Международни наблюдатели и прокуратурата защитиха Мирослава Тодорова

Върховният административен съд (ВАС) заседава днес по делото за дисциплинарното уволнение на съдия Мирослава Тодорова в присъствието на международни наблюдатели. Дори прокуратурата я подкрепи. Решението се очаква до месец.

Обратно в новината

Коментари - Международни наблюдатели и прокуратурата защитиха Мирослава Тодорова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де защо си мислите че сте по-големи прависти дори от международните, доказали се като такива след като неведнъж сте искали международни съдии да решават при нас???До кога българина ще оспорва всичко което не му откликва на емоциите и ще загърбва разума, законите и фактите..

Остава сега лицето Лазар Груев да даде интервю на Габито Наплатановото за този успех на Мирослава Тодорофф, и всичко си идва на мястото...

Физиономията на тази женичка казва всичко! Не е нужен коментар...

ми то не може, чедо, всички РБ-ки, на Цецки и на фидоски да ги докараме! Или ти, за тлъсто Лиле ми гововриш, дето държи ножницата на Бойко ?? баба Тодорка. Повече не мога да ти кажа ! Търкат мъ, яко, гърба ми е червен и кожата се смъква? ?

" БЪЛГАРИЯ ЗАЩИТИ СЪДИЯ !" Вервам Й, не знам защо, готов съм и за бесилото ?? Радко Който люби Пича Бойко, и Палаша Цецо, да ми тури "-", песен да запее както Веско са дире, че бес полиция не може нито ден да преживее ??

Знаеш ли какво представлява тази Мирослава и чии поръчки изпълнява! Ама заслужавате си да станете чужденци в собствената си държава...и нещата заради такива като теб вървят натам.

Ами вие като сте толкова запознат/а защо не се сезирали прокуратурата или съда с ФАКТИ и ДОКАЗАТЕЛСТВА??? Всеки всичко знае ама си стоим на дъното и вървим към тинята от таквиз "всезнаещи" на база някой някъде нещо на някого казал че е чул от някъде....

Радост неописуема! Отново ще си имаме "достоен", наш съдия-професионалист! Ликувай народе, времето тръгва назад!

То независимост хубаво, ама... цвинокио правеше безобразия, и сега е клиент на прокуратурата, а прокурорите и съдиите с безобразията на кого дават отчет? Като станат на изборни длъжности, тогава могат да искат независимост и да квичат, защото тогава ако не работят, ще изхвърчат.

алехеи петров се завруста!!! прост народ! стадо! да ви е чистито!

Опааа! Адвокатката ,защитавала именити босове на мафията/Васил Илиев,Трактора ,Брендо ,братята Маргини и др./ се пръкна отново!

TИКВО, на адвоката това му е работата - ДА ЗАЩИТАВА ПРАВАТА НА ПЕСТЪПНИЦИТЕ. ГОЛЕМИТЕ АДВОКАТИ защитават правата на ГОЛЕМИТЕ хора, а съда ги осъжда или управдава.

А една голяма гола вода! Такива като тая ще те лишат от гражданството ти и от родината ти; но бидейки овца, няма да се усетиш как това ще стане.

Дааа..след като Ина Лулчева я защитава (адвокатката на Алексей Петров, Маргините и прочее) САМО СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ.

Международните наблюдатели могат само да наблюдават и да се изказват "след мача". Коментари преди и по време на разследванията са си чисто вмешателство. Това важи и за всички европейски политици, взели отношение по предизборните скандали у нас, преди прокуратурата да се е произнесла.

Като знаете от кое племе е тази МироСлава. По същия начин беше оправдан нейният съплеменик С. Паси за престъпление извършено в качеството му на Външен м-р (което в Щатите се квалифицира като "Държавна измяна"). Въобще, кой управлява България?

несправедливо осъдена за неспаведливо задържане на знакови дела ... всеки сам да постави в кавички несправедливо където сметне за справедливо

Покрай разбойниците БСП-ДПС всичко си идва по старите места

не се притесняваите г-жо тодорова, снхте ви оправдаят и върнат на работа. цветанов го няма за да попречи на това, но следващия път като раздавате присъди недеите забавя или забравя да оповестите мотивите и по този начин елегантно да оправдаете един осъден престъпник, защото остава впечатлението че вършите услуга на престъпник.

Защо никой не разсъждава в посока че мотивите са само основание за обжалване на ИЗДАДЕНАТА и в СИЛА ПРИСЪДА...Къде са били двете страни по делото ако са били заинтересовани от обжалване?????

УЛИЦАТА, къде сте сега да протестирате бе? Ще върнат тази, която бави умишлено дела с/у знакови фигури! Или това на УЛИЦАТА не говори нищо, понеже сега няма кой да ви организира?!

jingiby

Как се завърта колелото! По поръчка на Цвъки жената беше смачкана, като назидание на съдийската гилдия и опитите й за независимост от поръчките на изпълнителната власт. А сега тя изплува, а Цвъки лети към дъното!

Явно никога няма да се събудите за реалностите. То и затова Б-я е паднала под турско...

Американецът и холандците също ли са червени боклуци? Болени мозъци, аман от слагачи.

егати и даржавата

честито на всички червени боклуци ! радост за наглите, килърите, в.топлото и др. само БСП+ДПС+АТАКА