Мистерия с българин, открит мъртъв във Великобритания

Тялото на Валентин Качанов бе открито в река Темза в Грейс, Есекс, на 7 май м.г.

Обратно в новината

Коментари - Мистерия с българин, открит мъртъв във Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо много взеха да ги откриват мъртви напоследък Ганчовците.

и теб да те открият (ако си се скрил)...

Много наши вътрешни гуми ходят да се разпробиват там, ама и много стават жертви на любовни интриги.

Във Великобритания е много опасно. След Скрипал се откриват стотици хиляди бидони с разлят новичок! Не се знае как и кога може да попаднеш на опасното вещество и си дотам, ако няма наблизо Бърза помощ!

Няма признаци да са го убили, но няма признаци и че се е самоубил?!? А що е умрял тогава? Демек естествена смърт? Ай стига вицове бре!

- Мамо, аз принцеса ли съм?

разбраха кой и с какво е отровен руският двоен агент, но обикновенния българин не могат да установят какво го е убило .Странна работа!

Защо ми се струва че точно във Великобритания са повечето смъртни случаи на българи в чужбина , пък и не само българи,. И руснаци.

От англичаните всичко може да се очаква- историята е доказала, че те не са допринесли нищо добро- освен шпионаж за собствените си интереси и отравяния на всички неудобни- още от 1600 година та досега.

Играл е Брич. Не се е оправил с козовете и затова се е хвърлил в Темза. И други са го правили преди него.

Попрочети малко историята за руските императори и ще ти се открехне ролята на англичаните. По принцип англичаните почти винаги тровят- това е техният метоз. А българите вярват, че западняците са учтиви, честни и затова са лъгани във всяко отношение.

Англетата да му пръснат малко новичок и руснаците ще са виновни

Може да е жертва на непознати, ама няма следи от насилие, жалко за хубавите им криминални филми, в реалността пълно безсилие. Рут Рендъл в романите си пише, че това е съвършеното убийство, на човек, който няма кой да го потърси, поне известно време.

Работил съм в Грейс и умирах от страх...Пълно е с безработни англичани боклуци и наркомани, които по цял ден се дрогират и напиват . Полицията беше вдигнала ръце...Пращаха ни да ремонтираме чисто нови сгради потрошени и вече вандализирани . Какво е правило това момче там....се чудя.Може и по неволя да е попаднало...

Ммм...”наште” органи СА получили Заповед да поогледат Възможности от/чрез у Нас ? (та вие, Домакини - Гледате Да посъберете ...бадева де ;-) —— НЕ си заслужава да усукваме ! - Брексит нанесе ЛеталенКрах на Всякакви Зулуми из Острова. ..та Вси”наште” - “замитат” и Се “разплащат” Наред.

Бихте ли споделили Как имахте Такива контракти ?

Все едно нашата полиция е правила разследването.

А на тебе бате Мето циганина като ти пръсне дупето, САЩ ще са то виновни че Путин не те е опазил. Малоумник.

Английските полицаи са по смешни и от нашите! Нито мозък, нито оръжие носят!

Маймай НЕ разбирате от Добра дума. ...и ПачемуБреДжанъм ?

aрабелите колят и изнасилват в UK и никой не го интересува това. Отделно самата английска полиция не е ли англичанин, изобщо не се напъва да разследва и т.н. Иначе Новичок ще намерят 0.0000000012 микрограма, но как е умрял човек не могат да установят... Може други хора да са му посегнали, но може и да не са, няма следи, няма данни. Може и да вали - може и да не вали.

За съжаление, когато тяло престои толкова време във вода, трудно могат да се направят някакви изводи, освен ако няма фрактури и следи от прорезни рани. Три юмрука и няколко ритника, да останеш в безсъзнание и да те хвърлят в реката и за съжаление няма как следователите да разберат за какво иде реч, освен ако не бъдеш изваден веднага. Същото е и с малокалибреното оръжие, торба на пистолета, за да събереш гилзите, изстрел, и куршима така се деформира, че няма как да се разбере от къде е изстрелян. Извод: Англия не е сигурно място за живеене. Мир на душата на момчето, и дано близките намерят утеха!

Какви Руснаци бе, Турците са виновни!

И Поляците братле! в Лондон има 700 убийство на улицата показва статистика за 2019. Какво мине Англия!

Баси все едно слушам бабите седнали пред входа. Едни разбирачи са се събрали тука и напъват закърнелите си мозъчета с непосилната работа да мислят. 200хил българи живеят в кралството ..... и не разбират че там било лошо за живеене. Брей кибиците са баси породата

Познавам около 50 човека живеещи там и нема един да е щастлив от това. Казват си го, не го крият за разлика от вас.

Да започнем от там: БРИЧ е едно, а БРИДЖ е съвсем друго! Другите ти "остроумия" изобщо няма да коментирам.

Добре, че има признаци, че е умрял. Иначе щяха да пишат, че са го открили и да затворят случая. Той май пак натам са тръгнали...