Мирослав Иванов остава заместник-председател на парламента

ГЕРБ призоваха да се махне металната решетка на вратата, ДБ също не я харесват, искат председателски съвет да се заеме с въпроса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднъж вече казах, че не може да се очаква от управляващата коалиция някаква чувствителност относно спазване на всякакви правила в т.ч. и етични. За всеки беше ясно, че това младо момче няма опитност за да бъде на такъв висок пост, за да има съзнание, че опозиция е не просто необходима, но и трябва да се уважава. Определено този млад адвокат не е дорасъл за да бъде безпристрастен във водене на заседания и обърква пленарна зала със съдебна такава, заемайки страната само на клиента-ерго на партията, която го е сложила там. Но такава констатация не е само до него, но и до цялата им шайка, която си мисли, че е хванала Аллах за шлифера, като са се докопали до такива позиции и то начело с Премиера. Ако опозицията иска да го бламира, то може да го стори, като всеки път, когато младокът се появи да води заседание, то всички от опозицията да напускат парламентарната зала и да искат проверка на кворум. Но този метод беше характерен за БСП и Нинова, но не за конкретна личност а за цялостна оставка на Правителството. Но ако е насочен само към определена личност, то тогава съм сигурен, че бързо ще го сменят в името на нормалната работа на Парламента, защото отдавна са се задали едни пари от Европа и НИКОЙ няма интерес да ги пропусне, поради някакъв млад и неопитен депутат.

Ти си много прост! Като онзи простак, дето оглавяваше България десетилетия - Тодор Живков (и охраната му) с уж партизанското му име (защото всъщност никога не е бил дори и партизанин, а предател, доносник на Гешев) - Янко!

миро е правилно момче, прави всичко правилно, живее с правилната девойка и членува в правилната шайка...пардон-партия

Довчера не го знаехте кой е, ама днес вече знаете всичко най-лошо за него, а. После да не се чудите защо губите избори подир избори!

Репитирайте си.Толкова ще ви мине и вот на недоверие.

Така, така. Единни в кражбите. Това е спойката между червените и умнокрасивите.

А между ГЕРП и ДПС коя е спойката, че така са единни напоследък?

Мутрите - главатарите им, ДС доносниците Доган и Борисов и кукловодите им, мафията! И господарят им в Кремъл!

тъпи гейбери !

Килотите смени червен селяк и си вземи душ

ни за душ,ни за кюлоти. Не чакам трохи и огризки от боци или пък някой друг. Свършил съм си домашните навреме и сега ми е леко. Ти му мисли миличък!

"ГЕРБ са добра опозиция, г-жа Атанасова е енергична, активна е, води си групата много добре и ние нямаме никакъв интерес това да се натъква на излишни спънки, просто да имаме аргументите да отговаряме". Какво е забравил "съвсем случайно" да добави Христо Иванов? Ами това, че госпожа Атанасова е нагла и арогантна и като председател на парламентарната група е водеща фигура в провалянето на парламентарните заседания с процедурни хватки. Кое не е така? Та ние се нагледахме на тези неща. Въпросът е защо Христо Иванов прави такива реверанси към ГЕРБ. Ами защото те са братовчеди, които в момента са малко скарани, ама винаги могат да си подадат ръка. От друга страна близостта на "Демократична България" и "Продължаваме промяната" са си близки и Лидерите на ДБ не крият, че много си харесват Кирил Петков. По силата на тази логика се вижда, че "Промяната" всъщност е много близка до "Демократична България" ,а следователно и до ГЕРБ. На печелившите честито. Нешка Робева вече си скуби косите, че е била застъпник и е работила за "Продължаваме промяната".

Каде се изгуби бе памперс миризлив

е гербераст, натурален педераст и бокоминетчия.

Джендърско правителство пендели за шеф и зам. шеф на парламента и нацията достигна дъното

Варатата е супер. Многу жилязу има.

мурви!

Какво прави това дете Мирославчо в парламента ?

цялата му парламентарна група. Нищо.

да,не се е наакал...

