Кабинетът се раздели за орден за Нешка Робева

Шестима министри са против предложението Нешка Робева да бъде наградена с орден “Стара планина” - първа степен, става ясно от стенограмата на заседанието на МС

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът се раздели за орден за Нешка Робева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра. " Тази епиграма на Р. Ралин важи напълно и за Вежди Рашидов - ибрикчията, който предложи и пожарникаря Бойко Борисов за заслужил художник! А " великата " , "националната героиня" , комунистическото "УХО " Нешка Робева /бивша спортна треньорка/ НЯМА МЯСТО СРЕД НАГРАДЕНИТЕ с орден Стара планина за ЗАСЛУГИ ? В ОБЛАСТТА НА КУЛТУРАТА !

Тази комунистическо-руска подлога за каква се мисли??? Няма орден за такива.Ура

Тиру риру, тази жена е прославила България многократно. Тя е велика и талантлива, браво че отказа този орден защото той е силно компроментиран като нобеловите агради. И не може една такава велика жена да се нареди до боклуците, които са получили орден Стара планина.

Te министрите са единодушни само когато си гласуват заплати и превилегии!

Да го дадат на Поли Генова ! Днешната национална героиня! ????? А Нешка и без вашите ордени е велика!Поклон!!

Макар да не харесвам Нешка Робева, тя е заслужила и тази награда щеше да и подхожда. (А защо не я харесвам друг въпрос - примерно щото участва в задкулисните игри с Бареков например и някои др. случаи)

Нешка си остана както и Стефан Данаилов мръсни комунистически мекерета. Може да са добри в професиите си ,но са покварени от комунистическата и про руска идеология.Няма ордени за такива !!!

Да, Нешка - вечната бунтарка в живота и спорта - ще остане в историята , а не всички тука коментиращи и онези много точно наречени от нея "хрантутници" - една гнусна политическа измет ,дето остана и майките си да продадат - няма как да се помнат ..освен с позор !

най Голимете утрепки на България винаги против,срам и позор-те какво направиха за България,освен мизерия до която докараха и карат той народ,мърши безсрамни

най Голимете утрепки на България винаги против,срам и позор-те какво направиха за България,освен мизерия до която докараха и карат той народ,мърши безсрамни

пак ги забърква Плевнелиев.

НЕШКА - ПРЕЗИДЕНТ !!!

"Нешка няма грешка" със или без орден!!!!

Нешка си има своите успехи и известност, за които тези дребни душички могат само да мечтаят. Кой знае за Кралев? Ама за Робева и нейните гимнастички - много.

Грозно е избирателно да триете мнения, които не ви допадат! Оставете хората да си кажат мнението и да подкрепят една възрастна жена в смелата й постъпка. Ако тя не беше достатъчно смела и амбициозна нямаше многократно да звучи българският химн по международните подиуми! Нешка-треньорът е гордост за българите! Да е жива и здрава!

Тия, па! Кво има да са разправяте. Дайте й го посмъртно.

Орден за тази нелицеприятна чума?! НЕ!

Против предложението по време на заседанието на Министерския съвет гласуват Румяна Бъчварова, Владислав Горанов, Божидар Лукарски, Николай Ненчев, Меглена Кунева и Екатерина Захариева. " СРАМ, ПОЗОР, АНАТЕМА ЗА ТЕЗИ БЕЗРОДНИЦИ И ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ! Раздадоха този орден на сулю и пулю, а за най-заслужилата българска треньорка да се опъват ! МИЗЕРНИЦИ ДОЛНИ !

Това, че други преди тях са раздавали не значи, че един ден тази практика трябва да се прекрати! Пък и въпросната бабка - тарикатка от бандата на Бареков по-добре да си трае!

А на Нешка като на каква - на Сула или на Пула да го дадат? Нешка е едно силно извратено създадине, при това много просто и много глупаво. Само сульо-пулев орден й липсва.

Никой няма да си спомня имената на тези родоотстъпни и злобни деформатори, галсували против. В гнусотията си изплува най-много седераско-герберската социложко специалист по Фсичко - Бъчварова - бездарна и безлична нагаждачка с комуняжко-номенклатурен произход и житие. Тази щерка на партай-геносето на в."Отечствен фронт" и съпрога на ортодоксален седераст-ликвидатор не е съгласна защото Нешка Робева, участник в Русенския комитет (по времето на Живков) не е достатъчно демократ според нейните виждания. Разбира се този орден е вече толкова обезценен, че най-добре е да бъде отказван от истинските българи. Най-добре е това да става със скандал по време на церемонията водена от Офшоркофф.

Робева през годините наистина допусна грешки да се довери ан неподходящи хора, но пък никога не се е отмятала от своите си убеждения. А за ордена изцяло си го заслужава. да не би Стефка Берова да заслужава повече от нея орден, дето никой не я знае от новите поколения? Само че Нешка не е политически коректна спрямо новата комунистическа партия - ГЕРБ, това й е вината.

