Тотьо Младенов и Мирослав Найденов представиха екипите си

Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов и министърът на труда и социалната политика Тотьо Младенов представиха своите екипи.

Обратно в новината

Коментари - Тотьо Младенов и Мирослав Найденов представиха екипите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали уж ББ каза , че няма да има чистки в министерствата

ало жепеецзащо не си пиеш плодовата и да не се обаждаш !!

Осведомен, знаеш ли каква е връзката на Ц. Димтров с фирма EASTRA Holding JSC? Когато разбереш ще ти стане ясно защо през 2004 2006 г. , когато министерството субсидираше вноса на бременни юници , този внос се извършваше само от ЕASTRA за доста добри комисионни.

дали пък като зам.министър Красимир Попов ще се справи по добре от шеф На агенцията за евросредства в МТСП. Дали пък няма някаква вина за спрените пари преди време. наистина нов бардак с стари к......

Към информацията , че Цветан Димитров е работил в министерството в периода февруари 2003 г. до юли 2008 г., допълвам ,..... и юли 2008 г. е уволнен от бившият министър В. Цветанов за това, че е един от виновниците за спиране на субсидиите от ЕС и е отговорен за последвалие протести на ощетените български животновъди. ....

До айшо, Да така е. Ц. Димитров не само, че съдеиства за този внос, а и ходи във Франция да избере тези паратуберколозни овце.

Нов бардак със стари к...и

Нямат кадри в ГЕРБ , и вече започват провалите им с тези смешни и неподходящи кадри от стари муцуни които до сега гонеха от всякъде поради некадърност.Бойко ще се провалиш ! Това вече започва да става ясно . Със стари провалени кадри не се прави промяна.Халал да ти са ! А на нас тежко и горко пак !

господата Димитров и Найденов не подписаха ли вноса на паратуберколозните овце от Франция по това време???До колкото си спомням първият беше директор Животновъдство,а втория гпавен секретар на НВМС.Даже и филм даваха по БРАЗДИ.

Вие сте луди в ГЕРБ.Това започва да ми прилича на реваншизъм.Вие знаете ли кой е Цветан Димитров? Абсолютен дилетант.Щом ДПС го изпъдиха трябва да ви е ясно. Тоя батак в животновъдството е благодарение на него. Пфу не ви е срам.

Знаем верно кви ги е вършил Цветан Димитрое...проблема с кадрите на ГЕРБ сега вече лъсва и все повече издънки се очакват за съжаление...писна ми да си играят с нас на проба -грешка...а като гледам точно това почва да става.

Стига с тези подмятания, този работил там, онзи работил незнам къде си. Един бит струва колкото трима небити. Нека работят хората на спокойствие, а след време коментарите.

Как се прави нова политика със стари муцуни? Цветан Димитров е работил в министерството в периода февруари 2003 г. до юли 2008 г. До август 2006 г. той е ръководил дирекция Животновъдство, а след това - дирекция Аграрно развитие...Знаете ли какви ги е вършил ?

Знаещ, Като казваш факта, че вноса се извършваше само от ЕASTRA, кажи, че това е Христо Рушчев . Тук няма конфликт на интереси въпреки, че Х. Рушчев е съпруг на майката на Ц. Димитров /имената Рушчев, Димитров като имена нямат нищо общо/.

Господ да ни е на помощ! Тия хора в ГЕРБ явно не знаят кой е Краси Попов и какви ги вършеше докато беше директор на най-голямата дирекция в МТСП при правителството на Триглавата ламя. Дано ОЛАФ им поподскажат нещичко за него и за обкръжението му, преди да е станало фатално късно ..... добре е да се попрегледат и фирмите в които участва, и редовното печелене на проекти от тях в МТСО, както и какво е постигнато за периода на неговото управление на дирекцията .... Боже пази България! ... от такива хора.

Абе вие сте се загледали в замовете...ми той министъра Найденов света вода ненапита,бе...Що не го попита някое от журналята защо беше изгонен като мръсно псе от НВМС,каква беше ролята му в аферата с ирландското месо,кви бяха тия факсове,дето уж бяха от апарата в неговия кабинет за разрешаване на вноса,пък после факс апарата цъфва в Пловдив.Ми публична тайна е,че основната роля на главния секретар на НВМС беше да събира парите от рушвети от ГИВКК и да ги предава по-нагоре...ми нали заради Найденов промениха изискванията за образователен ценз на гл.секретар на НВМС,да е икономист май... Поне един да имаше от тая пасмина да е с малко прегрешения,а то хвани единия-удари другия .В цялата ситуация има и нещо хубаво обаче-Найденов е отмъстително копеле и сега ще разгони мамата на дъртите пръдльовци,които го бяха подгонили преди години... А,да -ми той и другия зам. на Найденов с много афиф-биография-нещо крупен арендатор го раздава,зърнобази в Балчик и прочее... Абе ще има много мъка в това министерство,то се е видяло...

До News.dir.bg, Към информацията Ви, че Цветан Димитров е работил в министерството в периода февруари 2003 г. до юли 2008 г., допълвам ,..... и юли 2008 г. е уволнен от бившият министър В. Цветанов за това, че е един от виновниците за спиране на субсидиите от ЕС и е отговорен за последвалие протести на ощетените български животновъди. ....