Мирчев: С около 20% ще бъдат увеличени пенсиите

Относно отстъпката за гориво, депутатът от ДБ каза, че на този етап остава предложението за 25 стотинки за литър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само за хората които са на заплата няма никакви мерки които да ни подпомогнат.

Демирчевизация

Мирчев и Ристето двама нечистоплътни и отврътителни педераста плюс Надето щом са на власт не очаквайте нищо добро за нацията

Свинчо е дъно,дебело дъно

Значи като ги гледам с Ристю Бойкикиев и за гарнитура генерал гном , ми се Драйфа от почтеност и демократичност . Толкова е тъжно и жалко !

Има вид на крадлива мутра . Кой сега е шиши, а ?

„Увеличение“ с поне 20% няма да има. Слагат сегашните 60 лева ковид към пенсиите и...увеличението ще е 6€ ...Тарикатлъци по ППски...

Преди два дни Христо Иванов и Ген. Атанасов пиеха кафенце с Костов в Драгалевци. Помните ли кой прие сегашната система за пенсиониране и как вместо средния доход взеха от хората последните 3 години като основни? Получи се така, че 70000 пенсионери които в онези времена на частна инициатива в последните си години бяха назначавани или на минимални заплати или без трудови договори. Тези хора въпреки 40-45 годишния си стаж са на ръба на бедността. Наглост е Мирчев!!!!! Парадираш с 20% увеличение, което в реалност са 40-50лв. Ти базикаш ли се бе ????? При инфлация в държавата над 30% само за последната година. Основните неща , които купуват пенсионерите са с ръст 100-150% като хляба например. Кашкавал, Кисело мляко.. Лекарства!!!!!!!!

Костов, ти какви пари искаш, като не си внасял, бе?

Внасял съм дедо само че на твоето бабе от зад

Увеличение всъщност няма:))) Вместо две плюс две гуми на колата, стават четири. :)))) Имаме изключително прост народ, който вече година и нещо вярва на басни и приказки. Никой не се сеща да си погледне в джоба:))) Жалко е за тоталната мизерия, жалко е за изгубените години в постоянна бедност. Но, когато един народ е глупав, никой не може да му помогне. Сега ще го убедят, че трябва да гладува и той ще се съгласи:)))))) Наистина, изключително прост народец:)))

Леллей популизъм в най-бистра форма!

Това прасе да не е вече от БСП? Каква дясна партия са точно? Откъде ще дойдат тия пари точно?? Пак ще взимаме заеми, за да плащаме пенсии.. малоумна история.

Добавката от вчера е новото увеличение днес, пък дали ще е повече или не, не е важно! "Основният ни акцент е нулева енергийна зависимост от Русия и това е възможно. Има истински план за действие, не извиване на ръце", заяви депутатът." Много харесвам да прочитам подобни изказвания. Всеки път се правят намеци, че едва ли не сме обвързани за вечни времена с Русия и не може да минем на друг източник за газ. Въпреки че както се вижда никой не ни спира да търсим газ от други страни. Сега друг е въпроса дали ще имаме редовни доставки и дали ще бъдат за по-малки цени от руският газ!

Браво. Партийната върхушка, от 1500 ще взима по 2200 пенсия на месец, а обикновенния труженик от 300 на 360. Да ви таковам на справедливостта.

Сега внучката сметна.,,Бабо сега взимаш 432 лева.Като махнат 60 лева и увеличат с20 % ще взимаш 446 лева.Това е 4% повече,, ОГРОМНО УВЕЛИЧЕНИЕ.С него не мога да си платя дори разликата в цената на ХЛЯБА.БЕДНИТЕ ДА УМИРАТ.ТОВА ИСКА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО.

Това се получава защото 60 лв. е голям процент от вашата пенсия - 13.9%. Но за по-големите пенсии увеличението е по-значително. За по-малките пенсии дори може да има намаление.

със своите десетина процента ДБ всъщност управляват България, Петков е съосновател на ДБ, не го избират за председател и напуска партията, така че ПП е като фракция на ДБ, ако не беше служебен министър и ако президентът не го хвалеше толкова, никой нямаше да чуе за него, сега каквото предложат ДБ се върши на момента - поискат оставката на някого веднага го уволняват, пуснат петиция уволнение, техните предложения се гласуват с предимство в парламента, дори ГЕРБ гласуват за тях, а депутатите и привържениците им са денонощно по медиите

Класика в жанра- дай (уж) на пенсионерите, та зорлем те вкарат така в парламента. От ДБ мирише на препълнена улична боклукчийска кофа.