Герберастката отврат в действие. Продажни и мръсни душици щото не е от тяхната партия. Аз да към на нейно място изобщо няма да ходя да ми връчват медала. Да го вземе немощницата Бъчварова.

Дали ЕВРОВИЗИЯ е геополитика - може да се спори, но случаят с г-жа Робева е ПРОДУКТ НА НАЦИОНАЛНА ПОЛИТИКА ( доста гнусна, мазна и злостна)!

Нешка имаше некакво представление около Гергьовден. Нещо наречено "Размешай го" или от сорта. Некакви облечени в харемски дрехи гейове друсаха кючек. Като попаднах случайно на него превключвайки каналите повърнах.

Тази е руски агент. Не трябва да и дават орден "стара планина" ... Тя е за орден Урал или орден Байкал или нещо подобно :D

Аз такъв орден "Стар предател" 1-ва степен бих отказал. На кой ли измекяр и българоубиец не го даваха тоя орден!

С Бюрека беше голям резил.Тогава окончателно я разлюбих.Не и отиваше на тези години да се издъни така просташки.

да е жива и здрава. По-добре да няма орден от тез предатели. Едва ли има нормален българин който да не знае колко оредени е дала на България.

Нешка та Нешка.Писна ми от Нешка.Била треньорка .И какво толкова била някаква си -плащали са й.Всеки е бил нещо и е работил. Тая по-скоро би трябвало да я направят кадър на инквизицията.Квазихудожници,квазиписатели .Все едни и същи .Ако не е нешка,ще е светлин,или господинов.Е хайде стига холан.Не я уважавам нешка.В нея има нещо,което ме отблъсва.

Прав си пич, много си прав, ама на народа му дай да хвърчат бухалки, топки, ленти, Стоичков да прави бенефъсссс, те такива неща са му важни на нашио народ, другото да го правят другите.

роско кога ще си получи ордена?

Тиквения вече си го получи !

Е, как Румяна Бъчварова няма да е против? Нейният баща при социализма е бил изваден от едно село и направен главен редактор на "Отечествен фронт". Тя е свикнала. че незаслужените благинки се полагат на такива като нея и нейното семейство Как така една Н. Робева, издигнала се и доказала се сама, работила за България, да има орден?

Ами след като дадоха орден "Стара планина " на сульо и на пульо, защо да не го дадат и на Нешка Робева? И да вземат да си уточнят и прецизират изискванията, а не да обезценяват ордена. Имат го хора, които не са свършили и 1/100 от това, което е направила Робева.

Нали ще тропат цигански и български танци по изборите...То е ясно.Този път за гербата.

РАЗДАДОХА КАКВИ ЛИ НЕ ОТЛИЧИЯ, НА РАЗНИ ЗАПАДНЯРИ,КОЛОНИЗАТОРИ, А НА НЕЯ НЕ ?!

ами да дадат медал Стара Планина и на създателя на ансамбълът "Българе". Що за обезличаване на медала. Н.Р. тежи там където е била- спорта.

Имената на тия шестимата с големи букви за да се виждат отдалече на някакво табло на позора!Най "достойните"!!!

Никой не отрича медалите на Нешка.Те ни радваха и ни изпълваха с гордост преди години.Но...И тя е личност, сложна и противоречива, и тя има много трески за дялане.Казармените й методи на работа, ужасното гладуване, на което подлагаше момичетата, шамарите, наказанията...Успехът на всяка цена, спортът като политическо заиграване- тя участваше във всичко това, а ние й ръкопляскахме.А изцепката с Бареков беше просто отвратителна.

Сигурна ли сте, че е удряла шамари или това е един мит? Относно казармения ред повярвайте ми той е задължителен в тоя спорт. От личен опит го казвам. В този спорт се изисква огромна и постоянна концентрация, а как може човек да бъде концентриран по 8 часа не е много лесно. Викането е задължително в залата, защото от преумора се заспива, в буквален смисъл го казвам. Тренировките също трябва да са дълги и много, защото след това като се излезе на състезание е по-лесно и остава само психологическия проблем на спортистта. Вдигането по нощите също има ефект, действа стресово и помага след това за състезание. Все пак, никой не е бил връзван да седи в залата и много момичета са се отказвали. Които са издържали за "златни момичета". Това еположението друго няма. В Русия да не мислите, че ги галят с перце гимнастичките.

Нищо не е по-важно от здравето на едни 14-15-годишни момичета.Това денонощно блъскане, викане, реване в името на великата победа е жестоко посегателство върху непълнолетни.Впрочем в ,,големия спорт" е така.Затова големите спортисти излизат от спорта премазани- с много физически и психически травми.

Безспорно Нешка една Велика Българка в спортен и до някъде културен аспект. Орден заслужава за разлика от много други, които са го получавали по неясни за нас причини. Това, което обаче ме изуми беше подкрепата и за Бареков. Със сигурност е умна жена, защото исторически е доказано, че е така и явно го е била закъсала с парите и затова и се е литнала по Бареков. Честно казано мислех, че няма да и простя тази постъпка, но на мен лично вече ми помина и отново я възприемам като голяма личност.

