Смениха цялото ръководство на фонд ”Земеделие”

Министърът на земеделието Мирослав Найденов съобщи на специална пресконференция, че цялото ръководство на Държавен фонд "Земеделие" е сменено.

Обратно в новината

Коментари - Смениха цялото ръководство на фонд ”Земеделие” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хммм. И това ще помогне ли?

Мислех да пиша че само идиот би се вързал на тези глупости дето измислят от правителството да се оправдават. Но като гледам има хора които им се връзват затова няма да го казвам че ще прозвучи като обида за някой коментиращи.

това трябваше да стане много,многомного по рано във ВСИЧКИ МИНИСТЕРСТВА, ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕТЕ ЦЯЛАТА СТАНИШЕВА,ИВАНКОСТОВА,АХМЕДДОГАНОВА И ЦАРСКА ПАПЛАЧ,ОТ ВЛАСТТА,БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЯЧЕНИЯ,ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ И В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ВЪВ МИТНИЦИТЕ НАВСЯКАДЕ,БОРИСОВ ЗА ДВЕ ГОДИНИ ТРЯБВАШЕ ДА ОТСТРАНИ ТАЗИ КРАДЛИВА.КОРУМПИРАНА,НАГЛА,БЕЗОЧЛИВА,УНИЩОЖВАЩА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 2О ГОДИНА ПАПЛАЧ,ТОВА ОЧАКВАШЕ БЪЛГАРСКИЯТ ИЗБИРАТЕЛ ОТ Г-Н БОРИСОВ,СПРАВЕДЛИВОСТ,НО ЗА ЖАЛОСТ СЕ НАГЛЕДАХМЕ САМО НА ОГРОМНИ ПАЛАТИ,ЯХТИ,КОЛИ,ОЧЕВАДНИ НАРУШЕНИЯ И КРАЖБИ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ И ДОВОЛНИ,ВЕСЕЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕДОСЕГАЕМИ ОТ ЗАКОНА.

Ако са играли заедно футбол с бойко е нормално да го назначат на този пост ! Няма никакво значение какви са професионалната му квалификация и образованието - пример - калинката !

щом тоя става аграрно аташе, Калинка трябва да е най-малко посланник.

Е И КАКВО ОТ ТОВА? ЗАщО ВСИЧКИ В КУПОМ УВОЛНИХА, НИКОЙ НЕ РАЗБРА И НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕ. ТОЧНО СЕГА ЛИ? КОГА щЕ НАВЛЯЗАТ В РАБОТАТА УВАЖАЕМИТЕ ГОСПОДА- ПЪЛНОЦЕННО? ДА ВИДИМ НОВИТЕ МОМЕНТИ ОТ ПРОМЕНИТЕ.

Охооо, отново "потомствената" фамилия в администрацията на България Порожанов-и... Интересно е да се поразрови някой да провери въпросният "специалист" как то 1992 година е мигрирал от министерство на министерство, от борд на борд и и така нататък. Също така е интересно да се направи проверка на клана Порожанов-и в администрацията на България колко човека работят и как е нараствал в годините техния брой. Интересни изводи могат да се направят. Колко Порожанов-ци има в Агенция митници например, в Министерство на финансиите и така нататък. Дали най-добрите и способните са служители са от Ломския клан на Порожанов? Кучето си лае, кервана си върви...

Айде стига министъра на земеделието ни е правил на глупаци. Било фалшификат. Толкова ли е трудно да се провери в поркуратурата дали е постъпвало такова писамо от калина Илиева. Тоя селяндурски министър ни взе за големи балъци.

Отдавна трябваше да се започен такава чистка. Не само в Земеделието. Където "този работи турчин" е диагноза и практика.И сега, когато се разхвърча перушина БСП и компания изреваха на умряло. И как няма - махнаха поредните "техни хора". Забави се министър Найденов. Още с Калинка трябваше да изхвърчат повечето от Фонд земеделие. Сега трябва да се направи сериозна чистка в ДАНС и МВР. Който е кадър на БСП и е навършил години за пенсия незабавно трябва да бъде пенсиониран. Всъщност в цялата държавна администрация хората в пенсионна възраст, особено тези на ръководни постове трябв ада бъдат пенсионирани. Що се отнася до критиките на опозицията - нека си критикуват, нали затова са опозиция. Но чистката бтрябва да стане. Иначе лошо.

Яко замитане на следи се върши!

Я да видим сиа , кой пак не си е пил хапчето

В това министерство чистката не е спирала. На всички постове Найденов вече по няколко пъти е уволнявал и назаначава хора. Отговорността за управленските му резили си е само негова. Този глупак не случи на кадри. Всяко негово действие е пиар акция, напълно безполезна за ресора за който отговаря.

