Тереза Мей иска персонални проекти за Брекзит от министрите

Британският премиер Тереза Мей е разпоредила всеки министър от кабинета й да предостави персонален проект за Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей иска персонални проекти за Брекзит от министрите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но до няколко години британията си възвръща влиянието в бившите страни от империята в африка и азия,в т.ч индия,пакистан,мианмар,шри ланка,южна африка и по този начин не само затваря за руската икономика пазарите в южна азия /тя е затворена в европа чрез евросанкции и в югоизточна азия чрез т.н тихоокеанско икономическо сътрудничество/ и постепенно британията ще стане втората по мощ държава в света...а ЕС ли.. той духа супата...впрочем големите са се договорили,Германия да оглави ЕС и да го цоца,а Британията ще цоца целия свят..с др.думи ако ходът на Путин се нарича Брикс,отговорът на запада е Брексит..

извинявай, ти в кой век и свят живееш, връщай се в 21ви век, няма империи вече ууу

но до няколко години британията си възвръща влиянието в бившите страни от империята в африка и азия,в т.ч индия,пакистан,мианмар,шри ланка,южна африка и по този начин не само затваря за руската икономика пазарите в южна азия /тя е затворена в европа чрез евросанкции и в югоизточна азия чрез т.н тихоокеанско икономическо сътрудничество/ и постепенно британията ще стане втората по мощ държава в света...а ЕС ли.. той духа супата...впрочем големите са се договорили,Германия да оглави ЕС и да го цоца,а Британията ще цоца целия свят..

Наистина кънти!...

До кога,ще ни занимавате,бе?!

Как пък феновете на Брекзита съвпадат до един с феновете на Евразийския союз?

Има разум и при двете.

E, как тогава толкова много от разумните се оплакват, че ядат от кофите? Ум умува, ум царува, ум от кофите яде!

Твърденията за разум в държавите от БРИКС и тези по евразийските укони - са лишени от разум въобще. Не може там, където има разум, да преобраладават безумията и хората да живеят като скотове. Разумът означава добруване. Ако някой н го свързва с тази цел, означава, че е с гарантирана психиатрична диагноза. Простаците и лумпените определено обичат идеята БРИКС и евразийската помия. Просто са част от това ниво и им мирише познато на призъщите им тъпотии, които са им в главите. Краставите магарета през девед баира се намират.

големите европеиски въпроси не са лъжица за устата на хора, които имат за премиер мутра.

У лево,бе фий!

Пък аз си мислех, че идеята е зона за свободна търговия. В която всички да участват, а не едните да експлоатират по-бедните.

какво ни занимават толкова с тези белезникави червендалести пе дераси освен, че са с имперско самочуствие и са ограбвали богатствата на половината свят векове наред, сега са препълнени със сякаква сган и са се се превърнали и във втората индийска държава, но само Бг и Румънците им бяха проблема да бъдем толерантни да си е,ът майката и това е

Тереза Смит няма никаква позиция. Тя до преди да стане премиер беше твърдо против Брекзит, а след това става твърд привърженик. Това може ли да бъде човек с позиции? И труженичките от магистралите имат по твърди позиции от нея. И какво точно ще предложи Великобритания на страните от Г20? По какъв начин Великобритания може да се сравнява с огромния пазар на ЕС? Какво произвежда Великобритания и ще мое ли да го изнася за Китай или САЩ? Едва ли.

Да ти обясня, че много си се зомбирал с този ...ЕС?!? - ЮК има доста подвластни територии и икономически монополи като: финанси, петрол, военна промишленост и...английски език. Във всяка от тях е сред водещите. Никоя страна от ЕС не е! Това не е кой ще направи по евтина пералня и трудно може да бъде изместен. - ЮК и сега не се интересува много от Европа, защото има влияние в цял свят. А и приятели. И това ...без да са ми симпатични го твърдя. Така че: респект! Гледат си интереса. -

Тези хора съвсем спокойно и планирано си действат. Значи отдавна са се готвили, изобщо не е било случайно събитие излизането.

Хехехехее.... Ха добрЮтро! ;)))

stan_posta@

А тогава защо ни го представят като "грешка на неразумния народ, подведен от популисти" ?

Знаят, ма не знаят... Великобритания отдавна е само Британия. Великото го няма отдавна... Знаят, знаят, ма реват, колко много индустрия е напуснала от 1970-та до сега...

Програмата на всеки министър от кабинета на Мей относно Брекзит ще е под мотото "Духане на супата".

Изискваш прекалено дълбока мисъл от безпросветна, примитивна, бесепаро-атакистка паплач..Те откъде да знаят, че основната цел на обединението на Европа е траен мир!!?То да не е кебапче да го хапнеш?Войните между сърби, косовари...са дребна работа, на фона на (евентуални) дрязги между Германия, Франция, Англия....Както се е доказвало много пъти

Тереза Мей иска персонални проекти за Брекзит от министрите Докато другарката Мейн се мота , накрая ще установи , че няма от какво да 'излиза", тъй като ЕС съюз ще е вече напълно "излязъл".