Те циганите ще работят, за да ни ги изкарват тези пенсии...

Смятайте щом увеличават пенсиите с 20 на сто , колко е инфлацията ? Но както каза Киро Умното по Нова Баджак ТВ "спряваме се добре " ................

тоя праслак е тотал щета малоумник... защо от НАП на направят една проверка на такива като тоя, малоумника симидчиев, и ристьо... да видим от къде имат такива пари? От друга страна на всеки, който окрайна му е много мила може да си хване парцалите и да отива там. Тук е България!

Да направят проверка НАП, ама как да стане?!? Мистър Гащи Спецов е сложен там, заради такъв тип проверки

НАП първо да направи проверка на Бойко Борисов и шайката му, че много далавери ще излезнат. То не бяха кюлчета , то не бяха чекмеджета.

съгласен съм.. и шайката на тиквоня колко окрадоха

Селективно развъден комунистически селски нерез, дами и господа, настоящ "умнокрасив".

Много ти отива прякора "свиневъд". Личи си, че си малоумен цървул.

Как е в партийната централа, другарю умнокрасив?

А как е във вашата, прост и грозен?

Нискочелата лоена топка със заешко сърце каза ли откъде ще дойдат парите за увеличението, защото икономиката на територията ни е със стихващи функции, ще претръскат още няколко милиарда заеми за още няколко месеца на власт да изпълнят всички козяшки поръчки

Учуден идиот се чуди, откъде ще дойдат парите? Ами икономиката, особено военнопромишления комплекс са на печалба. Има разтеж в почти всички сектори, така че пари има. Само мозък няма в дебили като теб.

С лоботомия и ганглийна нервна система пък пише, това е медицински чудо

Мирчев , я вземай пушката и заминавай на украинският фронт. А, да и памперс си вземи. Скоро никой няма да си спомня за американско мекере като тебе.

Някой може членоразделно да каже, какво добро е донесла Русия за човечеството? Само революции, терор, глад и мизерия.

Нищо, само два пъти ни е носила свобода

Не два пъти а три пъти, от комунизма русия ви освободи

Шиши 2 тръгнал да се опитва да мисли... Мой, с тези 20% даже няма да покриете реалната инфлация при хранителните стоки. За цените на лекарствата да не отварям дума!

Отивайте да бачкате, мъзреливци!

тоя е глътнал поне половината от увеличението!

как могат да ги слагат такива на тези постове?! Да турнат някоя съсухрена скумрия като Габриелката - поне да не ѝ личи колко крадне...

Намалете ДОД за работещите !

Само като чух израза "путинова Русия" ми стана ясно, че този човек чеп за зеле не става. Нищо не разбира от държавност! Все едно да каже Кирова България. Държавата не може да се отъждествява с един човек, камо ли такава държава като Русия. Следващия, който един ден ще смени Путин може да е такъв, че ЕС с умиление да си спомня хубавите времена на управлението на Путин.

Такива идиоти като теб трябва да ги затварят в психиатрията. Заминавай за Русия, като е толкова хубаво при Путин, цървул!

Мирчев, яко сте настъпали мотиката. На близките избори вече ще гледате парламента отвън.

Браво ! Напред към хиперинфлацията . Оставка ,копелета мръсни.

сам се лъже и сам си вярва...

Не 20, а 5 см. муе челото.

Абе плондир а за минималната работна заплата с колко бе тъпчо. ПОДАВАЙТЕ ОСТАВКА ВЕДНАГА И МАРШ В УКРАЙНА.

Всъщност нормално работещите издържаме цялата държава. Тоя тулуп и сие, администрация, "бизнеса", пенсионерите, помощи и т.н и т.н.

Новия ШИШИ

Този плондер под налягане от партийката, събираща се в един файтон, се бори за първото място на омразен и презиран от народа си помияр, заедно с Паси, Поптодорова, Александър Йорданов и Плевналиев. Не ставащи и за чеп за зеле, но на хранилката именно поради този факт.

Цледващия протест пред замака на Трифонов той държи ключа на правителството.

Оставка на мазния Киро и неговата пасмина !

Дебил!