Министрите от кабинета "Денков" предадоха властта на служебните. Какво си казаха? (снимки)

Церемонните се състояха в съответните ведомства. Какво завещаха старите и какво обещава новите министри?

Обратно в новината

Коментари - Министрите от кабинета "Денков" предадоха властта на служебните. Какво си казаха? (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Усмивки, прегръдки, сладки думи на изпроводяк. Толкова много фалш. Трябва да се прави одит на всеки предишен кабинет , независимо от партийната принадлежност , за да се установят слабите звена, евентуални нарушения и условия за оптимизация Тези , които се обиждаха и мразеха до вчера, сега се с прегръщат и раздават букети и целувки. Гнус.

Днес ППДБ предадоха власта на Бойко и Доган поради ниска политическа култура или по некадърност. Ако ППДБ не се бяха заиграли с ГЕРБ и ДПС със ,,Сглобка” и тогава да имаше нови избори ,може би щяха да вдигнат % си. Политическата паяжина изплетена от Борисов и Доган-Пеевски ,хванаха ПП ДБ като мухи месарски в капана им. ППДБ ги очаква бъдеще нелицеприятно или отиват кибици при ВМРО,НФСБ и Воля. Ако бяха постъпили като Мицотакис в Гърция ,който се отказа от власт и проведоха нови избори можеше да се докажат като наистина промяна срещу 12 годишна авторитарна Бойкова власт подържана от ДПС.

Ами тези дето останаха -за тях как. Да не би да са сложили манекени/секс кукли със снимки и СДАЛ -ПРИЕЛ

Денков е сега ти се еба веко каде ще се криеш много фенове те искат.

И кво стана сега - протестирахме, гласувахме, правихме-струвахме и накрая. докъде се докарахме...пак Радев ще ни управлява???

Бойко и Доган ще ни управляват 2 месеца дебилче.

Нещо за приемствеността в Енергетиката, МВР...?

Колко бързо и естествено се върнахме към нормалността и стаилитета, които ДПС ни осигурява повече от 20 години. И койито така силно ни липсваха, след опита за метеж, организиран от козяшките натрапници. Слава Богу, Бойко и Пеевски ги унищожиха само за няколко месеца!

Тип си, Гошеееее Ма спинкай спокойно, те Боко и Шиши и гащите ще ти откраднат, докато сънуваш розови облаци

Както народа много добре видя, Пеевски и Бойко са тези, които ни отърваха от трансджедърската чума. И които съвсем заслужено ще спечелят категорично идващите избори и ще съставят най-силното правителство за последните 40 години! Защото това искат всички нормални хора!

Стават с всеки следващ "кабинет" все по- нелегитимни...не се м се починявайте, тия не са Ник й -самоназначили се самозванци

Ще работели и те за интересите на усраина тц тц тц...

"Ще продължим да помагаме да Украйна, заяви Запрянов. Ще се опитаме да ускорим помощта. Битката, която се води в Украйна, е битка и за нашите национални интереси. " За вашите интереси може и да е така Запрянов, но за нашите не е! Затова не слагай равенствотото "национални" между вашите и нашите интереси и приоритети. И вземи си скъсай дипломата.

джасмаги... жи си еми телефони... шинегни мингени... криви макарони... не че тама не се краде... ама първо има от кво и второ остават по нещо и за техния матриал... и като ги хванат не минават само със срамуване... като си се прецакал - на пангара, понеже тамошната рая да не се уесети,...

дередже Девет месеца сказки и нищо НеШенген Ще е весело в НеЕврозоната От юли месец при свабодния пазар на ток О

Партия "Козяк" предава властта на партия козяк

Ред е на главчовците да поточат милионите от контрабандите на митницата и по нЕкой идруг откраднат от възрастен и болен човек апартамент да получат безплатно от заместниците на Мартин Божанов в прокуратурата и, съда и МВР ...Сите внуци имат да наследяват, треееба да се краде, яко да се краде от малоумниците от стадоти роби на тетиторията

Ред е на главчовците да протичат милионите от като нтранандите на митницата и по Нек й друг апартамент от заместниците на Мартин Божанов в прокуратурата и, съдаи МВР и те да получат....Сите внуци имат да наследяват, трееебс да се краде, яко да се краде от малоумници то стадо роби на тетиторията

Защо триете бе,гадни дирчета и дирки???

Едва ли са си "казали" -НЕ крадете , като нас!??? Бъдете отговорни за нац. сигурност на Б-я ,намалете инфлацията и ИЗГОНЕТЕ СОРОС , НПО-тата и обявете медиите ФИНАНСИРАНИ от чужди разузнавания за частни агенти!!!?