Надай се ку*е на пияни жени...

Тези искат да си останат със смешното си и остаряло императорско мислене. От напъните само ще получат запек. Реално икономическите играчи разбраха що за леко поведение им изиграха. И е ясно, че не може все да са отгоре на всичко. Предстои им да намерят новото си местенце в световен план и опасявам се, то ще е по-малко от сегашното.

Мей едва ли ще заинтересува някога на срещата на Г20. Хората имат много по важни проблеми от Брекзит, който сериозно нарани много държави и борси. Едва ли някой ще обича много британците след този номер.

Като оставим високомерието им Англия винаги се е възползвала от положението си на остров и затова винаги е мислела само за себе си. Въпросът обаче е че положението не е каквото беше преди 70 години.

pompai

Като 5-та икономика в света и 2-та в европа,няма как да и кажат -ще си равна като всички други извън европейския съюз,но от друга страна не стане по лошо в Англия и други страни ще излязат от съюза. Като цяло историята казва-Когато и да се опита Германия да завладее европа не е успявала,та и сега съюза ще се разпадне според мен.

Вече не са 5-ти в света.

pompai

БВП (ППС, 2014) $3,820 трилиона (на 4-то място)

Англия е 1-ва икономика в Европа. Не гледай БВП. Той е за ЮК, но много англичани имат фирми, собственост на друга много голяма територия в цял свят.

ха ха ха ха - "взаимноизгодни двустранни търговски договори" , тая ме уби. И с кого ще са тия договори? На никого не е интересна самотната ВБ.

"Взаимоизгодни" според англичаните двустранни търговски договори, а навсякъде наоколо войни и конфликти. Тези в час ли са въобще?

Вие сте един безсрамен пияндурник. Опитах се да сляза на мерзкото Ви ниво и да ви посоча някои тежнения, а Вие с Вашия крещящ сексизъм веднага опитахте да ми свалите гащите! Срам и позор!

Има, отвори си очите и прогледни! Нека да прогледнат и всички българи с какъв човек разполагат в мое лице. Явно докато узреете за истината , ще бъда грабната от друго място, където ще соча като Грейнала Звезда-Деница с тържествено-поучителните си слова Пътя към Истината!

За едни огромна радост, за други дълбоко съжаление - факт е, че ЕС се разпада със стремглаво-космическо темпо и задъхваща динамична пулсация! Но, мои мили, спящи красавици-байганьовченца, дори и на затъпелите ви тиквички на нефелните ви раменца им е ясно , че в природата няма нищо празно, тя винаги се стреми към естетическо-духовен и творчески баланс! Докато ЕС се гърчи и вегетира в тежки метастазии, а части от него биват бавно и мъчително ампугирани, някъде там на югоизток една огромно-велика държава бележи успех след успех, подем след подем. Там се откриват ултра-свръхмодерни мостове, подземни тунели на бъдещето, извънземни летища и какво ли още не.... Но това небивало развитие върви ръка за ръка с един Строг и Чист Морал. Там няма да видиш жени да развяват брутално-подканващо буйни коси наляво и надясно, нагоре и надолу, защото те са прибрани зад красиво извезани кърпи. Там няма да срещнеш аморални лекотии, кръстосали на показ оголените си слаботелесно-кокалести крака един връз друг, защото те са скрити в шарено-искрящи шалварки... А най-истинските стожерки на семейството и здравия морал са скрили кръшните си снаги-тополки в чародейно-сенчести, тъмно-прохладни бурки, които освен Морал навяват една крепка алюзия-асоция за Вечност, Непреходност и Космическо-Вселенски Повеи от Неизвестните Черни Дупки!!! След като сме открили и осъзнали всички тези жетейски постулати, можем вече истински да разберем, защо в тази страна Икономическите и Социално-Обществените завоевания ще бъдат вечни и непреходни.... А тогава ЕС ще бъде само една бледа сянка на отминал брутално-загниващ кошмар....

На тая велика държава , като и се вземат европейските инвестиции нищо друго не остава от нея!! Една Русия ги постави на колене, дето е слаба . Направо за нищо не стават. ЕС направо може да размаже Турция.

поомачкаш

Ах Мелиха, Мелиха, след като ЕС е толкова разкапан и гаден, от чий тъй да се рече зор любимата ти Тюркийе все се натиска за него? Защо гастарбайтерите все си стоят в Германия (където въртят дюнери, защото за друго не стават), а не се върнат в тази супер супер просперираща Турция?

А защо не пишеш в тамошните форуми?