Вероятни министри влязоха при Радев (обновена)

Президентът Румен Радев свика около 13.30 часа евентуалните министри в служебния кабинет.

Обратно в новината

Коментари - Вероятни министри влязоха при Радев (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе този не злъга ли преди месец, че има готов кабинет? Още не беше встъпил в длъжност и почна да лъже. Даже не изчака да го назначат подлеца червен и долен. Въх, забравих, че нанасям обида на президентската институция!! А лъжата на Радев дали не е по-глям обида на тази институция? А вие не се ли чувствате обидени, че ви е лъгал човек, който днес е президент на България?! Плужеци ли сме българите?!

Десито да си отваря очите, щото Йончева много обича мъжете от върха, не че предишния беше баш мъж, но този е класи над него. "Мама я льотчика люблю, льотчик високо летает, много денги получает, мама я льотчика люблю".

НДСВ хвана ли или не поне един процент, а сега правителство! НДСВ е вторият или третият отбор на БСП - съревновават се с ДПС.

Само като си помисля, че след служебното правителство Сакскобурготски - 2 ще последва някоя тройно-петорна коалиция Борисов - 3, ме обзема едно такова топло усещане за... стабилност.

От Козяк подредиха кабинета.

Простутии... и крадене! КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

Ще слушаме песента:" Мама я лэотчику люблю!" Всичко е "дежа вю"! БСП ПУСНАХА В ИГРА Б ОТБОРА-НДСВ!!!

Не Б отбора на НДСВ, а отбора на БСП начело с Елена Йончева. "Независимият" ни президент опря до Станишевата метреса. И сега какво - ще чуваме и гледаме колко са "велики" червените олигарси и колко са лоши тези герберасти.

Ще слушаме песента:" Мама я лэотчику люблю!" Всичко е "дежа вю"!

Да се молим от бившите НДСВ "лидери" поне Кунева да не е поканена отново за вицепримиер, министър на науката и образованието, министър на здравеопазването или което и да е друго вакантно местенце в служебния кабинет. Поне нея ни спестете.

Споко, няма! Ники Денков ще е на науката, а другите "дупки" и аз не знам с какво ще пълнят, ама няма да е с Пръмовица...

Мушморокът герджиков, беше шеф на парламента от квотата на дъртия мошеник симеон саксофонски,, пак виждаме да се лансират стари компрометирани муцуни, следователно, нищо няма да се промени! Отново ни пращат за зелен хайвер!

Дърт мошеник си ти.Това в България никак не е трудно днес. ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ЦАРЯ. Нещастен мошеник.

И при мен работят инженери на четири часа за по 500 лв. Какво да правя, като герберските фирми ми взеха всички договори с дъмпинг или натиск към контрагентите? Много е лесно, когато само клечиш пред компютъра и нищо не си направил като микробизнес, поне с пет човека, които работят х при теб и ги осигуряваш и им намираш работа да величаеш плетената шапка и тужурката.

Закрий си микрофирмата, протестирай, бори се - знам, че когато си сам нищо не става - е, отивай някъде извън България тогава - я на изток, я на запад.

Аз давам 5000 за кадърен инженер и се оакзва, че няма свободни такив ана пазара, които да притежават нужните знания. Все някакви с дипломи, но нищо не знаят и не могат. А ми трябва нещо различно от социалистически кадър, понеже искам бизнесът ми да успява, да е конкурентен и да допринася за клиентите му. Такива ми ти работи. Вече ми искат 6-6500, но не са пък чак толкова добри, че чак над 6 бона... Каква разлика в опитностите ни! Сякаш живеем в различни държави, а все за България говорим, нали? Вероятно и двамата говорим истината, не се лъжем. Поне аз не те лъжа.

Важното е, че вър временния кабинет няма как да влязат смахнати соросоиди и дървосекачи

"Винету" и "Конникът без глава" - вечна класика в библиотеките на герберите!

Гробарите освен да крадат можели и да плюят. Плаща ли тиквата, плаща ли?

600 лева бруто в провинцията за инженер. Ако щеш.

Такава е и заплатата на доктор на науките, доцент в Софийския университет или пък професор в БАН. Ние сме в държавата, която отделя толкова малко за бъдещото си развитие.

сега е да осерем мутрата.

Вече ще имаме служебно правителство.По този повод............НЕ ЖЕЛАЯ ПОВЕЧЕ ДА ВИЖДАМ -МУТРИТЕ И КРАДЦИТЕ ОТ ПРЕСТЪПНОТО ПРЕДИШНО ГЕРБЕРСКО ПРАВИТЕЛСТВО. по скоро ДА СЕ ЗАПОЧНЕ РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВСИЧКИ ОТ КЛИКАТА НА БУДА -сиреч Б.Й Х.Й. ВСИЧКИ СА ЗА ЗАТВОРА-ДО ЕДИН.