Тези шестимата нещастници след 2 години никой няма да ги знае, Нешка докато сме живи ще я помниме, все едно дали е със или без орден!

И дълго след нас ще се помни Нешка, както се помни и Гунди!

Аз ако бях на мястото на Нешка Робева щях да откажа тоя измислен медал! Това би трябвало да е отличие, но като гледам тия които ще бъдат удостоени просто това отличие се е превърнало в едно обикновенно парче метал, без всякакъв символизъм!!

КОЙ ОТ ТЕЗИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ СА НАПРАВИЛИ ПОВЕЧЕ ДА СЕ ГОРДЕЕМ, ЗА ТОВА ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ??? ЗАРАДИ КОЙ ОТ ТЯХ СЕ ВДИГАЛО БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ И Е ЗВУЧАЛ БЪЛГАРСКИЯ ХИМН? ЗАСРАМЕТЕ СЕ

Отново политизиране! Ами ако не беше симпатизирала на Бареков, а беше се кланяла на тиквата, тогава - може! Днешната неолиберална пропаганда е по-гадна от комунистическата! При комунизма беше ясно, това - може, това - не може. В днешно време е хлъзгава слуз, това-може, пък не може, това- не може, пък може! Зависи от коя стана са интересите на силните на деня ! Няма принципи-има интереси! И голяма помия!

Браво !

Бъчварова, Кунева и сие нямат ли срам?! На тези дето гласуваха против, заслугите им към България се измерват с голямо ОТРИЦАТЕЛНО число, за разлика от Нешка, където числото е голямо и положително!!!

ПЕДЕРАСТИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОВА Е КАБИНЕТА!!!!!!!!!!!

Кой от тези калпазани е направил 1/100 от Нешкиния труд и успех? - Румяна Бъчварова, Владислав Горанов, Божидар Лукарски, Николай Ненчев, Меглена Кунева и Екатерина Захариева. Изброените не става и за запушалки на счупена каца! Който ги садил в министерства - да им сърба вкиснатата чорба! БОКЛУЦИ! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!

Казва се "ЧЕП" на каца. Има същия смисъл като запушалка, но :Чепът се набива". Пък и някак си по-подхожда на тия 6 мекерета завистливи.

може ли да каже какъв е?

По - добре да дадем ордена на Джамалката за триумфа и на порновизия - евроатлантически ценности, а не на една от най - достойните българки.

Не смей да назоваваш конкурса Ален мак порновизия.

Твърдо нье за Робева. Орезили се с ного неща, ама с тоя Бареков стана за смях. За наградите на театралите - за всички твърдо да. Другите не ги познавам.

Има два начина да се прочуеш. 1. Като Херзифон. Проектирал и започнал строителството на Храма на Артемида в Ефес - едно от Седемте чудеса на древността. 2. Като Херострат. Не е имал способности да създаде нещо велико. Искал да се прочуе и успял, като подпалил споменатия в т.1 храм. Нашите политици неспособни да създадат нещо, се опитват да се прочуят със разрушаване. Остава да предложат, медалите на нашите състезателки по художественна гимнастика да бъдат отнети, защото те (състезателките) са били гадни представителки на една комунистическа държава.

Ех, Бъчварова, и ти не си един тесен специалист в областта на вътрешните работи......., ама си министър!Да не отваряме дума, за Кунева, Лукарски или Ненчев!Това, че Робева се е поддала на популизъм от такива, като вас, не и изтриват успехите, с които е прославяла България!Говоря, за прославяла, не продавала и петнила, като......., вие си знаете!

Който ги е направил министри, той да им бере резила!

Резила е за тези които са гласували тази партия да управлява и да има министри.

защо не е българско? Какъв орден - глупости!

Щом ще коментираме не спортните, а политическите действия на Нешка Робева нека гласувалите против награждаването да кажат къде бяха те когато се създаваше "Комитета за спасяване на Русе" и кой имаше смелостта преди 10.11.1989г. да гласува против в Народното събрание на НРБ?????

Гласувалите против са мишки, страхливи мишки!

Орден за Нешка Робева? Я стига глупости! Първо ще дадем на такива светила на спорта и културата като Божинов и Азис. А и като наградим Божинов, трябва да наградим и Мис г'з да не се сърди.

Прецедентът безродник раздава на куцо и сакато най-висшия орден "Ст.пл.", който трябва да се дава като голямо изключение за особени заслуги, а на Нешка, която дефилира със своите бляскави патриотични представления по цялата страна десетилетия след като остави спортната кариера, й се оспорва някакъв обикновен медал?! Безродници ни управляват. Никога вече ГРОБ на власт, погребаха страната, то държава вече няма! Никога антибългари на власт!

Ne si prav ,coveskata ima graniza ...bulgarskata nqma graniza !!!!