Абе хора, защо никой не пита Калинка дали е имало такова писмо, или пък направо прокурора, до когото е било изпратено??! Тогава да не излезе че Мазен Миро е лъжец, а деловодството на Фонда е манипулирано, а ? :)))) то лъжци са и всички, които Миро докара със себе си :))

Найденооов, а кога ще разкараш онова прасе Явор Недев от ИАРА ?!! Там резултатите са още по-лоши от ДФЗ!!! .... на плюс е само бановата сметка на Яворчо :))

А Боянова кога ще и дойде редът? Това е един човек, който не знае какво работи и с нея никога няма да можем да усвояваме еврофондове. Всяко нейно изказване пред хора разбиращи ПРСР предизвиква смях.

Да сменят и дребните чиновници,че малките камъчета обръщат каруцата.

Мирославов е най-добрият в това министерство от 21г.насам!няма друг министър,който да се занима с това с какви боклуци се храните глупаци!Джевдет чакъров само натрупа милиони от заменки на земи,а тогава не му поискахте оставката!В БГ всичко е на обратно-ако си добър-ставаш неудобен,затова страната е на този хал!Но основната вина си е на народа-много беден,много прост и много зъл!

Възхваляваш човек,на когото не знаеш името дори.

джевдет чакъров беше министър на околната среда и водите и не е правил заменки. супер неинформиран и неподготвен се обаждаш

Браво! Дойде му времето и там да сложат изпечен мошеник, а не като досегашните аматьори! :))) Арсенал, Булгартабак, БДЖ...... хихи :)

Досега - било каквото било, от сега нататък - както е било да сега...

"Найденов уточни, че Симеонов е получил две предложения за зам.-министър, както и за аграрен аташе в Брюксел." ТОЗИ НЕГРАМОТЕН ДОНОСНИК С.С. Е ЗА ДРУГО МЯСТО !!!

По надалеч е по добре, пък и устата му ще запушат с това повишение..Най-лесно е да замениш едно писмо с друго в деловодството когато си началник.......и да му сложиш същия номер...

Пак не си наясно.Докога бе човек?

ИСКАМЕ СИ КАЛИНКА,ПО-ДОБРА ОТ НЕЯ НЯМААААААААА!!

Всеки който казва за корупция сред ГЕРБ бива отсраняван.Наместо Борисов да е осъден вече за спиране на митническа проверка,Найденов за оказване на натиск,те продъпжават най нагло да властват.По корумпирани и некадърни от ГЕРБ не са управлявали тази сбирщина от говеда.

Хайде Найденов не се ослушвай... пътяяяя!!!!

Големите игри са при големите пари.

Безучастното отношение на премиера Борисов и оставането на Мирослав Найденов на поста министър, въпреки призива на СДС за неговата оставка, както и упражняването на правомощията от Симеонов, прави премиерът съучастник в тези корупционни практики.

Уважаеми управляваши, обещахте ни ново управление, прозрачност и борба с престъпносттта и корупцията в замяна на това получаваме съвети : Как да сеем картофи, как няма такъв документ, пък снощи по Нова телевизия ни показаха , че даже има и сигнал в прокуратурата сега изпращате Директора в Брюксел, по далече, за да не говори, гледахме го и него, той не отрече да е писал такова, ясно личише страха му, е какви случайности като във Тотото май взеха да стават и при Вас. Или ни управлявайте компетентно или си вървете, така е в нормалните страни.

А конкурентът на Дянков по некадърност - Мазен Миро ПАК остана???

Тези персони от МС са абсолютно неграмотни и некомпетентни.Сега се оказва,че са луди и трябва да минат незабавно психо преглед. Не може да са такива дебили и да не знаят, че тази агенция менажира повече от 3 милиарда евро и не може да сменят ръководството и през ден.

Калинка пак я назначи лично ББ.Да не вземе и новия да забременее, а и да вземат първо да му проверят дипломата.

О не вече ще назначаваме само наши момчета поне да не излизат в майчинство, апък говорят не това, което искат управляващите ще ги изпратим посланици някъде по-далече, ще ги " повишим "

Айдеее, Миро се осра и сега вместо да подаде оставка, наказа тези, които казват истината!

Малее, толкова ли не можете да се усетите - за всеки министър, на когото рейтингът му е неудобно висок за опозицията, извендъж се намират някакви "компромати" и всички започват да скачат колко е корумпиран :))) Чиста проба евтина манипулация на общественото доверие. Найденов пък е добър министър, да вземе опозицията да си прегледа нейните хора, щото по редиците й още щъкат Овчаров, Петков, Доган, Масларова и т.н, за които е обществена тайна колко са корумпирани.