17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мисля, сигурна съм!

Който не вярва, да пита Сноудън защо не се връща в САЩ. Дир-а, много се излагате с елементарните си въпросш. Можете да вземете живота на човека, но той пак може да си остане свободен. Свободата ни не зависи от вас! Тя е личен избор.

НЕ. ТОВА СТАВАШЕ САМО ПО КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ. ДА ПОДСЛУШВАТ БОЖКОВ КРАДЕЦА - ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! ТОЕСТ - КРУШКАТА СИ ИМА ОПАШКА. АКО НЕ ГО ПОДСЛУШВАТ - ТОВА БИ БИЛО ТВЪРДЕ СЪМНИТЕЛНО ЗА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА СЛУЖБИТЕ.

Нека слушат, нека се учат....

PEYTSCH

Защо да ми подслушват телефона ? И ако го правят какво ще чуят ? Нямам от какво да се притеснявам. Не съм заговорник като тези -притеснените...

Разбира се, че може! Но какво от това? Това, което не е за казване не го споделям по телефона.

Нека слушат, няма от какво да се притеснявам! Мая обаче явно има, щом толкова много шум вдига, та и подслушване с пръскача измисли!

Че защо им е точно на мен да ми подслушват телефона :) Няма сделки, няма пари, няма партии, няма интриги ..... :)

И к"во от т"ва. Белки чуят нещо умно

за какво им е да се задръстят с глупости? О, ко прайш, ко да прая, ко стаа, страхотна си муцка уби ги пръчовете снощи и прочее ... то стига да ви следят къде ходите из мрежата и геолокацията на телефона ви, тоест къде ходите реално. От там и с кого се срещате, то от тук горе долу може да се направи извод за какво сте си говорили. А също и какви преводи правите през мобилката от къде получавате парите си, къде ги пращате. Много хора не се замислят, че са дали разрешение за геолокацията си и куп разрешения за проследяване на мрежовата активност

Няма да може да издържи и 5 минути този който ме подслушва. Ще пукне от срам.

Ако слушат, определено се забавляват, особено когато си дрънча с приятелки. То са приказки, разкази, предположения, съмнения... Ами нека слушат

Какъв е този въпрос ни в клин ни в ръкав "Мислите ли, че някой подслушва телефона ви?" Ами аргументирайте се за какво иде реч. Да не говорим, че тези статии са пълен буламач.

не виждаш ли вътре пише бре

Политици, престъпници и т.н. със сигурност се подслушват, особено втората категория, но телефонът на обикновен човек, особено пък ако е пенсионер, едва ли - просто не е интересен и службите нямат никаква полза от него.

1000 % - ДА !!!

И за какво точно някой ще иска да те подслушва? Цената на това начинание е огромна и реално се подслушват малко хора, които имат много контакти, извършват престъпление, водят се страшни за управляващите(това е незаконно, но е блазнещо да гониш опозицията). Ти от коя категория си? Или смяташ, че им е важно какво си говориш с гаджето?

преминава се през софтуер, който реагира на ключови фрази и думи. Примерно поговорете си с един приятел как може да се взриви айфеловата кула, с какъв взрив, къде да се постави и как да се постави и после да ви видя как ще обяснявате на кварталния, че е бил майтапчийски разговор без сериозни намерения