До сега плюхте ориентацията към НАТО и ЕС. Сега кво ще плюете гробаро-реставраторници ниедни. Немския посланик външен мин, военен аташе в САЩ военен мин. Нещо да кажете мама ви гробарско-реставраторска.

Намалете лосьонъ.

На Йотова сестра и не виждам никъде. Нещо Ал Бънди да не се е обръкал? Бързо ще го скастрят!!

Проблема на Б-я е че няма приемственост, а често се менят правителства. Това е защото цялата администрация е заета от партийни кадри а не от специалисти. Съсипаха държавата и докараха народа до просешка тояга.

Изглежда, че ние не сме за демокрация.

Радев, Радев. Хората гласуват и очакват нови лица, промени, нещо да се раздвижи. Ти извади от мухала, онези които народа отдавна отхвърли. всички знаем че не е твой избора ама онези дето го направиха се крият зад твоя гръб.

Какво да извади Радев за 2 месеца? Борисовите министри нещо полезво свършиха ли? Има ли поне един читав? При това те не са приели да стават министри за два месеца, с ограничени правомощия.

А бе какво очаквате от човек,който не е съумял да запази семейството си вие очаквате да управлява държавата, е нема как да стане!!!

Еййй големо плюене големо нещо.Срама немате ли ве. Въртити се като пумпали и се сте големи разбирачи

Оплюване ?! - НЕ. ...отива на Нещо ДалечЙощПо.

За сега е ясно САМО едно - гласуваш за Радев, а получаваш Герджика поне за една година и Деси Кобилата, заедно с всичките й ездачи - за пет години....

Герб да бъде отстранен.

НДСВ дето не може имедин процент да хване на изборите си има има правителство :D имаме си пак тройна коалиция бсп ндсв и дпс :D

Мисля, че соросоидите са виновни за този кабинет, а и за следващия.

Хаха уж независимия и милеещ за народа радев си избра за секретар и дясна ръканелена йончева дето има забрана за влизане в украйна заради платената руска пропаганда която сее... Досега най-силния излъчвател на руска пропаганда бяха медиите на пеевски. От тук на сетне вече цялонпрезидентство си имат

На смело и обективно до безумие момиче като Йончева не можеш да и се мериш и на малкия пръст.

Хохот.

Този каква гадна и злобна физиономия е направил, отврат.

Стари к*и - нов бардак....Ужас!

В България има някакви свръхочаквания за нови лица в политиката. Радев е такъв. Ама не може и премиера да е такъв, че и министрите. Детска градина да ръководят, се търсят опитни хора. А те ще ръководят цяла една държава, при това при тежки зимни условия, с очаквания за голямо снеготопене. Да се иска управлението да се повери на неопитни хора е нелогично. В Германия също политиците са едни и същи, не си мислете, че стават някакви въртележки.

Е да де, ама от Германия - Всичко що Е мадарашистко БЕ екстерминирано и/или Експулсирано, Колега... (, докато у Нас - ...) ... Всъщност - ползвайки Възможността да Сте Тук (и в Директна връзка ЗА Работните-Ни Групи), позволете да Ви попитам : А. подочух за Топ сърдечен Хирург (Българин)...и Б. Очевидните проблеми на VW Grup -- Сме ли В състояние да впрегнем ЗА Нас-Всички ?

Стари, изтъркани и озъбени от глад муцуни напират да ни управляват..

Емоциите трябва да ги контролирате, а не вас те да контролират/психолог И както каза кобурга навремето,, нов чип е нужен. Генерале, Господ здраве да ви дава!

Разум да му даде, че тоя е тъп на галош.

Къв генерал ?! ..кой Е генерал ?!

Радев в стремежа си да не го обвинят в зависимост от БСП и слушайки жадната за внимание Деси ще нокаутира, както себе си така и БСП и ще върне на власт пак Боко. А точно това народа не иска и затова гласува за него. Дано да се вразуми.

Дискретно : - В Момента - следя NAFTA нещата в Калгари... (На Вся 'наште' и ДнешенКремъл - ...идетХ...Галалактический ;-)

Еми...президент -комунист , такива и министрите. Но е много чудно как така осъмнахме, и ще и да замръкнем, без нещо за "първата дама" на първа страница? Каква е тая работа?!?Ние първа дама нямаме ли си, та вечетолкова часове без публикация за нея, а?

Ох, какъв ли цвят ще й е палтото на следващия ивент. Какво вълнение само!

Рашко Младенов- министър на културата? А КОЙ съсипа Сатиричния театър преди двайсетина години,Русенския театър преди 5-6 и Благоевградския преди две? Радев,опомни се!!!

получаваш Деси кобилата, заедно с всичките и ездачи:)))

Призовавам, президента публично да обяви, дали има обзаведен кабинет в президенството за втората му съпруга???

Да я беше назначил нея за Премиер - по-малко щеше да ме дразни! Радев изтупа нафталина на мумии, които се надявах повече да не виждам.