някакъв лайньо станал зам.председател на българският парламент-чиста марионетка.Друг лайньо станал председател на парламента-пак марионетка.Абе много лайньовци и марионетки в този парламент бе.

Вечната коалиция ГЕРП-ДПС си имат нови приятели - групата от Израждане

Браво, че извади смелост да затвори устата на деса атанасова, която нагло развяваше герберски лъжи и простотии. Да продължава да стои твърдо да се бори с наглеците, които се изживяват все едно те са закона и останалите трябва да им се подчиняват.

А ти ако се връзваш на лъжите и празните приказки на простото киро и дружките му, нямаш и капка мозък... затова сме на това дередже и ще затъваме още повече. Ще те питам как ще си купуваш храна и плащаш сметки след още някой месец..

Мисли за себе си.Аз не съм имал облаги от Борисов,работя си и съм добре.

Голям скандал заради някаква метална врата. Не е голяма работа, само се превръща от мухата слон, за да се разсейва народа от истински важните проблеми - как ПП лека полека ни продават на САЩ и ЕС. Ако искаме да нахлуем в парламента и тая врата няма да ни спре

То Костов, Царя и Бойко разпродадоха всичко отдавна

Хората в България ГЛАСУВАХА за партия ""Продължаваме Промяната"" : ПЪРВО- да МАХНАТ маските и да ИЗГОНЯТ Китайците и негрите РАЗПРОСТАНЯВАЩИ вируси. Което е ПОЧТИ направено. Остава само да ИЗГОНЯТ китайците... ВТОРО- да ЗАКРИЯТ турско- негърските фирми А1 (ЕМтел), Вииваком и Йетел, които РАЗБОЛЯВАТ цяла България с РАК и Левкемия.. Някои дори Ослепяват.. После може да направят КОНКУРС и да изберат една фирма за цяла България , която да осигурява телефонните разговори с мобилни телефони... И да ги накарат да сложат станциите си на ПОНЕ 5 -10 километра от градове и села, за да НЕ ни РАЗБОЛЯВАТ... ПО- добре, разговорите с телефон да са СКЪПИ, както до преди 1999 г, но българите да са ЗДРАВИ и да РАСТЕ БЪлгария като население.. Щото като са БОЛНИ българите, НЯМА и кой да РАБОТИ... ТРЕТО- Да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци( направена от ФИлип ДИмитров, през 1992 г, за да го сложат турците-ДПС да управлява за една година) , да ЗАКРИЯТ Лагерите за бежанци ( направен от Боклук Борисов Банкя-лията). И после , парите, които са давали на башибозуците, да ги дадат на бедните българи. После може да ПРЕИМЕНУВАТ ""Агенцията за Българи в чужбина"" на "" Агенция за Истински бежанци- българи"". И да ЗАКРИЯТ Лагерите, които Боклук Борисов направи за да храни Ислямските башибозуци Нашественици и да им дава къща и пари, ВМЕСТО да дава на бедните БЪЛГАРИ.. Ето как българите-бежанци бягаха преди 100 години от тия араби- Нашественци, които сега НАПАДАТ БЪлгария.. Арабите да бягат обратно към Турция с РАЗПРАНИ гъззове, както бягаше Осман Ага през 1865 г. https://glasove.com/categories/skandalyt/news/polovin-milion-bezhanci-idvat-v-bylgariya-sled-balkanskite-vojni

Ти от коя лудница си избягал бе, малоумник нещастен ?!

ПП са уникални продажници и мекерета, оставете и ИТН и ДБ, това май им е за последно. Най-гнусното е от БСП, жалко за партия която име претенции да е наследник на друга 100 годишна такава, дори да претендира че има идеология. Забравиха ли от БСП: "Днес (15.11.2017) Корнелия Нинова стана жертва на безпрецедентно своеволие от страна на назначения от ГЕРБ шеф на Народното събрание Димитър Главчев." И какво стана? Бойко Борисов отиде в парламента да окаже подкрепа на Димитър Главчев? Нищо подобно: "Току-що внесох в деловодството на НС своята оставка", заяви Главчев от парламентарната трибуна на 17.11.2017. Абсолютно повредени хора обитават сградата с решетките. Едно своеволие и беззаконие не се оправдава с цел за "изчегъртване". Едно зло не може да оправи друго зло. Единствено което показват тези 4-ри групировка че не са по-различни, и са достатъчно цинични дори повече.

