Хипермаркетът с мишка: Може да е инсценировка

Хипермаркетът, в чиято витрина клиенти заснеха мишка, излезе с официална позиция, в която заяви, че е възможно това да е инсценировка.

Обратно в новината

Коментари - Хипермаркетът с мишка: Може да е инсценировка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изобщо не е за чудене -навсякъде където има канализация си излизат такива гадинки.Каквито и фирми да гарантират ,че това не може да се случи то се случва и само въпрос на шанс е да се видят толкова открито.Мен повече ме безпокоят гадостите които производителите слагат в храната за да и придават привлекателен вид ,издържливост на съхранение и да влагат евтини заместители които все трябва да имат някакъв вкус за да се ядат.Магазините фалират не само поради конкуренцията между тях а и поради назначаването на връзкари за управители и част от персонала .Разбира се съществуват и обречени магазини още с отварянето си .

изгониха толкова хубави магазини... вместо тях в моя квартал се навъдиха три Т-Маркет. Жалко не могат да ми заместят хубавите вериги в никакъв случай и все мутри около тях . така и стана с Пени - замиха си и доиде Т Маркет. и телефоните и цигарите и веригите и енергията и Черноморието сега и Пловдив всичко ни взимат .....Сетете се КОЙ, господарите на Т-Маркет ние си траем а искаме да живеем като ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ НАРОДИ (Левски)

Това е долен номер на конкуренти. Показаният гризач е хамстер или бяла мишка и е пуснат умишлено за да злепостави пречещата на някого търговска фирма. Спомнете си какво стана с "отровните" гъби, с вносните яйца, с лютеницата с наркотици и още много други подобни случаи. Непочтените опити да се злепостави конкуренцията се подклаждат от хищните "журналисти", което си е престъпление. Непроверени неща не бива да стават достояние на обществото. Обществото няма полза от такава "информация". Няма ли най-после клеветата и провокацията да се наказват от правосъдието?

Ти май в мишкарския маркет работиш, а? В хипермаркет съм виждал хлебарка във витрината- и там бяха много учудени от къде ли е дошла- от космоса вероятно. А гадини има и по другите магазини , складове, ресторанти и всякакви заведения- неизтребими са.

Абе това да не е била Беновска?

Мишка в хипермаркет - чууудо големо! Аз от години консумирам храна от топлите витрини на супер (хипер) маркетите, и винаги имам едно на ум, че храната може да е лазена от хлебарки или плъхове и да е заразена с нещо. Преживявал съм доста стомашно чревни разстройства, ама кво от това - минава ми и продължавам.

Какво се правят на "Лили Иванова" от Кауфланд, работил съм там като приемчик и мога да кажа че и тлъсти плъхове има, но явно си цакат където трябва и сега се правят на ущипани моми.

gonzales

ако проблемът е в нас, хората, значи сме доста зле. да оневиняваме Кауфланд ....не го разбирам. дали мишката сама е влязла там или някой я е пуснал нарочно вината поема Кауфланд. за мен по-учудващо е защо някой ще клечи , ще маха решетката и ще пуска мишката след като може да я пусне покрай някоя витрина и мишката ще се разхожда спокойно из магазина. така вероятността да се види от повече хора е доста по-голяма.

В болниците има плъхове които се хранят с човешки останки а медиите от едно мишле направиха сензация

Може през склада към магазина. Може да е с продукт, в който е влезнал или опаковката му. Май и даваният магазин бе до полета, а там има мишки и плъхове и в София. То и в центъра съм виждал. Могат да си вземат котки в склада. ;) Има по-малко в крайни квартали и където са полета, и повече кучета в София. В София съм виждал и бухали или сови и соколи. Но в общи линии имат малко врагове.

gonzales

за бухалите и соколите ще им трябва писта да наберат скорост :-)

Като съм ги виждал бяха някакви бели. Не обърнах внимание на ушите им, а по тях май основно се прави разлика, дали са бухали или соколи. Иначе и други странни птици има в София, като бързолети. Те дори спят във въздуха докато летят и кацат едва ли не само при снасяне на яйца и гледане на малките. Някъде около президенството ги имаше.

