, че не са продължили най-вероятно показва, че нищо интересно няма там или не са открили за толкова полети.

Няма доказателства за кацане на Луната от американците, освен мътни филмчета на режисьора Кубрик, с много недоглеждания. Всичките образци с "лунен прах" бяха изтеглени от музеите по света, след като от Амстердам направиха категорично заключение, че "лунните образци" получени там са със земен произход. Скафандрите на американските космонавти (могат да се видят в музея) нямаха радиационна защита и с тях не може да ходи до Луната, защото след 200км от Земята има убийствено радиационно поле. Да не говорим за прихванат амер. космически модул от руски кораб, занесен в Русия и върнат с някакви договорки... Да не говорим за неочакваното напускане на фон Браун, който ръководеше американската лунна програма... и никой не знае какво стана с ракетата Сатурн-5... (http://новости-сша.ru-an.info/новости/сша-летали-на-луну-только-в-своих-мечтах-и-документальных-фильмах/) (http://новости-сша.ru-an.info/новости/фейк-советник-трампа-по-науке-признал-что-сша-никогда-не-были-на-луне-грядут-перемены/) (http://новости-сша.ru-an.info/новости/полёт-на-луну-американских-астронавтов-фальсификация-которую-поддержала-правящая-верхушка-ссср/)

То си бай Ганю балкански и не ме еня какво е най важно за тебе

Руски шпиони са носили новичок в самолета, и за да не ги открият са потопили самолета в океана. Но английски учени са изследвали водата на другия край на земното кълбо, и са установили чрез близване и на вкус, че е много вероятно това да е руски новичок.

не е чрез близване, а го пръскат под мишниците на изпаднали клошар-наркомани...

Щом не сте го търсили на Диего Гарсия, значи изобщо не сте го търсили. Американските военни си мълчат от самото начало, то много не смеят и да ги питат, но ако случайно някой ги спомене във връзка със самолета, казват, че нямали никаква информация за него. Чак пък никаква. Гузен негонен бяга. Можеха да кажат: Видяхме го, че си промени курса и хвана на юг, примерно, но след 1000 км го изгубихме на радарите". Обаче те казват нищо не знаем. Голяма, добре оборудвана военна база изобщо не обърнала внимание на близо летящ голям самолет, който се държи необичайно и би могъл да представлява заплаха за тях.

Какво се задълбочава ? Вие малоумните разследващи се въртите в кръг !

доста по-просто щеше да е ако наблизо имаше "БУК"ове. По възможност от Курск...

Колеги, какви "Бук"-ове, каква Украйна? Тук става въпрос за самолета, който ИЗЧЕЗНА над Индийския океан.

Наблюдаваме къде ще се появи, че да го перне някой БУК.

Дано да се появи, но надали... Изчезването наистина е мистерия. Аз лично допускам да е бил похитен с цел атентат, но да е паднал в океана, заради неумело управление.

Ама той е един и същ ..и нищо чудно пак да се появи някъде

Ако предположим, че си прав , че е един и същ самолет, ето ги останките в Украйна знаят се къде са и вече за обследвани. Какво още очакваш да се появи?

Пак лъжета гадове мракобесни!!!!!!!!!!!!!Този самолет е отвлечен от ЦРУ и МОСАД ,след което е дегизиран и пуснат в Украйна думнат от укрофашагите по сценарий обслужващ фашингстонските простаци!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кажи го на бащата, който изгуби и трите си деца.

си е. Че и наоколо не е имало установки Бук.

Какво се ровите още? Приемете, че просто е изчезнал и толкова.

Не е трудно да бъде открит! Нали същия самолет прилично маскиран беше пробутан над Украйна за да бъде свален няколко месеца по-късно. Ей така, за да се сформира комисия, която да установи, че Русия е свалила самолет над Украйна! Да се предизвиква омраза в честните хора, които не могат да бъдат настроени негативно ако няма лъжа и измама! Много стари похвати добре известни от историята на държавите-колонизаторки!

Самолет в океан р доста по малък от игла в купа сено. Сонари не могат да стигнат до такива дълбочини с достатъчна точност. Не е толкова голяма мистерията. Още поврче при намеса в управлението от някого.

Една чаша нафта да изсипеш в океана, и ще се види от спътник... Тук говорим за 5 тона керосин... които не могат да потънат... и биха направили ралзив като от малък кораб...

По скоро 50 тона,че с 5 тона ще свърши много бързо.

По скоро 50 тона,че с 5 тона ще свърши много бързо.

По скоро 50 тона,че с 5 тона ще свърши много бързо.

Така е... 50 исках да напиша... затова казах "като малък кораб"...

Какъв керосин бе брат, ти не следиш ли новините. Самолета няма тех. неизправност летял е докато горивото е свършило!!!!! Ти знаеш ли колко голям е океана как си мислиш че всеки сантиметър се снима а? Снима се само територии които представляват интерес, никой не го интересува океана особенно пък тихият около Австралия.

Какъв керосин бе брат, ти не следиш ли новините. Самолета няма тех. неизправност летял е докато горивото е свършило!!!!! Ти знаеш ли колко голям е океана как си мислиш че всеки сантиметър се снима а? Снима се само територии които представляват интерес, никой не го интересува океана особенно пък тихият около Австралия.

Бъкгарите всичко разбираме, ей няма такиева "експерДи". Керосина изтича още по време на падане, изхвърлен от автоматична система, вградена във всички пътнически самолети. Разпръснат в атмосферата той не се събира в разлив в океана. Керосина по време на случая е бил към 50% или около 10-15 тона, не е малко, но се губи още в атмосферата заради ликвидационен ефект. Това с чашата, която се вижда от спътник го запазете за приятели на маса. Както ср вижда пишете глупости.

Не 5 тона, а 10 и това е нищо. На километър над земята ги няма. Чашата дето се вижда от спътник ми напомни стар виц за човек ядящ топъл хляб на балкана и как от полето се вижда, че е топъл по парата от него.

Си май )) казаха ти го вече но да уточня - дязата изпускаща керосина в случак на авария го пулверизира на облак от микро капки, това се рсзнася от вятъра като мъгла. Има доста снимки в интернет. Умник!

Путин е виновен пак!!!

Загадка е наистина ! Ако беше английски или американски самолет - със сигурност основните заподозрени щяха да са руски хакери или шпиони !

Рептилоидите ще да са го взели ...