Внимание, задава се нова голяма опасност за герберите и ахмаците от Израждане - появила се е “маймунска шарка” и потенциалните й жертви трябва и от това да се опасяват!

как няма да се застъпя за баджанака :), и е кат куче пазач , тoлкoз акъл има , кат му кажа по точки бетон е, не мисли, а и не може :)))

Трудно се устоява на народната любов! Металните врати и загражденията които се превърнаха в постоянна част от екстериора улесняват поцеса!

?Позор.Не ви ли е малко срам.Това мом4енце ?Тойй ли нареди за решетките?Прили4а на мон4енце от съветска репресивна служба.Дано нашите вземат някакви мерки.

Ти от Израждане ли си?

На копейкин, за какво въобще му дават да се изказва. Заучени цитати, фрази и мохабети.

Е как! Той е назначеното ново златно пръстче за гербопитезите, ако се изпълни мокрия им сън да влезнат пак във властта, за да избегнат затвора! Както Болен Сидеров, друга руска подметка и корумпиран боклук!

Сега да хваща флекс-а и да премахне решетките на входа.

Това не е ли конфликт на интереси - той зам. шеф на НС , жена му - говорител на премиера ? Или това е "промяна " ?

този бил годеник на Гуглена, как така, ще му искат оставка?

Още един от компанията на Белите Носове заедн със Министъра на КултУРАта, Кирчо, Ленчето и Асенчо

Някой да е очаквал, че ще го махнат?

Тоя е страшен тъпанар като всички от Продължаваме Подмяната

Когато всички ти изглеждат идиоти, то най-вероятно идиота си ти.

В случая е нарушил безпричинно два пъти закона.

Ти като съда ли се изживяваш?

Schilo

А сега, Лена да благодари на всички за подкрепата. На когото, каквото му трябва.

Циркаджиите в парламента не спират с кретенските си изпълнения.

"Не ми говорете за закон и конституция, В тая държава всичко е проституция" Слави Трифонов И всичко е решетки

Когато някой критикува някого другито или нещо, най-важното е: 1) Доколко е обективен, тоест се позовава - и не избирателно!!! - на фактите и реалното състояние на нещата (в развитие!!!); 2) Доколко критиката е добронамерена или злонамерена - това е много важно!!! - тоест той те критикува за да станеш по-добър, да се коригираш, или да те дискредитира! 3) КОЙ те критикува (това е в пряка връзка с преходното), от какви позиции и той какво е правил и направил ако е имал такива възможности както обекта на критиките му! ГЕРБ са последните, които могат да критикуват това правителство на 4-5 месеца

Натресените от Радевият любимец, Киро-тъпунгера: сополиви, некадърни, кръжочници, краварски - парашутисти.

показват много ясно и точно, че правитеслтвените, соросоидите, хероините и тн тролове даже не могат да смогнат на елементарната "народна любов"! Метлааааа!

Един конкретен пример за това колко злонамерени са ГЕРБ и докъде са стигнали в страха и отчаянието си, в лъжите си в критиките на правителството. Делян Собрев, който го представят като техен водещ икономист, доколкото разбирам - само вижте как той пресмята инфлацията:) Отново - при Цветана Ризова.. Как я изчислява и как - тази при тяхното упвравление, на ГЕРБ:)

Знаеш ли колко ни интересува тук герб, сдс и тем подобни американски подметки?! Дебил!

Ами тогава дащо се обаждаш неподготвен от коневръза, бе идиот:) Защо си мислиш, че мен или другите ни интересува какво идиот като теб не го интересува!

Снимката потвърждава , че е попаднал случайно в народното събрание.