Като се сетя как фалираха набързо един производител на лютеница няма да се учудя ако и тук е поръчка ....

правите на паднали от Марс. всеки нормален човек знае, че мишките се подслоняват през зимата по къщите, като няма къщи и хипер трипер маркетите стават. какво толкова го точите? да си наслагат отровите и няма да има мишоци, но пък и без това пестицидната храна ще стане и ратицидна.

У нас така си разчистват сметките и си доказват кой е по-по-най! Както когато пуснаха в малката бутилка на една известна марка бира част от миши крак или нещо подобно..... Тук може да се случи всичко и трябва да се очаква. Това им е грешката на тези от потърпевшата верига, трябвало е да го очакват този удар във всеки момент, щом са се хванали на хорото. Мишка случайно във фризер - вие луди ли сте?

Жената се шегува, просто мишлето било Плевнелиев.

рт аре шлюха

по-големия проблем са ГМОто, пестицидите, вносното замразено, отровно месо, убития бизнес на БГ фирмите, предимно вносни стоки, неплащане на данъци от чуждестранните монополисти, ниските заплати на служителите във веригите. Нека всеки размисли и допълни.

Беновска е подмамила мишката с ябълка!

Да се затворят всички вериги, да останат само супермаркетите на Ковачки! не на монополите!

Каква ще е глобата на ДДД фирмата ?

ако бяха снимали фламинго във витрините ще се учудя. Мишка в хранителен магазин не е сензация. Не че одобрявам , ама да се прави от мухата слон е малко журналистически напън.

винаги пазарувам от кауфланд,много добри цени и много добро кацество. нашите не могат да ги бият и решиха по този начин да отдалечат хората от там.сега още повече ще се пазарува. дебили

Мишката не е като човека,тя си търси сирене и си хапва сладко сладко, докато не попадне в капан със сирене.

vasil

Най-едрото животно,намерено в Парижките Хали е била птица киви в контейнер с банани. Възможността въпросната мишка да е инсценировка е голяма,защото комай е бяла,купена от зоомагазин.Кой ще си играе да ги лови,па да ги пуща?

Телепортирали са я! Ето как!

Умряла мишка? Ако беше жива и бяха пуснали видео, тогава ги признавам.

Е, голема работа. Навремето франсетата плъхове ядяха и вижте какви ора станаа.

Ама и сирене ядяха.

някой от конкурентите ,намерете кой е пуснал снимката ,неговото обкръжение и ще се изяснят малко нещата .не е трудно да хванеш две три мишки и да ги вкараш в който магазин си пожелаеш ,дори и да е пълен с видеокамери .

Спокоойно, мишката е заловена от ГДБОП и в момента се разпитва от ДАНС. Основния въпрос който и заадават е "Кой ти плати да влезнеш в западна хранителна верига". От Хелзинския комитет излязоха с петиция за свободното придвижване на мишките. Според Плевньо това е руска мишка, дошла да разпали хибридна война и да наруши баланса на силите на Балканите, а Тиквуня се изхвърли като чекия на мокър песък и каза това е инкарнация на Станишев, който набира отсега сили да изгризе бюлетините за ГЕРБ на парламентарните избори.

Ми то се вижда че е Руска мишка-шпионин...хибридните войни продължават:)))))

Хайде стига с тези реклами на кауфланд!

Няма мишка-няма сирене, има мишка има сирене.

Не ми стана ясно хванали ли са мишката. Ако не са, да я хванат и да я пуснат в естествената ѝ среда.

Два пъти съм виждал мишки в т-маркет овча купел и не се оправдават понеже не съм ги снимал.Скапани хипермаркети с скапана хигиена и стоки.Продадохте ни и нас и държавата скапани политици.

