Мистерия с българин, открит мъртъв във Великобритания

Тялото на Валентин Качанов бе открито в река Темза в Грейс, Есекс, на 7 май м.г.

Обратно в новината

Коментари - Мистерия с българин, открит мъртъв във Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси все едно слушам бабите седнали пред входа. Едни разбирачи са се събрали тука и напъват закърнелите си мозъчета с непосилната работа да мислят. 200хил българи живеят в кралството ..... и не разбират че там било лошо за живеене. Брей кибиците са баси породата

Познавам около 50 човека живеещи там и нема един да е щастлив от това. Казват си го, не го крият за разлика от вас.

За съжаление, когато тяло престои толкова време във вода, трудно могат да се направят някакви изводи, освен ако няма фрактури и следи от прорезни рани. Три юмрука и няколко ритника, да останеш в безсъзнание и да те хвърлят в реката и за съжаление няма как следователите да разберат за какво иде реч, освен ако не бъдеш изваден веднага. Същото е и с малокалибреното оръжие, торба на пистолета, за да събереш гилзите, изстрел, и куршима така се деформира, че няма как да се разбере от къде е изстрелян. Извод: Англия не е сигурно място за живеене. Мир на душата на момчето, и дано близките намерят утеха!

aрабелите колят и изнасилват в UK и никой не го интересува това. Отделно самата английска полиция не е ли англичанин, изобщо не се напъва да разследва и т.н. Иначе Новичок ще намерят 0.0000000012 микрограма, но как е умрял човек не могат да установят... Може други хора да са му посегнали, но може и да не са, няма следи, няма данни. Може и да вали - може и да не вали.

Английските полицаи са по смешни и от нашите! Нито мозък, нито оръжие носят!

Все едно нашата полиция е правила разследването.

Маймай НЕ разбирате от Добра дума. ...и ПачемуБреДжанъм ?

Ммм...”наште” органи СА получили Заповед да поогледат Възможности от/чрез у Нас ? (та вие, Домакини - Гледате Да посъберете ...бадева де ;-) —— НЕ си заслужава да усукваме ! - Брексит нанесе ЛеталенКрах на Всякакви Зулуми из Острова. ..та Вси”наште” - “замитат” и Се “разплащат” Наред.

Работил съм в Грейс и умирах от страх...Пълно е с безработни англичани боклуци и наркомани, които по цял ден се дрогират и напиват . Полицията беше вдигнала ръце...Пращаха ни да ремонтираме чисто нови сгради потрошени и вече вандализирани . Какво е правило това момче там....се чудя.Може и по неволя да е попаднало...

Бихте ли споделили Как имахте Такива контракти ?

Може да е жертва на непознати, ама няма следи от насилие, жалко за хубавите им криминални филми, в реалността пълно безсилие. Рут Рендъл в романите си пише, че това е съвършеното убийство, на човек, който няма кой да го потърси, поне известно време.

Англетата да му пръснат малко новичок и руснаците ще са виновни

А на тебе бате Мето циганина като ти пръсне дупето, САЩ ще са то виновни че Путин не те е опазил. Малоумник.

Какви Руснаци бе, Турците са виновни!

Играл е Брич. Не се е оправил с козовете и затова се е хвърлил в Темза. И други са го правили преди него.

Да започнем от там: БРИЧ е едно, а БРИДЖ е съвсем друго! Другите ти "остроумия" изобщо няма да коментирам.

От англичаните всичко може да се очаква- историята е доказала, че те не са допринесли нищо добро- освен шпионаж за собствените си интереси и отравяния на всички неудобни- още от 1600 година та досега.

Защо ми се струва че точно във Великобритания са повечето смъртни случаи на българи в чужбина , пък и не само българи,. И руснаци.

Попрочети малко историята за руските императори и ще ти се открехне ролята на англичаните. По принцип англичаните почти винаги тровят- това е техният метоз. А българите вярват, че западняците са учтиви, честни и затова са лъгани във всяко отношение.

И Поляците братле! в Лондон има 700 убийство на улицата показва статистика за 2019. Какво мине Англия!

разбраха кой и с какво е отровен руският двоен агент, но обикновенния българин не могат да установят какво го е убило .Странна работа!

- Мамо, аз принцеса ли съм?

Няма признаци да са го убили, но няма признаци и че се е самоубил?!? А що е умрял тогава? Демек естествена смърт? Ай стига вицове бре!

Добре, че има признаци, че е умрял. Иначе щяха да пишат, че са го открили и да затворят случая. Той май пак натам са тръгнали...

Във Великобритания е много опасно. След Скрипал се откриват стотици хиляди бидони с разлят новичок! Не се знае как и кога може да попаднеш на опасното вещество и си дотам, ако няма наблизо Бърза помощ!

Много наши вътрешни гуми ходят да се разпробиват там, ама и много стават жертви на любовни интриги.

Нещо много взеха да ги откриват мъртви напоследък Ганчовците.

и теб да те открият (ако си се скрил)...