Днес докато гледах как гербери критикуваха действията на правителството, и как решенията и мерките му били ЗАКЪСНЕЛИ?!?! (а правителството е само на няколко месеца и влезе с летящ старт - в разгара на небивали кризи у нас и по света…), като слушах и Делян Добрев при Цветана Ризова - който е един от малцината в ГЕРБ, който ми бе симпатичен, защото е умен и възпитан), и как дори той правеше откровено противоречащи си (за всеки непредубеден човек и икономист) и доста хаотични твърдения и критики, и си дадох светка, че ВСЪЩНОСТ ГЕРБ не само и просто злобеят, ТЯХ ГИ Е СТРАХ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА НЕ УСПЕЕ да изведе страната добре и подпомагайки хората от КРИЗИТЕ, които Борисов и ГЕРБ причиниха, а войната на Путин в Украйна и срещу нас бе просто капакът! Аз се учудих, че дори и Цветана Ризова успя да го сконфузи на моменти с много резонни въпроси и забележки и вметвания.

Не си обективен. И двамата глЪмари са министри от май миналата година! Респективно управляват вече 1 година. Те досега ако не са разбрали на какво голо хоро са се хванали... е.и им майката славовишка! Както казва г-н Буров.

Дори и не ми се обясняват елементарни неща и истини! Това правителство НЕ е от година, независимо че има в него министри а от СЛУЖЕБНОТО!!! предишно правителство! Повтарям - СЛУЖЕБНО!!! Я ми припомни какво каза служебният превиер Янев за несъгласието си с настоящите управляващи? Същият, за когото и президентът Радев коментира … И който изпълнява стриктно директивите на Путин в пропагандните му опорки, че Путин не водел война! Между прочем ти знаеш ли колко обикновено продължава една военна операция? Да си чувал и да знаеш? Да си чувал за операцията “Барбароса” на Хитлер, с която започва Втората световна война? А да знаеш оправданието на Хитлер за нея? Че … той нападнал за да изпревари нападението на Сталин!!!! Да ти звучи някак си много познато и актуално и днес?

след седмица всички ще бъдете изртитани от Парламента ни. чужденци нямат право да управляват! като казах чужденци, Киро донесе ли документ, че не е гражданин на Канада?

Легендата за "Азов" завърши безславно Поглед Инфо В същото време командирът на "Азов" Денис Прокопенко без "пушкала", без "броня", без отличителни знаци, леко жалко изглеждащ, на "чист" лвовски (чешко-полско-цигански-унгарско-украински) език, който половината украинци не разбират, избъбри объркваща, нервна и неясна реч за своите „съмнения“, „отговорност“, „критично мислене“, „план Б“ и куп от други неща, а накрая каза: „За да се спаси човешки животи, целият мариуполски гарнизон изпълнява одобреното решение на висшето военно командване и се надява на подкрепата на украинския народ...“

ГЕРБ и ДПС :))

сега вече, с такава подкрепа зад себе си, може не само да изключва микрофоните, но и да гони опозицията от залата

Той може и да остава, но коалицията е по-любопитно още колко ще остане.

Това ми напомня за великото оставане на ПКП-то като председател на парламата!

Като гледам Киро - Простото каква батериика на айфона си е сложил - явно бая нареждания по телефона получава от Козяк....

Ще го запомним с това, че няма да го запомним.

у Малата имаме и по-убави и по-гласовите.

Това дете е време да си ходи да си играе с играчките.. няма акъл за 5 пари типично качество на ПП конюктурата

Жълтопаветни шестопакетници, сър.

На Атанасова по друг начин трябва да и се вземе думата.

тая Дума и какво точно ще я правиш с плиткоуюното си мозъче?

през това време да бъде с очила.

"Причината, за която съм тук, по време на моята обедна почивка, е да дам своята подкрепа и към Мирослав" Ти за какъв се мисслиш, бе?! Идиот гнусен? За богопомазаната подметка на Херо ли, грайндърски неграмотнико?

Се пише с главна буква бе комунде !

джендър сороски

Абе кон, комунетата сте вие всички. Киро тъпака е син на бкп зелен фекал, БСП е директно във властта, да не говорим за пребоядисаните селяни мижетурката АА и Пинокио Иванов, а най-големият комунист е славчо идиотов!