Папа Франциск, възхваляван и критикуван, става на 80 години

Папа Франциск на 17 декември празнува 80-ия си рожден ден, символичен етап на едно реформаторско управление с нов тон.

Обратно в новината

Коментари - Папа Франциск, възхваляван и критикуван, става на 80 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такъв не са имали в цялата си история тия кухи глави. Тотален хипар и готин човек, помага на всеки, не се свени да слезе сред народа. Свят човек!!! Като Христа сред масите. Не се надува, не се обгражда с мекерета и пазванти. Няма ,уксове и екстри. Честито, Отче, и ела насам, че наште......

....наште попове слугуват на мутрите а не на бога за което получават материално поощрение.А висшия клир гледа да се отърка у властта.Такива боклуци папата не ги бръсне за слива , те са срам за църквата.Да е жив и здрав папата!

папата е пророка на дявола а ватикана е силовата структура която управлява света от самото начало под различни имена, той е "майката" на всички долни структури които са отговорни за всяка пролята капка кръв на този свят по един или друг начин. католицизма е едно от пипалата.

Ако вярваме на пророчеството - остава му още 1 година....

Папа Франциск е за Ватикана това, което беше Горбачов за Съветския Съюз.

НЕ ЗНАМ С КОЙ СИ ГОВОРИ, НО ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ НЕ Е С МЕНЕ :) И ЕДИНСТВЕНОТО ЗА КОЕТО МЕ МОЛИ Е ДА МУ ПРАТЯ НЯКОЙ ДА МУ СМЕНИ ПАМПЕРСА. ЦЯЛАТА ИДЕЯ, ВИЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ С КОЙ АЗ ДА СИ ГОВОРЯ Е ХИПЕР ГЛУПАВА :) ВАТИКАНА - МУЗЕЙ, ПАПАТА - ИСТОРИЧЕСКА ЛИЧНОСТ!