Миню Стайков се опитал да компрометира прокурор, отвод няма да има

Бизнесменът заяви, че прокурор Ангел Кънев е предубеден и не може да бъде обективен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българската юридическа терминология навлиза в нови иновации в правораздаването:((((( От кога една истина се приема за компрометиране??? Та нали всичко това дето е написано всеки желаещ да се запознае може да го види из сайтовете на институциите... В неделя изтичат 8 месеца задържане и трябва да го пуснат и именно заради това че за толкова време не намериха доказателства за вкарване на делото в съда сега забъркват ново ''разследване'' за което да тече нов срок за задържане....Незнам кой крив кой прав реално ама знам че ако има такива далавери те са ставали със съдействието на властта която се е облажвала от това..

...М.Стайков не се опитал да компрометира прокурор,а прокурорът е компрометиран и корумпиран ...

С какви пари другарите от БСП ще плащат по 20 лева на циганите в Асеновград..?

Дали БСП властва близо 10 години за да осигурява възможност за това за което го обвиняват????? Дано ви стигнат стинките дето ви дават за едни и същи глупости...

Нашите келнери,спортисти и други физкултурници не станаха честни,сериозни и отговрни хора. Такъв не сте става като назначат за капиталист в началото на прехода. Те си остана андершковци,да откардне,да изяри и това си е характерно за българските ИЗМЕКЯРИ. Преди да си "замине" А. Луконв разочарован отркри,че когато дадеш много пари на един КЕЛНЕР,той не става БАНКЕР, а отива и се напива с много пари и плаща на фолкпевица да се пъчи по баровете с нея. Та и този-като е станал по-богат да неби да е станал по-умен и образован. Не. Ветко същата работа-месарин станал хотелиер и само далавери. Ето сега ще му конфискуват хотела и ще се върне на село да пълни кремвирши по стара специалност и ще говори в кръчмата каква голяма работа е бил в Софията. Целият ни "елит" е такъв, ама фукнята голяма.

Предлагам на форумните разбирачи , които се подвизават тук да следят сайта на Висшия Съдебен Съвет и при първа възможност да кандидатстват за прокурори....не е трудно учиш 6 месеца , явяваш се на 2 изпита с още 1000 кандидата и попълваш 10 декларации....ей разбирачи, правосъдието има нужда от вас !!! Айде сега отивайте да гледайте някой мач или Игра на тронове, че там по ви бива да коментирате. За българина няма угодия. Според Бай Ганьо идеалното правосъдие има 3 характеристики: да е жестоко, да се отнася за съседа, да не се отнася за мен.

Мила родна картинка... Мисля че в тая държава никой няма интерес далаверата да секне. Всеки гледа нещо да мине метър и далаверка да има а работата гърбавите да я работат... Затова всички се покриват, навеждат глави и си викат дано ме не гепат.

Комунизма си отива..... Спете спокойно деца...

Миньо му викат по техният край миньо бандита,още преди демокрацията. Но, богат бизнесмен стана и щедър към всички управляващи,затова не го пипаха.Дано имат достатъчно акъл та да му дигнат обвинение с доказателства.Щото това-орг.прест. група, се оказа голема пунта мара.А, доблестта на прокурорите требва да се пази.Па добре,че не са написали колко декара земя си е купил прокурора за да се забавлява през свободното си време.Хем пискат,че по хиляди дела имат на една прокуроска глава,хем купуват земеделски земи...... кво ли ще ги прави?

Минко, Минко... То не е като да изнасяш документите от от офиса с баничарката дни преди качулките да влязат, тука трябва малко и акъл...

Тоз прокурор много имотен? Кога успява да разследва, да прави частен бизнес и изкарва пари и то не какви да е , а съвсем чисти???? Браво на такива хора, като Наполеон, по няколко работи накуп могат и вършат?!

Стайков още ли не е проумял че след като наблюдаващия ''прокурор'' по делата му е там значи се е съгласил да играе по гайдата на цацата дето видите ли ''го проверявал'' и го изкарал ''вакло агънце'' за да продължи поръчката.. От кумова срама цацаратурата да беше се замислила защо хората не и вярват и с този рейтинг е за другане не и за такъв правораздавателен орган и поне на края на служението си боково да направи нещо реално професионално

Много добре ще му стои. По предписание на прокурора

Дали не му прибраха бизнеса на Стайков?

"борейки се " с корупцията става милионер ,просто използваш законите за рекет .другите ще си духат ...кашата .нали искахте демокрация,за да крадете като БКП-то ?от какво сте недоволни сега ?

....за съжаление май точно това е целта....бизнесът му е успешен ...

Всички са невинни като се започне от Иванчева, Арабаджиеви, Баневи, Стайкови и т.н.

Дай по-конкретно, че нито + нито -

Усещате ли колко се чисти напоследък боклука? Голям кеф! Българите се надигат вътрешно и метенето върви .....До окончателното изчистване. Да идват читавите, вярвам, че ги има.

Ти ди страшно рибе.

Ама моля ви се! Компрометиран прокурор, съдия или адвокат в България... НИКОГА!!! Ако не вярвате, веднага ще повикат разни конпита и дансове с трезонети и джакузита да проверят.