Сполай и да не ви хванат !

Министрите от кабинета "Денков" предадоха властта на служебните. Какво си казаха? - Да пукнеш дано. - Къде ме пращаш, там да ме чекаш. - Кръст сенкя да ти варди. - Тревата от към корените да я гледаш. - Кога мене ме копат, тебе да те косят.

Хареса ми!

Добре е на изхода да ги чака Сарафа с мерките за неотклонение.

Тия и Гвоздейков ги остави ХАХАХАХАХАХА Явно знае колко безсмислено е да си от ППДБ

Нали ако Гвоздейков приемеше, щяха да го изключат от ПП каза Киро Тъпото? Кво стана?! Нали Мария беше мафия, защо се прегръщате?! Тези ни имат за най-големите глупаци. За който и да гласувате, не трябва да е за предателите от ППДБ

Гроб шибаняците, ДПС турците и просто простаците с педерастите от ДБ са ЕДНА партия - гласуваш за едните - получаваш всичките тия изроди и , мразещи България накуп....пак гласувайте за тях или ходете за гъби - и двата варианта ги устройват тия изроди и профажници

Дори имената им вече никой не си прави усилие да научи....престъпници, които се изреждат да забият и своя кол в селото на умиращата ни държава...крадци и боклуци...селяндури са се родили, селяндури и ще умрат, колкото и да крадат ежеччастно от последните дни на държавата България

Ако сме държава бившите министри ще ги поеме прокуратурата. Не може да си бъркал в кацата с мед и да не си си облизал пръстите а някои са загребвали с голямата лъжица.

Никой отдавна не проверява, освен ако нЕкой кравар не реши да ги изнудва например да ни инжектират насилствено с отрови или да ни предадат златото на краварски оФшорни крадци

Спор няма - много добре е балансиран кабинет - половината от ГЕРБ, другата половина от ортаците им в краденето ДПС.

..момчето си отивааааа завинаги от тууук

След срещата: Главчев им рече, хайде де, Пари нема действайте! Секси мара бас ше ги надас. Ше ги надас ше ги надас. Шико бом бом, шико бом бом, пари нема действайте!

Асенчо е изхарчил всичко..

Нещо не се върна на заплахите с изключване от страна на Просто Киро и Кокоро. Направил си е сметка, къде ще кяри повече.

Не се безпокойте и тези са "одобрени от посолството", както преди се изказа Асен Василев. Все пак Мария Габриел питала по посолства за избори тук. А Бойко ходил в посолството "сряда, петък и понеделник", както самият той каза.

А ти " някой" кога се върна от мутрафонова с новите задачи?

Посочени неща си ги казват те! А твоето са измишльотини, защото не може да приемеш, че някой е на различно мнение.

подочуто: - наздраве! -ай чиститу! -лека, доходна и късмет! - живи, здрави и богати! - от милион - милиард! - и теб да не те хванат никога!

Дал Кольо - взел Кольо :)))

Тагарев…със заместника му.Каква хубава българска дума,всичко казва.

Къде е референдума за еврозоната? Ааа властта произтича от чужбина, а не от народа както е записано в конституцията. Не че някой от ЕС скоро ще ни иска в еврозоната. Един предател ще замества друг предател за министерство на отбраната към посолството. Ако бяха нормални министри, трябваше да се грижат за България и народа, и можеха да не споменат чужда държава.

Къде остана молбата за приемането ни за 16-та бсср подлого??

Питай евроаталнтиците, преди викали винаги със СССР. Между другото за това си говори Живков и как било трик, че Югославия имала претенции към пиринска Македония и така ги пресякъл. Брежнев ли тогава се изсмял.

МВнР министъра с "прекрасна" биография! Само дето не се казва, че е брат на Георги Димитров, някога един от тарторите, на външно, човек на времето на БСП.

Уви- едва ли са си казали " Да си е...ш п----а м -----а !" Нещо свързано с финансите са си пожелали на ум , а на глас- тривиалната атлантическа демократична благословия. Само за Асанчо е сигурно ,че е помислил нещо подобно на някои от "коментаторите с хомосексуален ум и мечти" от форума- а посланието за финанси си е било на квадрат.

май че се здрависва с Асад от Сирия!

Тоя дългия брадатия Башар Асад ли е?

Главчо е даже под нивото на вожда си.......

На арената на цирк България излязоха новите циркаджии.

Каквито си си избрал, такива!