Добре, че е само мишле, а не плъх..

gonzales

незнаеш ли йерархията при мишките ? първо някой разузнавачи минават/ядат и ако оцелеят тогава влиза и плъха.

хората снимали мишката,тия от бтв показват документ че нямало мишка,хихихи

има мишки пържен въ велика моя родина. аз много силен, ял много мишки. мишки също яде сладолед и свиква на студ. прес зима не спи на сън, яде много. на мои мишки давал съм хлебарка.

официална позиция: При проверка на херметичността на витрината с млечни продукти се е натъкнала на дупка, през която мирисът на сиренце е бил неустоим.

точно кауфланд претендират за чистота,та нали отзад в складовете им се разхождат оядени плъхове като царе,ама иначе провокация било,ай сиктер бе

gonzales

да беше слон да се чуди човек как може да е попаднал там. а то някаква си мишка ...:-) аз няколко пъти в Кауфланд (в различни градове) на витрината за месо съм виждал тлъсти мухи. все пак това си е жива мръвка. значи е нормално :-)

е нормално, то защо да не се продава месо и на улицата? къде е прехвалената хигиена, евро стандарти и прочее?

Да бе провокация! Сега остава да обявите, че мишката е компютърна и не е опасна за здравето.

И какво му е нетипично на мястото -витрината да не е дълбоко замразявака. Не сте ли гледали северните(белите)лисици как си ловят мишки под снега! Останали костилки от джанки на улицата, сняг, виелица; вдигам капака на двигателя за да сложа течност за чистачките и .... се изсипва цяла шепа отворени костилки и ядката изядена. Помислете преди да се мъчите да се опровдавате. Иначе, колко и е на мишката да влезе в магазина -вратите денонощно отворени,, а влезе ли вътре може де е при ядките, при сиренцето, при закуските ....

дошъл Путин и подхвърлил мишка във витрината на немска търговска верига! Каква провокация!

Аз пък повече се доверявам на супермаркет дето има мишка, отколкото на супермаркет където даже и мишките умират като ядат сиренцето им. Да си вземат една котка и нещата ще се оправят.

Голяма работа - мишка в хранителен магазин, ми къде да бъде, в магазин за плочки ли?! Дали сега в Кауфланд, а утре в Била, това е положението:)

А тая бележка от втората снимка я навийте на фунийка и си напъхайте...

Верен на принципите си, ДИР ни поднася новини без информация - в хипермаркет открили мишка (я е така, я не). Добре. В кой магазин - не се знае. В коя верига - не казваме. Веригата излиза с ОФИЦИАЛНО становище - пак името го няма. Въобще какви са ви принципите и какви норми спазвате, защото статиите ви вече стават дразнещи.

Не се споменава името на веригата, защото ще имат проблеми с нея в последствие. Иначе е Кауфланд

Зелените няма ли да се самосезират , че един хипермаркет има политика на ежедневна дератизация на невинни бозайници? Къде е хелзинкския комитет в този случай ? Няма ли европейска програма за интегриране на мишките?

gonzales

тия може да покажат документ за хигиенизиран магазин и с бъдеща дата нема проблеми :-)

Всички вериги са така. Мръсотията е тотална, но хората им имат доверие и се бутат в шамарите.

Пак по биват от кварталните магазинчета,там,ако знаеш какви неща се случват ... От собствен опит знам !

Отново се поставя въпрос за дезинфекция. Дали правите разлика с дезинсекция. за дезинфакция какви микроорганизми ще борите. Прибавихте дератизация (борба с гризачи) но не става ясно с мравките, с паяците, с хлебарките, с мухите как провеждате "дезинфекцията" ами с гълъбите и врабците !

Това което трови мишките вероятно трови и хората. Трябва да се регламентира какви препарати могат да се използват. Никой няма да умре от диария, но ако щама е устойчив на всичко което дезинфектира може и да умре. Те французите рекламират ябълките си като показват че има и такива с червейчета.