ТАКЪВ КАБИНЕТ ЗА ПЪРВАТА ДАМА ВЕЧЕ ИМА......, И НЕКА ДА КАЖЕ, ЗАКОННО ЛИ Е, МОРАЛНО ЛИ Е, ОТ КОЙ Е ВЗЕЛ ПАРИТЕ ЗА ОБОРУДВАНЕТО НА КАБИНЕТА....

много страдам - никаде не виждам универсалката /снаха прамова/кунева/.

Иконата ли, бе?! ;))

Стари и прости, закостенели мозъци,слугинаж на мафията, олигархията и статуквото! Радев, защо измами народа?

На Дондуков 2 са и бившият зам. социален министър Гълъб Донев, човекът, който е писал бюджетите на няколко правителства и зам. финансов министър - Кирил Ананиев, Екатерина Михайлова (бивш депутат и зам. председател на НС от ДСБ), актьорът и шеф на Благоевградския театър Рашко Младенов, бившият шеф на полицията в Пловдив Пламен Узунов и др. Сред дошлите в президентството са и Ради Найденов, бивш шеф на кабинета Симеон Сакскобургготски, който в момента е посланик в Берлин и Христо Алексиев, който е зам. генерален директор на Национална компания "Железопътна инфраструктура". Името на Алексиев се спряга за транспортен министър. На "Дондуков" 2 дойде и деканът на Стопанския фалултет на СУ доц. Теодор Седларски, който е гласен за служебен министър на икономиката. От "Дондуков" 2 обявиха, че днес няма да кажат официално кои са новите министри. Радев ще издаде само два указа - за назначаване на Елена Йончева за медиен съветник и на Цвета Тимева (експерт от Агенция "Пътна инфраструктура и транспортното министерство) за съветник по социалните въпроси.

Каквото Мога - нахвърлях тук по-преди Поименно, Колега... - а таз Тимева... Тимева ?!

Все ми се струва че сте г-н Врачански... - а тоз Божинов - футболиста ли ? ...и ако да - отде-накъде Културата ?!

Цялата гилдия ли сте толкова агресивни: Оказало се, че няколко мъже от Пещера живеели в апартамента на ул. "Батенберг" в Радомир. Мъжете работели като дървосекачи в местното горско стопанство. На 20 януари вечерта жертвата и 25-годишният задържан мъж се скарали. По-младият нанесъл побой на по-възрастния, в резултат на който битият починал.

НЕ понасям АбсолютноНикакви ченгезлийщинки ! --> ченгезлийШити - ЙощПо .

Шило

А Благо- Комисията по вероизповеданията.

едни и същи боклуци и тарикати се въртят от години, затова няма оправия!

Служебното правителство=прегръдката на Радев с Борисов! Народът???? Той пак е прецакан!

Иди на д-р, щом Нинова ти се привижда като Борисов

Голяма и агресивна активност на герберските тролове! Набиха им канчетата в неделя и ....... си развихриха неграмотността по форумите!

От държавната субсидия ГЕРБ имали на влог 30-40 милиона. Сега всичко заминава на медийният фронт -журналисти ,медии,тролове. Целта е третият мандат-Ама те с повече депутати два пъти не стигнаха до края, сега хептен-предстои им пропъждане с камъни.

Гласувахме уж за промяна, а зад Радев изскочи крадливия дедо цар - мишка се оказа и пилота

НЕ съм с необходимата Експертиза да оценя р.Радев като пилот и то на Изтребители... ...ама ДориВъзможността да Е Обединител Лидер ЗА Бъдещето-Ни - е КръглаНула .

"i see the puppet, but where is the puppeteer" Само ти ли не му видя конците? Оказва се, че никой не е гласувал за Радев.

Хора не се палете толкова. Това е! Едни и същи муцуни ще се въртят във властта. Няма отърване.

...докато просто стартираме Двустъпковата, Колега ! Ние. Всички. Заедно.

Явно стартера ѝ е пре..ан, все я стартираш и все не става. Или пък е сбъркана изначално, като теб, мон ами пети?

крнелия взе да си развява кра , но ще е за кратко.

...а ето И отн. Осъвременените данни (Браво, Дир.бг !) за 'специалисти' : - Този Узунов - 20 години 'успешно' 'бори' ...престъпността, тлф измами, кражбите и ОняРашко - Този Седларски - освен високоскоростно 'развитие' ... И в кабуумнатата Биохим ... И 'цял' месец-и-нещо курс в Германия Маестро ! - чччардашшш :-)))))))

Приготви ли се за Сибир ? Има много дърва за сечене и цепене.... Ще те предадат там от новия посланник на Козяк...

Вижте, Т.Ъ.Покопелдашки... - Трошите ресурси на Домакините/Дир.бг нахалос ! -- Губите времето Тук на много Хора ! --- Скудоумничите ! --> и се надявате да Ви се размине ?'

Приготви ли се за Сибир ? Има много дърва за сечене и цепене.... Ще те предадат там от новия посланник на Козяк...